Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 180.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Battlefield Hardline

dobit ces mailom potvrdu dal si upao ili ne.. barem je meni tako pisalo da ce stici na mail.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield Hardline
alien20 kaže...
 Nije mi jasno zasto nisu samo upgrejdali bf3, fixali sve bugove, hitreg, netcode, malo unaprijedili grafiku, dodali nove mape, oruzja, koje vozilo unaprijedili, promijenili i to je to. 

Kako bi zaradili pare na tome?

Te 100-tine ljudi koji rade na AAA naslovu to rade iz čiste ljubavi i gušta i ne trebaju im sredstva za život.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
dennocro kaže...

dobit ces mailom potvrdu dal si upao ili ne.. barem je meni tako pisalo da ce stici na mail.

Ok, hvala.
A zašto se to ne događa? {#}

Jer ljudi koji su se nakon mene prijavili su upali. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
14 godina
neaktivan
iskreno sve sto si ti naveo kao negativno sinoc je meni i Leftyu bilo odlicno. Pogotovo voznja vozila.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
Battlefield Hardline

Nabijem ih.
Updateao sam i Origin također, ništa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Nabijem ih.

Nisi ušao kao ni ja.

Jutros sam se tek prijavio, bilo je rečeno da će ovaj tjedan još neke prijavljene propustiti u betu. Pa, čekajmo {#}

14 godina
Battlefield Hardline

Seronje.

Stvarno pederski od njih zbog onih koji imaju BF3 i BF4 Premium i da nemogu imat sigurnu betu za BF fransizu. 

EA,šupci kao i uvijek. 

Moj PC  
11 0 hvala 2
14 godina
TomoR kaže...
sudy_freak kaže...

Nabijem ih.

Nisi ušao kao ni ja.

Jutros sam se tek prijavio, bilo je rečeno da će ovaj tjedan još neke prijavljene propustiti u betu. Pa, čekajmo {#}

Ja sam se još jučer, poslije podne..

13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Nisu pustili premiumima jer je ovo kao neko ograničeno testiranje. Masovna open beta je najavljena za jesen.

Slično je bilo i sa BF4 zar ne? Samo je tada zatovorena beta bila u puno gorem stanju nego Hardline.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Za one koji igraju? jel ima bullet traila na sniperima jos uvijek?

16 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

oni koji imaju mail i igru u originu, ali im u Origin Order History  piše processing , njima ništa od igre, kao i meni... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Za one koji igraju? jel ima bullet traila na sniperima jos uvijek?

nema kolko sam ja vidio

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Nisu pustili premiumima jer je ovo kao neko ograničeno testiranje. Masovna open beta je najavljena za jesen.

Slično je bilo i sa BF4 zar ne? Samo je tada zatovorena beta bila u puno gorem stanju nego Hardline.

Ok onda nek stave prednost premiumu pri prijavi za betu. Sve se moze kad se hoce. Nabijem ih.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
jbg ocito su dali prednost ovima sa vise BF4 sati i manjim vajnerima ;p
14 godina
odjavljen
Battlefield Hardline

Zabvana igra, zadovoljan sam. Napucavanje je drugačije malo od BF4, ali na momente i bolje. I moš svoj emblem zaljepit di god želiš, to je najbolji dio igre. {#}

Battlelog: [XCT] Xtream_Pato

0 0 hvala 0
14 godina

Dosta je bilo tiranije vas premiumovaca {#} Sve ste dobijali prije nas siromaha, možete jednu stvar propustit.

15 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Meni se pojavilo u originu kad sam ošaon na battlelog pod hardline i probao se joinat na server, onda mi se pojavilo na my games

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield Hardline

Please be aware that all access for today has been granted and no new players will be invited for now. We will be inviting more players during the week so make sure you’re signed up on the wait list at battlefield.com/hardline/beta. We will email you further details if you are selected for the beta

Nabijem ih na racku. Znači ako sam sinoć radio,  bio spriječen bilo čim da pratim njihovu konferenciju i čekao u redu da oni puste betu ništa od prijave. To što ja i ostali koji nismo upali imao bf3 i 4 premium i ostale bf igre to nema veze. Jebte se

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
MRSKI kaže...

Please be aware that all access for today has been granted and no new players will be invited for now. We will be inviting more players during the week so make sure you’re signed up on the wait list at battlefield.com/hardline/beta. We will email you further details if you are selected for the beta

Nabijem ih na racku. Znači ako sam sinoć radio,  bio spriječen bilo čim da pratim njihovu konferenciju i čekao u redu da oni puste betu ništa od prijave. To što ja i ostali koji nismo upali imao bf3 i 4 premium i ostale bf igre to nema veze. Jebte se

Alo, nema preko veze...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
MRSKI kaže...

Imaš BF4... bolji je {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Imaš BF4... bolji je {#}

Ne znam dok ne probam {#}

battlelog MRSKI-OKUPATOR
17 godina
neaktivan

šmrc...

mene izignorirali isto, a prijavio se sinoč oko 22.30...

www.kolarek.com
14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Imaš BF4... bolji je {#}

meni je igra zbavna, grafika je malo "ljepsa" nego u BF 4 ,ali malo manje realisticna vise je cartoon like. Tko je igra Payday 2 ima najvise slicnosti sa tom igrom, naravno mnogo kvalitetnije odradjeno.

16 godina
Battlefield Hardline

Igra mi se zamrzne sa sound loopom 5 minuta od ulaska na server.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

AMD Masterrace {#}

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Da, bas sam negdje procitao da se to dogadja kad imas mali skill.

:)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
ceco22 kaže...
MRSKI kaže...
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

Imaš BF4... bolji je {#}

meni je igra zbavna, grafika je malo "ljepsa" nego u BF 4 ,ali malo manje realisticna vise je cartoon like. Tko je igra Payday 2 ima najvise slicnosti sa tom igrom, naravno mnogo kvalitetnije odradjeno.

http://i.imgur.com/5Kr0OTL.gif

14 godina
Battlefield Hardline

GL:   45MDMBXDJA92K6RREGH6 

BFH key

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ProTeinZ kaže...

GL:   45MDMBXDJA92K6RREGH6 

BFH key