Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.207.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Ige kaže...

Otključo sam sve osim eingeneera, i sad se mučim ko crnac njega otključat xD nikako da mi sjedna ta klasa kako treba

preodlicna klasa... smg-ovi su ok, uzmeš tracer + rpg kombinacija ili posipaš po cijeloj mapi mine, preubojit za sve, i sto je najvaznije možeš nekom dat hs s bušilicom Osmijeh

BC2 nick: herro Ray
16 godina
I Am Alive kaže...
DommY kaže...

jesam sve je low, sta nemoze se nis vise ucinit?? ://

kupit bolji komp!

alo, ako nemas boljih savjeta rade suti!!

xFire: Domeee2
15 godina
protjeran
DommY kaže...
I Am Alive kaže...
DommY kaže...

kupit bolji komp!

pa nemozes vise nista napravit! Jedino to! Ili cekaj .cfgove da iziđu...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

jesi sve stavio na low i off ( pogledaj sliku- crveni okvir) jer unutra isto trebas staviti, i jos u optionsima ako se nesto nije promijenilo, i na shortcut od bc2, desni clik properties i kraj onog npr: "E/:bc2/badcompany stavi razmak i napisi +fullproc

http://yfrog.com/eqbc2p

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
null kaže...

jesi sve stavio na low i off ( pogledaj sliku- crveni okvir) jer unutra isto trebas staviti, i jos u optionsima ako se nesto nije promijenilo, i na shortcut od bc2, desni clik properties i kraj onog npr: "E/:bc2/badcompany stavi razmak i napisi +fullproc

http://yfrog.com/eqbc2p

eo sve sam prepiso kako treba na slici, ovako je sad shortkut "E:\Program Files\Games\Bad Company 2\BFBC2Updater.exe" +fullproc

hvala puno idem testat :D

15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
DommY kaže...
I Am Alive kaže...
DommY kaže...

kupit bolji komp!

ajde ne pricaj bezveze ima dovoljan komp za igru

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina

a imam neznam bas

imam al nemogu uzivat u igru imam 15 - 25 fps, vidio sam preko xfirea

ono ne pomaze ocito sta mi je null napisao :SS

a stacu imam slab procesor :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probaj clockat na 2.5 ghz

16 godina

Baš sam sada ukrao "dušu"Smijeh jednom mediku koji je imao g3.Strašna pljuca.Jedva ju čekam.

Moram još reći da je Carl GustaV strašna stvar za vozila i frajere iza zaklona. Najveći mi je gušt oderat njih i zaklon. Ne igram nonstop sa gustavom jer me to nervira ali skinit nekog iza zida ili nečeg drugog je legendarno.NEMA VIŠE KEMPANJA Smijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Imbra12 kaže...

probaj clockat na 2.5 ghz

onda bi mi pretpostavljan trebalo jace hladenje, a i neznam clockat S:

15 godina
protjeran
dmanz kaže...
I Am Alive kaže...
DommY kaže...
I Am Alive kaže...
DommY kaže...

kupit bolji komp!

ajde ne pricaj bezveze ima dovoljan komp za igru

Pa da, ima dovoljno jak, a nema vise od 20 FPSa.. Et tak..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Baš sam sada ukrao "dušu"Smijeh jednom mediku koji je imao g3.Strašna pljuca.Jedva ju čekam.

Moram još reći da je Carl GustaV strašna stvar za vozila i frajere iza zaklona. Najveći mi je gušt oderat njih i zaklon. Ne igram nonstop sa gustavom jer me to nervira ali skinit nekog iza zida ili nečeg drugog je legendarno.NEMA VIŠE KEMPANJA Smijeh

odlica je gustav za vise stvari, npr. mozes ga koristiti i za daljinu, kao snajperSmijeh. precizan i ubija iz prve (ako pogodis)! inzenjer mi je zakon klasa, kad se naviknes bas mozes ownat. meni najbolja pljuca pp2000 avtomat- rate of fire skoro 100 (nisam dobro vidio ali ima najveci rof)

a sto se tice kempanja, ajme kako me takvi zivciraju, pred neki dan ona nova mapa ali u conquest modu (neki harbour) i nas 3-4 dole trckaramo i ginemo a ostali djiberi se lijepo naslagali na neku uzvisinu i pucketaju bezveze i ne samo snajperi nego i assault, valjda uzmu onaj 4x scope i pokusavaju snajpat.... sve bi ih teamkill-ao ali bezveze mi je da me izbaci sa servera...

i solve my problems with the gun
16 godina

hehe.ja sam jučer namjerno zakloa igrača iz svog squada. Laguna presa,rush,bradley došao u našu bazu,ja ga rokam i treba mi municije i pišem ammo deset puta a on pored mene i ne hebe dva posto.može bacit municiju ali neće.i ja tup nož u čelo...baš mi je digao tlak.

Sa CG takodjer volim raznjet strojnicu u daljini kad puca po meni(ona strojinca što ima cover).

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen

meni ostao jos samo medic za otkljucat, kako sam se nazivcirao dok nisam dobio m60 uff. samo sam ginuo i tu i tamo bi nekog slucajno ubio ali sad.... m60 je definitivno prejaka pljuca, prejaka u smislu jer fakat treba 3 dobra metka da nekog ubijes a najjacem snajperu 2 metka. to mi malo gubi smisao, trebali su stavit onaj barett da ubija iz prve ali da ima npr jos manji ROF i handling karakteristike (da mu treba jos i duze da promijeni magazin). inace poredak meni najboljih klasa bi isao ovako 1) inzenjer 2) snajper 3) medic 4) assault

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni ostao jos samo medic za otkljucat, kako sam se nazivcirao dok nisam dobio m60 uff. samo sam ginuo i tu i tamo bi nekog slucajno ubio ali sad.... m60 je definitivno prejaka pljuca, prejaka u smislu jer fakat treba 3 dobra metka da nekog ubijes a najjacem snajperu 2 metka. to mi malo gubi smisao, trebali su stavit onaj barett da ubija iz prve ali da ima npr jos manji ROF i handling karakteristike (da mu treba jos i duze da promijeni magazin). inace poredak meni najboljih klasa bi isao ovako 1) inzenjer 2) snajper 3) medic 4) assault

Da, većina ih se zaleti na assault na početku no s vremenom s svi za nešto specjaliziraju, meni je recimo Medic sada epic i sa njim sam konstantno među prva tri, neznam ih puno što su nastavili igrati sa assaultom.

Btw. taman sam otključao MG36, zakon stvar, stvarno izvrsna i precizna puška.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 16:01 (thuglife).
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

1) INZINJER??? pa meni sve puske od inzinjera ima slabu pljucu. meni je 1.) assault 2.)sniper 3.) medic 4.) nizinjer. pozz

16 godina

ja bas mislim da su trebali stavit poluatomatski  barret s 10 metaka u sanzeru

15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

da. taj puca 10 metaka bez repetiranja.

to bi bilo super.

16 godina
maxsisac_cro kaže...
Pislje kaže...

to bi bilo super.

DA. i onda nebi imao 8 snajpera u ekipi nego 15...super.baš super

trebali su još na snajper stavit GL i eto imaš za svakog po nešto

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 14:47 (Kill Frenzy).
16 godina
odjavljen
Frle kaže...

1) INZINJER??? pa meni sve puske od inzinjera ima slabu pljucu. meni je 1.) assault 2.)sniper 3.) medic 4.) nizinjer. pozz

ali vrlo visok rate of fire, to dosta toga kompenzira...

Pislje kaže...

a sad bi ti weapon of mass destruction, i jos da ispaljuje mini nuklearke

16 godina

2:30 pa nije znanstvena fantastika

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 14:54 (Pislje).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Kupio sam key preko neta, napravio ea account pa me zanima jel nesto posebno trebam napravit u accountu u vezi igre ili

se samo s tim podatcima logiram u igri i igram?

Ovaj dio me zbunio.

Select the persona type you would like to add:

• EA ID
  • existing Xbox LIVE Gamertag
  • existing PLAYSTATION Network Online ID
  • existing EA Classic Screen Name
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 14:55 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da ali bi onda bio prejak...  nije lose ni ovako, jos da je one shot one kill bilo bi idealno, po meni

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Frle kaže...

ali vrlo visok rate of fire, to dosta toga kompenzira...

Pislje kaže...

a sad bi ti weapon of mass destruction, i jos da ispaljuje mini nuklearke

aahhaha ta mu je dobra

15 godina
neaktivan

Nije istina, ako budes igrao kao pocetnik na vecim serverima ljudi ce te ubija ko kokosi.Prvo igraj Squak rush 4 vs 4 pa kad dodes na vece levele i steknes skill kreni igrat 16-32 igraca eto to ti je mojaa preporuka

17 godina
protjeran
Frle kaže...

Nije istina, ako budes igrao kao pocetnik na vecim serverima ljudi ce te ubija ko kokosi.Prvo igraj Squak rush 4 vs 4 pa kad dodes na vece levele i steknes skill kreni igrat 16-32 igraca eto to ti je mojaa preporuka

Sve ovisi kako igras Namigiva

I to sto te ubijaju opet ne znaci nista u pogledu bodova koje skupljas..

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
maxsisac_cro kaže...
Pislje kaže...

to bi bilo super.

DA. i onda nebi imao 8 snajpera u ekipi nego 15...super.baš super

trebali su još na snajper stavit GL i eto imaš za svakog po nešto

a šta kažeš na one poluautomatske koji su u igri, a tak pucaju, zašto onda nebi barret, jer takav je i u stvarnosti ili u HC modu da se tak napravi

16 godina

Jel ti shvaćaš koliko su sve puške "rezane" u igri da bi igra bila igriva???

Puno vas se žali da treba stavit "one shot one kill" za snipere!! Jeste li vi svjesni koliko bi sniperi bili overpowered za ovako velike mape  te koliko bi snipera bilo!!?? Znam dosta igrača koji ne igraju sa sniperom jer ne ubija iz prve(pametnom dosta)!!

Puno puta sam bio pogođen sniper  ali sam preživio a isto tako puno puta sam bio pogođen u glavušu i instant crko,takodjer sam puno puta bio pogođen sniperom pa preživio te me odma nakon toga ubio sljedeći koji me vidio jer se energija ne vraća u potpunosti. Sniper su napravljeni tako da treba skill tj headshot i onda ubijaš iz prve što znači da nemože svaki klinac bit snajper. ŠTO JE FENOMENALNO

Nadam se da nikad neće stavit "one shot one kill" jer bi to značilo"BF Vasili Zajcev Party".

Neki očito ne shvaćaju bit igre i balans koji je po meni zadovoljavajući. Jedino bih mjenjao onaj pištolj i mašinku od medika jer su uistinu prejaki.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 15:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Pa nebi bilo dobro staviti takav snip da bude poluautomatski jer bi shebali balans i svi bi opet plakali kao što sad plaču za M60.

Ostali poluatomatski zatu ne ubijaju iz prve jer da ubijaju bi svi normalno njih nosili i opet bi balans pušaka bio sheban.

I da su stavili baret poluautomatski onda bi smanjili damaga i pucao bi kao ostali poluatomatski sniperi u igri, sigurno bi to napravili radi balansa oružja.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice