Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 184.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline
Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield Hardline

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
Re: Battlefield Hardline
Jack Sparrow kaže...

O, sad se i Counter strike populaciju navlači na Hardline.

Neka, ako je dobro napravljeno, bit će to bolje od BF4 Defuse-a.

16 godina
moderator
Battlefield Hardline
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Reveal mapa i gamemodova:

http://mp1st.com/2015/01/21/battlefield-hardline-learn-9-maps-7-modes/#.VMAM5i4l82J

Edit: Pretekao me pirat. Ako ništa drugo, na ovom gore linku je nekako preglednije. :-)

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 21:35 (animosity_frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield Hardline

Kada će beta?

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield Hardline

Rankovi i sve ostalo - LINK

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 5
17 godina
pirat kaže...

Rankovi i sve ostalo - LINK

Za sada samo 18 nozeva koliko vidim, nadam se da ce ih biti bar 30. BF4 ima 20, tako da se nadam poboljsanju u tom smjeru. Al ce biti ispunjavanja! :)

14 godina
protjeran
BDS kaže...

Za sada samo 18 nozeva koliko vidim, nadam se da ce ih biti bar 30. BF4 ima 20, tako da se nadam poboljsanju u tom smjeru. Al ce biti ispunjavanja! :)

Koga briga za noževe kada još postoji fake reload bug. Kada bi barem to rješili.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 15:37 (NiramX).
13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Vijerojatno cu biti popljuvan,ali ova igra,sudeci po trailerima,cista kopija(nastavak) paydaya 2.

Nikako mi se ne svidja,kao ni payday 2,ali ea je money whore i zele izvuci lovu iz maminih i tatinih sinova s dodatnim sadrzajima,battlepackovima i alicnim sranjina..

Vijerojatno cu si uzet bf4 koji izgleda puno bolje Nego ovo

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
4 2 hvala 1
14 godina
protjeran
drakula789 kaže...

Vijerojatno cu biti popljuvan,ali ova igra,sudeci po trailerima,cista kopija(nastavak) paydaya 2.

Nikako mi se ne svidja,kao ni payday 2,ali ea je money whore i zele izvuci lovu iz maminih i tatinih sinova s dodatnim sadrzajima,battlepackovima i alicnim sranjina..

Svaka roba ima svoga kupca. Ali, da slažem se s tobom, ni meni Hardline ne sjeda. Iako, ova tematika je zapravo trebala biti prisutna u prvom Battlefieldu. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
protjeran
drakula789 kaže...

I šta ti sad oćeš reći da smo se svi mi koji smo napravili preorder pošteno sjebali? 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Volume kaže...

I šta ti sad oćeš reći da smo se svi mi koji smo napravili preorder pošteno sjebali? 

Preorderati bilo što u današnjem vremenu je prilično glupo. Kupovina nakon izlaska je puno razumnija. 

14 godina
protjeran
NiramX kaže...
Volume kaže...

Preorderati bilo što u današnjem vremenu je prilično glupo. Kupovina nakon izlaska je puno razumnija. 

Znam, ali ipak je ea u pitanju tako im ja vjerujem 100% da će ovo biti predobro Mislim da su rekli da će nama koji smo napravili preorder dati jedan super limited camo i 10 battlepackova. Kad sam to vidio jednostavno se nisam mogao suzdržati i kupio sam. 

Jedva čekam da izađe ova beta

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Battlefield Hardline

BF4 mi nikako nije lego,a ovo premda ne izgleda nesto specijalno mozda i iznenadi.

Ceka se beta za finalnu odluku.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
kign kaže...

BF4 mi nikako nije lego,a ovo premda ne izgleda nesto specijalno mozda i iznenadi.

Ceka se beta za finalnu odluku.

Ma šta će ti beta, odma napravi preorder jer ovo izgleda predobro. Ja sam toliko uzbuđen zbog ove bete da dobijem erekciju svaki put kad je netko spomene... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
kign kaže...

Ma šta će ti beta, odma napravi preorder jer ovo izgleda predobro. Ja sam toliko uzbuđen zbog ove bete da dobijem erekciju svaki put kad je netko spomene... 

Znaci zena u krevetu vice Beta Beta Beta? 

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
drakula789 kaže...

Ne,ja to nisam rekao!

Ja sam iznio svoje(skromno) misljenje o novom battlefieldu koji mi nije toliki must go kao bf4.

Kupio sam bio payday 2.Nije mi se svidio,ne vidim razlog zasto bi mi se ovo svidjelo?Jedino mozda zbog imena jer je battlefield.Modovi su iskopirani iz payday 2..Promasaj za mene

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
moderator
drakula kaže...

Ne,ja to nisam rekao!

Ja sam iznio svoje(skromno) misljenje o novom battlefieldu koji mi nije toliki must go kao bf4.

Kupio sam bio payday 2.Nije mi se svidio,ne vidim razlog zasto bi mi se ovo svidjelo?Jedino mozda zbog imena jer je battlefield.Modovi su iskopirani iz payday 2..Promasaj za mene

Igrao sam prvu betu Hardlinea a igrao sam i Payday 2...ja baš ne vidim neku veliku sličnost 

Payday nit nema "pravi" multić,ima samo co-op.

Btw Volume trola...

سمندری ڈاکو
17 godina
drakula789 kaže...

Bravo, ovo se trebalo zvati Payday 3

Nadam se ocajnim prodajnim rezultatima

BF3, BF4: [G] Pamark
14 godina
drakula789 kaže...

Haha, popljuvan? :)

Vidim da ne pratis temu. Velika vecina nazocnih je izjavila da nece kupit ni igrat Hardline. Tako da nisi jedini kojem se ne svidja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
Battlefield Hardline

Ja nažalost nisam upoznat s tom payday igrom tako da ne mogu komentirati, ali sam veliki obožavatelj need for speeda pa sam zato kupio hardline

battlelog - Volume_CRO

8 0 hvala 0
14 godina
Volume kaže...

Ja nažalost nisam upoznat s tom payday igrom tako da ne mogu komentirati, ali sam veliki obožavatelj need for speeda pa sam zato kupio hardline

Na nekoliko accounta. Za svaki slucaj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Zašto se svaka BF tema mora pretvoriti u... ovo. 

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Tako je! Ipak je ovo remek djelo kojim ea zaslužuje da im više od nekoliko puta pljunemo 60 ojera za ovo punokrvno bf iskustvo

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
NiramX kaže...

Zašto se svaka BF tema mora pretvoriti u... ovo. 

Kuky je kriv...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Volume kaže...

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
Volume kaže...

Kuky je kriv...

Ne izusti ime gospodina svoga uzalud 

17 godina
BDS kaže...

Ajd svako nesto voli, evo ja volim rukavice, ako bude 30 modela rukavica za vojnike kupujem "payday3"

BF3, BF4: [G] Pamark
16 godina
Battlefield Hardline

Navodno bude i 20 custom nakurnjaka u igri!

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice