mogli bi napraviti neki klan pa puno nas igra battlefield play4free
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel bf p4f izašo
jel bf p4f izašo
ima skoro mjesec dana
bečari počeo sam malo aktivnije igrat
dodajte me: maxsisac_cro
jel bf p4f izašo
ima skoro mjesec dana
ne beta nego gotova igra
ee narode :D i ja se malo ufuro u igru evo probo sam assultant i recon i nije mi se baš dopalo(na acc-u croteo) i sad sam napravio novi sa mechanicom (acc [bug]croteo)
pa dodajte me :D
[bug]croteo
jel tko sudjeluje na ovom nekom turniru??
jel tko sudjeluje na ovom nekom turniru??
nisam ni znao da je bio xD
jel ima netko da bi htio sudjelovati u play4free cupu??treba mi barem 2 medica,nekoliko assaulta,nekoliko recona i pokojeg engineera!!javite se!!
jel ima netko da bi htio sudjelovati u play4free cupu??treba mi barem 2 medica,nekoliko assaulta,nekoliko recona i pokojeg engineera!!javite se!!
javljam se za enginera imaš onemogućen pm pa sam ovdje napiso
treba mi barem još 5 igrača!!
mogu ja... lvl 13 recon
još 4 igrača mi trebaju!!recite mi nickove u igrici!!
torcida1950klc je nick
E bok ja sam počeo igrat Battlefiedl4for free i igra je dobra tek sam 3 rang al nema veze htio sam pitat zna li itko kako se može vozit helić ili avion hvala unaprijed
E bok ja sam počeo igrat Battlefiedl4for free i igra je dobra tek sam 3 rang al nema veze htio sam pitat zna li itko kako se može vozit helić ili avion hvala unaprijed
Moraš uložiti poene na odgovarajući trening da bi mogao da pilotiraš.
Evo ja sam pauzirao sa p4f, al sad vidim da brzo dolazi Tier 3 pa cemo opet pocet rokat !!
Inace nick mi je Pixi, assault lvl 20 i recon lvl 17!! Sa assaultom ownam tako da se pazite
pozdrav. nick mi je WhiteWidoW pa dodajte me ..i isto tako me zanima neki clan pa ako već postoji neki hrvatski clan volio bi da sam i član. peace.
jel izasla iz open bete?
nije
Ako bude kao Heroes onda nece nikad izać iz open bete
Ja bih sudjelovao, enginer sam. Nick mi je: MorskiMacak
kada igra izlazi iz bete?
kada igra izlazi iz bete?
Igra je izašla iz bete. Sad je gotova!
super :D evo stavio sam skidati
evo krenuo igrati kao assalt ali neznam di da kupim granatu, ili prvo moram istrenirati?
Meni se igra osobno vrlo ne sviđa, ali igrao sam samo u beti, možda se promjenila sad, ali po viđenome u beti...
ni meni se nije u beti svidjela....sada je puno bolja
Da li se može onim novcem što se dobije poslije borbe kupiti oružje za stalno ili samo na određeni rok?