Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.559.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
11 godina
Battlefield V

Ma grand operations trenutno nema nikakvog smisla, u jedinici je operacija super funkcionirala, jučer je i westie napravio video o tome. Znači prvi dan imaš u cilju plantat ili branit sajtove gdje bombe idu, i onda uspjesno ili neuspjesno to napravis ide drugi dan ako si uspjesno napravio dobijes kao napadac neki mali boost sa ticketima, drugi dan je kao operacija i sa cca 230 vojnika moras kao napadac rijesiti sva područja, u 80% slučajeva ekipa se uspješno obrani jer je to premalo ticketa za napadače, i onda treći dan zasebno bude conquest ili breakout. Glupost ziva, no rekli su poraditit na tome svemu, i frontlines se vraća na staro onakav kakav je bio u BTF 1, taj mod je odličan. 

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Battlefield V
animosity_frenzy kaže...
sexytoiletpaper kaže...

A sada je jos gore jer ako protivnik ima kvalitetnog pilota a ti si dobio debilceka u MAA, jebo si jeza. U one "stacionarne" nema mrve smisla ulaziti jer opet, cim si usao, 5 bljestavih snipera odmah okrenu poglede prema tebi.

Zato kažem da je potreban timski rad. AA tenk + lovac = no fly zone na većini mape. Naravno da će bomberi farmat killove ako nema smetnje.

Kad vidim da mi tim uništava tako neko, dam si misiju smetati mu pa makar bio među zadnjima na leaderboardu. Barem neće imati 102 - 0, nego 35 - 1. Dosta velika je to razlika.

Pogle njega kako ih reže! 

Ja nisam dovoljno dugo igrao da vidim da li netko zakvači AA i vozi po mapi ili da ga bar premjesti na bolju lokaciju. Imam osjećaj da je predobro samo kad ekipa skuži.

Općenito sam mišljenja da ima jako puno novih mehanika koje treba prožvakati, zato bolje ne prizivati nerfove već prizivati peglanje bugova. Onda se može vidjeti što treba nerf.

Slažem se sa Frenzyem Sekondom da se umire prebrzo, ali to je neki tehnički problem da ga j3beš.

17 godina
BeLLicus kaže...

Ma grand operations trenutno nema nikakvog smisla, u jedinici je operacija super funkcionirala, jučer je i westie napravio video o tome. Znači prvi dan imaš u cilju plantat ili branit sajtove gdje bombe idu, i onda uspjesno ili neuspjesno to napravis ide drugi dan ako si uspjesno napravio dobijes kao napadac neki mali boost sa ticketima, drugi dan je kao operacija i sa cca 230 vojnika moras kao napadac rijesiti sva područja, u 80% slučajeva ekipa se uspješno obrani jer je to premalo ticketa za napadače, i onda treći dan zasebno bude conquest ili breakout. Glupost ziva, no rekli su poraditit na tome svemu, i frontlines se vraća na staro onakav kakav je bio u BTF 1, taj mod je odličan. 

Ja sam seljo bio zbunj do neki dan. Igram attackere i svaki put defea, ali ide day2. Reko WTF, ma ja nešto krivo kontam, kad ono.....

16 godina
mrfloyd kaže...

Pogle njega kako ih reže! 

Ja nisam dovoljno dugo igrao da vidim da li netko zakvači AA i vozi po mapi ili da ga bar premjesti na bolju lokaciju. Imam osjećaj da je predobro samo kad ekipa skuži.

Općenito sam mišljenja da ima jako puno novih mehanika koje treba prožvakati, zato bolje ne prizivati nerfove već prizivati peglanje bugova. Onda se može vidjeti što treba nerf.

Slažem se sa Frenzyem Sekondom da se umire prebrzo, ali to je neki tehnički problem da ga j3beš.

Jučer sam ja to vozio, a i par dana prije toga. Predobro je kad uzmeš taj mobilni AA, zakačiš onaj mali iza sebe i onda imaš dupli mobilni anti air haha. Teknokyo je sjedio na tome iza jer na bomber razvaljivao.

Inače taj AA sam po sebi sa 20mm topovima i nije nešto, bolji mi onaj sa jednim 40mm. Radi više štete avionima,a i infantry u 2 hita ubija.

Glupo mi je i 20mm top koji možeš istalirati na mali tenk. To bi trebao biti kao Anti-Infantry. A jedan hit radi oko 10 damagea na ljudima. Dakle trebaš prašinara pogoditi više puta s tim neko sa nekom puškom.

14 godina
Friday kaže...
buljo781 kaže...

2560x1440, Ultra, DX11, konstantno >60fps. ALI, Rotterdam mi zakuca siroti 6700K na 100%. I to ne na baš toliko visokom framerateu, bottleneck mi se počne pojavljivati na 70-75fps. Too close for comfort.

