Jel se negdje može nabaviti original ove igre sa kodom i svime jeftinije od 300kn
tu ja cu od tud narucit, dođe sve skupa 235 (bez carine, sad nisam ziher jer naplacuju carinu jos na to)
Jel se negdje može nabaviti original ove igre sa kodom i svime jeftinije od 300kn
tu ja cu od tud narucit, dođe sve skupa 235 (bez carine, sad nisam ziher jer naplacuju carinu jos na to)
game.co.uk oko 230kn ... ja narucujem igru za 10-15 dana :D dok se skupi nekih para malo
za kolko stize igra sa game.co.uk (tjedan? dva?)
Hmmm, a jel to van HR ili ne?
Nisam nikad baš išao za tim, jer nisam kupovao igre baš, jer imam lošu konfiguraciju ali bi si želio nabavit ovaj original tako da mogu igrat online i single player i te sheme.
Pa ako može objašnjenje šta je to game.co.uk može i na pp
game.co.uk oko 230kn ... ja narucujem igru za 10-15 dana :D dok se skupi nekih para malo
za kolko stize igra sa game.co.uk (tjedan? dva?)
Hmmm, a jel to van HR ili ne?
Nisam nikad baš išao za tim, jer nisam kupovao igre baš, jer imam lošu konfiguraciju ali bi si želio nabavit ovaj original tako da mogu igrat online i single player i te sheme.
Pa ako može objašnjenje šta je to game.co.uk može i na pp
to ti je iz Ujedinjenog Kraljevstva , dodje ti roba za cca tjedan dana kolko sam ja cuo, a nikada nisam narucivao , ovo ce mi biti 1. igra
Pa ček 24.99€ je amo reć 180 Kn, a ti si rekao 230
na game.co.uk ''Sorry, out of stock''
na game.co.uk ''Sorry, out of stock''
nestalo im limited editiona za pc, evo linka za normalnu verziju
Da, a koja je razlika između normalne i limited?
Ja želim igrat single player i multy na netu sa ekipom ;)
jel se tamo na game.co.uk kad narucujem smije pisati šđčćž ili ne ?
ajd nek kaze neko ko je narucivao ..
MikaelKalms na BC" forumu kaže:
EAIT is working hard to improve server stability. They will do a restart of the master servers around 0800 GMT tomorrow (that is, in 6 hours time from now).
Sorry about the short notice.
UPDATE: This has been moved to tomorrow 8:00 GMT/9:00 CET/Midnight PST.
Direktni link
Zašto?!?Kolko ce trajat jedan sat ili??
haha ... evo ja i frend se dogovorili ... ja njemu g5 za 300kn pod uvijetom da moze igrat bc2 kad ja ne igram XD
sad me zanima jel to pametno .. jel se moze dobit ban ak dijeli acc s nekim ?
jel se tamo na game.co.uk kad narucujem smije pisati šđčćž ili ne ?
ajd nek kaze neko ko je narucivao ..
Ne, nemoj koristiti dijakritičke znakove jer ih oni ne podržavaju u sustavu - naručio sam ~20 komada BC2 sa Game.co.uk pa znam iz iskustva. Na računu i adresi za dostavu će ti pisati "Mr I Horvat" ako si Ivan Horvat. Dostava iz UK traje 3-5 radnih dana, meni je igra stigla peti radni dan (poslano iz UK 3.3. u 10h, primljeno u HR 9.3 do 14h). Ako ti treba naručiti igru jer nemaš karticu, evo ti rješenje: link za narudžbu Bad Company 2 po 269 kn sa dostavom na kućnu adresu.
Pozdrav!
To su funte a ne euri..njihova poštarina ti je 2.95£ tako da je sve skupa 27.94 funti..igra dođe za 3 do 4 radna dana..tako bar kod mene bilo..
To su funte a ne euri..njihova poštarina ti je 2.95£ tako da je sve skupa 27.94 funti..igra dođe za 3 do 4 radna dana..tako bar kod mene bilo..
a jel si carinu platio, cuo sam da je sve iznad 160 kn + carina?
evo ja skupio 100 kn za sad...sad jos samo 250,to cem valjda sakupit do 5 mj xD,kad skupim odma kupujem svoj prvi original,da vam se mogu priduzit
nemam karticu pa se ne moze narucit online,starci nedaju...skepticni su,a nemres im objasnit
mozel se bez originala igrat preko neta?
ne, ne, ne i ne !
bolje pitanje je HOĆELI SE MOĆI I KAD???
Meni je stigao danas u Ri sa game.co.uk, nikakva carina me nije zakacila..
Igra je odlicna, dio koji mi se najmanje svidja je eventualno losa ekipa na serveru, no nije uvijek tako.. nikakav crash nisam imao do sad
Btw danny i ekipa svaka cast na Bug serveru, javite ako treba financijski pogurat sta - nema se puno al ako treba prilog mjesecno da ubacim koju vrecicu slatkisa :P
Nax sry sto sam te odveo u smrt u onom humwee-u
Btw danny i ekipa svaka cast na Bug serveru, javite ako treba financijski pogurat sta - nema se puno al ako treba prilog mjesecno da ubacim koju vrecicu slatkisa :P
Nax sry sto sam te odveo u smrt u onom humwee-u
Nadam se da će i dalje ostati takav. Trudim se poboljšati ga koliko mogu.
Što se sudjelovanja u financijama tiče, prvi mjesec sam platio ja i tako neka ostane. Par dana prije produljenja postat ću da provjerim ako netko želi ubaciti koju kunu. Ali ne brinite, server će, ako bude i dalje ovoliko aktivan biti produljen.
Bilo je jako zabavno večeras. Jedino me iritira onaj s Carl Gustavom :D
Eh, da, Baklavo, hehehe nema veze - nije ni meni prvi put da padam s helićem u ubijam 5 komada posade...
Bilo je jako zabavno večeras. Jedino me iritira onaj s Carl Gustavom :D
Eh, da, Baklavo, hehehe nema veze - nije ni meni prvi put da padam s helićem u ubijam 5 komada posade...
Ma suti, i meni digo zivac neki bosonogi sa m24
@danny - hoce li biti kakve rotacije modova tu i tamo, conquest i ostalo, nisam uspio ubrat sve mape al cini mi se da na rushu nisu sve koje su u mp
PsychoticBaklava ajme što me danas iritirao tvoj CG, jednostavno što je previše je previše pa ubio si me oko 10 puta samo sa njim, a i ostatak mojeg tima. Samo si nas sa njime klao danas lol.
Osvetit ću ti se ja kad ti uzmem dog tag, a nadam se i ostali forumaši.
@danny - hoce li biti kakve rotacije modova tu i tamo, conquest i ostalo, nisam uspio ubrat sve mape al cini mi se da na rushu nisu sve koje su u mp
Ej stari, je, već sam jučer napisao obavjest.
Svaka 24 sata mijenjam mod, jedan dan conquest, jedan dan rush.
Druga dva neću jer imaju manji limit za igrače pa da slotovi ne ostaju neiskorišteni.
Izgleda da je offline.