Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.217.213
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
ja sam igrao prije pola sata, sve ok..jesi li ista mijenjao?
Nobody expects the Spanish inquisition!
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel se vama igra ruši na desktop pri taženju servera??

Nemogu uopće igrat sad

Meni se jednom dogodilo pred nekih pol sata i više, sad nisam igrap pa neznam...probaj ići na play now.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jučer je dobio kick zbog toga. Idući puta dobit će perma ban kada ga ulovim da to radi.

Nije to bio prvi puta.

mene je jučer na port valdezu kilnul sa bombom, a bil je u mojoj ekipi, protivnika nije bilo, dakle nije bacil na nekog pa onda mene slučajno,bilo je namjerno

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 13:25 (maxsisac_cro).
17 godina
protjeran
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ovo se pretvara u knjigu zalbe :p

Mozda ima mladjeg brata ili nekog, inace je dosta aktivan na forumu, vjerovatno ce se oglasiti uskoro ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa koji mu je k? jel to on radi iz fore ili vas ne voli.. 

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ničime. :)

Razlike nema.

da, ni mene ne živcira nijedno oružje posebno, nego tako sva koja me ubiju lol,

jedino izgubim živce kad sam medic i nemogu vidjeti gdje je lik kojeg trebam oživiti, a vrtim se na mjestu oznake za revive ko budala i ubiju me

17 godina
protjeran

super mi je ovaj xnight_hunterx , vidio je da sam mu dao TD na post gdje se zali na probleme se piratskom verzijom igre (a dobio si TD jer si  isti dao liku koji te je fino uputio na rjesenje u obliku kupnje igre), i sad mi daje TD na svaki post koji stavim, nevezano s onim sta pisem lol..ne da mi se prijavljivat ljude(barem ne danas), niti me je briga za tvoj TD; stavi ih jos par ako to znaci da si se tako ispuhao, bolje to nego da citam tvoje baljezgarije..

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najluđi su mi likovi koji seru protiv snajpera, bazuki i u biti svega osim njihovog oružja...

Kako je lako ubit nekog sa bazukom.

-Pa uzmi i ti bazuku.

Ma neću to je noob oružje.

-.-'

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Jel vi imate ovake probleme s grafikom.

Sve me je na high setting.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:11 (Wolf88).
15 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

ups .. mislio sam da imas problema s onim crnim crtama i rupama ...

al opet .. probaj instalirat nove drivere .. tj. vratit na stare ;)

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:12 (rebelsy).
17 godina

Ma stavio ja stare ili nove drivere u vijek isti problem

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:18 (Wolf88).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju.

http://playstationlifestyle.net/2010/03/19/bad-company-2s-snipers-beware-of-sniper-cop/

;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:17 (dekstroza).
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ovo se pretvara u knjigu zalbe :p

Mozda ima mladjeg brata ili nekog, inace je dosta aktivan na forumu, vjerovatno ce se oglasiti uskoro ;)

Vrlo moguće da ima mlađeg buraza ko ja pa i on nekada igra samo kaj se moj ne zajebava jer mu naredim da igra ozbiljno ako već igra na Bug Serveru..

17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Gdje su tu problemi?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran

ni ja ne vidim, je li stvar mozda u polozaju HUD-a? ne bih znao, vidim da je to 4:3 rezolucija, mozda je drugacije na njoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ova trava po cesti i tako mi se isto javlja untar kuća

Kod frenda sam gledao on ima 4870 i na full grafici mu se ne pojavljuje trava po cesti ili u kućama

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 14:38 (Wolf88).
16 godina
Ige kaže...

Najluđi su mi likovi koji seru protiv snajpera, bazuki i u biti svega osim njihovog oružja...

Kako je lako ubit nekog sa bazukom.

-Pa uzmi i ti bazuku.

Ma neću to je noob oružje.

-.-'

I što če nam onda puške?

Svi čemo se gađati sa gl-ima i bazukama, zamisli 32 igrača i svi se rokaju sa bazukama i gl-om, da je tako prestao igrati igru istog momenta.

I nebi rekao ništa da me lik pogodi bazukom/gl-om nekoliko puta jer nema metaka ili treba reload napraviti, ali kada vidim lika da samo s time igra, trći sa bazukom po mapi.

Znam i ja roknuti bazukom ili gl-om kad nemam više municije ili se protivnik sakrije iza zaklona, ali da bi s time stalno trčao po mapi i samo s time klao to ne.

Inaće trenutno igram sa svim oružjima da skupim na svakome po 100killa.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
17 godina
protjeran
Wolf88 kaže...

Ova trava po cesti i tako mi se isto javlja untar kuća

Kod frenda sam gledao on ima 4870 i na full grafici mu se ne pojavljuje trava po cesti ili u kućama

provjeri da li imas forsiran AF u CCC(pod 3D), ja sam znao imati problema ako sam greskom ostavio ukljucen AF u CCC i u igri..sve u CCC stavi na default (u 3D settings)..ako ne upali, probaj sa reinstalacijom drivera..

17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju. Jučer je malo nedostajalo da svih onih 7869 snajpera na brdu, 2km od objectivea, netko skine Barrettom u glavu ili jednostavno da izlete sa servera. Strašno su nam dizali tlak.

Vrijeme 1:48 pa nadalje Smijeh

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
naxeem kaže...

Mene živciraju igrači u timu, također. Pogotovo idioti koji u ATTACKER ulozi sjednu na vrh brda i ne mrdaju. Jučer je malo nedostajalo da svih onih 7869 snajpera na brdu, 2km od objectivea, netko skine Barrettom u glavu ili jednostavno da izlete sa servera. Strašno su nam dizali tlak.

Vrijeme 1:48 pa nadalje Smijeh

Haha ja sam jučer bio prvi na serveru kad su ti svi bili recon gore na brdu, ja samo doletim bacam health packove i reviveam :D

Imo sam score oko 4100 :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
Mene najviše fasciniraju ljudi kaj igraju medica i dižu ljude iz mrtvih bez da gledaju oko sebe.
Bar sto puta me tardovi rezali ispred neprijateljskog tenka ili usred pucnjave gdi je pet neprijatelja i tard medic.
Takav pederluk me izluđuje i šteta kaj nema release tipka pa da me se ne može rezat.
15 godina
neaktivan

mene zanima što se to događa - dal su svi admini j***** cheateri ili prizivaju i ohrabruju cheatere nek samo dolaze

koji god gledam HC server svi imaju disable-an PB

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 20:28 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan

Da, ne kužim uopće zašto imat pb off?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 21:03 (TopForumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
hey ljudi, jedno pitanje.
Kupio sam key na ebay, i instalacija uredno prosla, igra se pali pita key, ja ukucam, sve ok prijavim se na EA acc, sve fercera, ali kad kliknem na servere ucitava mi jedno 3-4 min ali ne pokaze niti jedan server, probao sam traziti BUG, ali nece.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Kupio sam key na ebay, i instalacija uredno prosla, igra se pali pita key, ja ukucam, sve ok prijavim se na EA acc, sve fercera, ali kad kliknem na servere ucitava mi jedno 3-4 min ali ne pokaze niti jedan server, probao sam traziti BUG, ali nece.

imao sam slican problem al uspio sam naci server tak da sam u neko drugo vrijeme probao ga trazit

server browser nakon 2 patcha ak se ne varam jos uvijek ima probleme

al bolje je nego je prije bilo

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
TopForumaš kaže...
goodye kaže...

imao sam slican problem al uspio sam naci server tak da sam u neko drugo vrijeme probao ga trazit

a kako patch instalirati? ka idempreko one ikone update nista se ne desi, samo se igra pokrene

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Za Goodye: U filteru uključi opciju punkbuster...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 21:04 (landwarrior).
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
TopForumaš kaže...
goodye kaže...

a kako patch instalirati? ka idempreko one ikone update nista se ne desi, samo se igra pokrene

pokreni igru preko bc2 updateara i onda ce ti on updateat igru i vjerojatno skinut i instalirat besplatan dlc

16 godina
TopForumaš kaže...

Jel se to meni čini ili je ovdje na videu heli malo agilniji, pa manevrira sa njime kako oće? Ćak je neko jednom rekao da je na PS3 bolje agilan i da je sa njime lakše manevrirati i brže se okreče ljevo i desno.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice