http://www.ign.com/articles/2015/01/20/battlefield-hardline-crossfire-mode-revealed-ign-first
AA 2.0 i Hospital anyone? :-)
http://www.ign.com/articles/2015/01/20/battlefield-hardline-crossfire-mode-revealed-ign-first
AA 2.0 i Hospital anyone? :-)
Reveal mapa i gamemodova:
http://mp1st.com/2015/01/21/battlefield-hardline-learn-9-maps-7-modes/#.VMAM5i4l82J
Edit: Pretekao me pirat. Ako ništa drugo, na ovom gore linku je nekako preglednije. :-)
Kada će beta?
Za sada samo 18 nozeva koliko vidim, nadam se da ce ih biti bar 30. BF4 ima 20, tako da se nadam poboljsanju u tom smjeru. Al ce biti ispunjavanja! :)
Koga briga za noževe kada još postoji fake reload bug. Kada bi barem to rješili.
Vijerojatno cu biti popljuvan,ali ova igra,sudeci po trailerima,cista kopija(nastavak) paydaya 2.
Nikako mi se ne svidja,kao ni payday 2,ali ea je money whore i zele izvuci lovu iz maminih i tatinih sinova s dodatnim sadrzajima,battlepackovima i alicnim sranjina..
Vijerojatno cu si uzet bf4 koji izgleda puno bolje Nego ovo
Vijerojatno cu biti popljuvan,ali ova igra,sudeci po trailerima,cista kopija(nastavak) paydaya 2.
Nikako mi se ne svidja,kao ni payday 2,ali ea je money whore i zele izvuci lovu iz maminih i tatinih sinova s dodatnim sadrzajima,battlepackovima i alicnim sranjina..
Svaka roba ima svoga kupca. Ali, da slažem se s tobom, ni meni Hardline ne sjeda. Iako, ova tematika je zapravo trebala biti prisutna u prvom Battlefieldu.
I šta ti sad oćeš reći da smo se svi mi koji smo napravili preorder pošteno sjebali?
I šta ti sad oćeš reći da smo se svi mi koji smo napravili preorder pošteno sjebali?
Preorderati bilo što u današnjem vremenu je prilično glupo. Kupovina nakon izlaska je puno razumnija.
Preorderati bilo što u današnjem vremenu je prilično glupo. Kupovina nakon izlaska je puno razumnija.
Znam, ali ipak je ea u pitanju tako im ja vjerujem 100% da će ovo biti predobro Mislim da su rekli da će nama koji smo napravili preorder dati jedan super limited camo i 10 battlepackova. Kad sam to vidio jednostavno se nisam mogao suzdržati i kupio sam.
Jedva čekam da izađe ova beta
BF4 mi nikako nije lego,a ovo premda ne izgleda nesto specijalno mozda i iznenadi.
Ceka se beta za finalnu odluku.
BF4 mi nikako nije lego,a ovo premda ne izgleda nesto specijalno mozda i iznenadi.
Ceka se beta za finalnu odluku.
Ma šta će ti beta, odma napravi preorder jer ovo izgleda predobro. Ja sam toliko uzbuđen zbog ove bete da dobijem erekciju svaki put kad je netko spomene...
Ma šta će ti beta, odma napravi preorder jer ovo izgleda predobro. Ja sam toliko uzbuđen zbog ove bete da dobijem erekciju svaki put kad je netko spomene...
Znaci zena u krevetu vice Beta Beta Beta?
Ne,ja to nisam rekao!
Ja sam iznio svoje(skromno) misljenje o novom battlefieldu koji mi nije toliki must go kao bf4.
Kupio sam bio payday 2.Nije mi se svidio,ne vidim razlog zasto bi mi se ovo svidjelo?Jedino mozda zbog imena jer je battlefield.Modovi su iskopirani iz payday 2..Promasaj za mene
Ne,ja to nisam rekao!
Ja sam iznio svoje(skromno) misljenje o novom battlefieldu koji mi nije toliki must go kao bf4.
Kupio sam bio payday 2.Nije mi se svidio,ne vidim razlog zasto bi mi se ovo svidjelo?Jedino mozda zbog imena jer je battlefield.Modovi su iskopirani iz payday 2..Promasaj za mene
Igrao sam prvu betu Hardlinea a igrao sam i Payday 2...ja baš ne vidim neku veliku sličnost
Payday nit nema "pravi" multić,ima samo co-op.
Btw Volume trola...
Bravo, ovo se trebalo zvati Payday 3
Nadam se ocajnim prodajnim rezultatima
Haha, popljuvan? :)
Vidim da ne pratis temu. Velika vecina nazocnih je izjavila da nece kupit ni igrat Hardline. Tako da nisi jedini kojem se ne svidja.
Ja nažalost nisam upoznat s tom payday igrom tako da ne mogu komentirati, ali sam veliki obožavatelj need for speeda pa sam zato kupio hardline
Ja nažalost nisam upoznat s tom payday igrom tako da ne mogu komentirati, ali sam veliki obožavatelj need for speeda pa sam zato kupio hardline
Na nekoliko accounta. Za svaki slucaj.
Zašto se svaka BF tema mora pretvoriti u... ovo.
Tako je! Ipak je ovo remek djelo kojim ea zaslužuje da im više od nekoliko puta pljunemo 60 ojera za ovo punokrvno bf iskustvo
Zašto se svaka BF tema mora pretvoriti u... ovo.
Kuky je kriv...
Kuky je kriv...
Ne izusti ime gospodina svoga uzalud
Za sada samo 18 nozeva koliko vidim, nadam se da ce ih biti bar 30. BF4 ima 20, tako da se nadam poboljsanju u tom smjeru. Al ce biti ispunjavanja! :)
Ajd svako nesto voli, evo ja volim rukavice, ako bude 30 modela rukavica za vojnike kupujem "payday3"
Navodno bude i 20 custom nakurnjaka u igri!