Battlefield Hardline

poruka: 1.883
|
čitano: 182.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield Hardline

Zašto pričamo o cod-u u ovoj temi?

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield Hardline

Zatko kaj je bf serijal spao na razinu cod-a,tj:spast ce. (svake godine uber cool nastavak sa 2 kile dlc-a){#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
neaktivan
ako stavimo dlc sa strane BF je i prije izbacivao spin off u jednakom vremenskom roku. Doduse samo za konzole ,ali to sto sad ide na sve platforme je samo plus ne minus.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
BDS kaže...

Nastavi niz:Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. BF Hardline je...?

Savršen sigurno neće biti.

A vajnalo se na svaki "drugačiji" bf (2142,bc)

Za bc vjerojatno znaš da se vajnalo sve u 16,a evo kako je bilo kad su 2142 najavili...

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
BDS kaže...

Nastavi niz:Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen. BF Hardline je...?

Savršen sigurno neće biti.

{#}

13 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Evo ga mačke multiplayer trailer. Još uvijek tvrdite da će igra biti cod-like sranje? {#} 

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 15:25 (Roko567).

1 14 hvala 0
15 godina
Battlefield Hardline

Daj nek još netko stavi taj video od 7.20 na koji uvijek kliknem pomislivši da je nešto novo.

{#}

Btw. više od svega volio bih da rebbotaju Vietnam, e to bi bio posao, zaigrati to na fb3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 15:20 (fila2208).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Roko567 kaže...

Evo ga mačke multiplayer trailer. Još uvijek tvrdite da će igra biti cod-like sranje? {#} 

sekvenca na 2:35 savrseno odgovara riffu spota Beastie Boysa - Sabotage 

EDIT: sad kad malo bolje poslusam cijeli trailer je umaskiran u popularni riff od Beastie Boysa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 16:31 (BDS).
14 godina
neaktivan
BDS kaže...
Bastardo kaže...

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen.. 

Jedno od pitanja u sljedecem valu testiranja za MENSAu:

Ti si hater.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
animosity_frenzy kaže...
BDS kaže...
Bastardo kaže...

Recimo ja sam skoro uvjeren da cu uzeti hardline. Bf2 nije bio savrsen. Bc2 nije bio savrsen. Bf3 nije bio savrsen. Nije ni Bf4 savrsen.. 

Ti si hater.

Ja se volim igrati kao i ti. Ako igra bude ok, prvi sam koji ce je kupiti. Pirat mi je rekao da moram biti kritican radi zdravlja zajednice.{#}

16 godina
moderator
BDS kaže...

Ja se volim igrati kao i ti. Ako igra bude ok, prvi sam koji ce je kupiti. Pirat mi je rekao da moram biti kritican radi zdravlja zajednice.{#}

Neznam šta da ti kažem sad na to...

Jednostavno pričekaj pa vidi,il vajnaj i dalje.Vajnaš 8 mjeseci u BF4 temi pa nikom ništa,ni prvi ni zadnji.

A ova igra bi tebi bolje lagla,jer BF5 će imati preotvorene mape...

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
BDS kaže...

j/k bro. :-)

Treba biti kritičan. Ja se nekako nadam da će mape vući na Strike at Krkland, Sharqi i sl. To mi iskreno nedostaje u BF4 i mislim da bi se lijepo nadopunjavalo. Isto tako se nadam da će biti manje ovih kozmetičkih gluposti i više smislenih stvari, jer stvarno nekad je manje više. Ne kužim koji je smisao imati 4-5 gotovo identičnih pušaka, 150 noževa, pola milijarde kamuflaža koje niko ne koristi itd... Imam nekako povjerenja u Visceral prvenstveno zbog prvog Dead Space-a, pa neću ništa otpisivati, iako pušem trenutno i na hladno što se tiče BF franšize. Radi se o različitim žanrovima naravno, ali taj Dead Space mi jedna od all time favorita što se tiče igara općenito.

U onom leakanom videu su najavljivali do sada neviđenu destrukciju. To bi isto bilo zakon, frenetični gameplay a la Oasis/Arica Harbor style. Također, spomenuto je da će lopovi i policajci imati različitu opremu, odnosno da će se raditi o asimetričnim stranama. Zvuči zanimljivo u najmanju ruku. Blago sam optimističan.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 19:26 (animosity_frenzy).
11 godina
Paradox1 kaže...

Zatko kaj je bf serijal spao na razinu cod-a,tj:spast ce. (svake godine uber cool nastavak sa 2 kile dlc-a){#}

Bf nece nikada doci na razinu COD-a frende moj (COD je svake godine daleko prodavaniji na svim platformama od bf-a, a da ne govorim o natjecateljskoj strani gdje COD ima turnire sa milijunskim nagradama. COD nije samo uzitak igrati, nego ga milijuni diljem svijeta uzivaju gledati, male mape, konstantna akcija, naspram dosadnog bf-a...).Tak da mozes ti voljeti bf koliko hoces i pljuvati po codu, ali je opce poznato koji je bolji serijal od ta dva...Nisam hejter, samo mi smeta taj glupi sarkazam (nomsayn?).

14 godina
fila2208 kaže...

Daj nek još netko stavi taj video od 7.20 na koji uvijek kliknem pomislivši da je nešto novo.

{#}

Btw. više od svega volio bih da rebbotaju Vietnam, e to bi bio posao, zaigrati to na fb3.

ne bi ja volio, ni jedan reboot, zato sto bi pokvarili sve to, i opet nam bi nam nametnuli CoD Gameplay, na kojeg sam alergican, zato jos uvjek igram BC2

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Dr.Feel kaže...
Paradox1 kaže...

Bf nece nikada doci na razinu COD-a frende moj (COD je svake godine daleko prodavaniji na svim platformama od bf-a, a da ne govorim o natjecateljskoj strani gdje COD ima turnire sa milijunskim nagradama. COD nije samo uzitak igrati, nego ga milijuni diljem svijeta uzivaju gledati, male mape, konstantna akcija, naspram dosadnog bf-a...).Tak da mozes ti voljeti bf koliko hoces i pljuvati po codu, ali je opce poznato koji je bolji serijal od ta dva...Nisam hejter, samo mi smeta taj glupi sarkazam (nomsayn?).

eto u CoDu ima vise akcije nego u battlefieldu, ´nuff said

{#}

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
17 godina
animosity_frenzy kaže...
BDS kaže...

j/k bro. :-)

Treba biti kritičan. Ja se nekako nadam da će mape vući na Strike at Krkland, Sharqi i sl. To mi iskreno nedostaje u BF4 i mislim da bi se lijepo nadopunjavalo. Isto tako se nadam da će biti manje ovih kozmetičkih gluposti i više smislenih stvari, jer stvarno nekad je manje više. Ne kužim koji je smisao imati 4-5 gotovo identičnih pušaka, 150 noževa, pola milijarde kamuflaža koje niko ne koristi itd... 

+1, jos bi dodao Aftermath(Azadi Palace, Markaz Monolith)

15 godina
Dr.Feel kaže...

{#}

Chelsea fan, nuff said...

Vrijeme je da napustiš temu i vratiš se u cod temu, ajde nema potrebe ovdje veličati cod kad nas 90% ovde boli qurac kako se prodao ili kakav je.

Ajde, niša osobno samo nemoj kvarit temu.{#}

Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
Battlefield Hardline

Ako ti je do malih mapa i konstantne akcije, radije igraj Dirty Bomb od Splash Damagea. Igra je odlicna i zazivjet ce cim fixaju bugove i otvore open betu.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield Hardline

Pokusavaju implementirati nesto novo u Battlefield fransizu kako bi izmuzli jos novaca od igraca, plus da bi svake godine mogli stancati neki Battlefield kako bi se natjecali sa CoD-om.
Meni ovo lici kao ekspanzija za BF4.Vjerojatno je puno toga placeholder i vjerojatno je ovo nekakav alpha build trailer za interno prikazivanje u EA, staro nekoliko mjeseci.Tko zna.
Ali, svejedno mi to sve lici kao ogromna zbrka svega i svacega.

1 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Eto, bas mi je drago, da nisam jedini koji ima isto misljenje prema svemu ovome.

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Battlefield Hardline

Mislim da treba pustiti i suditi kad se igra proba.

Prebrzo otpisati igru nema smisla...čak i ja rođeni pesimista koji je nakon bf4 rekao da neće ništa preorderat dat ću igri šansu u beti i probati sa nečijeg accounta prije nego kupim.

Dakle nisam je otpisao i rekao, ajme ovo ajme ono.

Imaš i dalje bc2, bf3 koji je prepun i bf4 pa kome se ne bude svidjelo samo se vrati tamo, kao što ću i sam vjerovatno sa vremena na vrijeme :)

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
Battlefield Hardline

Po meni najveci problem s ovim je potencijal. Bf4 je imao potencijal da bude izvrstan, da ima dobar omjer COD stil napucavanja i pravog taktickog napada/obrane, ono, tipa mala arma, ovo ima potencijal da bude izvrsno, CS s boljom grafikom, sporijim gameplayom i hrpom vise taktickih mogucnosti, a opet, kad krene pucnjava, roll in the big guns, al onda ti zvizne samarcinu EA i zaboravi kvalitetan inovativan gameplay, zaboravi mod support, pripremi se na bugove, na lose iskopirane segmente i idi igraj nogomet. I onda se i tamo razocaraj jer je igraliste prazno.

3 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...
BDS kaže...
Bastardo kaže...

Ti si hater.

Nije on hater on je vajner{#}

17 godina
Battlefield Hardline
@peroko nemoj spoilat

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Indestructible kaže...
Dr.Feel kaže...
Paradox1 kaže...

eto u CoDu ima vise akcije nego u battlefieldu, ´nuff said

{#}

Ako cemo iskreno ovo cemu se ti smijes je zapravo istina. Jednostavno mape u battlefieldu su ogromne dok su u codu male i skucene i zbog toga akcija je konstantija jer ces svakih par sekundi nabasati na nekoga. ;)

Nisam nikakav hejter ni vajner nego sam samo realan i igrao sam svaki battlefield od 1942 i svaki cod od dvojke tako da nije da napamet nabadam

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Team Fortress 2 ima vise akcije nego Battlefield, NUFF SAID Kappa

Moj PC  
3 10 hvala 0
16 godina
moderator
NoniCRO kaže...

Vrlo vjerojatno zato jer su na Team Fortressu mape višestruko veće od onih u Battlefieldu.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield Hardline

Traileri

vs

vs

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 2 hvala 1
11 godina
NoniCRO kaže...

Vise zabave.

12 godina
neaktivan
Battlefield Hardline

Valjda ste shvatili da ja trolam? Na onaj post od onog tipa koji je rekao da COD ima vise akcije od BF..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice