- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se vama igra ruši na desktop pri taženju servera??
Nemogu uopće igrat sad
Meni se jednom dogodilo pred nekih pol sata i više, sad nisam igrap pa neznam...probaj ići na play now.
Nije to bio prvi puta.
mene je jučer na port valdezu kilnul sa bombom, a bil je u mojoj ekipi, protivnika nije bilo, dakle nije bacil na nekog pa onda mene slučajno,bilo je namjerno
Ovo se pretvara u knjigu zalbe :p
Mozda ima mladjeg brata ili nekog, inace je dosta aktivan na forumu, vjerovatno ce se oglasiti uskoro ;)
pa koji mu je k? jel to on radi iz fore ili vas ne voli..
Razlike nema.
da, ni mene ne živcira nijedno oružje posebno, nego tako sva koja me ubiju lol,
jedino izgubim živce kad sam medic i nemogu vidjeti gdje je lik kojeg trebam oživiti, a vrtim se na mjestu oznake za revive ko budala i ubiju me
super mi je ovaj xnight_hunterx , vidio je da sam mu dao TD na post gdje se zali na probleme se piratskom verzijom igre (a dobio si TD jer si isti dao liku koji te je fino uputio na rjesenje u obliku kupnje igre), i sad mi daje TD na svaki post koji stavim, nevezano s onim sta pisem lol..ne da mi se prijavljivat ljude(barem ne danas), niti me je briga za tvoj TD; stavi ih jos par ako to znaci da si se tako ispuhao, bolje to nego da citam tvoje baljezgarije..
Najluđi su mi likovi koji seru protiv snajpera, bazuki i u biti svega osim njihovog oružja...
Kako je lako ubit nekog sa bazukom.
-Pa uzmi i ti bazuku.
Ma neću to je noob oružje.
-.-'
Jel vi imate ovake probleme s grafikom.
Sve me je na high setting.
ups .. mislio sam da imas problema s onim crnim crtama i rupama ...
al opet .. probaj instalirat nove drivere .. tj. vratit na stare ;)
Ma stavio ja stare ili nove drivere u vijek isti problem
Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju.
http://playstationlifestyle.net/2010/03/19/bad-company-2s-snipers-beware-of-sniper-cop/
;)
Ovo se pretvara u knjigu zalbe :p
Mozda ima mladjeg brata ili nekog, inace je dosta aktivan na forumu, vjerovatno ce se oglasiti uskoro ;)
Vrlo moguće da ima mlađeg buraza ko ja pa i on nekada igra samo kaj se moj ne zajebava jer mu naredim da igra ozbiljno ako već igra na Bug Serveru..
Jel vi imate ovake probleme s grafikom.
Sve me je na high setting.
Gdje su tu problemi?
ni ja ne vidim, je li stvar mozda u polozaju HUD-a? ne bih znao, vidim da je to 4:3 rezolucija, mozda je drugacije na njoj
Ova trava po cesti i tako mi se isto javlja untar kuća
Kod frenda sam gledao on ima 4870 i na full grafici mu se ne pojavljuje trava po cesti ili u kućama
Najluđi su mi likovi koji seru protiv snajpera, bazuki i u biti svega osim njihovog oružja...
Kako je lako ubit nekog sa bazukom.
-Pa uzmi i ti bazuku.
Ma neću to je noob oružje.
-.-'
I što če nam onda puške?
Svi čemo se gađati sa gl-ima i bazukama, zamisli 32 igrača i svi se rokaju sa bazukama i gl-om, da je tako prestao igrati igru istog momenta.
I nebi rekao ništa da me lik pogodi bazukom/gl-om nekoliko puta jer nema metaka ili treba reload napraviti, ali kada vidim lika da samo s time igra, trći sa bazukom po mapi.
Znam i ja roknuti bazukom ili gl-om kad nemam više municije ili se protivnik sakrije iza zaklona, ali da bi s time stalno trčao po mapi i samo s time klao to ne.
Inaće trenutno igram sa svim oružjima da skupim na svakome po 100killa.
Ova trava po cesti i tako mi se isto javlja untar kuća
Kod frenda sam gledao on ima 4870 i na full grafici mu se ne pojavljuje trava po cesti ili u kućama
provjeri da li imas forsiran AF u CCC(pod 3D), ja sam znao imati problema ako sam greskom ostavio ukljucen AF u CCC i u igri..sve u CCC stavi na default (u 3D settings)..ako ne upali, probaj sa reinstalacijom drivera..
Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju. Jučer je malo nedostajalo da svih onih 7869 snajpera na brdu, 2km od objectivea, netko skine Barrettom u glavu ili jednostavno da izlete sa servera. Strašno su nam dizali tlak.
Vrijeme 1:48 pa nadalje
Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju. Jučer je malo nedostajalo da svih onih 7869 snajpera na brdu, 2km od objectivea, netko skine Barrettom u glavu ili jednostavno da izlete sa servera. Strašno su nam dizali tlak.
Vrijeme 1:48 pa nadalje
Haha ja sam jučer bio prvi na serveru kad su ti svi bili recon gore na brdu, ja samo doletim bacam health packove i reviveam :D
Imo sam score oko 4100 :D
Bar sto puta me tardovi rezali ispred neprijateljskog tenka ili usred pucnjave gdi je pet neprijatelja i tard medic.
Takav pederluk me izluđuje i šteta kaj nema release tipka pa da me se ne može rezat.
mene zanima što se to događa - dal su svi admini j***** cheateri ili prizivaju i ohrabruju cheatere nek samo dolaze
koji god gledam HC server svi imaju disable-an PB
Da, ne kužim uopće zašto imat pb off?
evo jedan video o toj predivnoj destrukciji
http://www.gametrailers.com/video/destruction-gameplay-battlefield-bad/62642
Kupio sam key na ebay, i instalacija uredno prosla, igra se pali pita key, ja ukucam, sve ok prijavim se na EA acc, sve fercera, ali kad kliknem na servere ucitava mi jedno 3-4 min ali ne pokaze niti jedan server, probao sam traziti BUG, ali nece.
Kupio sam key na ebay, i instalacija uredno prosla, igra se pali pita key, ja ukucam, sve ok prijavim se na EA acc, sve fercera, ali kad kliknem na servere ucitava mi jedno 3-4 min ali ne pokaze niti jedan server, probao sam traziti BUG, ali nece.
imao sam slican problem al uspio sam naci server tak da sam u neko drugo vrijeme probao ga trazit
server browser nakon 2 patcha ak se ne varam jos uvijek ima probleme
al bolje je nego je prije bilo
imao sam slican problem al uspio sam naci server tak da sam u neko drugo vrijeme probao ga trazit
a kako patch instalirati? ka idempreko one ikone update nista se ne desi, samo se igra pokrene
Za Goodye: U filteru uključi opciju punkbuster...
a kako patch instalirati? ka idempreko one ikone update nista se ne desi, samo se igra pokrene
pokreni igru preko bc2 updateara i onda ce ti on updateat igru i vjerojatno skinut i instalirat besplatan dlc
evo jedan video o toj predinvoj destrukciji
http://www.gametrailers.com/video/destruction-gameplay-battlefield-bad/62642
Jel se to meni čini ili je ovdje na videu heli malo agilniji, pa manevrira sa njime kako oće? Ćak je neko jednom rekao da je na PS3 bolje agilan i da je sa njime lakše manevrirati i brže se okreče ljevo i desno.