dobit ces mailom potvrdu dal si upao ili ne.. barem je meni tako pisalo da ce stici na mail.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako bi zaradili pare na tome?
Te 100-tine ljudi koji rade na AAA naslovu to rade iz čiste ljubavi i gušta i ne trebaju im sredstva za život.
dobit ces mailom potvrdu dal si upao ili ne.. barem je meni tako pisalo da ce stici na mail.
Ok, hvala.
A zašto se to ne događa?
Jer ljudi koji su se nakon mene prijavili su upali.

Nabijem ih.
Updateao sam i Origin također, ništa.
Nisi ušao kao ni ja.
Jutros sam se tek prijavio, bilo je rečeno da će ovaj tjedan još neke prijavljene propustiti u betu. Pa, čekajmo
Seronje.
Stvarno pederski od njih zbog onih koji imaju BF3 i BF4 Premium i da nemogu imat sigurnu betu za BF fransizu.
EA,šupci kao i uvijek.
Nabijem ih.
Updateao sam i Origin također, ništa.
Nisi ušao kao ni ja.
Jutros sam se tek prijavio, bilo je rečeno da će ovaj tjedan još neke prijavljene propustiti u betu. Pa, čekajmo
Ja sam se još jučer, poslije podne..
Nisu pustili premiumima jer je ovo kao neko ograničeno testiranje. Masovna open beta je najavljena za jesen.
Slično je bilo i sa BF4 zar ne? Samo je tada zatovorena beta bila u puno gorem stanju nego Hardline.
Za one koji igraju? jel ima bullet traila na sniperima jos uvijek?
oni koji imaju mail i igru u originu, ali im u Origin Order History piše processing , njima ništa od igre, kao i meni... :D
Za one koji igraju? jel ima bullet traila na sniperima jos uvijek?
nema kolko sam ja vidio
Nisu pustili premiumima jer je ovo kao neko ograničeno testiranje. Masovna open beta je najavljena za jesen.
Slično je bilo i sa BF4 zar ne? Samo je tada zatovorena beta bila u puno gorem stanju nego Hardline.
Ok onda nek stave prednost premiumu pri prijavi za betu. Sve se moze kad se hoce. Nabijem ih.

Zabvana igra, zadovoljan sam. Napucavanje je drugačije malo od BF4, ali na momente i bolje. I moš svoj emblem zaljepit di god želiš, to je najbolji dio igre.
Dosta je bilo tiranije vas premiumovaca Sve ste dobijali prije nas siromaha, možete jednu stvar propustit.
Meni se pojavilo u originu kad sam ošaon na battlelog pod hardline i probao se joinat na server, onda mi se pojavilo na my games
Please be aware that all access for today has been granted and no new players will be invited for now. We will be inviting more players during the week so make sure you’re signed up on the wait list at battlefield.com/hardline/beta. We will email you further details if you are selected for the beta
Nabijem ih na racku. Znači ako sam sinoć radio, bio spriječen bilo čim da pratim njihovu konferenciju i čekao u redu da oni puste betu ništa od prijave. To što ja i ostali koji nismo upali imao bf3 i 4 premium i ostale bf igre to nema veze. Jebte se
Please be aware that all access for today has been granted and no new players will be invited for now. We will be inviting more players during the week so make sure you’re signed up on the wait list at battlefield.com/hardline/beta. We will email you further details if you are selected for the beta
Nabijem ih na racku. Znači ako sam sinoć radio, bio spriječen bilo čim da pratim njihovu konferenciju i čekao u redu da oni puste betu ništa od prijave. To što ja i ostali koji nismo upali imao bf3 i 4 premium i ostale bf igre to nema veze. Jebte se
Alo, nema preko veze...
Imaš BF4... bolji je
Imaš BF4... bolji je
Ne znam dok ne probam
Imaš BF4... bolji je
Ne znam dok ne probam
meni je igra zbavna, grafika je malo "ljepsa" nego u BF 4 ,ali malo manje realisticna vise je cartoon like. Tko je igra Payday 2 ima najvise slicnosti sa tom igrom, naravno mnogo kvalitetnije odradjeno.
Igra mi se zamrzne sa sound loopom 5 minuta od ulaska na server.
AMD Masterrace
Da, bas sam negdje procitao da se to dogadja kad imas mali skill.
:)

Imaš BF4... bolji je
Ne znam dok ne probam
meni je igra zbavna, grafika je malo "ljepsa" nego u BF 4 ,ali malo manje realisticna vise je cartoon like. Tko je igra Payday 2 ima najvise slicnosti sa tom igrom, naravno mnogo kvalitetnije odradjeno.
GL: 45MDMBXDJA92K6RREGH6
BFH key
BFH key
Already used, šteta.
BFH key
Vidim da je used... šmrc