Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.196.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Tallahasee kaže...

Ne bi se bas slozio. AAO 3 je dokaz. Imao je i servere i vezu (hm, ko i svaki MP uostalom) pa joj to nije pomoglo da nema laga. U stvari laga je bilo na svim serverima.... Njemackim, Poljskim, Slovenskim..... tak da je BILO do igre.

Ne nego je bilo do mrežne komponente, jednostavnije - do servera. Lokacija ima manje veze s time, više veze ima kako je napisana server aplikacija ili štoveć. Dakle do servera.

Server ti nije samo mašina. Za svaku igru postoje posebni server fajlovi, ako oni imaju falševe naravno da mrežna komponenta ne radi kako treba.

Al to ti može kvalitetnije objasniti netko iz struke. (tipa Nax :), slušaj čovjeka)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 20:16 (Danny_HR).
15 godina
tsimicx kaže...

baš si idiot najlošija je iz razloga što se keyloggeri najviše šalju preko gmaila zato ako si noob nemoj komentirat

zanima me samo dali je netko imao problema i dali se može promjenit e-mail

s kim se ti svadjas da mi je znat

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

imam internet 3 Mbps i ovo

Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.

Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz

Memory: 2048MB RAM

Hard Drive: 250 GB

Video Card: NVIDIA GeForce 9500 GT

Monitor: Samsung SyncMaster 222NW

Sound Card: Speakers (High Definition Audio Device)

Speakers/Headphones: Logitech

Keyboard: Logitech EX110 Cordless Deskopt Express

Mouse: Logitech EX110 Cordless Deskopt Express

Mouse Surface:

Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)

imam ping 999(ova igra naravno(multi)) ,zasto?neki savjet?

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Travn0Shik kaže...
tsimicx kaže...

baš si idiot najlošija je iz razloga što se keyloggeri najviše šalju preko gmaila zato ako si noob nemoj komentirat

zanima me samo dali je netko imao problema i dali se može promjenit e-mail

s kim se ti svadjas da mi je znat

Sa dipl M pretpostavljam :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

na kojoj se stranici mogu vidit performanse oružja u igri

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

na kojoj se stranici mogu vidit performanse oružja u igri

LINK

16 godina
neaktivan

Nevjerojatno...

Ako netko od admina moze pogledati jucer TK oko 21h na BUG serveru, bio bih mu zahvalan!

Opis dogadjaja:

Trcim sa 870 kod planta i udjem u kucu, relodam... Odjenom mi pise da sam ubio dvojicu svojih bradlyem (ili kako vec se zove onaj tenk), napise mi imena i oduzme mi 2x -15 bodova za tk!??!

Niti sam vozi tu mapu tenk (unutar tih 5 min), niti sam pucao prema ikakvom tenku, niti sam plantao c4... nista!

Moze li mi netko to pojasniti?

17 godina
moderator

Zna se to desiti i nije vezano samo za bc2, dešavalo se i u 2142.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
neaktivan

Nevjerojatno. Prvi puta da sam primjetio ovako nesto!

I sad me moglo kickat ;).

Ima li nekog logickog razloga za to ili je to nesto sto je totalno random?

17 godina
moderator

It happens when they change something in matrix :D

15 godina
neaktivan

Da se nadovezem na post od buba_cro. Zasto jednostavno ne probas igrati HC mod, sa dva tri metka ubijes covjeka, nema spotanja, nema mape, nema nicega. Sve igras na osjecaj. Malo ces vise umirati, ali ces u konacnici postedjeti tipkovnicu i mis od lomljenja! I sad ce netko reci da je HC za pic.ice, neka proba igrati, pa nek onda kaze :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rakanisshu kaže...

Da se nadovezem na post od buba_cro. Zasto jednostavno ne probas igrati HC mod, sa dva tri metka ubijes covjeka, nema spotanja, nema mape, nema nicega. Sve igras na osjecaj. Malo ces vise umirati, ali ces u konacnici postedjeti tipkovnicu i mis od lomljenja! I sad ce netko reci da je HC za pic.ice, neka proba igrati, pa nek onda kaze :)

Jedino to mi se ne sviđa kod HC-a. Da bar možeš dobit nekakav UAV, kao na CODu...

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

A cuj, ni u pravom zivotu nemas mapu di ti je neprijatelj, jedino sto bih stavio da spoting traje sekundu! Da otprilike znas di je! Mozes naravno stisnuti tab i onda ti prikaze u kojem je smjeru neprijatelj. Meni osobno drazi mod od normalnog!

16 godina
neaktivan

HC je zabavan, vise se pazi osluskuje i gleda, ali isto tako je uzasno spor jer nitko ne zeli izginit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rakanisshu kaže...

I sad ce netko reci da je HC za pic.ice...

HC je za pič*ice.

;-)

17 godina
neaktivan

Naravno, HC mod je realniji jer lakše gineš, nemaš real time kartu (iako to možda već imaju američki vojnici) i sl. Ali i meni je draži normalan mod jer je spotanje dio timske igre koji utječe na taktiku nekog tima itd...

Spotanje u stvari zamjenjuje glasovnu komunikaciju između vojnika u RL-u. U Diceu su pretpostavili da neće svi koristiti mogućnost glasovnog komuniciranja pa su ubacili spotanje sa jednom tipkom. U Bf2 si imao i veću moć komunikacije preko predefiniranih glasovnih naredbi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

Igrao sam zadnjih dana na HC serverima. Dojam:

HC=sniperfest

Pun k pokretnih žbunova na mapi koji koriste one-shot-kill mogućnost jačih snipera. Dobar je za kempanje i nabijanje kd-a. Ja sam igrao jer sam otključavao recon klasu i zabavljao se s assaultom, jer je abakan tamo batina, pogotovo sa HE dodatkom za 40mm GL (magnum ammo nije potreban na HC-u).

Šačica onih koji idu na mcom često čekaju spawn, ali sam primjetio da brže bivaju uništene mcom tačke, kao i da se UAV brže loada, vjerovatno zbog balansa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma istina, sve u svemu svaki mod je napravljen sa velikim razmisljanjem i idejama! Samo sto ja prije nikada nisam igrao BF serijal, pa nisam navikao da toliko metaka moram ispucati u nekoga da ga satrem! Dogodi mi se da prestanem pucati nakon nekog vremena jer vec znam da bi na HCu bio mrtav, i onda majstor mene lagano satre. hehe! A sve u svemu dopi*di i HC pa malo odem na normal, pa onda opet tako i svakako! :) Sve u svemu zakljucak ove price jest, ako mislis da si opucao dovoljno metaka u nekoga  i da bi trebo biti mrtav, odi na HC server, jeftinije je nego potrgati tipkovnicu i mish! SAMO ZAMJERKA 1#: Sniper one shot u HC mi ide na zivce uzasno! Nakote se kao mravi, ukempaju i pljuc pljuc! Ali kad ti ratio padne ispod 1, naviknes se i na to polako :)))

16 godina
moderator

Ma HC bi bio dobar da nekako se može uključit spotanje.

BTW da nema BUG servera na kojem se okuplja naša ekipa,

ja bi vrlo vjerovatno visio na HC serverima,a i znam dosta ljudi koji bi samnom(sad će Danny reć da sam pi*ka,a nisam ja nego je on :))

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma HC bi bio dobar da nekako se može uključit spotanje.

BTW da nema BUG servera na kojem se okuplja naša ekipa,

ja bi vrlo vjerovatno visio na HC serverima,a i znam dosta ljudi koji bi samnom(sad će Danny reć da sam pi*ka,a nisam ja nego je on :))

Slazem se! :)

17 godina
neaktivan

Ja imam 2 bitna problema sa HC modom.

1 - nema spotanja. Odnosno ima ali ne kako treba. Da se barem na koju sekundu pojavi točkica kod spotanja to bi već bio posao.

2 - na HC serveru timski rad sveden je na minimum. Svatko gleda svoje dupe, svatko ganja kill i ekipa se malo/nikako ne trudi odraditi cilj. Na HC modu rush je banana.

Ovako stojim pri svome.

HC je za papke koji nisu dovoljno dobri za normal. :)

I za COD igrače koji su navikli misliti samo na sebe u igri.

Dajte mi BF2, sa uništivom okolinom, sa boljom grafikom i nekoliko novih mapa. To je igra!

Sve drugo su kvazi izvedenice. :)

8 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

2 - na HC serveru timski rad sveden je na minimum. Svatko gleda svoje dupe, svatko ganja kill i ekipa se malo/nikako ne trudi odraditi cilj. Na HC modu rush je banana.

Ovako stojim pri svome.

HC je za papke koji nisu dovoljno dobri za normal. :)

Dajte mi BF2, sa uništivom okolinom, sa boljom grafikom i nekoliko novih mapa. To je igra!

Kao što sam rekao, dobro za unlockanje recona i za zayebanciju kad nema vas na ventu, pa moram sam ići igrati. Onda i pazim samo svoje dupe, umjesto da pazim da neko ne naguzi tvoje dupe :D

Bf2 ftw :D Nadam se da će bf3 donijeti upravo to :D

BTW, ti si p1čkonja :D

16 godina
neaktivan
Ali problem kod normalnog je da ti treba skoro cijeli šaržer da ubiješ nekog, a u RL ti je dosta 2-3 metka.
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Sorry al ne treba ti.
Gađaj bolje.

U prosjeku s jednim šaržerom ubijem 2 frajera. I onda reloadam a imam još metaka.

PKM treba 3 metka da ubije zdravog frajera sa magnum ammo. Npr.

5-6 metaka treba bilo koji smg. U tijelo naravno.
16 godina
odjavljen

naxeem je jednom napisao (ko da je bilo prije 100g), gadjaj u torzo - recoil ce ucinit ostalo (to da koji metak zavrsi u glavici)! taman sam tad bio poceo igrat i meni je taj savjet pomogao, sad samo gadjam tikve osim ako nije ful blizu (koristim 4xscope)

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma, ok, sad koristim M14 + MGNM Ammo, dosta su 2-3 metka, ali i u glavu mu trebaju 2.
16 godina
neaktivan

Meni je na početku trebao, da, ali sad sve manje i manje metaka :D

Bolji je normal od HC-a, pa i ovak rijetko tko ide na objectiv..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
odjavljen

sljem, mislim da prvi puta uvijek cujes onaj DOJNG zvuk, tj metak u sljem, sljedeci ga probija...

a smijesno je kod medica, kad njega strefisu tikvicu isto se cuje DOJNG a frajer nosi beretku ili siltericu. mozda su im te kape od zeljeza ili cega vec

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
Aha, da, čujem taj zvuk puno puta, to mi je znak da bježim
:D
16 godina

Meni je najgluplje u HC-u što snajper uvijek ubija iz jednog metka. Sjećam se kad sam tipa sa poveće udaljenosti(nekih 100+ metara) tipa pogodio u petu i umro je xD( a nije bio ozljeđen taman se stvorio) ipak mi je draže kad samo headshot sa većih udaljenosti ubija instantno ipak se tako vidi razlika između početnika i eksperta u snajpanju. A također je i veliki gušt kad ja koji nisam baš snajper nekog pogodim u glavu, neprocijenjivoSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice