Battlefield3 FPS !! zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield3 FPS !!

e pozz svima .. ovako .. ima li kakav nacin da se malo poveca fps na BF3... tj da se nesto u konzoli ukuca .. da se nesto iskljuci pa da bude veci i to .. 
jer .. komp mi zadovoljava uslove za minimum  requirements i za GD Adjusten Requirements .. gledao sam na game-debate.com to  .. pa ono pise za koliko % (posto) je moja graficka ili procesor jaca od ovog sto trazi BF3 .. 
Pa mislim da me ne treba furat FPS barem ako stavim na 1024 rezoluciju ..
tako da .. ima li nesto da se malo poveca ,neki nacin , nesto ?? zna li 'ko ?

Hvala ! :)  

AmericaNNo'
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield3 FPS !!
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
neaktivan
Battlefield3 FPS !!

evo ovdje imaš dosta toga pa procitaj i probaj
KLIK

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield3 FPS !!

Stavi sve na low i skini advanced bf3 settings editor i u njemu sve smanji isto,.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield3 FPS !!

Teško, ja imam e7200 i "lagga mi igra" onak nekak nije sve smooth glatko kak bi trebalo, na bolkojoj rezi je isto zato kaj imam jaku grafu, mom frendu on ima 2.8ghz proc mislim da je to e7400 igrao je sve na low jedva onak bez lagga tak da sam ja davno odusto od bf3! Nije da ti zelim ubit nadu, fala bogu ako mozes nac nacin, slobodno ga javi da i ja zaigram :)

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield3 FPS !!

najnoviji driveri, sve na low, i mor raditi.

Ako meni radi na AMD Phenom II 3 cores 2.1ghz

Ati Radeon HD5730 1gb ddr3
15.6''
4GB Ram 

laptopu onda mora svima raditi lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield3 FPS !!

e hvala svima na pomoci :) Onako pomoglo je  koliko toliko .. nego ja sad usao Multiplayer .. cisto onako bezveze da stavim 1920x1080 rezoluciju  istom nista ne stopa :D ali ama bas nista .. tj  kao da je FPS 60 pa ne mrda .. tj da nemam problema sa FPS-om .. nevjerovatno :S :D
zna malo ali skroz malo TRZNUT ..ali skroz rijetko .. i tako 3-4 mape sam odigrao i sve OK ide :D ali sam sve stavio LOW sto se tice detalja :) nadam se da ce ovako i dalje biti :D  

AmericaNNo'
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield3 FPS !!

ma low brate, jedino si mesh stavi na medium, da bolje vidiš iz aviona i helija. Ugl. happy fraging!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma jbg nije mi toliko grafika BOG ZNA ;) 

Procesor mi 3% slabiji od QUAD CORE intela ..2.8GHz .. znaci samo 3%
a graficka mi slabija oko 128% od neke Nvidie i ATI-ove  .. koju trazi BF3 .. to je znaci ono na RECOMMEND requirements .. :) znaci da je vecinom do graficke nego do procesora ... jer procesor i ne igra toliku ulogu u BF3 koliko grafika jer ima kamara detalja ...  

AmericaNNo'
14 godina
Battlefield3 FPS !!

Varaš se, i proc i grafa igraju ulogu, a proc bome veliku. Tako da velim, grafika nije ni bitna jer igra ima igrivost, nakon par dana neš se ni sjećat kako je bilo na high :)

samo deri

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield3 FPS !!

hakiran mi je bf3 account i zelim kontaktirati EA da mi ga vrati pa mi treba njihov mail

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/user/neverknowsae/

ovo je link od mog accounta znam zato sto sam imo prijatelje na baattlelogu i vidi li su kako je taj haker promjeno ime jer sam hoaho neke statuse pa ne pise moje ime nego to neverknowsea

ako iko zna mail od ea helpa nek mi javi hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
furibaba kaže...

hakiran mi je bf3 account i zelim kontaktirati EA da mi ga vrati pa mi treba njihov mail

http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/user/neverknowsae/

ovo je link od mog accounta znam zato sto sam imo prijatelje na baattlelogu i vidi li su kako je taj haker promjeno ime jer sam hoaho neke statuse pa ne pise moje ime nego to neverknowsea

ako iko zna mail od ea helpa nek mi javi hvala...

Odi na njihovu stranicu i imaš live support

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice