Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.217.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

Gle, ja cesto igram sa inzinjercem, i sa njime u pravilu napravim najvise stete - no, ne zbog snage CG-a vec nacina na koji ga koristim. U Rush modu idem na tocke probijanja neprijateljskog obruca i CG-om pokusavam napraviti mjesta za napredak svojih; kod postavljanja eksploziva se trudim pokriti i obraniti plant za sto je CG meni idealan.

No, nista tu nije lako -  reload traje, neprijatelj jako lako uoci odakle pucas, mijenjanje pozicije dok reloadas je zahebano jer se ne mozes obraniti itd..

Sve se svodi na timski rad, ako sam solo nema bas spammanja CG-a jerbo ce me skinuti brzo - s druge strane, ako imam sposobnog medica kraj sebe i nekog u assault-u, e onda ces vidjeti kisu projektila hehe. To je onda jednostavno dobro odradjen posao, netko vidi samo hrpu projektila, a ne vidi medica koji me ozivio 3 puta zaredom ili njegove packove, assaulta koji je nas je obranio od flankiranja itd..

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

.50cal sniper je uvijek bio slab u bf-u. Jedina prednost nad ostalim je bila ta što si mogao pogoditi pilota ili gunnera u helikopteru kroz staklo. Za skidanje pješadije, manji sniperi su bili bolji izbor.

Btw, trebali su staviti zvijer sa slike umjesto p*ssy .50cal isfuranog snajpa (nisam mogao odoljeti :D)

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

cuj, mozda nesto cuvaju za bf3 :D

btw ja sam i sa drugim snajpom 2-3 puta skinio pilota - al bas onako seljacki bez veze, ko u svatovima Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 11:02 (PsychoticBaklava).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

.50cal sniper je uvijek bio slab u bf-u. Jedina prednost nad ostalim je bila ta što si mogao pogoditi pilota ili gunnera u helikopteru kroz staklo. Za skidanje pješadije, manji sniperi su bili bolji izbor.

Btw, trebali su staviti zvijer sa slike umjesto p*ssy .50cal isfuranog snajpa (nisam mogao odoljeti :D)

Da, Intervention je odličan :=)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
moderator
naxeem kaže...

Da, Intervention je odličan :=)

Je, dodje i onaj gadget koji mjeri vlagu, rotaciju i ostale snajperske parametre i fore.

Ali ima jos jedan kalibar koji je bolji za velike udaljenosti od 0.50 BMG, barret 0.416 (11mm), koji koristi Barrett M99.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 11:14 (DrNasty).
16 godina
moderator

Mene je jucer kuciste93 iznervirao do boli.Igramo mapu Port Valdez,dođemo do onog dijela s helijem i

ja uzmem heli,letim na mjestu 10m od poda a moj gunner roka po protivnicima ko lud.I nakon 1-2sec doleti nam RPG od kucista93 koji je bio u mojem timu.

I nakon što nas je srušio(namjerno) on kaže da je bilo slučajno.I što je najgore nije mu prvi put da ruši naš heli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Mene je jucer kuciste93 iznervirao do boli.Igramo mapu Port Valdez,dođemo do onog dijela s helijem i

ja uzmem heli,letim na mjestu 10m od poda a moj gunner roka po protivnicima ko lud.I nakon 1-2sec doleti nam RPG od kucista93 koji je bio u mojem timu.

I nakon što nas je srušio(namjerno) on kaže da je bilo slučajno.I što je najgore nije mu prvi put da ruši naš heli.

Ma on je taj koji je jučer stalno gađao sa CG-om, koji me tako naživcirao. Imao je 34 killa od toga oko 30 sa CG-om.

I da mene je isto sružio u heliu, sjedio je otraga u MI-24 HIND i baš smo ih rasturali sa heliem kad vidiš kućište nas rokne sa bazukom. I onda ga pitam što mu je i kaže da je slučajno, da želio gađati dolje po protivnicima.

btw. to što te tim killao dokazuje kakav je čovjek i igrič.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 11:24 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Mene je isto  kuciste tk nepotrebno.Stavljo je c4 na quad ,ja nisam to  skuzio te uzmem sebi quad,te umjesto da mi kaze da se vratim on aktivira.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

jednom su i wz klan u nasoj bazi, igrao se rush, ubijali team. jedan iz tenka, drugi je gadao helic s onim dvocijevcem a treci okolo mlatio prezivjele...

i ja sam se na pocetku mog igranja 2 puta skrumpirao i s onim prvim snajperom skinuo pilote. bas sam bio sretan.

a ne ide mi u glavu zasto, kad vozim helic, netko me opi7di raketom i potpuno izgubim kontrolu nad helicem iako mu je ostalo jos npr. 40-60 healtha? i drugi primjer, vozim helic malo duze i on odjednom sam od sebe pocme trubit i rusit se, a nitko me nije pogodio? to je neki bug ili... ? 

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uf, sad sam i ja baš malo rulao sa CG-omBelji se Ali kao što netko reće, nemožeš sam ništa, iako sam imao ono za jače eksplozije i više municije(8 raketa) svejedno bez assaulta koji su nam davali ammo i medica koji me oživio par puta. Problem je bio napadača što se nitko nije sjetio bacit mortar na to brdašce di je bilo nas 5-6(ja jedini inžinjer ostali medic i assault) i sve nas koknut odjednom. Sjetili su se, ali nakon što sam ja već imao 10 kill streak pa mi je bilo sasvim svejednoCool Ali opet mislim da nije neki problem to, meni je veći problem kad se ekipa koja brani nasadi u samu bazu napadača, i mi ne možemo se ni spawnat i već si mrtav.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa di je mod da ga kicka zbog team killinga?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
Jučer je dobio kick zbog toga. Idući puta dobit će perma ban kada ga ulovim da to radi.

Nije to bio prvi puta.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
TopForumaš xfire:kuciste BC2: kuciste93

Evo to vam je on, sada ga malo smarajte na PM, dosadujte mu :D
Eto i mene veceras, nadam se iskreno da cu do veceras dobiti key :D
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ne dirajte mi CG, to je moj railgun :D
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CG je super oružje, ne vidim zašto bi se netko bunio protiv njega. Pa ni protiv bilo kojeg oruža.

Da, ne volim kad me neko makne GL-om. Al isto tak ne volim ni kad me maknu pištoljem, CG-om, LMG-om, SMG-om, assault puškom, sniperom... Ničime. :)

Razlike nema.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...
pirat kaže...

Pa di je mod da ga kicka zbog team killinga?

Da dobio je kick zbog toga i bili su baš svi admini gore.

BTW 90% vremena je netko od admina gore Osmijeh

17 godina
Danny_HR kaže...
CG je super oružje, ne vidim zašto bi se netko bunio protiv njega. Pa ni protiv bilo kojeg oruža.

Da, ne volim kad me neko makne GL-om. Al isto tak ne volim ni kad me maknu pištoljem, CG-om, LMG-om, SMG-om, assault puškom, sniperom... Ničime. :)

Razlike nema.

Ja se osjecam glupo jedino kad me neko smakne sa combat knife-om, pa si mislim jbt. sta se nisam okrenuo a cuo sam ga:)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
16 godina

Moram priznat da me niti jedno oružje u ovoj igri ne živcira,niti me živcira kada me ubiju,niti kada izgubimo dok su me u codu neke od tih stvari jakoo živcirale.

Jedino što me neka živcira su igrači u mom timu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju. Jučer je malo nedostajalo da svih onih 7869 snajpera na brdu, 2km od objectivea, netko skine Barrettom u glavu ili jednostavno da izlete sa servera. Strašno su nam dizali tlak.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Jučer smo igrali( moja prva runda a da nije beta :D) i nisam imao od koga pokupit ammo niti  painkillere.Dodjem pred assaulta i mašem ko budala(neda mi se pisat) a on ne kuži. Pa hebemu šilo....argh

Vidim igrače na radaru i dolazim do njih a ono sve do jedan sniper.Neznam koja je mapa bila ali na početku imamo tri Abramsa(mapa u pustinji,jedna od) i nismo uspili probit niti prvu crtu. :D Znam da su naxeem i danny bili protiv,jel

šta je to CG?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 12:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato kad se skupi par koji znaju što treba, prolaze kroz sve crte obrane kao sjekirom kroz med:)

CG = Computer Graphics

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 12:39 (naxeem).
16 godina

"CG = Computer Graphics"

UAV?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta nije CG ona bazukaNeodlučan jer sparrow je napisao da ga je netko stalno sa time ubijao Neodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da,ni meni nije sad jasno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji nered :D - CG = Carl Gustav :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma evo valjda M2 CG???

:s :s
Moja graficka je 100% pamuk!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 12:54 (Jebasu123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Lol sa kupio na e-bayu cd key (novi) za BC2 za 16 $.Kupiti cu preko eplati jer im je provizija 20 kn (enabava 35) tako da ce me sve skupa stajati oko 110 kn.Jos da stigne komp iz ADM-a i ima da onda rasturam.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran

lol koja pomutnja,  da nije slucajno rekao bi da je nax u ''pun'' modu ;)

Carl Gustav Jung :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

lol koja pomutnja,  da nije slucajno rekao bi da je nax u ''pun'' modu ;)

Carl Gustav Jung :P

Nije slučajno, nego namjerno :O -  A popili su odmah :P

16 godina

Jel se vama igra ruši na desktop pri taženju servera??

Nemogu uopće igrat sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice