Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.539.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
robyvk24 kaže...

Da li se ocekuje bolja optimizacija u odnosu na betu... U beti mi je igra doslovno klala procesor a imam 8600k...u paru sa gtx 1080 sam imao nekih 80fps u prosjeku ali na 1440p rezoluciji, dok mi bf1 vrti na oko 100... A isti je engine

Da, očekuje se bolja optimizacija, ali, službeno nije bilo nikakvih komentara ili prikaza u brojkama prije i poslije.

Možda će onaj opsežni change log prije izlaska igre, vjerojatno u njemu ima nešto i o optimizaciji 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 13:51 (CyberDemonVZ).
16 godina
Battlefield V

...krenulo.

BFV BFV
... there is no spoon ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 14:04 (aufhenger).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
aufhenger kaže...

...krenulo.

Kasniš 3 minute.

11 godina
Battlefield V

Ma vi što dajete 30kn za 10 sati igranja to je okej ako niste sigurni kako će vam igra raditi pa da isprobate sve, ali osobno da dajem 30kn a znam da će mi igrati radit dobro i odigram tih 10 sati u 2 dana i onda opet čekaj 10 dana... Čekamo 20.10 i dobro taman dok se botovi nauče pucati malo pa da budemo ravnopravni kad uđem :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 14:11 (BeLLicus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield V

Ma kojih 10h 

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Battlefield V

Pa sad ispada da s "basic" accessom ne igraš ništa prije, niti ne radiš preload ranije nego drugi. Sad il su nekaj promjenili ili ste mi krvo rekli i ona Cyberova tablica ne valja (NHF).

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 14:34 (Promster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

Pa sad ispada da s "basic" accessom ne igraš ništa prije, niti ne radiš preload ranije nego drugi. Sad il su nekaj promjenili ili ste mi krvo rekli i ona Cyberova tablica ne valja (NHF).

Nešto su mjenjali homići. Sad su i mene prisilili na premier haha. A ništa odigrat ćemo i Star Wars BF2 onda. Čisto da ne propadne ovo haha.

11 godina
Battlefield V

Dajete 100kn jer ne mozete cekati 10 dana :P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BeLLicus kaže...

13 godina
protjeran
BeLLicus kaže...

Na takve EA i računa.

16 godina
moderator
Battlefield V

Hvala EA na takvim 'akcijama',jer neznam inace kam bi s lovom.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Promster kaže...

To već odavno piše.

16 godina
pirat kaže...

Hvala EA na takvim 'akcijama',jer neznam inace kam bi s lovom.

Upravo to!

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
neaktivan
Battlefield V

Negdje sam pročitao da se može igrati ranije, ako se joinate na nekoga ko ima early access Origin Premiere.

uteče Medžedža!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 17:53 (animosity_frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield V

Ja imam godinu dana taj origin premiere... Na koji nacin se pozovu ti prijatelji koje kao mozes pozvat da igraju s tobom ako imas taj origin access

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robyvk24 kaže...

Ja imam godinu dana taj origin premiere... Na koji nacin se pozovu ti prijatelji koje kao mozes pozvat da igraju s tobom ako imas taj origin access

https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/9t24ck/origin_access_members_can_invite_up_to_4_friends/?st=jo7egnhy&sh=5c8b185e

uteče Medžedža!
13 godina
Battlefield V

Ali stvarno, gdje se pozivaju ta 4 igrača?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 19:00 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield V

Pa valjda devetog. Nego tko želi neka uplati 2eura da ga pozovem (šala naravno)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa valjda devetog. Nego tko želi neka uplati 2eura da ga pozovem (šala naravno)

Nemoj ti meni valjda.

13 godina
Battlefield V

https://media.giphy.com/media/ADr35Z4TvATIc/giphy.gif

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield V

Ja jućer uzeo Basic Access ali danas pokleknuo i uzeo Premier Access i refundirali mi 3,99 eura. Najgore bi mi bilo kad odigram onih 10 h čekati još 10 dana izlazak. Ovako igra skinuta i u petak poslije 17 spreman za bojišnicu.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maxis kaže...

Ja jućer uzeo Basic Access ali danas pokleknuo i uzeo Premier Access i refundirali mi 3,99 eura. Najgore bi mi bilo kad odigram onih 10 h čekati još 10 dana izlazak. Ovako igra skinuta i u petak poslije 17 spreman za bojišnicu.

Misliš bilo bi ti najgore kliknuti na dugme Premier i doplatiti razliku pretplate (11€) te nastaviti igrati kroz par minuta?

15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
maxis kaže...

Misliš bilo bi ti najgore kliknuti na dugme Premier i doplatiti razliku pretplate (11€) te nastaviti igrati kroz par minuta?

Ma ovako sam skinuo odmah igru a s basicom nemam pojma kad je preload. Zaželio sam se igrati Battlefield. Imam na plejki Red Dead Redemption 2 gdje polako igram story a za mrežno napucavanje Bf čeka spreman.

sake08
16 godina
maxis kaže...

Ma ovako sam skinuo odmah igru a s basicom nemam pojma kad je preload. Zaželio sam se igrati Battlefield. Imam na plejki Red Dead Redemption 2 gdje polako igram story a za mrežno napucavanje Bf čeka spreman.

Preload za Basic (Trial) je počeo kad i za Premier - isprobao osobno, skinuo igru. Kad istekne Basic 10h prebacim na Premier.

15 godina
neaktivan
Battlefield V

Pitanje za Cybera koliko imaš brzinu na Magicu net ? Ja sutra idem raskinuti s T -comom i uzimam optiku kod Magica a navodno da je sad brzina 200/100 Mbps. Jesu ti dali router koji ima propusnost  1000Mbps ? 

sake08
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
maxis kaže...

Preload za Basic (Trial) je počeo kad i za Premier - isprobao osobno, skinuo igru. Kad istekne Basic 10h prebacim na Premier.

Nisam znao meni nije ponudio s basicom .Ma nema veze znam kakav sam uzeo bi prije ili kasnije premier.

sake08
13 godina
maxis kaže...

Pitanje za Cybera koliko imaš brzinu na Magicu net ? Ja sutra idem raskinuti s T -comom i uzimam optiku kod Magica a navodno da je sad brzina 200/100 Mbps. Jesu ti dali router koji ima propusnost  1000Mbps ? 

190/100 ako su mjerenja točna.

135kn

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
maxis kaže...

190/100 ako su mjerenja točna.

135kn

Thanx

sake08
13 godina

Imaš tipku Hvala, ne moraš odgovarati :)

Aha, da, naravno, router je gigabitni.

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Imaš tipku Hvala, ne moraš odgovarati :)

Aha, da, naravno, router je gigabitni.

Ma znam da imam na mobu sam pa sam smetnuo tipku

sake08
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice