Koja cudna tema... ili fanboysi, ili hateri...
Jel ima netko normalan u ovoj temi, kome je igra sasvim solidna i poistovjecuje pojmove sebe i igre?
Jel ima netko normalan u ovoj temi, kome je igra sasvim solidna i poistovjecuje pojmove sebe i igre?
Jako malo njih :)
ma dobra je igra, ali 10/10 to je ludost. ja sam joj dao 7/10 i mislim da je to ok. kod nas je il 10/10 il 1/10. nemoj slucajno da das nesto drugo od toga
gadi mi se taj nacin ocjenjivanja
Jel mi netko može objasniti kraj?
Pa Booker je Comstock u paralelnom svemiru gdje je prihvatio krštenje. Kako bi spriječio Comstockovo "rođenje" u svim svemirima, Booker je morao umrijeti prije nego uopće može donijeti odluku na krštenju. Kada je to učinio, Comstock više ne postoji niti je ikada postojao i time nije mogao Bookeru dati onu ponudu, što znači da Booker nikad nije prodao Annu i svi žive sretno do kraja života :)
upravo završio igru i nisam ušao u taj bar. Imaš još par sati do kraja. tako-tako mi je igra. šteta što nije gola bila, da joj cicice vidimo. ocjena 8/10
Prejaka scena ^^ i ima jos ajmo reci 50% igre, eto ajmo reci 40% ali prije bih rekao jos pola od toliko koliko si presao. Tek najbolji djelovi slijede !!
Evo Wiki za sve one koji zele ponoviti ili detaljnije obraditi igru ako su nesto promasili ili nisu dovoljno razumili.
http://bioshock.wikia.com/wiki/BioShock_Wiki
-Ovdje imate audio zapis i Voxphone a kao i njihov textualni zapis--
-I sve filmice koje ste mozda preskocili KinetoScopea-
--Uz to evo jos jedan i Prevoditelj koji auto prevodi rijeci samo mis stavite na rijec--za Chrome--
--za sve one koji imaju problema s engleskim, ali takodjer uvjek se nadje rijeci koje ne razumijes, opcenito nije ovo bas jednostavna igra--
https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-translate/obgoiaeapddkeekbocomnjlckbbfapmk
2 Slike : Postavke i Primjer !!
a oni su vise za prikazat kako je nastran taj nacin razmisljanja u columbiji
ma igra je super
a oni su vise za prikazat kako je nastran taj nacin razmisljanja u columbiji
najbolja mi je reklama za dječje cigarete :D
Jel mi netko može objasniti kraj?
Pa Booker je Comstock u paralelnom svemiru gdje je prihvatio krštenje. Kako bi spriječio Comstockovo "rođenje" u svim svemirima, Booker je morao umrijeti prije nego uopće može donijeti odluku na krštenju. Kada je to učinio, Comstock više ne postoji niti je ikada postojao i time nije mogao Bookeru dati onu ponudu, što znači da Booker nikad nije prodao Annu i svi žive sretno do kraja života :)
No uzevši u obzir da paralelnih dimenzija (iliti svemira, svejedno) ima beskonačno i stvaraju se baš za svaku promijenjenu sitnicu, opet je viđeno samo jedna od mogućnosti jer se negdje drugdje Booker predomislio pa nije bilo utapanja, što je onda opet moglo rezultirati drugačijom verzijom Comstocka. Ili ne. Ili, recimo, u nekom drugom svemiru ja nisam napisao ovaj odgovor, dok si u nekom trećem ti u trenutku čitanja odgovorio na moj post i onda se svađamo. Ili ne.
U takvom konceptu nema definitivnoga.
A meni je od svega najbolja odjavna špica.
EDIT: Ne, zaista pridonosim konstruktivnoj raspravi i zaista mi se sviđa odjavna špica. Ne smijem to napisati?
Šta je ovo, diktatura bezobraznih, neodgojenih klinaca pa čovjek više ne smije napisati svoj komentar igre na TEMI predviđenoj za tu igru?? Pa ovo nema nigdje. Ispravak, ima - u Hrvatskoj.
Kako si naporan, daj odkantaj s ove teme...
Ionako ništa ne pridonosiš nego svoje bijedno jadanje...
----------------------
----------------------
doktore oladi malo.
----------------------
doktore oladi malo.
zaključio sam da mi se neda prepirat, ali.............
Nula bodova...
Kako si naporan, daj odkantaj s ove teme...
Ionako ništa ne pridonosiš nego svoje bijedno jadanje...
Dobro kaze momak, dosadan si vise. 100x si vec rekao da ti igra nije legla, da je gameplay ovakav, da je grafika onakva ... jebote kada se meni igra ne svidja jednostavno odem u control panel i uninstall game i zaboravim na nju vise. tebi je ocito igra ostavila snazan dojam. zasto imas stalnu potrebu da budes u centru paznje i da svojim repetitivnim komentarima unosis nemir u temu? mislim da tvoja pojava ovdje nije nista drugo nego zelja da upotpunis nekoliko desetaka minuta svakodnevnice citajuci na forumu kako se ekipa zivcira sto pljujes po igri. svaki tvoj post odise nekakvom umjetnom zeljom da budes drugaciji i to cinis pod svaku cijenu. budi normalan kao velika vecina korisnika foruma, komentiraj igre, ukljuci se u teme koje te zanimaju, ubaci se sa nekim savjetom, korisnom informacijom... zasto glumis cudaka?
meni je denjel baš bezveze, a najbolji dio kod njega mi je kada se ne pojavi nekoliko dana na ovoj temi
prohint: ovo je komentar na razini danjelovih
Dobro kaze momak, dosadan si vise. 100x si vec rekao da ti igra nije legla, da je gameplay ovakav, da je grafika onakva ... jebote kada se meni igra ne svidja jednostavno odem u control panel i uninstall game i zaboravim na nju vise. tebi je ocito igra ostavila snazan dojam. zasto imas stalnu potrebu da budes u centru paznje i da svojim repetitivnim komentarima unosis nemir u temu? mislim da tvoja pojava ovdje nije nista drugo nego zelja da upotpunis nekoliko desetaka minuta svakodnevnice citajuci na forumu kako se ekipa zivcira sto pljujes po igri. svaki tvoj post odise nekakvom umjetnom zeljom da budes drugaciji i to cinis pod svaku cijenu. budi normalan kao velika vecina korisnika foruma, komentiraj igre, ukljuci se u teme koje te zanimaju, ubaci se sa nekim savjetom, korisnom informacijom... zasto glumis cudaka?
1. Zastao sam kod ove igre jer već dugo nisam vidio da se oko neke toliko prosječne igre digao toliki hype. Pokušavam shvatiti što je to što se moglo dojmiti pojedine recezente da joj daju desetke, i pojedine korisnike da joj daju četvorke (na ljestvici od 1-10)! A igra zapravo ne zaslužuje ni jedno ni drugo.
2. Često je stvarno živi nesporazum - jer zaista samo komentiram igru (ne znam zašto to mnogi doživljavaju kao pljucanje, ali ja nastojim biti objektivan) i onda me iznervira kad me netko počne vrijeđati samo zato što dajem lošu ocjenu igri...
3. Ja jesam drugačiji. I ti si. Svi mi. Nitko od nas nije isti, i ne mislimo uvlas isto. Stoga svatko od nas ima pravo iznijeti svoje mišljenje, bez da ga drugi omalovažavaju, vrijeđaju ili rugaju.
4. Počesto sam samo odgovarao, dopisivao se s nekim korisnikom ovdje, pa čak ni to nije odgovaralo pojedinima.
5. Nisam čudak, već imam godina koliko imam i ne trpim da se netko daleko mlađi iživljava na meni. Ako se kome ne sviđa moj komentar, misli da mu moje ocjene ne odgovaraju - pa zaššto se stalno hvata baš mene? To već liči na opsesiju tog pojedinca, pa se onda možemo zapitati tko je tu zapravo "čudak".
Pozdrav
PS Eto, sada I TEBI SAMO ODGOVARAM na pitanje - hoće li i ovo opet netko nazvati spamom?
Well, mislim da čovjek ima pravo (iako je dosadio nekima) pa čak i spammati sa svojim mišljenjem, kao što sam i ja skoro svaku stranicu napisao da me igra oduševila.
nevjerovatno koliko se ljudi vežu za igricu, ko da im ju je mater radila...niš ne smiješ reć a igra lijepo upakirano arkadno govno.
pa čak i spammati sa svojim mišljenjem, kao što sam i ja skoro svaku stranicu napisao da me igra oduševila.
a spammati alegorije o igri je OK?
nevjerovatno koliko se ljudi vežu za igricu, ko da im ju je mater radila...niš ne smiješ reć a igra lijepo upakirano arkadno govno.
Ne radi se o tome da se čovjek veže za igru, nego čovjek ne zna za konstruktivnu kritiku, ništa ne pridonosi za razliku od ostalih članova i na svaku svaku stranicu se jada i cmizdri...
A to da si napisao da je 'lijepo upakirano arkadno govno', se sad bolje osjećaš? I ti ćeš sad cmizdrit svaku stranicu?
Šta misliš da ja ili netko drugi nije igrao igru koja mu se nije sviđala? Ali za razliku od plačip* ne idem na teme i pisat da je igra 'govno' itd..
da je po tebi, kompanije bi cvjetale! svugdje bi samo lijepa iskustva pisala... i kako da onda dobijemo nekakvu predožbu o prozivodu kad je "zabranjeno" pljuvanje?! koji vam je k? ovakve situacije su u zadnje vrijeme sve češće i to je već prevršilo svaku mjeru.
ni ne znaš koliko mi je bolje kad prospem govna po nekoj igrici u temi punoj ogorčenih fanboja... al ozbiljno.
da je po tebi, kompanije bi cvjetale! svugdje bi samo lijepa iskustva pisala... i kako da onda dobijemo nekakvu predožbu o prozivodu kad je "zabranjeno" pljuvanje?! koji vam je k? ovakve situacije su u zadnje vrijeme sve češće i to je već prevršilo svaku mjeru.
ni ne znaš koliko mi je bolje kad prospem govna po nekoj igrici u temi punoj ogorčenih fanboja... al ozbiljno.
Da, tvoje razmišljanje je:'Posrat ću se, a drugi će trpiti miris mog govna i boli me k* za druge'
Šta se mene tiče otvori temu 'Bioshock Infinite-najveće smeće' i uživajte u raspravama...
nevjerovatan si... igru nisam ni probao, niti ću... odigrao sam 1. i to na silu. ono gore sam napisao samo zato da raspi87dim neke i u tome sam očito uspio ali ni to nije bilo trolanje vulgaris već ukazivanje na problem blokiranja bilo kakvih negativnih komentara, bilo argumentiranih ili ne. rođo, ako te toliko boli što netko popljuje neku igru onda imaš problem. lupi mu TD i amen. ako tebe ne zanimaju loše strane igre ili neka drugačija iskustva onda OK. ne čitaj i riješena stvar
nevjerovatan si... igru nisam ni probao, niti ću... odigrao sam 1. i to na silu. ono gore sam napisao samo zato da raspi87dim neke i u tome sam očito uspio ali ni to nije bilo trolanje vulgaris već ukazivanje na problem blokiranja bilo kakvih negativnih komentara, bilo argumentiranih ili ne. rođo, ako te toliko boli što netko popljuje neku igru onda imaš problem. lupi mu TD i amen. ako tebe ne zanimaju loše strane igre ili neka drugačija iskustva onda OK. ne čitaj i riješena stvar
A šta to govori o tebi? Napisao si samo da rasp* neke?
Nisam ti ja rođo..
I ti si taj koji ima problem...