Ima li neki sajt gdje se skidaju igre pesplatno (nemislim na ove najnovije da mi ne zamjerite); npr. Splinter Cell svi nastavci, najbolje 1. i 3.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema, jer nijedan spliner cell nije free. Doduše, uvijek imaš torrente.
Problem mi je kod torrenta što moram downloadat I UPLOADAT a imam samo 10 gb prometa. Sad sam potrošio oko 2.5-3 gb prometa. I još da danas skinem Sedmicu Beta...
pa ko kaže da moraš uploadat?
ako je frka sa prometom i ako nisi na private trackeru, slobodno limitiraj upload na koliko želiš
uzmi flat
Problem mi je kod torrenta što moram downloadat I UPLOADAT a imam samo 10 gb prometa. Sad sam potrošio oko 2.5-3 gb prometa. I još da danas skinem Sedmicu Beta...
Ako limitiram upload dali gubim brzinu download-a?
Ogranicis upload na 1 KBps, ne gubis brzinu downloada.
A možda Black And White?
budući da ne smijemo davati linkove za "ilegalne" stranice, odi na www.google.com i upiši "ime igre" + torrent
budući da ne smijemo davati linkove za "ilegalne" stranice, odi na www.google.com i upiši "ime igre" + torrent
Upload moze biti najmanje na 5 kB/s i download siba ko blesav...
Upload moze biti najmanje na 5 kB/s i download siba ko blesav...
Onda super. Meni nece. Tek kad stavim na 5 onda radi kako spada.
a kako da ogranicim upload na 1 kbps? ili kako uopste da ga ogranicim, meni je upload 245 kbps
Nema veze sa naslovom "Besplatne igre za downloadat" ali ima sa spomenutom problematikom limitiranog downloada ako se "stedi" na upladu (btw, vidim da ne trazis freeware/abandonware, neces bas na ovom forumu naci odgovor na "kako do 'piratske' verzije").
NetLimiter 2 Pro. Komercijalni program kojim mozes odrediti za svaku app zeljeni upload i download. U samom programu za skidanje torrenta stavis maksimalan upload i download a NL limitira upload.
Nema veze sa naslovom "Besplatne igre za downloadat" ali ima sa spomenutom problematikom limitiranog downloada ako se "stedi" na upladu (btw, vidim da ne trazis freeware/abandonware, neces bas na ovom forumu naci odgovor na "kako do 'piratske' verzije").
NetLimiter 2 Pro. Komercijalni program kojim mozes odrediti za svaku app zeljeni upload i download. U samom programu za skidanje torrenta stavis maksimalan upload i download a NL limitira upload.
A Bandits Phoenix Rising? Tražio po torrentima ali ništa.