Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.538.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
8 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
Doca15 kaže...
Nemoj tako on je strucnjak za svaku igru koju igra😂

U PUBG-u imam 1 piletinu u 120+ sati igre, jeben stručnjak nema što!

12 godina
D-wook kaže...

jer nakon što je EA na lvlvcapu pokazao zube svi ostali su stali u red bojeći se da bi i oni mogli najebati

moze netko ukratko napisat kaj je bilo sa lvlcapom?

8 godina
neaktivan
b00 kaže...

moze netko ukratko napisat kaj je bilo sa lvlcapom?

Počeo je s kritikama prema BF1, a nakon toga nastavio kritizirati politiku EA nakon fijaska sa SWBF2.

Ovi su ga zbog toga makli iz onog njihovog BF community developer programa ili već kako se zove preko kojeg se youtuberi spajaju sa developerima, razmjenjuju ideje i feedback kako bi igru učinili boljom.

Problem je taj što ako nisi u tom programu nemaš pristup nikakvim materijalima o razvoju novog BF-a. To praktički znači da su svi youtuberi imali videe o BFV revealu i planirano objavljivali sve što su smjeli o novoj igri dok je lvlcap zapravo samo prepričavao što su oni rekli.

A možeš zamisliti na kojem si gubitku kada nemaš informacije iz prve ruke i kada pola dana ili danima kasniš za objavljivanjem novog sadržaja.

Ukratko, ako tvoj kanal ovisi o BF sadržaju, a oni te izbace is tog community programa, možeš se pozdraviti sa masom love. Znači moraš govoriti samo ono što ti ovi iz EA narede ili si out.

16 godina
D-wook kaže...
Jack Sparrow kaže...

Probao si ti igru?

Netrebam probati govno da bi skužio da je govno, zar ne? Svatko sa 15 godina igračkog iskustva zna o čemu se ovdje radi...

Čudo da nakon tolko godina očekuješ da igra izgleda kao ona od prije 3 naslova, a ne zadnji naslov. Imaš čudna očekivanja od igre. Očekuješ da izgleda kao stari BF4, iako su 2 igre nakon toga izašle. Dobro da ne očekuješ da izgleda kao BF2.

Gunplay teško možeš osjetiti preko videa, a gameplay svi stari BF ljudi hvale. Svi govore kako grafički izgleda slično BF1, ipak je isti engine. Ali gameplay i gunplay je promjenjen. Al bitno da ti koji nisi probao vidiš da je govno.

xfactor je prestao snimati za BF kao i matimio koji je igrao samo R6:siege. A levelcap je konj koji je još u BF4 htio da igra nema vozila, da mape budu samo male i imaju 3 hodnika. U principu je htio da Battlefield bude CSGO/COD. Zašto bi takvog slušali kad ne kuži bit njihove igre.

Osim toga. Tko bi pametan pozvao nekoga na svoj event, platio mu to sve i još mu dao materijal da zasluži na svoj youtube kanalu, a onda ti taj lik stalno sere po igri i firmi?

Srali su i drugi, jackfrags, stodeh, pa čak i westie kritizirao SWBF2, ali nisu srali već 3 godine konstantno kao levelcap. Liku je sve smetalo, baš kao da je hejter. Logičan potez da ga odjebu, zašto bi platili ili dali liku da ih na kraju zajebe? Zvuči nelogično.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 12:19 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield V

Eh da, vas par koji ste probali, nešto nam ne pišeta kakva je vama igra.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

kuki, ovaj matimiO je gori od tebe

https://loopvideos.com/JQUd4Z2lTK4?from=504&to=513

16 godina
BDS kaže...
Jack Sparrow kaže...

kuki, ovaj matimiO je gori od tebe

https://loopvideos.com/JQUd4Z2lTK4?from=504&to=513

Igra u igri

8 godina
neaktivan
Battlefield V

Jack Sparrow 

Ti si rekao da ti se BF1 sviđa i cijelo vrijeme ga branio. Time si izgubio svu kredibilnost i dokazao da pojma nemaš što BF zapravo jest i što bi trebao biti. Neznam zašto ti se uopće dopušta da komentiraš na bilo kojoj BF temi osim BF1 nakon blasfemije koju propovijedaš od kad je BF1 izašao.

Lijepo upali svoj BF1 koji nakon tri mjeseca više nije imao dovoljno igrača za sve modove nakon što su ga prevareni COD publika i veterani BF-a napustili i tamo uživaj koliko oćeš, a nama pusti da pokušamo doprijeti do developera da još jednom sastave igru kao što je BF4 koji će BF tradicionalisti nakon BFV razočarenja igrati još najmanje dvije godine.

0 12 hvala 0
16 godina
D-wook kaže...

Jack Sparrow 

Ti si rekao da ti se BF1 sviđa i cijelo vrijeme ga branio. Time si izgubio svu kredibilnost i dokazao da pojma nemaš što BF zapravo jest i što bi trebao biti. Neznam zašto ti se uopće dopušta da komentiraš na bilo kojoj BF temi osim BF1 nakon blasfemije koju propovijedaš od kad je BF1 izašao.

Lijepo upali svoj BF1 koji nakon tri mjeseca više nije imao dovoljno igrača za sve modove nakon što su ga prevareni COD publika i veterani BF-a napustili i tamo uživaj koliko oćeš, a nama pusti da pokušamo doprijeti do developera da još jednom sastave igru kao što je BF4 koji će BF tradicionalisti nakon BFV razočarenja igrati još najmanje dvije godine.

Upravo igrao BF5. Buraz ti kenjaš bez razloga na svakoj temi koji duđeš i po svakoj igri.

Recoil je jako velik na puškama, i potpuno drugačiji je feeling od BF1. Barem ovako na prvu. Jako si vezan za tim i squad koji mora imati svaku klasu jer inače se najebao. Metki je malo pa moraš stalno biti ili uz objective gdje je supply point ili iz supporta. Isto i sa medicino jer se healaš samo do 77%. 

Puška gađa baš tamo di ciljaš, ali zato se puška rita ko luda. Baš moraš tapfireati na daljinu ili čak po metak. Spotanje isto jako limitirano što dodatno otežava stvar i radi čega ti trebaju squad mateovi.

Da si probao bi vidio da igra izgleda, ali kad probaš igrati nije baš kao BF1. Ima taj dosta teži feeling.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.7.2018 23:37 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Recoil je jako velik na puškama

Puška gađa baš tamo di ciljaš, ali zato se puška rita ko luda.

Pa ja bas nisam stekao takav dojam.

Nisam igrao ali ovo sto sam gledao decki pucaju pa skoro bez ikakvog recoila a ekipa pada jako lagano..

16 godina
C3c1l kaže...
Jack Sparrow kaže...

Recoil je jako velik na puškama

Puška gađa baš tamo di ciljaš, ali zato se puška rita ko luda.

Pa ja bas nisam stekao takav dojam.

Nisam igrao ali ovo sto sam gledao decki pucaju pa skoro bez ikakvog recoila a ekipa pada jako lagano..

pa pada se sa 4 metka tako da ne treba puno, ali na daljinu sa tim STG44 ili MP40 se osjeti kako rita puška. Na blizinu ne naravno, jebi ga ipak blizina. Dosta je to hardcore jer se ne healaš do kraja, a za sad ljudi su ko kokoši i trče sa pola healtha okolo pa skidaš i sa manje.

Naravno imaš onaj neki SMG koji ima manji recoil, ali na daljinu ima i manje damage i brzinu metka. Jedino što mi se činilo možda malo predobro je Gewehr 43, onaj DMR što medic nosi. Ima 4x gore, mali recoil za tu pušku, a precizna ko sniper i ubija sa 2-3 metka.

Ne znam jel će sve klase tako, ali za sad imaš samo na supportu. Kao da imaš još klasa unutar svake klase, dakle možeš birati light support i medium support. Light ima lakši LMG sa clipom od 30 metaka i igra se kao do sad. A medium nosi veću i težu mašinku, sa puno metaka i ne možeš ciljati osim ako nisi postavio bipod, jedino iz hipa možeš pucati. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 9:21 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield V

Danas meč sa streamerima koga zanima. Timovi bi trebali biti ovakvi:

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
D-wook kaže...

Jack Sparrow 

Upravo igrao BF5. Buraz ti kenjaš bez razloga na svakoj temi koji duđeš i po svakoj igri.

Recoil je jako velik na puškama, i potpuno drugačiji je feeling od BF1. Barem ovako na prvu. Jako si vezan za tim i squad koji mora imati svaku klasu jer inače se najebao. Metki je malo pa moraš stalno biti ili uz objective gdje je supply point ili iz supporta. Isto i sa medicino jer se healaš samo do 77%. 

Puška gađa baš tamo di ciljaš, ali zato se puška rita ko luda. Baš moraš tapfireati na daljinu ili čak po metak. Spotanje isto jako limitirano što dodatno otežava stvar i radi čega ti trebaju squad mateovi.

Da si probao bi vidio da igra izgleda, ali kad probaš igrati nije baš kao BF1. Ima taj dosta teži feeling.

Ozbiljno si igrao ili? Jer ako jesi, kako si dosao do toga?

Edit: Nvm, google.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 9:42 (sexytoiletpaper).
16 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ozbiljno si igrao ili? Jer ako jesi, kako si dosao do toga?

Edit: Nvm, google.

Da, dobio sam jučer key. Poslao mi ga lik koji djeli keyeve :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 10:00 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Battlefield V

Ivanec?

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Poslao mi ga lik koji djeli keyeve :)

koji?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
13 godina
Dobra politika EA.Daju taj neki squad event sa likovima koji vjerojatno ni nikad poslije ovoga nece strimat ni igrat BF V.Vecina njih nikad ni nije igrala neki BF.Umjesto da daju strimerima koji su posvetili karijeru youtuba i twitcha battlefieldu.Ovo je dno dna po meni.Znam da ce tu zgrnut brdo para jer ce ih dosta danas preorderat igru al svejedno.S ovime su pokazali kolko ih briga za one kojima je stalo da bf ostane bf.Nebi se ni cudio da i poslusaju te strimere ako im nesto ne pase da promjene u igri,a nemaju pojma o bfu.Ovo je samo moje misljenje naravno
Battlelog: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 16:47 (Doca15).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield V

tako je!

nedajmo prealpha keyeve njubarama poput kukya! slažem se!

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Dobra politika EA.Daju taj neki squad event sa likovima koji vjerojatno ni nikad poslije ovoga nece strimat ni igrat BF V.Vecina njih nikad ni nije igrala neki BF.Umjesto da daju strimerima koji su posvetili karijeru youtuba i twitcha battlefieldu.Ovo je dno dna po meni.Znam da ce tu zgrnut brdo para jer ce ih dosta danas preorderat igru al svejedno.S ovime su pokazali kolko ih briga za one kojima je stalo da bf ostane bf.Nebi se ni cudio da i poslusaju te strimere ako im nesto ne pase da promjene u igri,a nemaju pojma o bfu.Ovo je samo moje misljenje naravno

Lirik je započeo karijeru sa Battlefieldom 3. Igrao je bez mikrofona (bez kamere igra i sada :D). Ako se s bez kamere i mikrofona istaknuo dok je igrao BF3, očito je bio dobar, a i činjenica da je krenuo s tom igrom (koja nije bila popularna među streamerima u to vrijeme) pokazuje da voli battlefield serijal. Ne vjerujem da će igrati BF5 pretjerano (variety steamer's curse) ali jedno je sigurno, iskreno će reći što misli o igri. Za ostale natjecatelje ovo što si napisao vrijedi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 17:54 (Teknokyo).
16 godina
LeftY_CRO kaže...

koji?

Jaqub Ajmal je davao keyeve veteranima, prvo podjelio likovima sa samo BF3,BF4, BFH, BF1 te MoH. Ali nakon što su pitali, a što s nama koji imaju BF2, BC2, 1942, onda je napravio još jednu rundu i dao ovim starim isto.

Doca15 kaže...

Pa dobro imaš više ljudi ovo je samo ovi mega popularni što sam ja stavio. Bit će ovih što samo BF igraju, vjerovatno bi bio i westie ali kolko vidim lik se seli u novi stan. Mislim da će oko 40 streamera igrati u tom eventu.

Ma ovo je tak samo sponorirani stream da izreklamiraju igru preko njih poštu su jako popularni. Rade to i drugi, rekli oni da bi igrali i F2P igre kad bi im ovi platili.

Shround, Doc i ostali su igrali BF, ali ne stalno. Sam shround je rekao da bi igrao kroz weekend bez sponzorstva, ali se ne želi prezasititi igre pošto je samo jedna mapa.

Eh da. Alpha traje samo još sutra do 14:00

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 18:13 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield V

I ti si bija pičkica pa nisi nikom reka da se dile keyevi...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
RePlaY kaže...

I ti si bija pičkica pa nisi nikom reka da se dile keyevi...

desilo se sve u roku 20 minuta

13 godina
Priznaj uzeo si vise keyeva sa vise accounta i prodao na reddituu
Battlelog: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 18:48 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...
Priznaj uzeo si vise keyeva sa vise accounta i prodao na reddituu

teško pošto si mu morao linkati svoj račun

13 godina

Ne daj se Kuki 

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Twitch: https://www.twitch.tv/teeny_tiny_sheep
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Metki je malo pa moraš stalno biti ili uz objective gdje je supply point ili iz supporta. Isto i sa medicino jer se healaš samo do 77%. 

Drag si mi dečko, ali moram te malo ''pozdraviti''. Metki je malo? Lol, odlično.

Hvala što si javio za keyeve, nije da bi svi uzeli pa tebi imao, ali dobro, dočekat će se i beta, da se htjelo moglo se doći do toga, ali treba pratit to sve kao što si ti.

Oćeš napisati neki review da vidim koliko možeš bit objektivan, a koliko si već preorderao igru :)

kako radi igra?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
fila2208 kaže...

Drag si mi dečko, ali moram te malo ''pozdraviti''. Metki je malo? Lol, odlično.

Hvala što si javio za keyeve, nije da bi svi uzeli pa tebi imao, ali dobro, dočekat će se i beta, da se htjelo moglo se doći do toga, ali treba pratit to sve kao što si ti.

Oćeš napisati neki review da vidim koliko možeš bit objektivan, a koliko si već preorderao igru :)

kako radi igra?

Keyeva je bilo 17 i niti sam stigao napisati kad je već djelio, u zadnji moment sam to vidio. Ako si baš tolko htio da si pogledao na twitch ili twitter vidio bi da se djelili keyevi šakom i kapom. 

Ne kužim kakvi je tvoj problem fila moj. Nešto si se naljutio bez razloga.

EDIT: imaš dva klipa, znači 50-60 sa strane, zavisi kakvu pušku imaš. Ja sam mislio da dosta, ali kad si u borbi ni ne skužiš kolko brzo ih potrošiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 0:18 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Keyeva je bilo 17 i niti sam stigao napisati kad je već djelio, u zadnji moment sam to vidio. Ako si baš tolko htio da si pogledao na twitch ili twitter vidio bi da se djelili keyevi šakom i kapom. 

Ne kužim kakvi je tvoj problem fila moj. Nešto si se naljutio bez razloga.

EDIT: imaš dva klipa, znači 50-60 sa strane, zavisi kakvu pušku imaš. Ja sam mislio da dosta, ali kad si u borbi ni ne skužiš kolko brzo ih potrošiš.

Lol pa uopće nisam ljut, malo se zezam kako si napisao metki, lol, čak mi je i simpatično kako pišeš neke stvari.

Ne pratim ni twitch i twitter, ne sjedim na poslu i drkam po netu ko ti, nisam te sreće 

Malo sam se našalio, da sam htio jako probati to nabavio bih od nekuda, ali opet sve shvaćaš ozbiljno nepotrebno.

Jel tako teško napisati koju rečenicu više o igri? Kako ti radi, kako se ponaša i kakav je općenito feel? I koliko imaš metki na početku? 

bojim se da takva recesija s municijom neće bit dobra, ljudi ionako ne daju ammo i hp, a što će tek sad bit :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 12:41 (fila2208).
16 godina
fila2208 kaže...

Lol pa uopće nisam ljut, malo se zezam kako si napisao metki, lol, čak mi je i simpatično kako pišeš neke stvari.

Ne pratim ni twitch i twitter, ne sjedim na poslu i drkam po netu ko ti, nisam te sreće 

Malo sam se našalio, da sam htio jako probati to nabavio bih od nekuda, ali opet sve shvaćaš ozbiljno nepotrebno.

Jel tako teško napisati koju rečenicu više o igri? Kako ti radi, kako se ponaša i kakav je općenito feel? I koliko imaš metki na početku? 

bojim se da takva recesija s municijom neće bit dobra, ljudi ionako ne daju ammo i hp, a što će tek sad bit :(

a ja pišem više svojim dialektom kao što dalamtinci vole svojim. Trudim da kužiš se ali je jače od mene.

Bila je nedelja jučer, velim slučajno doletio na twitter i vidim daje 17 keyeva.

Pa svi su skoro sve već napisali, a i gore sam dao mali uvid. Teško je pisati neki review kad je alpha i mnogo toga će se mjenjati. Za sad sigurno nebi kupio igru jer to sve djeluje nedovršeno i puno bugova, lightning u igri je skroz čudan(neke stvari pretamne, neke svijetle).

Optimizacija loša kao što su već pisali ljudi, mislim ne treba ponavljati. Sa 90 mi palo na 40frameova, na nekim lokacijama čak 25-30.

Pogledaj zadnji video od levelcapa, dobro ti objašnjava. Sa svime se slažem osim da treba maknuti da tolko ovisiš o timu, da opet uvedu brzi respawn i da imaš više municije. Sve osim toga je pogodio

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 13:45 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield V

Pogledao hrpu videa, većinom ekipa kaže da se teške vide nepriajtelji što je po meni ok, al aj.

Nema spotanja svi hvale.

Svi se žale na malo metaka i municije općenito.

Visualno je igra pretjerana.

Loše radi.

Pucanje je drukčije, teže i recoil je veći.

Down but not out state baš i nije neš sjeo

eto koliko sam izvukao iz tih filmića

hm, a dobro, vi koji ste igrali alfu znat će te koiko je igra napredovala od alfe do bete i na kraju do final gejma :)

p.s. TTK mi se presviđa!!

lijepo izgleda ovako kad ti upale flankovi!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2018 14:19 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice