Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 183.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield Hardline
Skilledžija kaže...

Ma Volume je ošo u kurac u zadnje vrijeme - valjda mu Mazda ne vuče kako je on mislio pa ga to jebe :P

Nema on šta odgovarat ili nagovarat - svatko razmišlja i odlučuje za sebe.

Meni se HL ne sviđa i boli me kita što vi mislite o tome.

BF4 igram jer nema bolje - i opet me boli kita što vi mislite o tome.

Kad se želim opustit i zabavit igram se sa pimpekom - nikad me ta igračka nije razočarala - hvala Bogu!

Boli me kita što te boli kita 

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield Hardline

Budimo realni. Heist je fun. Fizika vozila bi mogla biti i bolja. Zvukovi su ok. Igra nije najbolji bf ikad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jopis kaže...

Sa svim napisanim se slažem osim ovog zadnjeg dijela kojeg sam ostavio.

Da, lud si. Eto.

Zašto?

Zato što si se i ti upecao kao i velika većina samozvanih bf fanova (a čast iznimkama ali 80% ih je počelo igrati tek od bc2 ili još bolje od bf3), i našao uvrijeđen što jedan hardline nosi naziv battlefield u imenu.

Ma prijatelju moj, kao i za sve ostale pucačine koje imam a nisu iz bf franšize koju igram od početaka i imam sve nastavke (a vjeruj mi da nisam jedini koji tako misli), a imam ih i igram ih fala Bogu poprilično (insurgency, cs go, ro, ro2, arma, arma2, dayz, moh, mohw, itd.), iskreno i realno ti kažem, zaboli me ona stvar kako se zove igra i tko je pravi ako meni gameplay odgovara. Ja ću je kupit, zvala se ona bf:cod a kamoli bf:hardline, ako sam probao igru i svidila mi se. Predrasude su glupe, a povezivanje i ignoriranje nečeg samo zbog hebenog naziva, je stupidno do bola. Kao što me apsolutno ne zanima mišljenje pere perkovića ili hansa grubera o igri. Kad probam sam, znam paše li mi i hoću li odvojiti svoje teško zarađene kune za nju ili ne. Nikakve spike ne pušim niti trebam ičije odgovaranje ili nagovaranje na neku igru ;)

A ti ako nemaš pametnijeg posla nego rantat protiv faking igre i to imho totalno neopravdano, i još ovako napisati da će tebi značiti nešto ako nekog odgovoriš od igranja (štoviše kupovanja ne tvojim nego vlastitim novcem) hebene igre, pa ja gledam i ne vjerujem napisanom. Dođe mi da se zapitam neke stvari. Ali da, ponavljam, onda si lud ako je to uistinu tako. NHF, kako ti, tako sam i ja iznio svoj stav, a i iskreno ti odgovaram na postavljeno pitanje :D

Kakav j*beni samoprozvani fan? Ostavio sam ovoj usranoj igri 5000 sati života, onda mogu i ja svoje mišljenje dati... Nakon predstavljanja i one prve bete svi ste pravili sprdačinu na ts-u od ovog HL-a, a sad si prvi koji ga brani na sva zvona. Šta se to odjedan put prominilo? Sad si ti odjednom oduševljen viđenim? Sam nabrajaš koje sve igre imaš i da te nije briga kakav naziv ima. Zašto onda nisi u bilo kojem od svih nabrojanih naslova ostavio toliko sati koliko si u BF-u? Zašto ne igraš cod? U čemu je on različit od HL-a? Meni osobno izgleda i privlačnije...

Ja ću ti reći zašto nisi... Zato šta ti niti jedan od svih tih tvojih naslova nije ni približno sličan BF-u i zato šta na tržištu nema ništa slično! Daj ti svoje novce kome god oćeš i za šta god oćeš, meni ni u džep ni iz džepa... Ali budi siguran da ćeš svakim novim ''battlefield'' naslovom dobiti sve manje kvalitetan proizvod i da će sve manje imat veze s onim šta triba biti. Zašto? Iz razloga šta se ea s HL-om uvjerio da ti može prodat muda pod bubrege, a ti si to naivno popušio. Reci mi samo bi li ti ikad bacio oko na ovo igru da u sebi nema naziv BF i bi li se ikad od njoj ovoliko raspravljalo da nije tog imena? NE BI!

Na tržištu ima more naslova s već sto puta prožvakanom tematikom pandura i lopova pa ih nitko ne spominje...

I da rantat ću protiv igre koliko želim, a ti je brani koliko želiš. Budi siguran da nije ovakvih kao ja (za tebe glupih vajnera) da bi ti i BF4 ostao do dan danas sjeban kao šta je bio na dan izlaska. EA kurcom ne bi maknuo da ispravi ono šta nevalja, trošio vrijeme i pare na popravke da su svi samo mučali i bili zadovoljni s bilo kakvim govnom koje oni izbace u prodaju.

Zahvaljujem na uvredama, kupi igru i lipo se zabavi. Ja više nemam namjeru trošit riječi i vrijeme na nešto šta za mene ne vrijedi pišljiva boba

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Reci mi samo bi li ti ikad bacio oko na ovo igru da u sebi nema naziv BF i bi li se ikad od njoj ovoliko raspravljalo da nije tog imena? NE BI!

S ovim se moram složiti

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Meni je Hardline sasvim ok. Najprije zbog pucanja koje je neusporedivo bolje nego na četvorci. Ako si dobro naciljao pogodit ćeš, neće ti puška poskočiti samo zato što je netko prdnuo na drugom dijelu mape. Suppression je največa mana BF4. Kad se s nekim napucavaš meci kao da lete random i mnogo puta mi se dogodilo i kad nisam naciljao dobro da bih pogodio. Spread metaka ili što več se dogodi jednostavno je bezveze. Jednom ćeš ti pogoditi, drugi put taj drugi i tako u krug, kao da ovisi o nekoj sreći. Ovdje toga nema. Uletiš među trojicu i ako si dovoljno u tom trenutku brz i precizan pobit ćeš ih sve. I to fali u četvorci, ti mali osječaji zadovoljstva kad izvučeš živu glavu iz takvih situacija. Tamo dok ubiješ jednoga tri puta pogineš. A zašto, zato što je igra noob friendly i svi moraju biti jednako precizni. 

Što se tiče balansa oružja očito je da tu treba mnogo poraditi i ne sumnjam da će to sve biti ispeglano. Destrukcije fali ali mislim da to i nije toliko bitno s obzirom da je igra više infantry orijentirana. Ljepota mapa je subjektivna, meni su lijepe, veličina Dust Bowla je taman, zastave su blizu i nikad ne fali akcije a ima i mnogo zaklona. Naravno ovo je mišljenje jednog malo više infantry orijentiranog igrača, ne želim ulaziti u tematiku vojnici vs. policajci, oklopna vozila, avioni i sl. 

Čini mi se da će ovo preči u prepucavanje koja igra je bolja. Po meni biti će bolja ona koju više ljudi bude igralo. Ni jedna ni druga nisu dovoljno dobre da bih ih igrao sam, dok su opet sa dobrom ekipom obje dobre. :) Ne vidim šta se prepirete, kome se sviđa i tko si može priuštiti će kupiti, ovi drugi ne moraju. Mislim da je jedino gupo preordati a kad izađe ako ispadne dobra zašto ne..

Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Kakav j*beni samoprozvani fan? Ostavio sam ovoj usranoj igri 5000 sati života, onda mogu i ja svoje mišljenje dati... Nakon predstavljanja i one prve bete svi ste pravili sprdačinu na ts-u od ovog HL-a, a sad si prvi koji ga brani na sva zvona. Šta se to odjedan put prominilo? Sad si ti odjednom oduševljen viđenim? Sam nabrajaš koje sve igre imaš i da te nije briga kakav naziv ima. Zašto onda nisi u bilo kojem od svih nabrojanih naslova ostavio toliko sati koliko si u BF-u? Zašto ne igraš cod? U čemu je on različit od HL-a? Meni osobno izgleda i privlačnije...

Ja ću ti reći zašto nisi... Zato šta ti niti jedan od svih tih tvojih naslova nije ni približno sličan BF-u i zato šta na tržištu nema ništa slično! Daj ti svoje novce kome god oćeš i za šta god oćeš, meni ni u džep ni iz džepa... Ali budi siguran da ćeš svakim novim ''battlefield'' naslovom dobiti sve manje kvalitetan proizvod i da će sve manje imat veze s onim šta triba biti. Zašto? Iz razloga šta se ea s HL-om uvjerio da ti može prodat muda pod bubrege, a ti si to naivno popušio. Reci mi samo bi li ti ikad bacio oko na ovo igru da u sebi nema naziv BF i bi li se ikad od njoj ovoliko raspravljalo da nije tog imena? NE BI!

Na tržištu ima more naslova s već sto puta prožvakanom tematikom pandura i lopova pa ih nitko ne spominje...

I da rantat ću protiv igre koliko želim, a ti je brani koliko želiš. Budi siguran da nije ovakvih kao ja (za tebe glupih vajnera) da bi ti i BF4 ostao do dan danas sjeban kao šta je bio na dan izlaska. EA kurcom ne bi maknuo da ispravi ono šta nevalja, trošio vrijeme i pare na popravke da su svi samo mučali i bili zadovoljni s bilo kakvim govnom koje oni izbace u prodaju.

Zahvaljujem na uvredama, kupi igru i lipo se zabavi. Ja više nemam namjeru trošit riječi i vrijeme na nešto šta za mene ne vrijedi pišljiva boba

Znam ja da je čitanje s razumijevanjem kad si ljut i nad.kan teško, ali ono, pokušaj drugi put ;)

Ajmo od početka:

- tražio si mišljenje i odgovor na pitanje jesi lud, ja ti pošteno odgovorim i ti se sad bečiš 'hvala na uvredama'? Jebenica....

- ne, niti sam prvi koji 'brani' bfh, niti sam jedini, al pošto se ne družiš s nama već neko vrijeme, ne možeš to ni znati, nego ovako bezveze naklapaš ;)

- nisam oduševljen, nego sam zadovoljan viđenim, igra, tj jedan FPS, RADI kako TREBA raditi, ne znam što je tu tako prokleto teško za shvatiti -.-

- da, igram i igrao sam još dosta fps-ova, jel to problem?

- igram bf najviše jer ima VOZILA, koja kao što svi, a Kuky najviše, znaju, obožavam :D Drugi razlog je jer najviše ekipe igra, pazi čuda, baš tu multiplayer igru kao što je BF, koja traži kakav takav timski rad. Da većina igra ro2, igrali bi ro2 najviše. U taj kontekst moš slobodno stavit bilo koju igru od ranije nabrojanih, meni su sve ok i na svoju ruku zanimljive za igrati.

- cod ne igram još od 4ke, 2kom sam se prezasitio, a 4ka je bila prepuna čiterske gamadije pa mi zgadila igru. Cod i HL nemaju veze s vezom, osim što se radi o fps igrama, a pogotovo zadnji 'spejs' cod ;)

- muda pod bubrege? S čim? Izdavanjem fps-a koji nudi nove modove i u kojem hitreg radi besprijekorno? Ostalo me ne zanima, ja tu ne vidim problem...

- ja nisam ništa popušio, like i said, u fps-u me zanima ekipa koja igra, tj da ne igram sam, te da je hitreg besprijekoran. Sve ostalo je daleko manje važno, to što ti i pojedinci imate neke fiksacije s nazivom igre i ostalim izmišljenim zamjerkama, tu nema pomoći.

- ponavljam, jer vidim da nisi uopće pročitao sve što sam napisao nego samo ono što ti odgovara - ZABOLI me kako se igra ZOVE, probam, vidim jel mi paše, kupim. Tako to kod mene ide, kristalno jasno i jednostavno. Najzadnja stvar na svijetu je naziv jedne faking igre, pobogu....

- na tržištu ima more FPS igara, pa što? Opet svatko igra onu koja mu odgovara. To je tako glupava debata kao i vječno uspoređivanje cod-bf. Tim putem rasprava sam prestao ići prije 10ak godina.... Imaš npr Payday na tu tematiku. Jesi igrao? Očito da nisi. A pazi glupog naziva, Payday, ajme, a nema veze s bf-om, pa je opet imao sasvim zadovoljavajuću količinu igrača.....

- samo ti rantaj, ako to tebi liječi ranjenu dušu, uživaj, za mene je kako je Dama neko veče rekao, rasprava na ovu temu završena ;)

- što si ti kao jedan bf4 vajner doprineo meni da se bf4 popravi? Igrao si cte svakodnevno i reportao bugove? Jedini koji je to radio kako treba je Baka i tu mu skidam kapu, a ti sa 36h cte-a, nemoj me nasmijavat ;)

Ne smatram da sam te ičim uvrijedio, samo sam odgovorio na tvoje pitanje i na tvoj rant istim tonom ;)

13 godina
jopis kaže...

Znam ja da je čitanje s razumijevanjem kad si ljut i nad.kan teško, ali ono, pokušaj drugi put ;)

Ne smatram da sam te ičim uvrijedio, samo sam odgovorio na tvoje pitanje i na tvoj rant istim tonom ;)

Ja mislim da sam pročitao s razumijevanjem oba tvoja teksta i istina, izvrijeđao si čovjeka prilično.

To što nakon svake rečenice stavljaš smajlija ne prikriva činjenicu da si bio prilično bezobrazan u svojim odgovirima.

[19xx] 4ntraks
13 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
jopis kaže...

Ja mislim da sam pročitao s razumijevanjem oba tvoja teksta i istina, izvrijeđao si čovjeka prilično.

To što nakon svake rečenice stavljaš smajlija ne prikriva činjenicu da si bio prilično bezobrazan u svojim odgovirima.

Dobro si primjetio Siledjija - izvrijedjao ga je na pasja kola.

Ja mislim da 1 vs 1 je jedina opcija .

14 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Jopis druže neman se volje rapravljati, a ako bi netko triba čitati s razumjevanjem onda bi ti triba opet bacit oko na moje postove jer očito iz njih zaključuješ kako tebi paše, a ne da mene u svakoj raspravi koja je bila nazivaš nadrkanim...

Switch je napisao da je njemu BF4 smeće, ja sam napisao da je meni BFH smeće? Zamolio sam ga da mi objasni zašto je BF4 smeće šta je čovik i napravio. Zahvalio sam mu se na odgovoru i objasnio šta je to kod BFH-a šta meni ne paše. Može li jednostavnije?

Nisam pričao o BHF-u kao fps-u već o svom pogledu na sve kako EA izvlači pare od ljudi šta sam i naglasio. U moj odgovor Switchu se ubaciš ti i napadaš iz vedra neba s spikama da tko sam ja da odlučujem šta ćeš ti sa svojim parama, da sam j*beni vajner koji bez razloga sere po igri i šta sve ne... Ako se ne varam svoj razlog zašto serem sam iznio!

Na tvoj spomen svih ostalih igara ja sam te samo pitao zašto nemaš barem približno toliki broj sati kao u BF-u, a ti mene pitaš je li problem šta igraš druge fps-ove... Jesam ja možda reka da je to problem?

Ja ne pametujem niti tebi, ni bilo kome drugome već po 15 put ponavljam da dajem svoje mišljenje

Za CTE i popravak opet izvačiš iz konteksta, pročitaj rečenicu do kraja... A za tvoju informaciju ja imam 70-80 sati cte-a i ja jesam prijavljivao bugove! Jesi ti?

Ponavljam opet, ti i ostali uživajte u igri i zabavite se. Moje vajnanje zanemari, uostalom ako ti smeta postiji Ignore na ovom forumu

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 23:46 (Volume).

2 0 hvala 2
17 godina
Battlefield Hardline

Meni se čini Hardline sasvim solidna igra - skoro sve mi je taman (mape, tempo, modovi...) 

Jednostavno gušt mi je igrati (i mislim da nije slučajno - kao da je sve dosta uštimano i dorađeno).

Jedino me modeli baš nerviraju - grbavi su.

www.kolarek.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 20:55 (branimir).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
branimir kaže...

Meni se čini Hardline sasvim solidna igra - skoro sve mi je taman (mape, tempo, modovi...) 

Jednostavno gušt mi je igrati (i mislim da nije slučajno - kao da je sve dosta uštimano i dorađeno).

Jedino me modeli baš nerviraju - grbavi su.

I nemoj zaboraviti collision sa drugim igračima, užas!

StariGad_HR @battlefield
13 godina
Battlefield Hardline

Neko samo želi da gleda kako svijet gori:

Ihaaaa..... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
D4RKR1DE kaže...

Meni je Hardline sasvim ok. Najprije zbog pucanja koje je neusporedivo bolje nego na četvorci. Ako si dobro naciljao pogodit ćeš, neće ti puška poskočiti samo zato što je netko prdnuo na drugom dijelu mape. Suppression je največa mana BF4. Kad se s nekim napucavaš meci kao da lete random i mnogo puta mi se dogodilo i kad nisam naciljao dobro da bih pogodio. Spread metaka ili što več se dogodi jednostavno je bezveze. Jednom ćeš ti pogoditi, drugi put taj drugi i tako u krug, kao da ovisi o nekoj sreći. Ovdje toga nema. Uletiš među trojicu i ako si dovoljno u tom trenutku brz i precizan pobit ćeš ih sve. I to fali u četvorci, ti mali osječaji zadovoljstva kad izvučeš živu glavu iz takvih situacija. Tamo dok ubiješ jednoga tri puta pogineš. A zašto, zato što je igra noob friendly i svi moraju biti jednako precizni. 

Što se tiče balansa oružja očito je da tu treba mnogo poraditi i ne sumnjam da će to sve biti ispeglano. Destrukcije fali ali mislim da to i nije toliko bitno s obzirom da je igra više infantry orijentirana. Ljepota mapa je subjektivna, meni su lijepe, veličina Dust Bowla je taman, zastave su blizu i nikad ne fali akcije a ima i mnogo zaklona. Naravno ovo je mišljenje jednog malo više infantry orijentiranog igrača, ne želim ulaziti u tematiku vojnici vs. policajci, oklopna vozila, avioni i sl. 

Čini mi se da će ovo preči u prepucavanje koja igra je bolja. Po meni biti će bolja ona koju više ljudi bude igralo. Ni jedna ni druga nisu dovoljno dobre da bih ih igrao sam, dok su opet sa dobrom ekipom obje dobre. :) Ne vidim šta se prepirete, kome se sviđa i tko si može priuštiti će kupiti, ovi drugi ne moraju. Mislim da je jedino gupo preordati a kad izađe ako ispadne dobra zašto ne..

ti si neki nenadjebivi igrač ala james bond,ili igraš protiv njubova ili ti luda čuva guzicu

u hardline padaš ko pokošen,dvojicu sam i ja uspio srredit alli baš trojicu koji pucaju okolo po tebi baš i neznam

balans oružja neznam,kad otklljučaš najjbolje puške onda igraš sa njima...ove u početku su dosta loše ali se ipak da nešto pogodit,istina protiv m16a3 se možeš je**** 1na1

destrukcije ima dosta,sad nema više tenkova da možeš sve sravnit sa zemljom

grafika u samoj igri je dobra ali ono sve "izvana" je kao da su radili kllinci

osjećaj pucanja je realniji od bf4...šta se tiče hitrega,netcoda kako god to je sve isto u svakom battlefieldu...i u harrdline mi slika "zakasni" na ekranu(pogodak se kasnije registrira),to je očito nemoguće izbjeć i ovisi očito o serverru i lagu...neznam da li je bolje sa nekim boljim monitorom

dust bowl u motelu ima jedan glič,lik je virio iz zida pa sam ga lako ubio izvana...isto kao u bf3 na kanalima tdm u onoj kući

treba pogledat ostale mape,ova dust bowl je jako dobra

12 godina

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
M4X kaže... 

ti si neki nenadjebivi igrač ala james bond,ili igraš protiv njubova ili ti luda čuva guzicu

u hardline padaš ko pokošen,dvojicu sam i ja uspio srredit alli baš trojicu koji pucaju okolo po tebi baš i neznam

Samo kažem da je igra brža i dopušta ti da izvučeš maksimum iz sebe. Nisi ograničen igrom. Ubit ćeš ih prije nego te vide dok u četvorci to ne stigneš.

12 godina
Battlefield Hardline

Danas upalio bf4 nakon 3 dana konstantnoga igranja bete a bf4 nisam palio od 11 mjeseca igrao sam ovaj novindlc jedino sat vremena kad je izasao. I mogu rec da je bf4 za bfh bog i batina. Od grafike do svega drugoga.

5 1 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Ja sam sredio četvoricu odjednom što bi u bf4 mogao samo sanjat. Darkride je sve dobro rekao. 

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ja sam sredio četvoricu odjednom što bi u bf4 mogao samo sanjat. Darkride je sve dobro rekao. 

meni se čini da nekad prebrzo ginem,sredi me sa običnim pištoljem a još ih i prije vidim i opet ništa...kao da imaju neki autoaim...skroz mi je čudno

17 godina
M4X kaže...

meni se čini da nekad prebrzo ginem,sredi me sa običnim pištoljem a još ih i prije vidim i opet ništa...kao da imaju neki autoaim...skroz mi je čudno

Pa nije ovo noob frendly igra kao sto je BF4...pitaj Kuky-ja

16 godina
BDS kaže...
M4X kaže...

Istina. 

Igra je i meni sasvim ok, pogotovo ova infantry šora, kao i heist koji ima potencijala. Malo mi klase nisu baš balansirane jer nema nekoga smisla igrati išta osim medica, odnosno operatora. I istina je da se malo prebrzo gine za razliku od BF4, al to mi je ok. Trebai su igru nazvati samo Hardline i bilo bi bolje, ali eto. Najveći problem je što je igra pre skupa, nekih 30€ bi bilo taman, ali sad opet dati 100€ za igru s premiumom je previše. Pogotov za igru koja mi nekako djeluje malo korak iza naspram BF4.

17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
BDS kaže...
M4X kaže...

Istina. 

Igra je i meni sasvim ok, pogotovo ova infantry šora, kao i heist koji ima potencijala. Malo mi klase nisu baš balansirane jer nema nekoga smisla igrati išta osim medica, odnosno operatora. I istina je da se malo prebrzo gine za razliku od BF4, al to mi je ok. Trebai su igru nazvati samo Hardline i bilo bi bolje, ali eto. Najveći problem je što je igra pre skupa, nekih 30€ bi bilo taman, ali sad opet dati 100€ za igru s premiumom je previše. Pogotov za igru koja mi nekako djeluje malo korak iza naspram BF4.

kakve veze ima kakvo je ime,meni je ovo bolje od bf4...

koliko dolazi mapa u finalnoj igri?

16 godina
moderator
M4X kaže..

koliko dolazi mapa u finalnoj igri?

9

سمندری ڈاکو
17 godina

9 mapa u vanili će biti.

Koristite blage riječi i jake argumente
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Ja jedino necu kupiti igru dok ne balnsiraju snajper magnum ammo. Jucer nas je 5 uzelo taj snajp ni jedno vozilo i pjesak nisu mogli iz baze. Uzas... i da unistis heli sa max 2 pogotka. Sve ostalo u igri mi se svidja, dizajn mapa je ok iako mi fali rusenje kucica. Ali sa druge strane to nije ni lose jer imamo "drugaciji BF" pa se treba malo prilagoditi. I nadam se samo da ce u finalnoj verziji 64 igraca biti dostupno samo na Conquest mapa. (i tu je na knap za igranje)

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Nisam isprobavao toliko puno kao neki ostali, ali mislim da odustajem totalno od ove igre.

Heist: zapravo zabavan mod, ali nakon nekog vremena pretvorit će se u M16/AKM party. AKM je ultra precizna assault puška s 50 metaka i treba dosta da se otključa.

Hotwire: ovome sam se zapravo radovao, ali uglavnom pobjeđuje team koji kempa oko vozila (ne mora ni voziti), stavlja Sabotage/Breaching Charge na ista i time dobiva rundu. Breaching Charge na cesti nisam ni jednom uspio spotati i nisam primijetio da ima counter meassure, da ne govorim da RPG i SMAW mogu skrenuti iza zgrade da okinu tracer dart guid-ano vozilo (ili čak i čovjeka).

Conquest: Nisam ni probao, ali za to ionako imam BF3/BF4...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

ma Tom ti odustajes jer nisi ni sve asigmente od BF 4 rjesio :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nisam isprobavao toliko puno kao neki ostali, ali mislim da odustajem totalno od ove igre.

Heist: zapravo zabavan mod, ali nakon nekog vremena pretvorit će se u M16/AKM party. AKM je ultra precizna assault puška s 50 metaka i treba dosta da se otključa.

Hotwire: ovome sam se zapravo radovao, ali uglavnom pobjeđuje team koji kempa oko vozila (ne mora ni voziti), stavlja Sabotage/Breaching Charge na ista i time dobiva rundu. Breaching Charge na cesti nisam ni jednom uspio spotati i nisam primijetio da ima counter meassure, da ne govorim da RPG i SMAW mogu skrenuti iza zgrade da okinu tracer dart guid-ano vozilo (ili čak i čovjeka).

Conquest: Nisam ni probao, ali za to ionako imam BF3/BF4...

čekaj koja je forra tu na hottwire? ja reko to neki cqu biti ukrast šta više vozila i šta duže se vozikat dok te ne skinu?

najbolji je jedan lik na downtown,frajer se sa policijskim motorom probio skroz na vrh zgrade,najprije se liftom vozio

koji modovi će još postojat u finalnoj verziji osim heist,hotweir i cq?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 17:58 (M4X).
16 godina
moderator
M4X kaže...

koji modovi će još postojat u finalnoj verziji osim heist,hotweir i cq?

Modovi.

سمندری ڈاکو
13 godina
M4X kaže...
Soldier977 kaže...

Da ima i toga, ali mi se to većinom dogodi kad sam oštećen i sa niskim healthom te onda padnem ko kruška bez ikakvog zvuka da me nešto pogodilo. Vjerujem daće to ispolirati do izlaska full igre.

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Istina. 

Kuky, piznaj da ti je ovaj tekst netko lektorirao prije objavljivanja.

Niti jedna gramatička greška, Č i Ć ispravno napisani, zarezi, točke - ma milina.

HAŠČEK?

Ili si našao curu koja ide na pedagoški fax?

[19xx] 4ntraks
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice