Bioshock 2

poruka: 302
|
čitano: 68.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Bioshock 2

Ovaj 1. DLC donosi novotarije samo za MP tako da se previše ne veselim kad me iskreno MP ne interesira... Ali ko voli nek izvoli.

Ali rekli su da će u sljedećih nekoliko mjeseci ponudit i dodatnoga sadržaja za SP pa ćemo vidjet... To me interesira :D

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 19:47 (4Bastard).
17 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo prošlo je preko nekoliko sati igre i zbilja detaljno prolazim. Baš mi se sviđa igra.

Iako mislim da bi lako mogla otjerati potencijalno nove igrače zbog kako sam i prije rekao, izravnog ulaska u Rapture bez nekog uvoda. Zapravo mislim da je obavezno odigrati prvi dio prije ovoga.

Igra je zabavna, atmosferična i baš onakva kakvu sam htio. Igram polako i detaljno, skupljam sve sestrice i sve audio logove.

Sad razumijem ono što mi je rekao M_dipl (ili je napisao na forumu) da mu smeta to što borba protiv Big Daddyja ili Big Sister (iako me Big Sister nervira na jedan poseban način mamicu joj) ne zahtjeva puno manevriranja već je jednostavno bitno tko je jači. To stoji, i ponekad bi volio da je drugačije.

Igra nije lagana, ali uz pravilnu i pametnu upotrebu plazmida je ok. Igram na medium (ili normal, kako god) i izazov mi je. Uvijek sam na knap sa municijom, ali zato health kitova, hrane i cuge ima dosta. :)

Uglavnom guštam, ali najiskrenije, prvi dio mi je bio nešto bolji. Što nikako ne umanjuje kvalitetu ove igre. Po meni nekih 8/10. 'Subject to change' kada završim igru naravno.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 23:10 (Danny_HR).

7 0 hvala 0
17 godina
Bioshock 2

Evo završetka kojeg sam snimao pa ako tko hoče pogledati...

SPOILER ALERT

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Kako da instaliram ovu igru?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fareee kaže...

?!?

Pa ko i svaku drugu.

16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Daj budi malo jasniji, odnosno objasni nam u čemu je točno problem što se tiče instalacije.

No one gets left behind.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 18:11 (thuglife).
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Jooj ova igra je toliko tuzna i emocionlana sto ja obozavam. Presao sam je ima mjesec dana i nikako da zaboravim sve te trenutke.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Problem.

Može li mi iko pomoći?

Setup ne želi instalirati cijelu igru nego samo nekoliko mb.lol Setup ne želi instalirati cijelu igru nego samo nekoliko mb.lol
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:00 (fareee).

0 0 hvala 0
17 godina
fareee kaže...

Problem.

Može li mi iko pomoći?

Na ovom forumu nisu dozvoljeni pirati, a kad si skido igru, trebo si skinut barem neku normalnu
Mislim da moraš ovaj 7zip prvo extractat, ali ne drži me za riječ

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 20:14 (Ad4pt3r).
17 godina
neaktivan
Evo završio sam i ja.
Priča je jako dirljiva i definitivno maštovita.

Igra kao takva i dalje je jako visoko na ljestvici meni najdražih, zapravo mogu reći da mi je zasigurno najbolji fps poslije prvog dijela. Bioshock mi definitivno ostaje u srcu kako se kaže.
Šteta što po svoj prilici nastavka neće biti, ako je suditi po kraju.

Odlično.
Sad mala pauza od Rapturea a onda ponovno prvi i drugi dio jedan iza drugoga za koji mjesec.

Hvala 2k na prekrasnoj igri.
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

oni koji imaju 2-jezgreni procesor recite mi je li vam igra šteka

jer negdje sam čuo da igra(singleplayer) šteka na dvojezgrenim procesorima i da se multiplayer stalno zamrzava

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...
Evo završio sam i ja.
Priča je jako dirljiva i definitivno maštovita.

Igra kao takva i dalje je jako visoko na ljestvici meni najdražih, zapravo mogu reći da mi je zasigurno najbolji fps poslije prvog dijela. Bioshock mi definitivno ostaje u srcu kako se kaže.
Šteta što po svoj prilici nastavka neće biti, ako je suditi po kraju.

Odlično.
Sad mala pauza od Rapturea a onda ponovno prvi i drugi dio jedan iza drugoga za koji mjesec.

Hvala 2k na prekrasnoj igri.

Napokon netko tko ima totalno isto mišljenje ko i ja...

Bioshock 1 i 2 su predivna iskustva koja svakako treba proživjeti

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 10:52 (Ad4pt3r).
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Napokon netko tko ima totalno isto mišljenje ko i ja...

Bioshock 1 i 2 su predivna iskustva koja svakako treba proživjeti

Jučer sam cijelu večer curu maltretirao pričom o Biošoku dok je pokušavala gledati TV. Al čak je djelovala zainteresirano više nego iziritirano. :)

Al stvarno, Bioshock FTW.

16 godina
Bioshock 2

Danny, jesi šta igrao multiplayer? Ako jesi, daj malo napiši par riječi da vidimo kakav je. Uglavnom se svi fokusiraju na priču i singleplayer(bug nije niti 2 rečenice spomenuo u vezi MP-aNeodlučan), mada mislim da MP nije loš i da je sigurno zabavan sa plazmidima i sličnoSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MP je jednostavan i ne nudi ništa posebno. Da, setting je taj Rapture ali tu posebnosti završavaju.

Prosječan multiplayer naguran lijevom nogom. Vrdelja ga nije bitnije spomenuo u recenziji jer jednostavno - nije bitan.

Odigrat ću ga još možda koji puta sa M_diplom ali sumnjam da ću nešto vremena baciti na to.
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Moram priznati da mi je CoD 2 bolji od ovoga.

moj xfire: cajkoteka
Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

Moram priznati da mi je CoD 2 bolji od ovoga.

Ne razumijem na temelju čega ti uopće uspoređuješ ove dvije igre.

Single player, multiplayer ili nešto treće.

Molim te pojasni na što si mislio.

No one gets left behind.
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Upravo prelazim Bioshock(1) i moram reci da je prvi dio mnogo tezi jer ima manje novaca za pronac. Jako mi je drago sto su promijenili hack sustav, jer onaj stari je dosadan. No drugi dio je nesto laksi jer imas barem mali osjecaj nadmoci jer svatko zna da su big daddy-i najbaddass u serijalu.

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hahahaha, mora priznat da mu je COD 2 MP bolji od Bioshock 2 MP-a...

Koji Win :D

16 godina
protjeran
Bioshock 2

Po meni je igra srednja zalost nista spektakularno sto bi rekli SREDINA

Primjetio sam na raznim forumima da ljudima ova igra trza meni na nekoj mojoj prosjecnoj konfiguraciji max detaljima i max rezoluciji prosto receno leti na preko 80 fps

Istina jedino sto mi se ne svidja je sto igra koristi prilicno zastarjeli unreal engine mjesto da su ubacili neki novi jer ipak unreal engine je prezvakan vec po stotinu puta cak i prije godinu dana...

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hmm...evo igram igru i sta reci.....poprilicno sam zadovoljan. Ipak, vise mi se svida sama prica nego neke stvari u igri, ali ok.

Nekako me igra podsjeca na Fallout 3......znam da nemaju veze jedna sa drugom, ali me atmosfera u nekim djelovima igre podsjeca definitivno na Fallout 3.

Recimo one reklame......pa telke okolo i tako neke sitnice....kao kod Fallout 3.

Koji mi je Bioshock bolji cu znati nakon sto zavrsim igru, ali ovaj mi nekako ima ljepsu pricu.......no ne svida mi se sto sam u ulozi "velikoga tate". Ne volim biti neki "alien"....hehehehe.... Osmijeh

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
15 godina
neaktivan
win32 kaže...

Hmm...evo igram igru i sta reci.....poprilicno sam zadovoljan. Ipak, vise mi se svida sama prica nego neke stvari u igri, ali ok.

Nekako me igra podsjeca na Fallout 3......znam da nemaju veze jedna sa drugom, ali me atmosfera u nekim djelovima igre podsjeca definitivno na Fallout 3.

Recimo one reklame......pa telke okolo i tako neke sitnice....kao kod Fallout 3.

Koji mi je Bioshock bolji cu znati nakon sto zavrsim igru, ali ovaj mi nekako ima ljepsu pricu.......no ne svida mi se sto sam u ulozi "velikoga tate". Ne volim biti neki "alien"....hehehehe.... Osmijeh

da istina cesto me reklame podsjecale na fallout3 ma cak i neke stvari kao da su ispale iz fallouta 3

valjda zato jer su igre u slicnom vremenkom razdoblju

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

Nebih se baš složio da se odvijaju u sličnom vrem. razdoblju...

Radnja Fallouta 3 se odvija 2277. god. , a radnja Bioshocka 2 1968. Razumijem da si mislio na glazbenu podlogu da su jako slične, no vremenski su kao " nebo i zemlja " Belji se

17 godina

molio bi nekoga ko je igro obadva ili zna dali je radnja jedinice povezana s dvojkom jel me zanima dali da prvo jedinicu odigram pa onda dvojku

17 godina
R4zOR229 kaže...

molio bi nekoga ko je igro obadva ili zna dali je radnja jedinice povezana s dvojkom jel me zanima dali da prvo jedinicu odigram pa onda dvojku

I je i nije...Spominju se mnogi likovi iz jedinice, ali se ne nadovezuje direktno...No odigraj jedinicu jel če ti puno toga biti nejasno

16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo odigrao sam prvih par levela Bioshocka i moram priznati da mi je za sada identičan kao i original!

Grafički je isti, osim sjena koje iz određenih kutova baca vaš BigDaddy, štoviše većina objekata u igri

u potpunosti neprirodno svjetluca kao da je premazana slojem prozirnog silikona (što nikako ne ide

uz vodu, hrđu, istrošenost itd.).

Igrivost i atmosfera 60-ih su i dalje tu, što me veseli, ali sve mi je to nekako više kao ekspanzija

originala, a ne kao zasebna igra...

Hoće li se to promjeniti tokom igre? Ima li ikakvih novotarija osim plahutanja pod vodom, oružja i načina

hakiranja?

Bioshock je meni odličan i sve to skupa, ima genijalnu priču, ali mi je ovo malo ipak vodenije od dobivenih 90%...

Glavni ko-munjara =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bioshock 2

Hmmmmm ja nisam igrao prvi dio no po clipovima iz jubito nije se puno promjenilo! Al meni je igra superCool Zanimljiv odnos prema sestricama i plamizmi istićem Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock 2

najbolji dio je kada se "ubaciš " u tijelo male sestrice pa odrađuješ zadatak prikupljanja oklopa od big sister...

šteta da nije to nekako još više iskorišteno jel ima potencijala

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Presao je mislim prekjucer....predobra igra, ali IMHO jedinica je bolja.

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
16 godina
neaktivan
Bioshock 2

Evo novosti o DLCu, jest da je pohlepno, ali i očekivano, neću ga nabavljati pa me nije ni briga.

No one gets left behind.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice