Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.561.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
16 godina
Battlefield V

Update is live now. 17.79gb

A skidati treba samo 10.41GB

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2018 10:25 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 4
13 godina
Battlefield V

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield V
Soldier977 kaže...
191x7 kaže...

Eto, zbog ove igre, što sve ne radimo...

Prave se nove naočale, D +6.25 s 0.50 cilindrom i prizmom 2, L +5.25 bez cilindra s prizmom 2. Stižu sredinom mjeseca. Cijena sitnica, 5100 Kn.

https://svjetlost.hr/

Laser čini čuda.

Bio prije tamo, ne može kod mene operacija zbog nekih mišića. Prevelik rizik gubitka vida.

Twitter: @191x7
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Update is live now. 17.79gb

A skidati treba samo 10.41GB

Koliko im držim štangu i ne dam na njih, meni stiže patch na kućna vrata, HP Expressom! 

16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Pa tko će gledati video od 47 minuta gdje neki lik kenja bezveze...

Daj ukratko jbt

سمندری ڈاکو
16 godina
Soldier977 kaže...

osim što predugo traje, ovo je već 3 puta(ja mislim) do sad stavljeno.

13 godina
Battlefield V

Test range.

Tri moda:

Vožnja automobilom, gađanje meta sa svim oružjima i otvorena vježba (avioni, vozila, shooting range..)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Sere bzvz, i sam kaze kako review nije pravi jer je napravljen na brzinu i bez prvog updejta. Tako da nema smisla 45min potrosit na nista. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2018 11:40 (SimeKZ).
13 godina
Battlefield V

Šta Angry Joe kaže to je biblija.

Kuky, ponavljanje je majka znanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...

Pa tko će gledati video od 47 minuta gdje neki lik kenja bezveze...

Daj ukratko jbt

Nisam ni ja pogledao cijelo. Ali u glavnom lik ima poantu, i precizno kaže šta valja šta ne valja do detalje.

13 godina
LeftY_CRO kaže...

practice range je njima cuveni coop?

Izgleda da nije :D Combined Arms ikonica je zasivljena. To još čekamo 

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

Sere bzvz, i sam kaze kako review nije pravi jer je napravljen na brzinu i bez prvog updejtaj. Tako da nema smisla 45min po trosit na nista. 

Da ne govorim o tome da je lik certificirani tikvan koji "recenzije" vjerojatno slaže na način da uzima popularna mišljenja sa društvenih mreža. Nevjerojatno iritantan.

uteče Medžedža!
16 godina
moderator
Battlefield V

Pa kome treba taj co-op?

Bolje da naprave još jednu-dvije mp mape nego što gube vrijeme za co-op.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Da ne govorim o tome da je lik certificirani tikvan koji "recenzije" vjerojatno slaže na način da uzima popularna mišljenja sa društvenih mreža. Nevjerojatno iritantan.

To je istina. Lik je branio bio EA i BF5 u beti te lošu prodaju, govorio kako je sve dobro i fino, da će ispraviti. Kako žemske ok za jednu igru, a onda ga posrali i dobio brdo dislikova. Nakon toga je promjenio mišljenje i počeo srati po EA i BF5 i svemu.

Više puta je tako napravio kako bi imao mišljenje koje njegovim gledateljima paše, a ne svoje osobno.

Eto na 29minuta da Live service fail jer nema sadržaja, a još nije ni počeo. Igra je vani 2 tjedna haha.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2018 11:57 (Jack Sparrow).
9 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
animosity_frenzy kaže...

To je istina. Lik je branio bio EA i BF5 u beti, govorio kako je sve dobro i fino, da će ispraviti. Kako žemske ok za jednu igru, a onda ga posrali i dobio brdo dislikova. Nakon toga je promjenio mišljenje i počeo srati po EA i BF5 i svemu.

Pa ne bih se baš složio s tobom. 
Pratio sam što je govorio i kad je igrao BFV iza zatvorenih vrata, što je govorio kad je bio šuo s onim reveal trailerom i što govori danas. 

Tvrdio je i prije da je blesavo i šašavo da čuješ kako žene vrište na bojištu. To je rekao i u ovom reviewu. 
Imao je samo stav (te po tom stavu branio DICE i EA) da te SJW gluposti neće utjecati na prodaju za što je u videu kasnije otvoreno rekao da je možda bio u krivu. U čemu je problem da je promjenio mišljenje? 

Nije rekao da je sve dobro i fino već da DICE intenzivno radi na poboljšanjima. Bio je optimističan i želio je da igra bude odlična kakvu ju svi želimo. 

Po EA sere već godinama. Ne znam koji recenzist toliko pljuje po EA kao on. Opravdano naravno. 

"Da ne govorim o tome da je lik certificirani tikvan koji "recenzije" vjerojatno slaže na način da uzima popularna mišljenja sa društvenih mreža. Nevjerojatno iritantan."

Ne znam po čemu zaključuješ da je tikvan i da uzima mišljenja s društevnih mreža. To što ti je iritantan je tvoje osobno subjektivno mišeljenje. Angry Joe i ACG po mome mišljenju imaju najdetaljnije reviewe. Kome se ne da gledati, neka ne gleda. 
Ja sam zahvalan što ima takvih reviewa i apsolutno ih pogledam prije nego što odučim dati par stotina kuna na igru. 

Meni se BFV čini kao obećavajuć proizvod samo izbačen na tržište godinu dana prerano. 

13 godina
Battlefield V

Ja ne znam o čemu vi pričate? Lik ima 3 mil subscribera a ne glupira se u videima niti pravi budalu od sebe. Šta vam je. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2018 12:11 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
animosity_frenzy kaže...

To je istina. Lik je branio bio EA i BF5 u beti te lošu prodaju, govorio kako je sve dobro i fino, da će ispraviti. Kako žemske ok za jednu igru, a onda ga posrali i dobio brdo dislikova. Nakon toga je promjenio mišljenje i počeo srati po EA i BF5 i svemu.

Više puta je tako napravio kako bi imao mišljenje koje njegovim gledateljima paše, a ne svoje osobno.

Eto na 29minuta da Live service fail jer nema sadržaja, a još nije ni počeo. Igra je vani 2 tjedna haha.

Zato i kažem, a sjećam se također i tog "backclasha". Sad je lik očito napravio okret za 180. Davno sam pogledao neke njegove recenzije za igre/filmove o kojima sam kužio nešto. Takvo more dezinformacija i općenita neupućenost je sramotna.

S druge strane, on mlati dobru lovu na tom svom imidžu i jednostavno mora zadovoljiti svoju publiku, tako da ga donekle i razumijem.

Ljudi koji se potrude biti analitični, racionalni i koji detaljno obrazlože svoje mišljenje imaju uglavnom oko par tisuća pregleda. Pompoznost jednostavno puno bolje prolazi.

uteče Medžedža!
14 godina
neaktivan
tomglo kaže...

"Da ne govorim o tome da je lik certificirani tikvan koji "recenzije" vjerojatno slaže na način da uzima popularna mišljenja sa društvenih mreža. Nevjerojatno iritantan."

Ne znam po čemu zaključuješ da je tikvan i da uzima mišljenja s društevnih mreža. To što ti je iritantan je tvoje osobno subjektivno mišeljenje. Angry Joe i ACG po mome mišljenju imaju najdetaljnije reviewe. Kome se ne da gledati, neka ne gleda. 
Ja sam zahvalan što ima takvih reviewa i apsolutno ih pogledam prije nego što odučim dati par stotina kuna na igru. 

Meni se BFV čini kao obećavajuć proizvod samo izbačen na tržište godinu dana prerano. 

Ok fair enough.

Nemam sad vremena, a boga mi ni volje ići tražiti gluposti koje melje. Jednom sam na redditu vidio komentar u kojem je neko izvukao broj sati sa njegovog profila koje je lik potrošio na BF3/BF4/BF1. Ne znam sad brojeve točno, ali ispalo je da je na svaki naslov potrošio red veličine 10-ak sati. Glavno da je u svakoj recenziji srao ko veliki.

Uglavnom, svakom njegovo I guess.

BTW. sad sam pročitao da se negdje u recenziji žali kako nema Conquest servera uopće, a glupan ne zna ni filter podesit.

https://i.redd.it/fiefdqz9hb221.jpg

(mislim da ovo nije on u komentarima, nego mu neki random lik govori da podesi filter)

uteče Medžedža!
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Ok fair enough.

Nemam sad vremena, a boga mi ni volje ići tražiti gluposti koje melje. Jednom sam na redditu vidio komentar u kojem je neko izvukao broj sati sa njegovog profila koje je lik potrošio na BF3/BF4/BF1. Ne znam sad brojeve točno, ali ispalo je da je na svaki naslov potrošio red veličine 10-ak sati. Glavno da je u svakoj recenziji srao ko veliki.

BTW. sad sam pročitao da se negdje u recenziji žali kako nema Conquest servera uopće, a glupan ne zna ni filter podesit.

(mislim da ovo nije on u komentarima, nego mu neki random lik govori da podesi filter)

Pa to. Već je pisalo na redditu kako se pušta veteran, a jedva igrao igre prije toga. Tek par sati i ode. Ni server browser nije znao koristiti. haha koji lik.

Najbolje mi je kad je radio za neznam sad koju igru review, a pola clipova u videu je bilo od drugih ljudi jer on sam nije ima dosta igrao.

9 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...
tomglo kaže...

Ok fair enough.

Žali se ali u tom trenutku je dodano u videu da je dosta brzo nakon slaganja videa ta stvar fixana tako da se zanemari taj dio kad o tome priča. Rekao je da je odigrao 40ak sati prije slaganja recenzije. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2018 12:36 (tomglo).
13 godina
Battlefield V

Jesu šta fixali performanse. Kako vam sad vrti? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa kome treba taj co-op?

Bolje da naprave još jednu-dvije mp mape nego što gube vrijeme za co-op.

treba treba. bc2 je imao coop na svim platformama osim pc a ujedno taj coop je bio zabavan tako da se nadam tome i u bfv

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Battlefield V

U glavnom biće ovo super igra. Kad izađe iz earlly accessa.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Hm, izgleda da je igra definitivno u žešćem kurcu što se tiče prodaje. Pojavio se na Xbox-u popust od 50% za veterane (one koji posjeduju BF4 ili BF1). Navodno sponzorirano od Microsofta.

uteče Medžedža!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield V

Odigrao jednu grand operaciju, Medic puške su sada dosta bolje, TTD je čini se popravljen, nije mi se dogodilo da padam onako za 1 sec, sa bomberima ne znam šta su napravili jer igrao sam Rotterdam pa nije bilo aviona. To su po mome mišljenu bili veliki problemi, Medic puške, TTD, i mrtvi JU 88 A, ostale sitne pizdarije mene ne smetaju i da ne zaboravim naravno ona glupost na conqeuestima je fixana. Dobar patch, nisam uočio nikakve nove probleme. 

Moj PC  
0 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

Jesu šta fixali performanse. Kako vam sad vrti? 

Kaze dama da kod njega radi dosta solidno

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield V

Isprobao jednu rundu dominationa. KE7 još uvijek ubija.

MG42 se uopće nije promijenio.

A što se tiće perofrmansi, meni radi dosta solidno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

išao sam probati malo single player i zanima me zašto mi "cutscenes" titraju, probao sam uključiti, isključiti v-sync ali je isto 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Soldier977 kaže...

U glavnom biće ovo super igra. Kad izađe iz earlly accessa.

Vedra strana toga je da će ovaj thread biti pun svega i svačega! Bar neće biti dosadno!

17 godina
Battlefield V

Jel ovo novi neki feature da se u pol runde počnem spawnati bez oružja i postanem potpuno beskoristan?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice