Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.560.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Je netko probao streamati BFV s OBS-om?

Nemoj kodirat procesorom, nego grafičkom, to i ekipa iz OBS-a preporuča.

Evo, sad sam probao. Naravno stuttera više nema.

Ali je grafika užasna naspram kodiranja procesorom. Jako puno vegetacije, sitnih detalja...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
BeLLicus kaže...

Jack Sparrow 

Kakav je valentine? Tražim si dobru verziju tenka kod britanaca, no ni jedna me ne usrećuje baš. Koliko sam vidio ima jedan valentine sa tim shotgunom ali on je preodređen za avione i infantry...

Pa Valentine bi tebao biti ono što je PZ4 na strani švaba. Samo što je čak i nešto niži pa ga teže vidjeti. 

Meni je valentine do sad najbolje sjeo od svih tenkova. Ali problem je što nisam sve nadogradio pa teško govoriti jer nadograđeni i "goli" tenk su nebo i zemlja razlika.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ugl. pitao sam što te nema, nekad si davno i igrao s nama, pa zatso nebi i sad dosao, bez obzira na to što se odvilo između tebe i mene jer bi rado da se ekipa opet malo skupi na ts kao što smo nekada,, da se nešto pokrene.

uteče Medžedža!
15 godina
Battlefield V

šta ne navratis na discord ti a ne se pravit mutav dok ti pišemo da dodes da lakše udaramo u skvadu? 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

inace ovo gore je moj gampeplay na 8600k i gtx 1080 1440p rezolucija i ultra/high settings

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Haha, ova runda je završila gadno za nas 

Jesu se našli no liferi na jednoj strani 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Kad pomislis da je kraj...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Kad pomislis da je kraj...

https://i.imgur.com/JfKcLfL.gifv

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2018 8:20 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

šta ne navratis na discord ti a ne se pravit mutav dok ti pišemo da dodes da lakše udaramo u skvadu? 

Hah!

Jučer mi je Floyd spomenuo isto. Nisam vidio stvarno. Očito ne primjećujem šta se događa u chatu. Obično se pokušam joinati kada ima mjesta u squadu, pa ako prođe onda dođem na discord.

uteče Medžedža!
11 godina
Battlefield V

Ne pratim temu pa nez jel bilo već, Origin Access se može dobiti free na tjedan dana, pa oni koji nemaju bfV mogu ga zaigrati besplatno (ili bilo koju drugu igru uključenu u taj Access).

https://www.hcl.hr/vijest/besplatno-zaigrajte-battlefield-5-pc-platformi-131425/

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield V

Dobro čo"ek kaže

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

Znači lagano free tryout za sve koji se misle kupit...što nam to govori osim da nije dobro nikako...za ea, očito fali lovica.

meni fali voting između mapa, bolji summary nakon meča, ne kužim što sam dobio uoppće.

Promjena specijalizacija usred meča. equip all i te sheme, customizacija je dno dna.
ovo crouch, toliko je čudno da ne znam kad trčim čućeći, mislio sam da je samo do mene, a vidim da svi imaju problem.
A u sp ima ikonica lol...

ugl ima puno stvari koje fale...nadam se da će to ubacit čim prije.

i nek se ne zamraju soldier draggingom, mislim da je to bespotrebno kad je igra toliko brza.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2018 19:10 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Znači lagano free tryout za sve koji se misle kupit...što nam to govori osim da nije dobro nikako...za ea, očito fali lovica.

meni fali voting između mapa, bolji summary nakon meča, ne kužim što sam dobio uoppće.

Promjena specijalizacija usred meča. equip all i te sheme, customizacija je dno dna.
ovo crouch, toliko je čudno da ne znam kad trčim čućeći, mislio sam da je samo do mene, a vidim da svi imaju problem.
A u sp ima ikonica lol...

ugl ima puno stvari koje fale...nadam se da će to ubacit čim prije.

i nek se ne zamraju soldier draggingom, mislim da je to bespotrebno kad je igra toliko brza.

jedino zašto sam protiv voting je to da smo u BF1 na kraju stalno iste mape igrali. Konstantno se glasalo za usrani Fort de Vaux

12 godina
protjeran
Battlefield V

...lol Milane, strucni termin je Born Dead.... dakle, trebalo bi se reci "BFV born dead".... ipak jedan korak naprijed, onaj zadnji born dead COD nije imao besplatnu tjednu opciju ak se ne varam.... cestitam diceu na hvalevrijednom potezu ..... plesna tocka i himna BF-a....

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield V

Može mi netko tko ima gtx 1060 3gb i neki ryzen 5 i jaci ili intel tog ranga s tom grafom reci moze li potjerat preko 60 fpsa? I koliko gura

Trenutno gtx 1060 3gb u paru sa r 3 1200 je jako bottleneckana, rizo jednostavno ne moze pratit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pacijent007 kaže...

Može mi netko tko ima gtx 1060 3gb i neki ryzen 5 i jaci ili intel tog ranga s tom grafom reci moze li potjerat preko 60 fpsa? I koliko gura

Trenutno gtx 1060 3gb u paru sa r 3 1200 je jako bottleneckana, rizo jednostavno ne moze pratit

Evo komp u my pc, na 2560x1080 100 lock.

Gura ti između 100-130, ali lockao sam na 100 čisto radi konzistentnosti.

Opcije između textuer i mesh high i txaa, ostale undergorwth itd na low, dx11.

šta te još zanima slobodno pitaj.

15 godina
neaktivan

Hvala puno, rekao si mi sve sto me zanimalo. Planiran je upgrade na r5 2400g jer za to imam dobru ponudu. S njim ne bi trebalo imat problema da bottlencka

15 godina
pacijent007 kaže...

Hvala puno, rekao si mi sve sto me zanimalo. Planiran je upgrade na r5 2400g jer za to imam dobru ponudu. S njim ne bi trebalo imat problema da bottlencka

To je malčice slabija verzija s internom grafičkom? (pišem iz pamćenja nisam guglao)

Ako je dobar deal idi svakako, zanemari dežurne pametologe i intel neplaćene fanboye koji će bacat drkicu na intel.

ryzen ovo goni i hladan je prilikom toga, od 50-80% je neko opterećenje u globalu, i to na auto mode, bez clockanja.

Imaš tu snimke od člana @bellicus on je postao svoj gameplay na ako se ne varam istom setupu pa si vidi.

16gb rama na 3ghz i 1060tka samo na onom oc predefiniranom modu u aourusu.

Fluidno, čisto i uredno, i bude samo još bolje radillo kako budu slagali igru.

sretno, lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2018 20:52 (fila2208).
15 godina
neaktivan

To je malo bolje binan r5 1400 sa vega integriranom.

Ma kuzim se ja u hardver i ne dira me bas kad netko forsira intel, ovdje sam pitao cisto iz necijeg direktnog iskustva da vidim koliko moze ispucat fpsa ova grafa u bfV

Hvala na info

13 godina
Battlefield V

Imam 4 invitea za 7 dana besplatnog origin accessa ako netko želi probati bfV nek se javi na pp.

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
Avensac kaže...

Ne pratim temu pa nez jel bilo već, Origin Access se može dobiti free na tjedan dana, pa oni koji nemaju bfV mogu ga zaigrati besplatno (ili bilo koju drugu igru uključenu u taj Access).

https://www.hcl.hr/vijest/besplatno-zaigrajte-battlefield-5-pc-platformi-131425/

Ova igfa je već sad RIP.

8 godina
protjeran
Battlefield V

Odigrao sam par sati ovog triala i jedno 95% da cu si uzeti premier access da otkljucam par stvari u igri, to mi je nekako zanimljivo, a ako mi se onda i dalje bude igralo kupim igru. Igra je dosta dobro optimizirana, sve ultra na i5 8400 igra leti. Ono sto me ugodno iznenadilo su dosta brza ucitavanja s obzirom da sam greskom igru instalirao na HDD, te nema nikakvih pop up ucitavnja textura i to, igra je savrseno igriva na HDD. Napravili su par stvari, ono sto su mogli, u odnosi na betu i sredili neke stvari, vezano uz ozivljavanje, tj brzu smrt, ammo i hp, sada je to taman mjera. Oruzije je dosta dobro izbalansirano, bar ovo sto sam probao, KE7 je mozda malo op i mislim da bi mu trebali nerf hip fire, jer je ovako gun dobar u svakoj situaciji. Igra je puno bolja na vecim mapama, ne znam im imena, ali ona pustinja sa starom utvrdom i ona di ima most na sredini sa zitom su odlicne. Bude zabavnih situaciji na mapi, branis point i onda vidis 5-6 njih kako idu kroz zito samo im sljemovi vire, bas jebeno izgleda, ono mir, cuje se u daljini sporadicna pucnjava, otvoris po njima i onda pakao, odlicno. Igra je za koplje bolja od BF1, bar meni, osjecaj je bolji dok se igra, nema onaj rng kada pucas u jednu tocku, a metci ti lete na sve strane. Vozila su dobra, nisu op, ali mogu povuci dobro ako ih pametno igras, buffali su avione u odnosu na betu, cine mi se ok, nisam neki pilot, tako da ne mogu bas puno o tome. Gradjenje u igri je taman, nije nametljivo, a dobro dodje ako branis na nekim tockama. Doci ce i taj battleroyale, ne mislim da treba ovoj igri, ali eto, sve mape ce moci igrati svi igraci, veliki plus za igru.

Bugovi. Ima ih, ali podnosljivo, uobicajne stvari, neke animacije nisu uskladjene, to ce valjda rijesiti i jos tako nekih povrsnih stvari, ali dvije stvari su mi zasmetale malo vise. Prva je umiranje iza zaklona, tipcna boljka svih online igara, ali malo teze prihvatiti kada je se radi o BF igri jer ih vec 15 godina rade, pa moramo biti malo strozi prema njima. Druga stvar je vrlo iritantna, a to je kada si prone ili na rubu nekog zaklona, pogotovo se dogadja ako je zaklon rusevina je da meci pogadjaju zrak ispred tebe, a trbali bi pogadjati metu, vrlo iritanto.

Sve u svemu ovo je sigurno bolja igra od BF1, ima tu dosta dobrih stvari, mislim da je dosta ljudi oprezno sa igrom i uzeli su premier access za 15e da probaju igru, tu stvarno moram pohvaliti EA, odlicna ideja. E sada koliko ce ljudi igra uspijeti zadrzati, to ce mo vidjeti, ali imati ce ova igra svoje igrace.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Glavas_ZG kaže...
Avensac kaže...

Ova igfa je već sad RIP.

Ova će po ovome kako se razvijalo proć gore nego bf1, moguće ko hardline.Bf4 je zadnji pravi bf kakav ljudi žele da bf i bude vidljivo po brojkama.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2018 1:01 (dery).
6 godina
Battlefield V

Pa kada stancaju te BFove kao na proizvodnoj vrpci. OK, klinci se pale na grafiku, jer time valjda opravdavaju skupi hardware koji imaju.

Sa druge strane imamo OW koji lici na igru za djecu i daleko je popularniji. I taj OW ce dobiti tesku nadogradnju krajem godine ili pocetkom slijedece i dalje ce ostati OW.

Dok ce nakon BF 5, doci nova krava muzara - BF 6.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dery kaže...

Ova će po ovome kako se razvijalo proć gore nego bf1, moguće ko hardline.Bf4 je zadnji pravi bf kakav ljudi žele da bf i bude vidljivo po brojkama.

evo ja sam spreman cijeli Origin acc prodat zbog ovog smeca

ako neko zeli nek se javi u inbox

ovo nazvat battlefieldom,pa nisu normalni ljudi

ovo nije ni poluproizvod od igre

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
17 godina
odjavljen
Battlefield V

Igra je super, kenjate bezveze...

Freak Show Inc.

10 1 hvala 0
6 godina
Friday kaže...

Znaci zelis napisati da mi nemamo pravo na svoje misljenje ?!?!? Onako balkanski. Onda, eto.. Igra je super. Jel' ce ti biti sada lakse zaspati ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2018 1:18 (SamoPitam3).
17 godina
odjavljen
SamoPitam3 kaže...
Friday kaže...

Znaci zelis napisati da mi nemamo pravo na svoje misljenje ?!?!? Onako balkanski. Onda, eto.. Igra je super. Jel' ce ti biti sada lakse zaspati ?

Imate pravo na misljenje, naravno. Samo vam misljenje sucka. A ako nastavis u ovom tonu onda cu vam morati zabraniti misljenja.

A sto se tice mog spavanja - morat ces doci do Dublina da vidis kako spavam.

Freak Show Inc.
6 godina
Friday kaže...

Imate pravo na misljenje, naravno. Samo vam misljenje sucka. A ako nastavis u ovom tonu onda cu vam morati zabraniti misljenja.

A sto se tice mog spavanja - morat ces doci do Dublina da vidis kako spavam.

Bio sam u toj zabokrecini od Dublina, tako da nemam namjeru provjeravati. A sto se tebe tice, izgleda da ide po onoj staroj - moze Balkanac sa Balkana, ali nikada Balkan iz Balkanca. Sve najbolje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice