Evo malo slika.Necu otkrivati pricu samo cu reci da igra ostavlja bez daha,bilo grafika,izvedba,pucanje...Velika poboljsanja naspram beta verzije,pogotovo optimizacija igre.Jungle okruzenje izgleda prekrasno,Jako Crysisovski,...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo slika.Necu otkrivati pricu samo cu reci da igra ostavlja bez daha,bilo grafika,izvedba,pucanje...Velika poboljsanja naspram beta verzije,pogotovo optimizacija igre.Jungle okruzenje izgleda prekrasno,Jako Crysisovski,...
kakva su to ww2 oruzja i japanci? ??
pa to je flashback misija kolko puta moram to ponoviti
navodno haggartov djed se borio u ww2 a haggart je jedan od glavnih likova u bc2
pa to je flashback misija kolko puta moram to ponoviti
navodno haggartov djed se borio u ww2 a haggart je jedan od glavnih likova u bc2
znam nas seargent
E sad, sto MP-a tice, tu mislim da bi B:BC2 mogao biti bolji od MW2. To cemo vidjeti sto ce igraci reci. Meni se MW2 MP nije svidio zbog silnih ogranicenja i okljastrenosti, a probao sam i B:BC2 BETU, i MP sigurno jeste dobar ali nije moj tip, tako da ja po MP pitanju ne mogu nista reci, ali cim ima dedicated servere, to je velika prednost. Jos ona vozila, razaranje zgrada. Uglavnom, vidjet cemo sto ce gameri reci. :)
Sorry sve 5 sa tvojim postom ali koja su to ograničenja u mw2? Jer na cod4 sam bio više ograničen npr. nisam smio koristiti p90,m21,painkiller itd. i nikad nisam riješio challange za ta oružja/perkove.
Hmm, a mozda nemogucnost biranja mape spada u ogranicenje?
Game modding? Kao promod . . i takve stvarcice.
Cod ko Cod uvijek dobar, al su za PC usrali :/
Steam svako malo ima neki problem.
dobro rekli smo sta mislimo o mw2 vratimo se na bc2 i njega
pustite mw2 sta je tu je pricajte o bc2 i nemojte samo usporedivat bc2 i mw2
ali cine se da to svi rade cak i recenzenti
a igre su tolko razlicite
Hmm, a mozda nemogucnost biranja mape spada u ogranicenje?
Game modding? Kao promod . . i takve stvarcice.
Cod ko Cod uvijek dobar, al su za PC usrali :/
Steam svako malo ima neki problem.
Ali to je opet nedostatak kako kome jer niti sam u cod4 igrao promod, niti bilo kakvi drugi, mislim jesam probao ali mi je obični s&d hc bio najbolji.
A što se mapa tiče uvjek sam igrao sve i nisam se bunio niti na jednoj jer dobar igrač zna igrati na svim mapama.
Ograničenja i nedostatki zavise od igrača do igrača, jer nekome kao meni netrebaju niti gamemodovi niti pa neko posebno biranje mape. Tako da meni nije igra niti malo ograničena.
Sorry za ot, ovo mi je zadnje. xD
campanja je prebrutalna :D
evo sad ocu igrat kampanju i nemogu micat kameru misom
samo mi kamera stoji na jednom mijestu i to u zraku
imam istu verziju kao i svi vi
Ove godine sto cu kupiti original ce biti samo BF2: BC i Diablo III. Ostale me ne privlače toliko igre.
evo ja upravo instaliram igru :D
Svi vi koji imate problema sa misem i nisanjenjem evo vam fix RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Ove godine sto cu kupiti original ce biti samo BF2: BC i Diablo III. Ostale me ne privlače toliko igre.
Ja samo BC 2 za sada, ali od ostalih, ima itekako dobrih igri ove godine, evo samo neke:
Assassins Creed 2, Just Cause 2, Mafia II, Crysis 2 (predkraj mozda),...
Jedva cekam, skinuce se do veceras valjda, ipak je u mene monet :$ vise se nemoze nazvat brzina, nego sporina xaxa
Meni isto zbog jebe*** bezicnog...
predobra je igra .... :D
Downlaodao sam igru i prvi dojmovi nemam riječi predobra je igra,a grafika da ne govorim!! Sa HD5770 ide sve na High AA 8x AF16x
ma ja nevjerujem .. skinem sve lijepo .. i sad dodjem extract stane na 99% i izbaci 522 errora ... wtf ?!?!?!
tak je i meni, al možeš mountat .iso file , on je ok
sad cu koju sliku nabacit ;)
evo ja slozio mis
odigrao prve 2 misije i evo prvih dojmova
grafika je predivna samo da napomenem te radi bolje nego u beti igra leti na mojoj konfi sa detalji na high,1280x1024 reza i 4AA
bc2 ima dosta monumentalnih scena i akcije,puno cutscena,zanimljivu pricu
sp gameplay jest linearan al se moze puno flankirat svaka kuca je unistiva i u nju se moze uci
uglavnom igra ima svoj jedan poseban stih te akcijske scene i dobru pricu
konacni dojam cu donjet kad pređem igru
tolko od mene
Bad Company 2 rulzzz
Drago mi je cuti da je optimiziranija od bete.
Sad cu za 15-naestak minuta probati.
Sta drugo reci nego-jedva cekam!
Jedva čekam da mi se skine!!
Jeli može na X1650??
Jeli može na X1650??
Hehe znam za to. Ma kupia sam X1650 sutra mi dolazi. Pa da ne skidam bezze ako ne mgou pokrenit. Vidio sam na youtubu da lik pokrene BC2 na x1650, amd neki 2800+ i 512 mb ddr1-rama je da trza totalno ali. jbg
ja ne kuzim ovo .. igrica mi je na D gdje imam 200gb slobodno i kad idem extract na D trosi mi prostor na C disku ... WTF ?!?!
pokazuje mi da imam FREE 1,24 gb na C ali zapravo imam 6GB ... omg
vjerovatno ti je temporary file od winrar-a (ili bilo kojeg programa koji koristiš) na C disku.
onda ti prvo odpakira na C disku pa ga kopira na D.probaj oslobodit na C disku mjesta za veličinu igre u RAR-u.
ili si namjesti da ti je temp file od rar-a na D disku (to ne znam točno kako se radi).nadam se da će pomoć
Evo konacno sam zaigrao.
Koji je ovo vrag sa misem?
Moze brzo objasnjenje kako srediti to.
Bio bih zahvalan...
Evo konacno sam zaigrao.
Koji je ovo vrag sa misem?
Moze brzo objasnjenje kako srediti to.
Bio bih zahvalan...
jooj daj citajte malo ljepo su vam slovenci napisali da treba ona 2 txt dokumenta skupa sa cra**** skopirat