Bethesda

poruka: 7
|
čitano: 821
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Bethesda - Game of Thrones game?

Pojavile su se glasine da Bethesda radi na GoT igri, nadam se da nema trun istine u ovome. Likovi su uspjeli da upropaste Fallout, ako vec netko treba da napravi open world GoT igru nadam se da to nece biti ovi nesposobnjakovici.

...
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Bethesda

Ja se baš nadan da će oni

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Bethesda

Meni je svejedno.

Faith is a belief based on absence of data, allowed to the weak by the powerful.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Bethesda

Uh,svijet ce bit bezivotan ko i svakoj drugoj igri, pls god no...

Sve me jeza tih open world smeća.

9 godina
Bethesda

za rpg nema boljeg koncepta i gameplay mehanike od TES serijala ; onaj osjecaj neogranicenosti i sloboda da se bira put  uloge lika ili jednostavno gameplay koji igracu najvise lezi !

waaagh

2 1 hvala 0
8 godina
protjeran
warhammer kaže...

za rpg nema boljeg koncepta i gameplay mehanike od TES serijala ; onaj osjecaj neogranicenosti i sloboda da se bira put  uloge lika ili jednostavno gameplay koji igracu najvise lezi !

Pogotovo sa retardiranim animacijama likova, retardiranim voice actingom, prastarim engineom, borbom koja je retardirana itd... Koncept je extra, izvedba nikakva. 

...
13 godina

Upravo tako. TES serijal je jedno veliko potemkinovo selo.TO vrijedi i za nove falloute i za nazvacu ih skyrime, pošto oblivion i morrowind su još i šljakali... Barem su dubinu imali

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.8.2017 17:39 (Rocinante2112).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice