M_dipl. malo se ulizujemo s tim ''hvala'' ;)
Ma mene su prijavili, zato i zahvaljujem :), je, ulizujem se jer sam toliko jadan indisponiran na ovom velikom forumu da se moram ulizati modu da mi da oduška tu i tamo, lol.
(a sad za ozbiljno)
KOJI SI TI BOGOHULNIK!!! Odakle ti ideja da se ja pravi gejmer ikome idem ulizivati, pa ja izazivam strahopoštovanje na serverima, da se ja idem nekom tamo modu ulizivati, SINKO MOJ JESI TI NORMALAN?!?! Ja sam l33t 5k1llz0r, šta se ja imam ikome ulizivati!?!?!
Eh "PRO" Gameru, MW2 i warovi, to jos nisam vidio, znam puno "pro" gamera, kao i puno umišljene djece, pravi warovi su bili i jos su na CS, CoD 2/4, kada je objavljeno da MW2 nema dedicated sve je bilo jasno, ja i jedan moj clan smo se bili dogovorili da svi uzimamo MW2, ali sve je propalo.
Ovo je tema BF BC2, igra jos nije niti izasla, sto se tiče warova oni u toj igri će biti WAAAY Better nego u bilo kojem codu, jer takva suradnja s prijateljima je odlicna, u codu si imao samo ja cu snip, ti ces ovo, nas dvojica na A vi na B i sl., a ovdje je potpuno drugacije, svaki Team ima squadove, u svakom squadu do 4 igrača, u svakom squadu vjerojatno 1 glavni koji naređuje, igranje toga i pričanje preko TeamSpeaka/Ventrilo i sl. je nezamislivo dobro ako si igrao CoD prije i volio timski rad.
Btw. onaj tko ima neki veliki ugled nikada nebi trebao izvlačiti na to Ja sam ti ovaj i onaj.
slazem se,i neka se nitko neljuti i neka se nenadje prozvan,ali mislim da ce codovci bez duse ...znate one s velikim strpljenjem cucanja na kuci,u traci,iza ograde...imat ce problema u suradnji nazalost to bi moglo otezavat rad timova kao sto je vec poznato da danassvakakvim ljudima dopustaju slobodu djelovanja...nadam se samo suprotnom od navedenog