Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.564.055
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
CyberDemonVZ kaže...
Jack Sparrow kaže...

Dobro izgleda nova mapica, i ostale nove stvari djeluju dobro

Više manje se sve od ovog znalo da dolazi.

Mapa mi se sviđa.

Da vidimo kaj će napraviti s "novim" TTK.

Nisu rekli kad stiže patch i mapa, ili mi je promaklo?

6.2.

To je jedina mapa koju ćemo vidjeti u iduća 3 mjeseca. Kad bi barem složili community servere kako spada, ne bih plakao, ali ne... Ovo je stvarno game over. Igrat ću tu i tamo u nedostatku boljega, ali ovo je definitivno RIP.

uteče Medžedža!
12 godina
Battlefield V

Uglavnom, deinstalirao igru iz mrznje i ljutnje. Procitao da uskoro stize patch i da ce se vjerovatno nes popravit, pokrenem ju jos jedanput nakon sto se skinula i odjednom cudo, svaki metak se priznaje, sa m1 garantom jednostavno meljem ostale iako je opet onih sa velikim pingom... Sta se desilo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hahhaajaads kaže...

Uglavnom, deinstalirao igru iz mrznje i ljutnje. Procitao da uskoro stize patch i da ce se vjerovatno nes popravit, pokrenem ju jos jedanput nakon sto se skinula i odjednom cudo, svaki metak se priznaje, sa m1 garantom jednostavno meljem ostale iako je opet onih sa velikim pingom... Sta se desilo 

valjda serveri u kurcu bili, ne treba odustajati odmah, to pičke rade haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2020 18:49 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield V

Nova mapa me ovako na prvu podjeća na operation outbreak, izgleda zanimljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
animosity_frenzy kaže...

To je jedina mapa koju ćemo vidjeti u iduća 3 mjeseca. Kad bi barem složili community servere kako spada, ne bih plakao, ali ne... Ovo je stvarno game over. Igrat ću tu i tamo u nedostatku boljega, ali ovo je definitivno RIP.

Jesu zaživjeli community serveri? Da li postoje neki koji vrte samo Conquest sa novijim mapama?

13 godina
hahhaajaads kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Kakva je igra trenutno? Zadnji put sam igrao kada su izbacili Maritu.

Ja probao jucer nakon hrpa mjeseci, umiranje iza zidova je prvo sto sam primjetio te nakon toga da sa nekom normalnom karabinkom (m1 garant ili m1a1) trebas pun k metaka da ubijes nekog, i SVAKI predzadnji hit je uvijek na 99 (tj. protivnik na 1hp). Probao sam DX 12 koji prije nije radio kak treba, jucer mi je radio ko podmazan dok danas  stutterfest i los fps (i zesci lag na misu), sva sreca pa ajde DX 11 radi kao i prije i sa future frame renderom mi grafa napokon dodje do 99% i fps zivne, iako se osjeti mali lag na misu onda. 

Evo sta mi se desilo maloprije, BF4 je MILA MAJKA za ovo smece od igre.

Jesi li provjerio da ti nije istekla licenca za cheat??

16 godina
MRSKI kaže...

Pošto se vratio i kaže da sve štima, izgleda da je bila isteka pa je to bio problem. 

Silvinjo nadam se da kužiš da je ovo zajebancija haha

13 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Pošto se vratio i kaže da sve štima, izgleda da je bila isteka pa je to bio problem. 

Silvinjo nadam se da kužiš da je ovo zajebancija haha

Ja se nikad ne zajebajem

13 godina
Battlefield V

David Sirland, jedan od rijetkih koji je komunicirao s igračima i za kojeg se činilo da nešto radi u DICEu, odlazi.

Sve se bojim što to znači za slijedeći Battlefield...

Ovaj znamo da neće dugo ovim tempom..

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Jebes mi mater ako su ovi iz EA normalni. Uzmem deluxe verziju BF5 i onda jos uzmem onaj origin access da bih ga mogao igrati mjesec dana ranije. Sad mi BF5 nije dostupan u originu jer je origin access istekao...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Jebes mi mater ako su ovi iz EA normalni. Uzmem deluxe verziju BF5 i onda jos uzmem onaj origin access da bih ga mogao igrati mjesec dana ranije. Sad mi BF5 nije dostupan u originu jer je origin access istekao...

pa ja sam tako napravi, a imam igru

Daj javi na support

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Daj javi na support

Ja probleme rjesavam na forumu, to mi je draze. Sigurno ce Cyber nesto srediti

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Daj javi na support

Ja probleme rjesavam na forumu, to mi je draze. Sigurno ce Cyber nesto srediti

Sređeno. Restartaj komp pa će proraditi.

16 godina
Battlefield V

Ugasi upali monitor

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Sredjeno, hvala cyber

Ma to je zapravo ovaj neki Year 2 edition. Ne znam ni koji je to kurac?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Sredjeno, hvala cyber

sve otkljucano sto je doslo u prvoj godini 

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Sredjeno, hvala cyber

sve otkljucano sto je doslo u prvoj godini 

Ja nisam otkljucao ni sve dodatke za jedinu pusku koju koristim

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Moja iskustva su nikakva

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Planiraju li vratiti Domination u igru?

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Planiraju li vratiti Domination u igru?

Već ga odavno nisu spomenuli.

6 godina
Battlefield V

Po twitchu ne bi rekao da je dosla nova mapa (jel' uopce i dosla ?!?!). Ili vrijedi onoj, jel'te stvari. 278 gledatelja ima bf5 trenutno na twitchu ?!?!?!  Cak i onaj propali diablo 3 ima 3x vise trenutno.

Biti ce da je sav hype jedino na bug forumu

0 0 hvala 0
13 godina
SamoPitam3 kaže...

Po twitchu ne bi rekao da je dosla nova mapa (jel' uopce i dosla ?!?!). Ili vrijedi onoj, jel'te stvari. 278 gledatelja ima bf5 trenutno na twitchu ?!?!?!  Cak i onaj propali diablo 3 ima 3x vise trenutno.

Hype? Ti si nešto krivo vidio

Ne. Još nije izašla.

8 godina
CyberDemonVZ kaže...
SamoPitam3 kaže...

Hype? Ti si nešto krivo vidio

Ne. Još nije izašla.

Kad se sjetim Hype Traina tokom Beta testiranja... :(

16 godina
SamoPitam3 kaže...

Battlefield nikad nije bio popularan na twitchu

A i cijeli taj twitch popular sistem se svodi na to što igraju najpopularniji streameri. Tarkov je recimo nedavno platio streamerima pa su se popeli gore. Kad je naš SCUM izašao isto su ljudi bili ludi za tim.

Problem je kako je koja igra dobra za gledati BR igre su obično napete, pa ima popularnosti više.

14 godina
protjeran
A đe je mudonja?

1 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
A đe je mudonja?

Ladi jaja

17 godina
Battlefield V

Nedavno sam kupio igru, proba sam MP, bilo je neigrivo, bez obzira igrao na američkoj ili japanskoj strani, Iwo Jima, bezbroj puta me "skinulo" u puzajućem stavu , skriven iza kamenja ili iza stabla ili u travi...s druge strane gađaš, a ne možeš pogoditi nikoga ...ili varaju ili imam lošu vezu (kabelski internet)...
OK, odem se malo zezat na single player, i onda odjednom pad FPS-a (ispod 60), kad sam pokrenuo kampanju u Francuskoj, ona zadnja u Njemačkoj još je sporija.....
Može li mi neko objasniti zašto grafička kartica koristi 30tak % od ugrađene memorije (od 8GB)....

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2020 19:52 (Maksimus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Maksimus kaže...

Nedavno sam kupio igru, proba sam MP, bilo je neigrivo, bez obzira igrao na američkoj ili japanskoj strani, Iwo Jima, bezbroj puta me "skinulo" u puzajućem stavu , skriven iza kamenja ili iza stabla ili u travi...s druge strane gađaš, a ne možeš pogoditi nikoga ...ili varaju ili imam lošu vezu (kabelski internet)...
OK, odem se malo zezat na single player, i onda odjednom pad FPS-a (ispod 60), kad sam pokrenuo kampanju u Francuskoj, ona zadnja u Njemačkoj još je sporija.....
Može li mi neko objasniti zašto grafička kartica koristi 30tak % od ugrađene memorije (od 8GB)....

Imaš ogroman CPU bottleneck. Riješi to i igra će letjeti.

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
8 godina
neaktivan

Kao sto je receno iznad taj cpu nije neka sreca za igranje.. Imao ga prije par godina non stop fps dropovi, trzanja i gluposti..

17 godina
Battlefield V

imam nešto u vidu (novi procesor, matična i memorija)...hvala na odgovorima

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice