Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 180.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Bf3 je puno lošija igra od bf4. Bc2 je bio bolja igra od obadvije.

Oni koji su se zasitili Battlefield franšize budu kenjali po svakom novom Bf-u. Jer su se jednostavno zasitili. Dali je problem netkod? nije. Problem su koksakeri koji su nas se usudili ubiti sa njub oružjem..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
8 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

kolko nepotrebne drame pobogu, dajte bar cekajte da igra izadje onda tolko rasporavljajte o tome koji bf je bolji

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield Hardline
LeftY_CRO kaže...

kolko nepotrebne drame pobogu, dajte bar cekajte da igra izadje onda tolko rasporavljajte o tome koji bf je bolji

Slažem se, treba pričekati bar da izađe.

Iako, po ovim novim igrama očito uvode trend da prvih par trailera izgleda savršeno pa s vremenom počinju opadati u kvaliteti da bi na dan izlaska dočekao neki osrednji standard.

Ako je tako, ovaj BF Hardline će opako razočarati {#}

Iako eto, barem Division još uvijek izgleda super...iako, njega su odgodili za '15. tako da ima vremena za degradaciju.

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
Battlefield Hardline

Mislim da cu ovaj Battlefield uspjesno preskociti...kao i prijasnje....

Moj PC  
4 10 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...

Mislim da cu ovaj Battlefield uspjesno preskociti...kao i prijasnje....

I zato si dosao tu zagadjivati temu? Ajde fino. Ne igram ni ja warcraft ni cod, ali isto tako ne obzanjujem to svima u tim temama. Kad sam ja bio malen kao ti i kad mi je bilo dosadno ja sam se igrao "ciko ima kapicu, ciko nema kapicu". Predlazem to i tebi jer izjave poput ove citirane su rasipanje sasvim dobrih bitova ...

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
Battlefield Hardline

Battlefield Hardline: Into the jungle:

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
191x7 kaže...

Battlefield Hardline: Into the jungle:

Usput su otkrili i release date: 21.10.2014. (godinu sam izmislio...)

Ak sam dobro shvatio to je sve Singleplayer što je u filmiću. A i sa E3 će vjerojatno biti neki 20 minuta Singleplayer filmić (official - poučen iskustvima od BF4 prošle godine). Čekamo youtubere 9.6. da objave nešto od Beta MP gameplaya {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 9:43 (TomoR).
13 godina
LeftY_CRO kaže...

Ako EA može nuditi PREOrder, možemo i mi PREDpljuvat {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Soldier977 kaže...
LeftY_CRO kaže...

Ako EA može nuditi PREOrder, možemo i mi PREDpljuvat {#}

Ehehehe živa istina. I za razliku ea-a to ništa ne naplaćujemo{#}

14 godina
neaktivan
pa ne naplacuje ni EA do izlaska. Bar su meni skidali tek kad igra bude van.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...
pa ne naplacuje ni EA do izlaska. Bar su meni skidali tek kad igra bude van.

Ja sam plaćao preko pay pala tako da mi je odmah uzimalo pare, neznam kako ide s karticom

16 godina
moderator
TomoR kaže...

Usput su otkrili i release date: 21.10.2014. (godinu sam izmislio...)

Ak sam dobro shvatio to je sve Singleplayer što je u filmiću. A i sa E3 će vjerojatno biti neki 20 minuta Singleplayer filmić (official - poučen iskustvima od BF4 prošle godine). Čekamo youtubere 9.6. da objave nešto od Beta MP gameplaya {#}

Multić

http://blogs.battlefield.com/2014/06/battlefield-hardline-e3-live-stream/

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield Hardline

Matt kaze da su igrali ima misec dana kada niko nije zna za Hardline uopce. 

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos

1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield Hardline

A JackFrags kaže:

Battlefield Hardline Game Changers - My new video is out! find out how I've been involved with the play testing and development of the new Battlefield game plus what to expect from the torrent of videos that are to be released on June 9th!

"DEVELOPMENT"?? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield Hardline

Igrali su, rekli što misle da treba sredit, nakon koji mjesec igrali opet i vidjeli jesu li ovi sredili pa će o tome moći više za 3 dana.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

A JackFrags kaže:

Battlefield Hardline Game Changers - My new video is out! find out how I've been involved with the play testing and development of the new Battlefield game plus what to expect from the torrent of videos that are to be released on June 9th!

"DEVELOPMENT"?? {#}

Vidjet ćemo,bez obzira šta on rekao ako kaže koju dobru za Hardline naći će se u komentarima "potplačen si"...

BTW Ovakvi likovi su mi smiješni

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 23:33 (pirat).
13 godina
191x7 kaže...

Igrali su, rekli što misle da treba sredit, nakon koji mjesec igrali opet i vidjeli jesu li ovi sredili pa će o tome moći više za 3 dana.

Aha, sad sam odgledao.

Koliko god neki ljudi ne vole JackFagsa i prijatelje, al da zna igrati, i da zna sve o BF - zna :)

Valjda su im dali dobre savjete :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 23:41 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Gladski u slici koju si stavio govori da igra neće imati "punu" cijenu. Gdje je to mogao čuti?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
16 godina
moderator
Reichz kaže...

Gladski u slici koju si stavio govori da igra neće imati "punu" cijenu. Gdje je to mogao čuti?

Neznam,al igra na Originu ima punu cijenu.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

A JackFrags kaže:

"DEVELOPMENT"?? {#}

pogle mu prvi kill na videu :D

ode dama u nepovrat ^^

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
LeftY_CRO kaže...

nikome nije problem da li ce valjati igra, ja bih licno volio da valja, ali mi smeta zasto je bas ovaj spinoff morao biti vezan za battlefield fransizu, zasto ovo gowno nisu uklepali u moh serijal kad su ga vec unistili

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
moderator
Indestructible kaže...

nikome nije problem da li ce valjati igra, ja bih licno volio da valja, ali mi smeta zasto je bas ovaj spinoff morao biti vezan za battlefield fransizu, zasto ovo gowno nisu uklepali u moh serijal kad su ga vec unistili

Bilo bi ti lakše da su stavili tenkove i attack heli i nazvali ga BF:BC3?

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
Indestructible kaže...

Bilo bi ti lakše da su stavili tenkove i attack heli i nazvali ga BF:BC3?

a u Bad Company su inace policajci i lopovi?

16 godina
moderator
Indestructible kaže...

a u Bad Company su inace policajci i lopovi?

Ma naravno da bi zamijenili izgled soldiera,to je ionak samo camo.

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield Hardline

ok, i´m out

0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

...

"DEVELOPMENT"?? {#}

Hmm, zapelo mi za oko...netko ga naganja čini mi se {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
mrxa1 kaže...

Hmm, zapelo mi za oko...netko ga naganja čini mi se {#}

Zanimljivo kako u videu nema da je imao K/D oko 0.5 tu partiju {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield Hardline

Službeni teaser trailer:

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield Hardline
Sutra je sluzbena najava Hardlinea?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Sutra je sluzbena najava Hardlinea?

Ne samo njega.

Sutra počinje E3 (Electronic Entertainment Expo) i bit će puno najava i svega. http://www.e3expo.com/

Također sutra navečer se skida "embargo" za Hardline filmiće, pa će biti MP snimaka od YT-aša koji su već igrali verziju od pred koji mjesec. Očekujem da će čak biti i live eventova od EA sa SP/MP BF:Hardline.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice