a može meni neko reći zašto sad ni singleplayer ne radi lol ?loada normalno a onda me izbaci na desktop..užas
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze li mi netko reci vrijedi li ova igra skidanja, posto ce mi se skidati najmanje 5 dana?
Može li mi reći netko tko ima HD5870 ili jaču grafu na koliko mu se fps-a vrti igra(1920x1080,max detalji,AA i AF uključeni)?
Sve postavke kako si rekao; na 40-60 FPS-ova. Dalje ne ide jer je lockano na 60. Sa uključenim snimanjem u FRAPS-u konstatno 30, a ide i više.
evo sad smo nas 3vs2 igrali na bug serveru,, i izbacilo me je .. stvarno zakon,, smjeh do boli makar nas je bilo malo. I naravno nemozes se opet logirat
Evo sada je i mene izbacilo nas par je igralo BUG Online Game Server i sada mene zeza konekcija inace meni kad ima problema s konekcijom restartam komp i onda je sve uredu...
Može li mi reći netko tko ima HD5870 ili jaču grafu na koliko mu se fps-a vrti igra(1920x1080,max detalji,AA i AF uključeni)?
Na 5850 ide od 50-60 fps stalno...
ali zasto se nemozemo loginati u cemu je prokleti problem?!?
sada mozes,,, i sad BUG server baca van zbog PB
baca svaki ja ovo vise nemogu podnijeti
Evo može se uci.
Evo može se uci.
a kamo to xD?
baca svaki ja ovo vise nemogu podnijeti
Da i mene baca PB
Rekao sam ja da ćete vi još plakati za IWNETom...
Evo uso sam u neki squad deathmatch server i ne baca
Rekao sam ja da ćete vi još plakati za IWNETom...
ma iwnet je predobar servis, mislim ne iwnet nego p2p sistem. Samo treba dočekat da više jezgreni procesori postanu standard i da se uploadovi ISP-ova malo povečaju, ne u hrv, nego opčenito, globalno, rečeno. i ja mislim da tad vise DS neće uopće imat potrebu da se koriste.
Zanima me kolko im treba da isporuče key?
Jučer sam vidio dva primjerka u Techomaxu u King Crossu.
Jesi posvojio jedan? :)
350 Veverica
toliko je i ualgoritmu. ja jučer kupio.
ja i dalje čekam poštara ali ništa, preletio kraj moje kuće ko da sam puco po njemu, od igre ni danas ništa
ja i dalje čekam poštara ali ništa, preletio kraj moje kuće ko da sam puco po njemu, od igre ni danas ništa
Otišao čovjek s tvojom igrom doma instalirat na brzinu pa će ti je onda donest!
Nemoj to govorit, da ne bi i moj poštar to učinio! Meni su iz crovortexa rekli da bi igra trebala doći danas, meni obično poštar dođe oko nekih 11 sati, pa ćemo vidjeti.
Jesi posvojio jedan? :)
ne i ne mislim. ne sviđaju mi se neke stvari u igri nažalost.
evo vratil se poštar i stigo je BC2 - odma se bacam na instalaciju
izgleda da je ipak išo doma instalirat igru, al dobro bitno da se nije rego na netu pa ja mogu igrat:)
Javi se dok instaliraš da bacimo koju!
jel koristite kakve dodatke (palice i slično)? ja razmišljam da ubodem nešto za avijaciju
Ja koristim samo tipkovnicu i miš al mislim da su ti malo bolje palice skupe dosta.
jel friend lista radi?