Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

evo dečki samo da vas obavijestim! Osnovan je BUG Online Game Clan pa svi zainteresirani mogu se pridružiti na http://www.xfire.com/communities/bugonline/... naravno treba vam xfire profil!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danny, naxeem, dal je vama dosao invite od mene u igri za friends?

naxx je meni slao, nisam dobio, kao i jos par ljudi . .

bug?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
RendaBrenda kaže...

A za kraj samo jedan problem...

Dogadja mi se ponekad da igra krepa, totalno se ugasi i baci me u desktop. Jel se to jos kome desava? Sumnjam na graficku ali nisam siguran jer nemam nikakvih crta koje pokazuju da se grafulja pregrijava. Inace imam GTS 250.

I ako zelite slobodno me dodajte ingame: nick je Renda

I meni se zna to dogoditi. Najcesce kad sam u server browseru, jako rijetko na kraju runde u mp-u. To mi se znalo dogoditi i u beti ali puno rjeđe nego u ovoj finalnoj verziji. Inace izgleda da ima vise ljudi takve probleme - LINK - ali ja zasad nisam nasao rjesenje. Ako netko zna sta treba ispraviti nek se javi.

Edit: Najvise mi ide na zivce kod tog CTDa to da se ne pojavi nikakav error screen, nista. Tako da se moze samo nagađati sta bi bio problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 16:37 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
rulF kaže...

bug?

Nisam jučer vidio... Danas pogledam kad se ulogiram.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

narucen primjerak s game co uk preko enabave sad samo sutra uplatim i ceka se postar za kakvih tjedan dva se vidimo na serveru xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

gdje je najjeftinije kupit igru u nasim ducanima u Zagrebu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

E sad mene zanima kakav je single player u igri? Vrijedi li odigrat? Dali je bar blizu onoga u modern warfare 2?

SP je u principu gotovo isti kao u MW serijalu, samo malo lošiji s tehničke strane.

Ako ti se svidio MW2 vjerojatno će ti se svidjeti i BC2.

17 godina

Možda je već postavljeno pitanje ali nisam uspio pronaći.

Zanima me gdje se može kupiti samo ključ i da stigne odmah?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mattc15 kaže...

narucen primjerak s game co uk preko enabave sad samo sutra uplatim i ceka se postar za kakvih tjedan dva se vidimo na serveru xD

Pa zakaj nisi kupio negdeje u ZG

16 godina

sry ak je postavljeno pitanje il vec receno u temi ali kolko dođe sve skupa ak se naruci s game.co.uk-a , mozda je neko vec dobio pa zna :)

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

sry ak je postavljeno pitanje il vec receno u temi ali kolko dođe sve skupa ak se naruci s game.co.uk-a

235 kn

16 godina
neaktivan
kejbl kaže...
mattc15 kaže...

Pa zakaj nisi kupio negdeje u ZG

jer ovdje placam 100kn manje :P

15 godina
rulF kaže...

bug?

ja mislim da je to bugana friend lista, jer sam ja bio na serveru i jedan mi je lik na xfire poslao da ce me dodat, i on me doadao ja sam izasao  iz servera i nema friend request a kad sam bio samo na profilu i ipet me dodao dobio sam request, tako samo se moze valjda tako dodavat friendovi jer za ostale nacine je "bug!", tako je bilo i u beti.

ne budi ono sto jesi
17 godina
neaktivan

pobriši ovu poruku

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 17:24 (CoReD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel zna netko kako mogu saznati da li će mi raditi MP da ne kupim bezveze oriđiđi pa šipak? Mislim, pitam zbog interneta jer imam Vipov broadband stick pa ne vjerujem baš da ću moći ulaziti na servere..

"Toliko ne znam njemački da mi je neki dan profesorica rekla na njemačkom naravno da otvorim udžbenik na 38. stranicu i rješim 5. zadatak , a ja sam se ustao i otišao baciti žvaku u koš. XD"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e samo da pitam neš... nisam bio dugo aktivan u ovoj temi pa neznam... dali je riješena optimizacija igre jer znam da je bio problem u beti da je trebalo imat jak komp da se pokrene a ja sa svojom  (pogledaj pod moj pc) nisam mogao pokrenuti ni na minimum... hvala

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

danas sam instalirao igru i moram reći da sam zadovoljan što se tiče prvih 15 minuta

sve vrtim na high,pto mi je posebno zadovoljstvo

grafika je predobra,a vidim da je i igra savršena

meni do sada najbolja pucačina,a tek sam je igrao 15 minuta

odo ja sad nastaviti igrati bfbc2 a onda instalirati mass effect 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
system kaže...

e samo da pitam neš... nisam bio dugo aktivan u ovoj temi pa neznam... dali je riješena optimizacija igre jer znam da je bio problem u beti da je trebalo imat jak komp da se pokrene a ja sa svojom  (pogledaj pod moj pc) nisam mogao pokrenuti ni na minimum... hvala

Ma na tvom pc-u bi trebalo na high sve ići..(kod mog prijatelja s istim proc. i graf.7600gt 1680x1050 ide skoro na medium)

16 godina

Evo da vam javim da sam riješio problem sa grafičkom i pucanjem textura. Moram vam svima reći i upozorit vas da nipošto ne stavljate zadnje drivere od nvidie, jer oni su glavni krivci zašto se ovo dogodilo, i danas sam se dobrih sat vremena izmučio da sredim stvar. Uglavnom da skratim priću, jedino što je pomoglo je system restore di sam se vratio na dan prije nego sam stavio drivere, i tako ostao na onoj iz 12. mjeseca koji su dobri(bar meni). Morao sam instalirat opet igru, ali su svi problemi rješeni i igra vrti fantastiočno dobro(danas ili sutra bacim konkretne brojke nisam vrtio fraps) 

Uglavnom, BIG THUMBS down za Nvidiu i ove odvratne drivere što rade zadnjih mjeseci, a općenito u zadnje vrijeme fail-aju što sa driverima što sa fermijem. Imam feeling da u 9-tom mjesecu kad budem uzimao novu grafu, nvidia nikako neće ući obzirNeodlučan

U vezi igre, ostao sam neugodno iznenađen kad sam skužio da upočetku nemamo osnovne stvari za preživit, medic nema health pack i defbrilator, inžinjer nema bušilicu za popravaljat, osjećao sam se tak jadno da nemogu nikome pomoći, nego samo k/d ratio moram nabijat za skupit bodovePlač

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Taman sam upalio comp,Stoja bio bi ti rekao odma novi driveri 196 i nesh rade problem cooleri prestanu radit i grafičke znaju riknit, ali vidim da si skužio

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 19:27 (Joe Cooker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Joe Cooker kaže...

Taman sam upalio comp,Stoja bio bi ti rekao odma novi driveri 196 i nesh rade problem cooleri prestanu radit i grafičke znaju riknit, ali vidim da si skužio

Nije meni problem do coolera, jer imam scythe musashija koji se spojen na napajanje, nema tog drivera koji će njih ugasitBelji se Ali to očito nije jedini problem, što je katastrofalno loše za nvidiu...

16 godina
neaktivan

mozel se bez originala igrat preko neta?

Mulalic Aid
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
wanted kaže...

mozel se bez originala igrat preko neta?

ne, ne, ne i ne !

16 godina

Što je sad opet neki maintance? Neće da mi uđe u igru...ah valjda će biti brzo gotovoNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

DAli je netko imao problema sa save gamom u SP? Kad god izađem iz igre nemogu vise nastavit igrat di sam stao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oče igra moči se vrtiti na 8500gt dualcore 2.3 3gb rama?na koju razinu detalja?
15 godina
neaktivan

Opet isto. Ovo u 8 ujutro nije pomoglo ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crowap kaže...
Oče igra moči se vrtiti na 8500gt dualcore 2.3 3gb rama?na koju razinu detalja?

Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943.

* Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz

* Main memory: 2GB

* Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900

* Graphics memory: 256MB

* Free HDD space:

o 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)

o 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)

Recommended Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943

* Processor: Quadcore

* Main memory: 2GB

* Graphics card: GeForce GTX 260

* Graphics memory: 512MB

* Free HDD space:

prema ovome trebao bi moći vrtiti,ja se na tvom mjestu ne bi nadao više od low,iako ima mogućnosti za medium

upi igru,ako budeš imao sreće vrtit ćeš na medium

btw,na medium je stvarno super grafika,a na high da ne govorim

kad sam tek instalirao igru bilo je postavljeno na medium i moram priznati da je čak i tad grafika bila odlična

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 20:31 (patch123).
15 godina

Jel se negdje može nabaviti original ove igre sa kodom i svime jeftinije od 300kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

game.co.uk oko 230kn ... ja narucujem igru za 10-15 dana :D dok se skupi nekih para malo

za kolko stize igra sa game.co.uk (tjedan? dva?)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 21:31 (rebelsy).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice