Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.204.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
markoal kaže...
M_dipl. kaže...
rebelsy kaže...

M_dipl. malo se ulizujemo s tim ''hvala'' ;)

Ma mene su prijavili, zato i zahvaljujem :), je, ulizujem se jer sam toliko jadan indisponiran na ovom velikom forumu da se moram ulizati modu da mi da oduška tu i tamo, lol.

(a sad za ozbiljno)

KOJI SI TI BOGOHULNIK!!! Odakle ti ideja da se ja pravi gejmer ikome idem ulizivati, pa ja izazivam strahopoštovanje na serverima, da se ja idem nekom tamo modu ulizivati, SINKO MOJ JESI TI NORMALAN?!?! Ja sam l33t 5k1llz0r, šta se ja imam ikome ulizivati!?!?!

Eh "PRO" Gameru, MW2 i warovi, to jos nisam vidio, znam puno "pro" gamera, kao i puno umišljene djece, pravi warovi su bili i jos su na CS, CoD 2/4, kada je objavljeno da MW2 nema dedicated sve je bilo jasno, ja i jedan moj clan smo se bili dogovorili da svi uzimamo MW2, ali sve je propalo.
Ovo je tema BF BC2, igra jos nije niti izasla, sto se tiče warova oni u toj igri će biti WAAAY Better nego u bilo kojem codu, jer takva suradnja s prijateljima je odlicna, u codu si imao samo ja cu snip, ti ces ovo, nas dvojica na A vi na B i sl., a ovdje je potpuno drugacije, svaki Team ima squadove, u svakom squadu do 4 igrača, u svakom squadu vjerojatno 1 glavni koji naređuje, igranje toga i pričanje preko TeamSpeaka/Ventrilo i sl. je nezamislivo dobro ako si igrao CoD prije i volio timski rad.

Btw. onaj tko ima neki veliki ugled nikada nebi trebao izvlačiti na to Ja sam ti ovaj i onaj.

slazem se,i neka se nitko neljuti i neka se nenadje prozvan,ali mislim da ce codovci bez duse ...znate one s velikim strpljenjem cucanja na kuci,u traci,iza ograde...imat ce problema u suradnji nazalost to bi moglo otezavat rad timova kao sto je vec poznato da danassvakakvim ljudima dopustaju slobodu djelovanja...nadam se samo suprotnom od navedenog

Im But the blade in the Crowd
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

mogao bi se ovdje podijeliti koji crveni karton....

igrao sam mw2,igrat ću i batllefield:bad company 2

nije mi ni na kraj pameti prepirati se koja je igra bolja

svatko ima svoj ukus

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 21:59 (patch123).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

mogao bi se ovdje podijeliti koji crveni karton....

igrao sam mw2,igrat ću i batllefield:bad company 2

nije mi ni na kraj pameti prepirati se koja je igra bolja

svatko ima svoj ukus

Ajde neko pametan,svatko ima svoj ukus i igrat će što mu paše i gotovo.

xRALEx-BFBC2
16 godina

A šta ćemo, ovo je forum moramo se svađat oko nečegaBelji se Ako nije BC2/mw2 onda je ati/nvidia ili AMD/intel ili je nokia/iphone, pa da nema toga i ostaloga ovaj forum bi bio dosadanBelji se

Aj da nije off topic, malo neš i vezano sa bc2 xD

Neznam da li ste vi skužili, ali barem koliko sam ja primjetio u singleplayeru, nema one balistike sa mecima, barem ne kod snajpera...sad sam baš igrao misiju di se moglo snipat na velike udaljenosti, i ja sve lijepo ciljam procjenjujem koliko da dignem nišan iznad glave, pucam i niš fulao žešće! Zatim kao u ostalim fps-ovima(da ne bude da sam rekao kao u codu jer i druge igre nemaju tu balistiku)Belji se ciljah pravo u glavu i bum pogodak, tako se vidi da nisu sa cijelom se dušom unijeli u SP, kao što su to uradili sa MP-om, jedva čekam da mi igra što prije dođe d amogu nastavit gruvat preko netaNevinašce

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thaNaab kaže...
gamer xt kaže...

jel mi moze netko rec kako ce mi igra radit na laptopu?

Ovisno o laptopu, trebat ce veoma dobra konfiguracija da se to pokrene, za tu lovu bolje da kupis pc

Pa lap pogledajte pod moj PC

17 godina
neaktivan
U BC2 balisticka parabola je pretjerana. Ne pada baš metak tako jako i brzo:)
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Uzmi u obzir dimenzije prostora na kojima se sve odvija. Realan pad se u večini slučajeva ne bi niti osjetio na tako malom prostoru.

3D Designer
16 godina

Nema veze, nije ovo simulacija al barem dobijemo neki efekt njeBelji se Ipak je zabavnije kad je teže, nije baš samo point 'n' click, zato je i dobro kad se braniš a gore su svi na wookie hill-u, pobjeda garantiranaCool

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Definitivno. Niti ne tražimo combat-sim nego dobar omjer zabavnog i eventualno realnog elementa.

Baš sad razmišljam o reload animacijama. Stvarno su vrhunski odrađene, uživam svaki put kada radim reload oružja, iako traje dugo, baš mi se to i sviđa. Pogotovo na ovim lakim strojnicama, pa kad tome dodaš zvuk reload-a, heh... Smijeh Svaka chast DICE! Također jako mi se sviđa kako je odsimulirano odbijanje zvuka pucnjeva. Za svaki pucanj čuješ odjek i to drukačiji s obzirom na environment. To su neki detalji koji su mi ovako zapeli za oko, odnosno uho u ovom slučaju. Znam da je zvuk već pohvaljen, sam sam htio istaknuti što se mene točno dojmilo.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 10:30 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Evo algoritam stavio na svoju stranicu BC2, piše da nije raspoloživo ali nadam se da će uskoro biti, cijena je 349kn. link

btw.TopForumaš jesi li konačno preorderao igru ili češ ju kasnije kupiti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 10:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DICE je ovom igro stvarno napravio dobar posao. Ako u ničem drugome, u zvukovima.

