Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.535.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
protjeran
Re: Battlefield V
acarnoje kaže...

Probao prebaciti na dx 12 neki dan, cisto da testiram. Prija sam imao stuttering, sada nista. Radi ko podmazano. I digao sam resolution scale na 1.3, jer mi je grafa bila stalno na 50-60% koristenja a fps mi je znao padati i na 3. Sada je na 98%, a fps ne pada isppod 55.  Proc je na dx 12 kao i na dx 11 zauzet cca 85%. Tako da dx12 ne donosi manje zauzece proca. Ne znam jeli do novih drivera se to stabiliziralo ili sta, ali uglavnom sve bolje radi. BTW sve na ultra.

Koja grafička je u pitanju?

14 godina
Battlefield V

Eto i ja kupio deluxe verziju danas, imam od prije na vanjskom disku dok sam igrao preko Premier basica,

počeo skidanje do 1%, pauzirao i zatvorio Origin, kopirao sa vanjskog diska što već ide, upalio origin opet,

kliknuo na resume, prepoznao je i postotak je skočio na 78% i sada ne želi skidati, brzina je 0 i tako stoji.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D

0 0 hvala 0
13 godina

Lol, Origin :)

Steam ima to bolje sređeno.

Restartaj PC, probaj opet.

Ako ne radi, i ako si ostavio kopiju, probaj opet.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Eto i ja kupio deluxe verziju danas, imam od prije na vanjskom disku dok sam igrao preko Premier basica,

počeo skidanje do 1%, pauzirao i zatvorio Origin, kopirao sa vanjskog diska što već ide, upalio origin opet,

kliknuo na resume, prepoznao je i postotak je skočio na 78% i sada ne želi skidati, brzina je 0 i tako stoji.

Jesi li pokuašo Origin R&D mod?

14 godina
Battlefield V

Hvala dečki, obrisao sve i krećem skidanje skroz otpočetka.

Probao dva puta obrisati pa krenuti ispočetka, kopiranje i to, svaki put stane na istom mjestu.

Za sada skida normalno.

Sad me je.. što sam potrošio sav internet, upravo tražim gdje mogu kupiti dodatnih 100 GB prometa,

već sam 100 GB kupio, sve sam potrošio i nadam se da mogu kupiti još 100.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2018 12:49 (Valentin17).

0 0 hvala 0
17 godina
Valentin17 kaže...

Hvala dečki, obrisao sve i krećem skidanje skroz otpočetka.

Probao dva puta obrisati pa krenuti ispočetka, kopiranje i to, svaki put stane na istom mjestu.

Za sada skida normalno.

Sad me je.. što sam potrošio sav internet, upravo tražim gdje mogu kupiti dodatnih 100 GB prometa,

već sam 100 GB kupio, sve sam potrošio i nadam se da mogu kupiti još 100.

E, nema potrebe da započinješ skidanje pa kopiraš, ta metoda više ne šljaka.

Ali zato skopiraš prije, pokreneš instalaciju i on ti skuži sve. XD

https://www.gamingtribe.com/giveaway/limitless/191x7
14 godina
Battlefield V

Ne znam otkad su to patchali, ali meni je radilo uvijek tako.
skineš 100mb, ugasiš sve. Kopiraš i pustiš da se snađe.

Žalosno što još uvijek nisu složili nešto kao steam gdje samo lociraš igru ladno i rokaš.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
191x7 kaže...

E, nema potrebe da započinješ skidanje pa kopiraš, ta metoda više ne šljaka.

Probao na BF1 kad sam vidio da ovdje ne ide, prošlo je bez problema baš na ovaj način, skine do 50 MB, pauziram, ugasim origin, iskopiram igru, pokrenem origin i kliknem resume.

Ali eto, naučio sam i nešto novo, ovo vrijedi i za stare igre tipa BF4 npr.?

fila2208 kaže...

Žalosno što još uvijek nisu složili nešto kao steam gdje samo lociraš igru ladno i rokaš.

Daj opiši to malo, ja i na steamu radim kao i na originu, kako je opisano iznad. To su opcija backup i restore ili?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2018 16:37 (Valentin17).
16 godina
neaktivan

GTX 1070. Laptop. 16GB Rama i procesor i7 6700hq.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
14 godina
Battlefield V

Sretan Božić svima. 

4 0 hvala 3
13 godina
Battlefield V

Sretan Božić svim igračima BFVa :D

I jedna čestitka iz četvorke 

Moj PC  
6 0 hvala 7
17 godina
Battlefield V

Ne znam jeli tko objavio. 

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield V

Čisto me zanimalo može li se izvest :D

Čak sam mogao bombardirat ispod ali više nisam mogao poletit :(

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
ved23 kaže...

Čisto me zanimalo može li se izvest :D

Čak sam mogao bombardirat ispod ali više nisam mogao poletit :(

Haha, odlično, pogotovo jer je namjerno :D

12 godina
neaktivan
Battlefield V

onu veliku "novu" tenk mapu su mogli slobodno izostaviti !

wasting time, dosadno do bola

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HAM7A2 kaže...

Meni je čak i dobra i im a mi neki BF feeling (kad si u avionu ili tenku )

Ali trebali bi ubaciti puno više tenkova npr po flagu bar dva, onda bi to bila prava bitka za Kursk.

13 godina
HAM7A2 kaže...

Meni je jučer bila odlična! S ekipom, 3 assaulta i jedan support.

Vozimo se od zastave do zastave s transportom i radimo kaos :D

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
HAM7A2 kaže...

Meni je jučer bila odlična! S ekipom, 3 assaulta i jedan support.

Vozimo se od zastave do zastave s transportom i radimo kaos :D

Dobra mapa skroz, mislio sam da će biti drek kao one u Armoured fist DLCu, ali ispala ok skroz.

Malo boli kada te Tiger mazne s kilometar dva, ali to je dio folklora.

16 godina
Battlefield V

Malo daje onaj pravi BF2 feeling. Valjda zato što je ogromna i otvorena, a možeš voziti skoro do kud ti pogled seže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 13:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Na početku mi nije sjela, sad kad sam si našao pozicije za mine i trčim e-d-c i rackam killove odlična.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Trebaju dodati neki tutorial za breakthrough za nove igrace.Pogotov na fjellu,sad sam igrao kao attacker,90% sniperi pronaju u bazi a ja solo moram napadat i smokat si.

Cak sam i sam uzeo A par puta ali ne,nece se oni pomaknuti nema teorije,na zadnjih 10 ticketa su skuzili da trebaju napadati.

Na kraju sam i uspio raketu baciti za koju sam si sam skupio bodove jer su ostali u squadu snajpali.

Naravno izgubili smo,nismo ni 1. sektor uzeli.

IGrao sam s medicom,masteram suomi trenutno.

Battlelog: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 15:46 (Doca15).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Battlefield V

Ne vrijede ni tutoriali ni išta, najbolje bi bilo da se igrače ubija ako dugo ne dobiju nikakve objective poene onda bi se možda netko i pokrenuo.
ja ne mogu pobjediti operation, ljudi ne pokušavaju, medici ne smokea, trčim sam, ginem, frustriram se nepotrebno.

nemoguće je ljude natjerat na timsku igru, bitan je samo kdr izgleda

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Ne vrijede ni tutoriali ni išta, najbolje bi bilo da se igrače ubija ako dugo ne dobiju nikakve objective poene onda bi se možda netko i pokrenuo.
ja ne mogu pobjediti operation, ljudi ne pokušavaju, medici ne smokea, trčim sam, ginem, frustriram se nepotrebno.

Upravo tako ne pomogne danas tutoraili nikakvi jer su sve igra tak koncipirane, samo KDR i da se privuce cim vise igraca.

Ko ti je nekad kakvi tutorail dal recimo za quake,ut,cs? Samo jednostavno igras i postanes dobar ili shvatis da FPS nije za tebe, a ne ovo danas igre moraju

biti pojednostavljene za sve pa cak i one koji se neznaju niti potpisati jer ocekuju da ce im kupovati njihove lootboxeve

Kako cijeli gaming pa tako i BF je otisel k vragu od kad se sve to gura u mainstream neki, ne pamtim kad je zadnji put bilo toliko losih AAA naslova ko ove godine.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 20:23 (dad0r).
14 godina
Battlefield V

+ dodaj jedan od najdebilnijh assigment sustava koji propagiraju kampanje, i spamersku igru.

kao da je igra napravljena, onda ima jedan tim koji je pokušava što više olakašati i poglupiti + dodati razna sranja i modove koji pogoduju kamperima.

Kažem, samo se nekad kad solo igram istrustriram koliko ljudi igraju loše, i ne mare za nikoga, a s druge strane ja ginem za revive jer mislim si ako prođe, napravit ćemo dobar push.

Ali šta ćeš, tako je to danas

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

+ dodaj jedan od najdebilnijh assigment sustava koji propagiraju kampanje, i spamersku igru.

kao da je igra napravljena, onda ima jedan tim koji je pokušava što više olakašati i poglupiti + dodati razna sranja i modove koji pogoduju kamperima.

Kažem, samo se nekad kad solo igram istrustriram koliko ljudi igraju loše, i ne mare za nikoga, a s druge strane ja ginem za revive jer mislim si ako prođe, napravit ćemo dobar push.

Ali šta ćeš, tako je to danas

Da assigementi su toliko mutavi i kontradikotrni toj timskoji igri kojoj oni toliko teze ali samo na papiru, totalno nemaju smisla.

Upravo tako podrzavaju i jos te ubit tjeraju da igras ko idiot, posto je visbility ravan nuli jos lijepo legnes i imas railgun u rukama koji ima miljun RPM.

Mene isto isfustrira igra kad solo igram dok nemam nikoga online jer jednostavno imam osjecaj od 32 ljudi u cijelom teamu 3 nas igra PTFO, a ostali leze 

na rubu mape sa snajperiom ili LMG/MMG :(

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.12.2018 20:35 (dad0r).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Konačno sam uspio pobijediti Grand Operation. Trebalo mi jedno 2 sata za sve assignmente za ovo zadnje Tides of War poglavlje. Traži u browseru mape koje se igraju za vrijeme 3. dana: Fjell, Devastation, Arras i Aerodrome, a prije toga u filter upiši GRAND. Treba imati i sreće, ali bolje skakati sa servera na server, nego potencijalno igrati sat i pol i na kraju dobiti ništa.

uteče Medžedža!
14 godina
animosity_frenzy kaže...
fila2208 kaže...

Konačno sam uspio pobijediti Grand Operation. Trebalo mi jedno 2 sata za sve assignmente za ovo zadnje Tides of War poglavlje. Traži u browseru mape koje se igraju za vrijeme 3. dana: Fjell, Devastation, Arras i Aerodrome, a prije toga u filter upiši GRAND. Treba imati i sreće, ali bolje skakati sa servera na server, nego potencijalno igrati sat i pol i na kraju dobiti ništa.

Užas, cijeli dan pokušavam. Na početku sam jednu i pobjedio, ali uvijek upadnem u attackere i onu glupu koja završava sa aerodromom i tu gubimo na trećim objectivima.

A dobro, valjda će se pogoditi još jedna da završimo s time.

13 godina
Battlefield V

https://pcchip.hr/gaming/savjeti-i-trikovi-za-battlefield-5/amp/

Ako ima netko tko tek počinje sa igrom i dobro mu dođe pokoji savjet.

Ima nekih čudnih izraza i malo čudnih objašnjenja, ali je uglavnom dobro za pročitati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2018 10:21 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

https://pcchip.hr/gaming/savjeti-i-trikovi-za-battlefield-5/amp/

Ako ima netko tko tek počinje sa igrom i dobro mu dođe pokoji savjet.

Ima nekih čudnih izraza i malo čudnih objašnjenja, ali je uglavnom dobro za pročitati.

znači pročitao si ovo? I jel ti se podigrao KD?

13 godina
Jack Sparrow kaže...
CyberDemonVZ kaže...

znači pročitao si ovo? I jel ti se podigrao KD?

Pročitao.

Ali još nisam igrao. Vjerojatno je za 0.5 veći K/D.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice