Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Weky kaže...

Pa koliko onda 10-15FPS? Ajde odvrti test da vidimo.

Prva stvar, ne znam koliko bi ti moj test sa Quad-om na 3.6 značio. Druga stvar, igra jednostavno trenutno zahtijeva dobar proc, ne znam šta vam tu nije jasno. U budućnosti će to (patchevima) biti ispravljeno jer će malo po malo korigirati instrukcije da pojedini taskovi više koriste GPU. Na konzolama je malo drukčija stvar, pa kako je ovo ipak došlo sa konzola trebat će vremena da se prilagodi "novim" uvjetima.

Eto, malo se strpit patch-dva i sve 5!

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 7:27 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ma ja nevjerujem.u sisak,zadar i dubravu je došla igra,a u rijeku ništa :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pa jel igra ko igru vi koji imate download verziju?meni su poslali u utorak,znaci za 5 - 7 dana s tim da kroz praznike ne voze...u utorak ce stici valjda.
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
naxeem kaže...

Battlefield BC2 je zakon. 10/10. Ovo je moj službeni stav kao moderatora. Nevinašce

Potpis....samo ono bez moderatora:D

Potpis :P
17 godina
naxeem kaže...

Battlefield BC2 je zakon. 10/10. Ovo je moj službeni stav kao moderatora. Nevinašce

Koliko je covjek impresioniran da je morao u plavom da pise kako bi se istakao u masi Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan

našao sam sebi zabavu. ne mogu igrati pa gledam uživo kak igraju. nešto kao priprema za bc3.

vidim da je razmak izlaska igara(bc i bc2) 2 godine. to je meni odlično, tad ću taman nabaviti novu mašinu(a, prije...godinu i par mjeseci)..

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

našao sam sebi zabavu. ne mogu igrati pa gledam uživo kak igraju. nešto kao priprema za bc3.

vidim da je razmak izlaska igara(bc i bc2) 2 godine. to je meni odlično, tad ću taman nabaviti novu mašinu(a, prije...godinu i par mjeseci)..

imaš neki link ?

16 godina

Evo ti uživo, kako igra bc, kad bu na videu više od 500 gledatelja najvjerojatnije će vas izbaciti, osim ako niste preplaćeni na justinu.Link

Inaće ovdje na justinu možete naći sve vrste igra koje likovi igraju uživo.

EDIT: evo što donosi day 1 patch:

It's slightly less than 300MB in size. Assorted fixes, some perf improvements, fov controllable via Settings.ini (fov=55 default I think) and um some other things. More info later, it would be nice with some sleep now.

Izvor

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 10:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo ti uživo, kako igra bc, kad bu na videu više od 500 gledatelja najvjerojatnije će vas izbaciti.Link

Ovaj lik je pravi timski igrač :P.

16 godina
protjeran
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ti uživo, kako igra bc, kad bu na videu više od 500 gledatelja najvjerojatnije će vas izbaciti.Link

Ovaj lik je pravi timski igrač :P.

da bas sam mu ja tam napiso da je kemper Belji se

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan

jel malo glupo da limited u hr dođe 50 kn skuplje, dok u ostalim zemljama ista cijena?

LIVE BC2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jel malo glupo da limited u hr dođe 50 kn skuplje, dok u ostalim zemljama ista cijena?

LIVE BC2

ništa čudno za hrvatsku

16 godina
djdomi kaže...

LIVE BC2

A što ćeš u našoj državi vole pljačkati narod!

17 godina
neaktivan

ja hoću za bc3 limited edition da imam sve što se nudi. 2 mape više, oružja...

al dat 50 kn više-ne! nek stave istu cijenu, baš je dobra limited.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Isuse mislim da se netko dobro napalio na sve one promo filmove,inace igra je osrednja a ocjene su prenapuhane tbh. (iako postujem tvoje misljenje o igri da nebi bilo zabune:P)

17 godina
neaktivan

It started out strong, kako bi rekli moji kolege iz UK.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo ja sam kupio maloprije.instaliravam:)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra je jaka samo tako, jutros sam je se docepao preko steama, tesko mi sada u skolu otic , a veceras i trening imam , :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morchiba kaže...
naxeem kaže...

Isuse mislim da se netko dobro napalio na sve one promo filmove,inace igra je osrednja a ocjene su prenapuhane tbh. (iako postujem tvoje misljenje o igri da nebi bilo zabune:P)

Čekaj malo svima je dobra odnosno većini, a tebi je napuhana daj molim te ako ju je lik igro i kaže da je njemu 10/10 to je njegovo osobno mišljenje, a i moje..

17 godina

Battlefield je tacno ono sto smo svi ocekivali. Akcija i team play.
Juche sam igrao 3-4 sata, u jednom dobrom squadu, niko nije ganjao K/D ratio, nego objectives.
Ali kako smo samo poderali drugi tim :D

Zasto team play? Rush karta, u nekoj prasumi, ne sjecam se kako se zove nisam jos pohvatao te stvari. 15 ticketa nam ostalo, i B sajt nam ostao da raznesemo. Zadnji rush, pjesadija ulijece, ja pratim sa bradlijem, odbrana pobijena, drugim nedamo prici sa mashinkama i topom na bradliju. Umalo ne ubodoh headshot sa onim wrenchom za opravak :D 

10/10 :)

Enivej, na mom compu na 1600 / 1050 medium postavke sa 1x aa ide veoma solidno, nisam ni jedan fps drop osjetio na serverima sa 32 igraca. Sam fps nisam provjeravao, nemam potrebe kad je smooth :) Obnova kompjutera je odgodjena ;)

Danas kada postajem pionir ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 13:30 (zeleni).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
pa daj napisi neko malo o multiplayeru,koje su razlike izmedu bete i optimiziranost,damage i sl.,a ne kako ste igrali rush i pobijedili :)
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan

evo ga evo gaaa

dosao je i taj krizni dan

kupio na gameu i sad skidam i cekam da mi posalju kljuc

skinut cu dokraja vjerojatno sutra radi t-šljama sa sporim brzinama

vidimo se na bojistu :D

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kejbl kaže...
Morchiba kaže...
naxeem kaže...

Čekaj malo svima je dobra odnosno većini, a tebi je napuhana daj molim te ako ju je lik igro i kaže da je njemu 10/10 to je njegovo osobno mišljenje, a i moje..

To sto je vecini dobra to je njihova stvar i njihovo osobno misljenje i to ja postujem samo me malo zabolilo 10/10 jer neznam sta bi igra trebala ponuditi da iz moje perspektive dobije 10/10. I ako vam je bas igra cista desetka,dajte napisite par stvari koje su vas tako dojmile da date igri ocjenu 10/10. (Bas me zanima ocjena u recenziji BUG-a)

17 godina
neaktivan

ja bi dao ocjenu 9.4 igra definitivno može bit bolja.mislim da je dosta brža nego beta bar mi se tako čini s obzi8rom da su veći detalji.

17 godina
neaktivan

Premda mi je muka od glavne priče igre, igra mi se sviđa... Zaista je jedno 'novo iskustvo' pokušati uništiti tenk skrivajući se kraj prozora neke kuće/zgrade, a kad odjednom taj zaklon biva razoren granatom istog tenka...Na kraju, od cijele kuće ne ostane niti jedan zid...Ta mogućnost demoliranja je zaista izvrsna mogućnost ove igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Joinajte se u grupe i ostavite svoj username iz igre da se mi hrvati mozemo naci

Steam grupa
http://steamcommunity.com/groups/battlefield-croatia

Facebook grupa
http://www.facebook.com/group.php?gid=339812091700

Jos prije je otvorena i Xfire Community grupa, ali ne od mene nego od drugog usera: coxcro
http://www.xfire.com/communities/bfbadcompany2cro/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni su u srijedu tek poslali sa game-a pa se nadam da ću drugi tjedan pridružit se ekipi na bojištu

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
17 godina
odjavljen

igra je odlična,igram sinlgeplayer i bolji je sigurno od CoD MW2

možeš sve uništit,raznolike lokacije diljem svijeta,kad se sakriš iza zida neprijatelji ga postepeno uništavaju,svaka eksplozija je wow

zvuk isto odličan,video tijekom igre zanimljiv i duhovit

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Treba na početku napraviti update?

16 godina

OMG, ovi iz crovortexa još nisu dobili BC2 AaaaaaaaPlač Neznam sad dali da trčim u technomax i tamo kupim ili čekam(tko zna koliko dugo) da mi ovi pošalju igruNeodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice