Evo ovako dobio sam na email nekakav closed beta key za ovu igru (iako ga nisam tražio) od funcoma.
Izgleda kao nekakav dota-like mmo, pa može li mi netko objasniti o čemu se ovdje radi?
Usput ovo može biti i ultimativna tema za ovu igru.
Evo ovako dobio sam na email nekakav closed beta key za ovu igru (iako ga nisam tražio) od funcoma.
Izgleda kao nekakav dota-like mmo, pa može li mi netko objasniti o čemu se ovdje radi?
Usput ovo može biti i ultimativna tema za ovu igru.
To je arena gdje se boriš sa drugim herojima.
Svi spellovi su skill based tj. nema automatskog gađanja.
Imam 2 invitea pa ako netko hoće neka se javi.
Registrirajte se na Fileplanet za beta keyeve.
joj super je nesto kao dota , LOL u gameplay stilu ali nema respawna nego ides samo naprijed tuces nema expa i nema golda
igram thorna trenutno i super mi je
Igra rulz :-)
Previse sati se izgubilo 'testajuci' je :-D
Igra rulz :-)
Previse sati se izgubilo 'testajuci' je :-D
a koliki je ukupno vama down bio ja nisam gledo ali installer pa onaj veliki download
Ja nemam vremena za isprobavat je (trošim ga na neke druge gluposti ), ali ako netko želi i dalje djelim ove inviteove.
Ja nemam vremena za isprobavat je (trošim ga na neke druge gluposti ), ali ako netko želi i dalje djelim ove inviteove.
pa netrebas invite samo na fileplay uzmes key sad je open beta
pa netrebas invite samo na fileplay uzmes key sad je open beta
Aha, to nisam znao, onda ništ.
Pa ajmo se dodat međusobno... Napišite nickove!
Moj nick: PhibeRCoRe
Pa dodajte jer mi je više dojadilo sa public ekipom igrat'.
jel igra tko bloodline champions?
ja poceo jucer, nick mi je AVeGe i moram priznat igra mi je predobra i skroz je razlicita od dote,LOL-a,HON-a jer svi skillovi su skill based i nema dosadnog farmanja i prokletih luck-based skillova
Igram ja CroCrusher
jel ima jos koga da igra ovo?
Pozz ova igra je odlicna igram je vec duze vrijeme .. Ako neko zeli da proba evo link http://www.bloodlinechampions.com/register.php?refid=1501630806 ( klikom na ovaj link dobijate 50000 BloodCoins sto vam je znacajno za kupovinu heroja,a ja dobijam nagradu ) dosla je nova sezona (6) gdje je popravljeno nesto bugova i polako se povecava broj igraca.. :)