Rijetko dobri zvučni efekti.
Svaka čast!
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina

Mene je najviše fasciniralo od zvučne kulise kako su napravili kako i sami vojnici govore, ovisno o raznim situacijama, što doda lijepi efekt realizmu i filmskom ugođaju ratnog filma. Tipa kad vas sniper gađa i fula vas, samo čujete kako je metak opalio u zemlju ili gdje već, a samo čujete kako se svi počnu derat "sniper! Take cover!" Čak je puno bolje odrađeno u MP-u nego u većini SP-ova (pa i u njihovom SP-u nije toliko dobro) Mah moram se strpit još koji dan da mi ovi iz crovortexa više pošalju igru, lud sam xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator

Zar ima nešto ljepše od toga kad si u tenku, a lik misli da ga tanki zid štiti? :D Nenadj*bivo :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

4 1 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...

Zar ima nešto ljepše od toga kad si u tenku, a lik misli da ga tanki zid štiti? :D Nenadj*bivo :D

Nije lijepo kad si ti iza zida, i nemaš se gdje sakrit od snipera i slab si sa healthomBelji se

15 godina
neaktivan

čuo sam da je igra zakon

da li je dobro optimizirana,tj.hoću li je ja moći vrtiti na high na sa svojom konfom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da istina dok se puca s tenkom raketa previše pada u daljini no opet to daje jednu dozu koncentracije kada pucate nije više kao prije u mnogim pucačinama da naciljaš i odmah uništiš protivinika.

16 godina
patch123 kaže...

čuo sam da je igra zakon

da li je dobro optimizirana,tj.hoću li je ja moći vrtiti na high na sa svojom konfom

Pa trebala bi radit, ovisno na kojoj rezoluciji, meni moja konfa vrti na high bez problema na 1280x1024 reziNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 11:48 (Stoja).
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
patch123 kaže...

čuo sam da je igra zakon

Pa trebala bi radit, ovisno na kojoj rezoluciji, meni moja konfa vrti na high bez problema na 1280x1024 reziNamigiva

nije meni grafa problem,imam gafu koja može vrtiti svaku igricu koju bi ja htio igrati na high

jedino što me može zezati su ram i procesor

ti imaš  quad procesor pa me zanima ima li itko sa dual-core procesorom da igra ovu igru

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 11:52 (patch123).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Evo algoritam stavio na svoju stranicu BC2, piše da nije raspoloživo ali nadam se da će uskoro biti, cijena je 349kn. link

danas bi ju trebal navecer preorderati ili na gameu ili na enabavi

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
moderator
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jbt pa šta ti čekaš,pa sutra izlazi.....

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

To mi je taman u ulici...hehe u petak ili subotu odmah kupujem

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jbt pa šta ti čekaš,pa sutra izlazi.....

duga prica i ne izlazi sutra nego 5. a to je petak a u americi je vec vani

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 12:45 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

meni su danas napokon poslali sa game-a, a preordero sam još prošle godine

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
maxsisac_cro kaže...

Da, jučer su sa Game.co.uk počeli slati veće narudžbe (2 ili više naručenih primjeraka BC2), a danas je krenula isporuka ostalima koji su naručili samo po jedan primjerak. :)

Nadam se da će u ponedjeljak poštari imati pune ruke igara za nas! :)

Pogledajte sliku u privitku!

BC2-Game.co.uk BC2-Game.co.uk
eNabava CEO
15 godina
neaktivan

evo nisi sam isti usrani problem imami ja,više nisam pametan,ako sam ikad i bio zato šta se zajebavam več 2 fucking days sa ovom igrom,skinuo sam je već 5 puta i uvijek isto takp da ču se malo strpiti pa vidjeti

ponovno za koji dan što se može napraviti jer nisam potpuno ni siguran da je ovo retail verzija,previše mi je nešto brljava za moju konfiguraciju kompa

intel p4 7200 overclock 3,4 ghz

4gb rama windows 7-64 bit

ati 4870 1 gb toxic

ocz 500 wat

15 godina
neaktivan

na dolje navedeni mail jer sam preso limit PP-a  :(

ako tko treba key...

MP uredno radi i sve..

skidanje preko EA download managera

nek se javi na pp ili teglica AT gmail.com

ima oglas na njuskalu i tu na bug-u bude kad prodje autorizaciju

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 13:59 (Spirit81).

0 0 hvala 0
17 godina
Da li je iko probao igru na nvidia 8800 gtx ili slicnoj grafulji ?
Danas kada postajem pionir ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zeleni kaže...
Da li je iko probao igru na nvidia 8800 gtx ili slicnoj grafulji ?

Ja sam probao 9600 je tu negdje i sa svojom konfom imam  prosječno 30fps-a na sp. Evo ti slika da vidiš kako je poštelano pod settings.

Inače na high mi ide oko 23 fps-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 13:43 (Jack Sparrow).
17 godina
MHM, izgleda da mi ne gine upgrade ;)
Danas kada postajem pionir ...
16 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...
maxsisac_cro kaže...

Da, jučer su sa Game.co.uk počeli slati veće narudžbe (2 ili više naručenih primjeraka BC2), a danas je krenula isporuka ostalima koji su naručili samo po jedan primjerak. :)

Nadam se da će u ponedjeljak poštari imati pune ruke igara za nas! :)

Pogledajte sliku u privitku!

I nadam se da ce se na carini smilovati ili zazmiriti na jedno oko Smijeh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice