Hvala Tom.
Ima u najavi kakva FPS igra koja ce biti predstavljena, a da bi mogla biti konkurencija gameplayu jednog Battlefielda?

Ne samo njega.
Sutra počinje E3 (Electronic Entertainment Expo) i bit će puno najava i svega. http://www.e3expo.com/
Također sutra navečer se skida "embargo" za Hardline filmiće, pa će biti MP snimaka od YT-aša koji su već igrali verziju od pred koji mjesec. Očekujem da će čak biti i live eventova od EA sa SP/MP BF:Hardline.
100% je sigurno da ce biti live gameplaya (više će biti bazirano za SP, ali će i MP dobiti svoje minute).
http://www.gamespot.com/e3/live/
MIslim da tu možeš pogledat valjda večinu naslove koji će biti tamo najavljeni.
Možda nešto bude od novog Homefront-a. Jedinica je imala dosta komparativan multiplayer.
Inače, meni se ovaj BFH sviđa po onome što sam vidio iz svega. Planiram nabavit, ako ispadne u redu na kraju. Sviđa mi se ta policijska tematika, nema dovoljno takvih igara.
Ako netko sazna koja je to glazba u traileru neka javi.
To je bilo brzo.
Zahvaljujem ^^
Večeras u 9 sati po našem vremenu počinje EA sa svojom pres konferencijo, pa bi mogli pokazati i malo više. Dok je ofišl trailer već bio.
Možda nešto bude od novog Homefront-a. Jedinica je imala dosta komparativan multiplayer.
Ništa od multića u homiću.
Hype, hype, hype!
Beta launch today
Upravo najavljena CLOSED beta koja kreće danas za PC i PS4
Pozurite se, ja ne mogu naci Betu :(
Ko uzme, uzme.... izgleda da nece dugo...
Di se prijavit za betu?
Pozurite se, ja ne mogu naci Betu :(
Ko uzme, uzme.... izgleda da nece dugo...
Di, kako?
YEAH! :D
YOUR REWARDS
Weapon camo/skin in Battlefield Hardline
Weapon sight in Battlefield Hardline
Additional Battlefield Hardline content
Unique dog tag in Battlefield 4
Di se prijavit za betu?
na battlelogu di ti pise battlefield 4 klinkes na to (gornji dio ekrana na sredini) i mozes izabrati hardline
igrao sam vec .... za sada 5 :D
meni pise authenticating... i tak stoji :(
I meni je.
Sve iz pocetka, i onda radi.
I meni tako.