Probao bi u DX12 jer mi BF1 radi savršeno s DX12 uključenim, ali imam onaj "Missing online access" bug kad uključim DX12 pa ne mogu :( 

Moj 6700K je na 4.6 i nemam problema sa bottleneckom (barem ne ocitih). S obzirom da imas 60 Hz monitor jel ti nije fluidnije sa vsync on?

OC mi nije donio baš neki pomak u min fps (koji je, da budem realan, i dalje više nego prihvatljiv) pa sam vratio na stock, ne isplati mi se tih 10°C više za ništa poboljšanja.

Vsync izbjegavam van singleplayer igara (i onih koje igram kontrolerom), jedan sam od onih kojima smeta input delay koji uzrokuje.

DX12 izgleda ne radi sa Origin Access trial verzijom pa ne mogu testirati, no po testovima na jutubu vidim da donese dosta velik pomak u performansama i samim time manji CPU usage. Realno, i očekivao bi to budući da mi je tako u BF1 s DX12.

Bez obzira na mapu, i7 mi je konstantno na 70-100% u igri. Rotterdam je najveći prijestupnik zasad, on ga baš šajba konstantno.

GTX1070 i 6700k su na 1440p oboje full iskorišteni na Ultra, al boli što i7 imam tek pune 2 godine i već ga nešto ubija. i5 3570k mi je duže potrajao... :(

S obzirom da je 9700k isto 8c/8t CPU, baš me zanima kak stoji iskorištenost kod njega. 

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Jučer sam ja to vozio, a i par dana prije toga. Predobro je kad uzmeš taj mobilni AA, zakačiš onaj mali iza sebe i onda imaš dupli mobilni anti air haha. Teknokyo je sjedio na tome iza jer na bomber razvaljivao.

Inače taj AA sam po sebi sa 20mm topovima i nije nešto, bolji mi onaj sa jednim 40mm. Radi više štete avionima,a i infantry u 2 hita ubija.

Glupo mi je i 20mm top koji možeš istalirati na mali tenk. To bi trebao biti kao Anti-Infantry. A jedan hit radi oko 10 damagea na ljudima. Dakle trebaš prašinara pogoditi više puta s tim neko sa nekom puškom.

Onako iz glave dok sjedim na WCu, mali quad je wirblewind a veliki je ostwind.

Dobro je to tako protiv infantry, ne treba jače. Ja bih is smeksao vs panzerfausta, ovako je 20tak dmg i pobjegne na spawn.

Mobile AA treba jesti avione, a inf treba jesti mobile AA . Sjeti se  šilke/tunguske u BF3 na pocetku...

15 godina
Battlefield V

Simpa kako sam naveo da su neki bugovi iritantni, pa me posrali kako vajnam, a sad igranjem svi dolazite do toga.

Igra je dosta manjkava u nekim segmentima, ali jučer, jedna scena di baka i ja trčimo preko polja, i fijukne avion i rasipa se između nas po polju. Onako, to je to, taj feeling hoću, da sam sretan što sam preživio to.

I zato će ovo, kroz par patcheva zbilja bit najbolji bf ikad.

Bf3 da se danas remastera bio bi čudo, ali neće to napraviti, zato neka živi kroz ovo.

Da ima dječjih gluposti tih specijalizacija itd, kao da igram neki arcade shooter itd, ali taj feeling igre timske i pucanja, trčanja i svega, kad se malo popegla će stvarno bit jeben.

TTD je i dalje zbugan, nakon zadnjeg mini peča još gore.

neki useri javljaju gori fps dropove, nekima neigrive.

masu bugova, dconova itd...držim fige da dice spegla to sve, ima dobru igru, samo nek spegalu to što prije, pls dice fix.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Puno toga ovisi o prezentaciji problema

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield V

Lol, da, ako ti sad napišeš, e  ttd je bugged, to je ok, ali kad sam to napisao prije tjedan dana, napali ste me da neam dovoljno velik kdr da bi to mogao prpeoznati itd.

Problem je problem i tu je, bez obzira tko napisao.

Činejnica je da se gličevi i bugovi redaju, prijavljeni su i složit će igru, kao što rekoh, pokazali su već na bf3 4 i 1, da mogu dovršit igru, samo žalosno da smo došl u takvo doba da prvo dobiješ triple a shooter u early accessu pa ti gra krpaju i to sve za 60e.

Barem onda ove ea igre, su fer kad traže 20e za ea a ne 60 ko bf, ali to je drugi par opanaka.

ontopic

Ne znam što noist na medicu iskreno, emp mi se svidio i mp28 ali nepredvidiv je.

kakav je tommy gun?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Lol, da, ako ti sad napišeš, e  ttd je bugged, to je ok, ali kad sam to napisao prije tjedan dana, napali ste me da neam dovoljno velik kdr da bi to mogao prpeoznati itd.

Problem je problem i tu je, bez obzira tko napisao.

Činejnica je da se gličevi i bugovi redaju, prijavljeni su i složit će igru, kao što rekoh, pokazali su već na bf3 4 i 1, da mogu dovršit igru, samo žalosno da smo došl u takvo doba da prvo dobiješ triple a shooter u early accessu pa ti gra krpaju i to sve za 60e.

Barem onda ove ea igre, su fer kad traže 20e za ea a ne 60 ko bf, ali to je drugi par opanaka.

ontopic

Ne znam što noist na medicu iskreno, emp mi se svidio i mp28 ali nepredvidiv je.

kakav je tommy gun?

mislim da problema dolazi što ti ne shvatiš da mi vidim tvoje postove, eto već sad si ponovio 2 puta skoro pa istu stvar. Mislim skužimo i prvi put di je neki problem i da ih imaš.

Ono previše agresivno ideš u to. Igra ima neki bug ili ima nešto što nije balansirano. Ok, mislim nije, ali idemo dalje popravit će. 

Sa EMPom sam neki dan u jednoj partiji imao 54 killa haha, baš paše na devastationu. MP28 mi nije baš nešto, hipfire je dobar, ali kad ciljaš posvuda leti. Kao da su prekopirali MP18 sa BF1 hah.

Tommy nisam otključao, ali kolko sam vidio po nekima, nešto slično ko Suomi. Sa 2 upgradea - 50 metaka ili 20 metaka ali veći rate of fire.

15 godina
Battlefield V

poanta je samo ako se iznese problem igre, vas par me tu napadne ti samo vajnaš, i da, vajnam, ali ništa od toga nije da izmišljam problem.

Kad sam napisao za comback mehaniku, kaže mi lik izgubili ste jer ste loši? Lol.

kažeš za ttd, ti napišeš neki bi ovdje brz ttk ali spor ttd itd. O tome pričam, ali nebitno. 

Srećom da ste do nekih stvari došli i shvatili ih nakon više desetaka sati igre, i to je super, što znači da su onda dosad svi i da će dice morat to složit.

Pričao sam s nekim dečkima na discord i dosta sličnih bugova su potvrdili, ja se nadam da je dice svjestan i da će to složit.

Emp za devastation kao rođen, tu sam puknuo, isto tako 50+ killova, u katedrali se šetaš rkoz njih.

Paše mi brži rof of mp40 i stena.

Jel izašao kakav dmg chart i to?

417 nvidia driveri su mi užas, nemojte ić ako niste!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2018 21:26 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield V

Testirao sam igru nekoliko sati na Access-u.

Konfiguracija:

i7-2700K@4.5GHz

8 GB RAM

GTX 1060 3GB

Win10

1920x1200

Sa defaultnim postavkama (Medium) vrti bez problema 75fps+

Sve low + Mesh high, 100+

Iskreno ne vidim pretjeranu razliku između medium i low. Cpu ni u jednom trenutku nije bio u bn.

Nije baš kao BF3/4, ali obećava, no puno bolje od BF1. Dvojim oko kupovine po sadašnjoj cijeni.

P.S. O ukusima se ne raspravlja. ;)

Geekmaxi popusti: https://tinyurl.com/geekmaxi-HR

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

ja imam vise pozitivnih stvari reci nego negativnih, makar ovih par negativnih brzo zaboravim no medjutim ne mogu preci preko toga da umirem iza zaklona.. nema mi gorega

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
LeftY_CRO kaže...

ja imam vise pozitivnih stvari reci nego negativnih, makar ovih par negativnih brzo zaboravim no medjutim ne mogu preci preko toga da umirem iza zaklona.. nema mi gorega

Umri muški, a ne iza zidića  

16 godina
Battlefield V

Vidim da neki spominju da su apgrejdali oruzje do kraja.Ja vidim samo razlicite nisane i boje oruzja.jesam li propustio nesto ili

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Vidim da neki spominju da su apgrejdali oruzje do kraja.Ja vidim samo razlicite nisane i boje oruzja.jesam li propustio nesto ili

Ovo

https://i.redd.it/5sdt88mb2hh11.jpg

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield V

Probao i DX12 na leginom accountu, framerate identičan. 

Testirao na 720p Ultra, 75fps je minimum, isto kao u DX11.

Kak Ryzeni stoje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

Insta smrti i neprijatelj koji praktički ne stvara zvuk su 2 najveća problema trenutno.

uteče Medžedža!
13 godina
animosity_frenzy kaže...
LeftY_CRO kaže...

Insta smrti i neprijatelj koji praktički ne stvara zvuk su 2 najveća problema trenutno.

Ko da čitam neku priču o ninđama.

17 godina
odjavljen
buljo781 kaže...

S obzirom da je 9700k isto 8c/8t CPU, baš me zanima kak stoji iskorištenost kod njega. 

6700k je 4c/8t a to je velika razlika

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Bura kaže...

Testirao sam igru nekoliko sati na Access-u.

Konfiguracija:

i7-2700K@4.5GHz

8 GB RAM

GTX 1060 3GB

Win10

1920x1200

Sa defaultnim postavkama (Medium) vrti bez problema 75fps+

Sve low + Mesh high, 100+

Iskreno ne vidim pretjeranu razliku između medium i low. Cpu ni u jednom trenutku nije bio u bn.

Nije baš kao BF3/4, ali obećava, no puno bolje od BF1. Dvojim oko kupovine po sadašnjoj cijeni.

P.S. O ukusima se ne raspravlja. ;)

vala u 64 playera taj procesor jeste BN i to teski,imao sam i7 2600K na 4.4GHz godinama i eto imam tu istu graficku,BN u BF1 je tu jer su minimum framerati bili uzas,evo jaran s kojim igram BFV ima isti problem,takodje GTX 1060 ali od 6GB i ima haswell i5 4570k i igra radi uzasno,kad se nadje 7-9 igraca ispred nas padne mu cak i na 35 fpsa

ne kazem da se sa quadovima vise ne moze igrati ali da ih je vrijeme mijenjat to definitivno jeste

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
12 godina
neaktivan
Battlefield V

Jel ima neko problem da vise ne dobiva company coinse kad dosegne 50 level a moguce niti druge nagrade koje rijesis.cito sam okolo navodno je neki bug, svi koji su dosli do 50 levela poslje vise ne primaju nagrade, bas super, ja tek danas skuzio a 50 level sam vec jedno 7 dana

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

poanta je samo ako se iznese problem igre, vas par me tu napadne ti samo vajnaš, i da, vajnam, ali ništa od toga nije da izmišljam problem.

Kad sam napisao za comback mehaniku, kaže mi lik izgubili ste jer ste loši? Lol.

kažeš za ttd, ti napišeš neki bi ovdje brz ttk ali spor ttd itd. O tome pričam, ali nebitno. 

Srećom da ste do nekih stvari došli i shvatili ih nakon više desetaka sati igre, i to je super, što znači da su onda dosad svi i da će dice morat to složit.

Pričao sam s nekim dečkima na discord i dosta sličnih bugova su potvrdili, ja se nadam da je dice svjestan i da će to složit.

Emp za devastation kao rođen, tu sam puknuo, isto tako 50+ killova, u katedrali se šetaš rkoz njih.

Paše mi brži rof of mp40 i stena.

Jel izašao kakav dmg chart i to?

417 nvidia driveri su mi užas, nemojte ić ako niste!!!

Pa izgubili ste jer ste loši da. Loša taktika, nepoznavanje mehanike igre, jurcanje bez glave. Da, loši ste bili. ;-)

Nije sve samo u K/D.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Battlefield V

lol ovaj bitanga, kakav smijeh od čovjeka. kako god ti kažeš šefe

btw. ima tko još koji origin access? frend ne zna oće vrtit i to pa da malo vidi.

robyvk24 mi je jedan poslao i na tome mu se zahvaljujem, ali dobro bi mi došao još jedan.

Ako neko ima a ne treba mu, hvala :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

btw. ima tko još koji origin access? frend ne zna oće vrtit i to pa da malo vidi.

Nek si kupi. I to onaj Deluxe.

Pa će morati igrati.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Pa će morati igrati.

Da, jasno, pa skužiti da radi na 14 fps na arrasu pa onda dat 5k za novi komp. Makes sense.

13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Pa će morati igrati.

Da, jasno, pa skužiti da radi na 14 fps na arrasu pa onda dat 5k za novi komp. Makes sense.

Nemoj..

Nek kupi.

P.S. i klikni Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 1:17 (CyberDemonVZ).
14 godina
Friday kaže...
buljo781 kaže...

6700k je 4c/8t a to je velika razlika

Je je, znam, prvo sam napisao 8 thread CPU, al pitanje i dalje stoji.

8 threadova je 8 threadova, ako igra zdrobi mojih 8, valjda onda poprilično koristi i ovih legit 8 threadova na 9700k.

Ryzen 2700x nisam siguran jel neki upgrade s 6700k (ne nađem usporedbe), bez obzira na dupli broj jezgri.

13 godina
protjeran
buljo781 kaže...

Ryzen 2700x nisam siguran jel neki upgrade s 6700k (ne nađem usporedbe), bez obzira na dupli broj jezgri.

Ukratko to bi bio downgrade.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2018 10:21 (war3_tft).
13 godina
Battlefield V

Glupa broken igrica.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice