Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 161.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
17 godina
Bioshock Infinite

ja sam u 3 dana preso oko 12ak sati .. ,mislim da mozes samo izracunat pod chapters ti ti pise vrijeme koje ti je trebalo da odigras za pojedini :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 22:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Bioshock Infinite

Jeste zasvirali ovu gitaru u podrumu jedne krčme...

Tada sljedi animacija, Booker sjeda na stolicu i počinje svirat, a Eli zapjeva jednu pjesmu iz trailera i da jabuku prestra+enom dječaku...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Bioshock Infinite
doktor1 kaže...

Tada sljedi animacija, Booker sjeda na stolicu i počinje svirat, a Eli zapjeva jednu pjesmu iz trailera i da jabuku prestra+enom dječaku...

Jesam,ne znam za vas,ali ja inače prvo idem u smjeru suprotnom od strelice {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Ja radim upravo isto i uvijek naletim na nešto zanimljivo i dobro.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
17 godina
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Ja u 1999 modu nemam strelice...

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

prohint: ak sprašite possession u vending machinove, dobite nešto para (na 1999 od cca 7 pa do preko 20)

dal itko koristi masovno Murder of Crows? Cool mi je al baš i ne djeluje pretjerano efikasno pa sam ga u prvom prolazu izbjegavao. Dal se isplati ulagat u njega?

let's put a smile on that face
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto, ispričavam se svima kojima sam povrijedio osjećaje "pljujući" po prekrasnoj igri kao što je Infinite. 

Dosta vas mi je pisalo nebuloze i bez argumenata, a ktome ste me i izvrijeđali (yes I mean you), što samo pokazuje na kojoj ste mentalnoj razini. 

Uostalom, kriv sam ja jer sam se upustio u raspravu sa klincima. Priznajem da sam stoga glup, jer sam očekivao neku konkretnu raspravu od ljudi/djece koji za takvo što nisu sposobni.

Stoga, uživajte u igri, ali mi također dozvolite da napišem da je meni igra - loša.

Jer, kao što vas većina ima pravo hvaliti igru i nas par je ima pravo kuditi. 

Ali, svejedno neću biti toliko nizak i jadan pa stiskati ''prijave'', niti moje prijatelje nagovartati da vas prijavljuju.

Jer smatram da imate pravo na svoje mišljenje, iako je drugačije od mojeg. I neću vas zbog toga vrijeđati ili omalovažavati, kao što vi činite. Čak vam ne zamjeram ni što me vrijeđate, to je vaš nivo i kućni odgoj - vaš problem i problem vaših nekulturnih roditelja.

Priznajem, na krivom sam mjestu tražio sugovornike. Pozdrav. 

PS Ali očekujte da ću uvijek nastojati objektivno ocijeniti neku igru te kritizirati ako mi se što ne svidi.

EDIT: Hype polako splašnjava, pogledajte malo sada zadnje recenzije i ocjene po forumima - Gamespot je izgleda konačno dopustio kritike - a gdje su još oni svi pobrisani (mene i mojih prijatleja koji smo dali 6-ice prije koji dan...)... Igra godine? Možda nekima, ali nekima ipak ne. Izgleda d aje ovo jedna od onih igara koju možete ili mrziti ili voljeti. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 7:04 (Danyel).
Moj PC  
1 17 hvala 1
12 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Meni se igrica cini super. Prica je fora, mislim...izmotali su je do samoga kraja.

Ovakva grafika u ovoj igrici daje nekakav sarm. :) Realno, onako ludom umu ne treba nista uz dodatak. (u dobrom smislu ludom ;) )

Nisam igrala niti prvi niti drugi dio. Ali bas sam pricala sa deckom koji je prosao sve. I pitam se...

Je li ovaj dio Bioshocka zapravo njegov pocetak i kraj? Ili su jedonstavno pomjesali sadasnjost i buducnost

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gamespot.com/bioshock-infinite/user-reviews/platform/pc/

Zaboravio sam vam staviti link. Najnovije ocjene... A čitam po forumima da sve više njih misli isto... Toliko o "velikoj većini". Ovo je očit primjer kako dobra reklama čuda radi... No na kraju ipak proradi razum (kod nekih, a kod nekih nikada :-))

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 23:34 (Danyel).
12 godina
Bioshock Infinite

Ako si skuzio,svi ljudi koji su dali visoke ocijene,znaci 8.5 pa na dalje,

su ljudi koji ne gledaju kako koja pljuca puca i te gluposti,nego svidja im se dizajn,

likovi i prica.To mi ovdje prdimo vec 15 stranica,ali ti si uporan

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danyel kaže...

http://www.gamespot.com/bioshock-infinite/user-reviews/platform/pc/

Zaboravio sam vam staviti link. Najnovije ocjene... A čitam po forumima da sve više njih misli isto... Toliko o "velikoj većini". Ovo je očit primjer kako dobra reklama čuda radi... No na kraju ipak proradi razum (kod nekih, a kod nekih nikada :-))

I šta sad sa tim ? Pa čak vidim u tim najnovijim ocjenama veći broj boljih ocjena. I opet na kraju ( boldirano ) namećeš svoje mišljenje.

Mi tebe ne kritikujemo zbog toga što pljuješ igru, nego zbog toga što se prešao granicu tog pljuvanja.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ako si skuzio,svi ljudi koji su dali visoke ocijene,znaci 8.5 pa na dalje,

su ljudi koji ne gledaju kako koja pljuca puca i te gluposti,nego svidja im se dizajn,

likovi i prica.To mi ovdje prdimo vec 15 stranica,ali ti si uporan

Da, i meni se sviđaju i priča (jes prepričani Fringe ali ok) i likovi, bez daljnjeg!

No, strašno me odbila bezvezna grafika i jako dosadan gameplay (ponavljajući, opet, opet i opet). Oprosti, ali očekivao sam puno više od igre koju su toliko reklamirali i najavljviali, pogotovo jer sam bio iskreno oduševljen prvim nastavcima.

Ne želim nikome nametati ništa, samo vi guštajte, ali molim dozvolite i da ja izrazim svoje. Nemamo li svi na to pravo? 

17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Samo jedno pitanje za Danyel-a:

Da li si kupio igru?

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Samo jedno pitanje za Danyel-a:

Da li si kupio igru?

Da, skupa sa Crysisom 3 preko Steama (kupon, još ga nisam aktivirao). Zašto, to mijenja na stvari da li mi se igra sviđa? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 20:22 (Danyel).
12 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Cemu prepiranje?

Ako nekome nije dobra igra neka kaze jednom, dvaput i gotovo... Nemoras to ponavljati milijon puta.

A ovo za ubacivanje u razgovor? Ovo je forum, otvorena tema, ako zelis s nekim sam pricat...imas privatne poruke i gotovo.

Mislim da smo svi shvatili da se tebi ne svida igra.

I nije bitno koliko ce dugo biti popularna i u koliko ce se primjeraka prodati. Pusti ljude da uzivaju. Nemoj se nametati.

Jbt, nisi ti nikakv kompjuteras koji je izmislio neku igru pa ti je ovo neka konkurencija.

2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Bioshock Infinite

Držite se teme!

Osobnim prepiranjima i ispraznim prepucavanjima ovdje nije mjesto, jer time uništavate temu!

{#}

...
Moj PC  
6 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

crysis 3 nema na steamu. BIG FAIL. ko bi reko da covjek sa 33 il kolko vec godina imas moze tako ponasat... razumio bi sa 18 i manje god. al od nekoga tvojih godina nisam..

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 0:09 (aswada).
17 godina
Bioshock Infinite

Završio sam i ja igru. Neda mi se pisati opsežan review jer oči peku me {#}

+ Elizabeth
+ priča i atmosfera
+ art style i općenito dizajn svijeta
+ akcija je fluidnija nego prije

- akcija je isto tako ponekad preintenzivna/arkadna
- malo varijacije gameplaya i neprijatelja

87/100

Da je više pažnje posvečeno samom gameplay designu ovo je mogla biti najbolja igra u proteklih par godina, ovako i dalje velikih 87 od mene, a kraj je nešto najbolje što sam vidio na kraju bilo koje igre zapravo. Tople preporuke {#}

@dee-dee pomiješano rekao bih

Btw kolega me upitao nešta na PP i u biti mi je sinulo da mi je nakon ovoga cijeli Bioshock svemir jako sličan filmu Cloud Atlas.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 0:50 (Lovac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dee-dee-92 kaže...

Meni se igrica cini super. Prica je fora, mislim...izmotali su je do samoga kraja.

Ovakva grafika u ovoj igrici daje nekakav sarm. :) Realno, onako ludom umu ne treba nista uz dodatak. (u dobrom smislu ludom ;) )

Nisam igrala niti prvi niti drugi dio. Ali bas sam pricala sa deckom koji je prosao sve. I pitam se...

Je li ovaj dio Bioshocka zapravo njegov pocetak i kraj? Ili su jedonstavno pomjesali sadasnjost i buducnost

Nije ništa pomješano,Rapture  i Columbia su isti grad u dva razlicita svijeta.Cijeli koncept igre se bazira na tkz 'string theory'  i za one koji su igrali 1-cu ostavlja mnogo prostora za razmišljanje.

15 godina
neaktivan
StriderL0rd kaže...
dee-dee-92 kaže...

Nije ništa pomješano,Rapture  i Columbia su isti grad u dva razlicita svijeta.Cijeli koncept igre se bazira na tkz 'string theory'  i za one koji su igrali 1-cu ostavlja mnogo prostora za razmišljanje.

Ima vise smisla ako ubacis B2 u kombinaciju. Eleanor je Elizabeth i booker je Delta.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
12 godina
Bioshock Infinite

Meni je isto tamo na pocetku na mostu bilo malo dizzy xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Igra je ziva ludnica, napokon zabava kakvu sam imao u prvom dijelu kad sam otkrio onaj ghost mode :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran
Bioshock Infinite

Amen! Baš mi je uljepšala produljeni vikend

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Moram priznati da je igra genijalna, svi koji misle drugačije... u ludnicu {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 14:46 (EraserHead).
Moj PC  
6 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Mislim da imam jos nekih pol sata...jednostavno me umor oborio sinoc oko dva, a budenje u jutro u sest. Teska srca sam stao posto sam namjeravo lec u 12 al jos malo pa jos malo i vec dva lol

Sad kuham ness i odo se nastavit druzit s Elizabeth :D

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...

Mislim da imam jos nekih pol sata...jednostavno me umor oborio sinoc oko dva, a budenje u jutro u sest. Teska srca sam stao posto sam namjeravo lec u 12 al jos malo pa jos malo i vec dva lol

Sad kuham ness i odo se nastavit druzit s Elizabeth :D

tako sam i ja mislio... pa nakraju bilo 3 sata

15 godina
protjeran
Mitch kaže...
Igra je ziva ludnica, napokon zabava kakvu sam imao u prvom dijelu kad sam otkrio onaj ghost mode :D

Kakav ghost mode?  {#}

17 godina
Bioshock Infinite

to je cheat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Gotovo...svaki komentar je suvisan osim da treba jos jednom odigrat..

Ovaj je sve rekao..

A ja joj dajem 10/10

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Pređena igra...

Fantastičan kraj! Elizabeth je najbolji ženski lik u video igrama kojeg sam sreo do sada. Fantastično odrađen vitualni lik, baš fantastično.. Te vrhusnki "story driven" FPS!

Ovdje sam još malo rješio neke nedoumice oko kraja.. I baš šteta šta ubiti Elizabeth više ne postoji već postoji Anna, prava kćer od Bookera koja nema nikakve veze sa Columbiom.. A to vidimo kada je nakon Creditsa čuje u sobi...

Sretno, tužni fantastični kraj.. Još onaj skok u Rapture...

A još kada se pojavi i stara Elizabeth..

I onu pjesmicu sa gitarom izvode glumci koji su i dali glasove glavnim likovima...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 23:49 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice