Besplatne igre za downloadat

poruka: 19
|
čitano: 4.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ima li neki sajt gdje se skidaju igre pesplatno (nemislim na ove najnovije da mi ne zamjerite); npr. Splinter Cell svi nastavci, najbolje 1. i 3.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema, jer nijedan spliner cell nije free. Doduše, uvijek imaš torrente.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Problem mi je kod torrenta što moram downloadat I UPLOADAT a imam samo 10 gb prometa. Sad sam potrošio oko 2.5-3 gb prometa. I još da danas skinem Sedmicu Beta...

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Besplatne igre za downloadat

pa ko kaže da moraš uploadat?

ako je frka sa prometom i ako nisi na private trackeru, slobodno limitiraj upload na koliko želiš

16 godina
neaktivan

uzmi flat

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hex kaže...

Problem mi je kod torrenta što moram downloadat I UPLOADAT a imam samo 10 gb prometa. Sad sam potrošio oko 2.5-3 gb prometa. I još da danas skinem Sedmicu Beta...

Ili ograniči upload na najmanje što možeš ili odi na neki warez forum i skidaj preko rapidshare-a.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
kiki_d kaže...

Ako limitiram upload dali gubim brzinu download-a? 

ne gubis nego dobivas
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ogranicis upload na 1 KBps, ne gubis brzinu downloada.

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.

0 0 hvala 0
16 godina
gubi....na brzini...stavi na 10kbps onda nist negubis...a to je najmanje sta mozes stavit =)(TAK JE KOD MENE S 2MB VEZOM)
17 godina
neaktivan

A možda Black And White?

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

budući da ne smijemo davati linkove za "ilegalne" stranice, odi na www.google.com i upiši "ime igre" + torrent

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

budući da ne smijemo davati linkove za "ilegalne" stranice, odi na www.google.com i upiši "ime igre" + torrent

bolje da mu ti daš neki link koji valja nego da on opali prvi koji mu stane na put...
al isto kao da si mu dao tako link
2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
17 godina
neaktivan

Upload moze biti najmanje na 5 kB/s i download siba ko blesav...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Upload moze biti najmanje na 5 kB/s i download siba ko blesav...

Ma može biti i 1KBps pa opet šiba ko blesavo (barem meni). Meni zna ić full brzina a up namješten na 1kbps (na 2mbit vezi).
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

Onda super. Meni nece. Tek kad stavim na 5 onda radi kako spada.

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 3:07 (Kezo).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

a kako da ogranicim upload na 1 kbps? ili kako uopste da ga ogranicim, meni je upload 245 kbps

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nema veze sa naslovom "Besplatne igre za downloadat" ali ima sa spomenutom problematikom limitiranog downloada ako se "stedi" na upladu (btw, vidim da ne trazis freeware/abandonware, neces bas na ovom forumu naci odgovor na "kako do 'piratske' verzije").

NetLimiter 2 Pro. Komercijalni program kojim mozes odrediti za svaku app zeljeni upload i download. U samom programu za skidanje torrenta stavis maksimalan upload i download a NL limitira upload.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 9:44 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Beno kaže...

Nema veze sa naslovom "Besplatne igre za downloadat" ali ima sa spomenutom problematikom limitiranog downloada ako se "stedi" na upladu (btw, vidim da ne trazis freeware/abandonware, neces bas na ovom forumu naci odgovor na "kako do 'piratske' verzije").

NetLimiter 2 Pro. Komercijalni program kojim mozes odrediti za svaku app zeljeni upload i download. U samom programu za skidanje torrenta stavis maksimalan upload i download a NL limitira upload.

ee, hvala puno, sad da mi malo bude 700 kbps a ne jedva 114
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan

A Bandits Phoenix Rising? Tražio po torrentima ali ništa.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice