Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.206.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Sir Vidara the XVII kaže...

evo ljudi čitam malo komentare i ne kužim zašto su neki toliko osjetljivi na usporedbe sa MW2, do te mjere da pišu da "igra nije nimalo slična slična mw2", pa čak su i u bugu kod najave za BF:BC2 u rubrici "u istom stilu" naveli MW2, i šta, trebalo bi sad skočit na njih da je to off topic, te da takve stvari pišu samo u recenziji o mw2

mw2 je arkadna dosta, ali ni bc2 nije "puno realnija" da citiram neke ovdje, gameplay feeling u obje igre je dosta onako konzolaško-arkadni po mome mišljenju (ali vrlo zabavan)

mislim sad se netko žalio na nišanjenje i odmah su ga optužili da je MW2 lover, lol

moja poanta je da su usporedbe normalne, netreba se vrijeđati na njih, ali neki u ovoj temi gledaju na ovo kao da je "mw2 is the devil"

ali zasto cim je nesto konzolasko mora bit i arkadno to po meni nema smisla

na konzolama barem drzis desnu ruku kak bi trebo

pa cod je prvo poceo na pc-u i odma je bio arkada to se pogorsalo tek sa mw2 a

konzole s tim nemaju veze

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 1:40 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
Minoza kaže...
D3ViL kaže...

U pravom zivotu se ne zadrzaje dah niti dise, nego izdahnes par momenata pije nego ces da opucas.

Mene su učili drugačije. Dovesti okidač do "koljena", zadržati dah, ne puni kapacitet, lagani udah, naciljati, opaliti, izdahnuti.

Eto, to je bila procedura dok sam se ja bavio streljaštvom...

Znači krivo me učili? Iznenađen

Ne nisu .. tako su i meni govorili .. :D

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

ali zasto cim je nesto konzolasko mora bit i arkadno to po meni nema smisla

na konzolama barem drzis desnu ruku kak bi trebo

pa cod je prvo poceo na pc-u i odma je bio arkada to se pogorsalo tek sa mw2 a

konzole s tim nemaju veze

možda sam se krivo izrazio, nisam mislio reći da je sve konzolaško ujedno i arkadno,po mome mišljenju arkadni je stil igre (pogotovo u odnosu na druge igre tipa AA, arma bla bla i modove neke za bf2 recimo), a konzolaški elementi su više u biti stilski elementi igre (one flashy animacije slova kod achievmentsa, pojednostavljena sučelja i pretraživanje servera itd), no poanta ostaje ista, ne treba osobno shvaćat usporedbe sa mw2

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ak neko poklanja acc. molim javiti na XF: grdi146

molim vas ak dajete da nema jos 100 ljudi acc hvala !

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ostao mi je jos jedan key pa cu ti ga pokloniti,ja mi se samo na luka.silec@gmail.com

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GRDI-146 kaže...

Ak neko poklanja acc. molim javiti na XF: grdi146

molim vas ak dajete da nema jos 100 ljudi acc hvala !

ako imas face odi ovdje http://apps.facebook.com/bfbc-betakod/?ref=mf

Ja sam ga tako dobio za min.. A ako nemas face, vjeruj mi isplati se napraviti bar neki glupi profil i cak jos 3 kojima ces poslati pozivnice da dobijes beta key.. Smijeh

A onaj video sa hitlerom.. Predobro.. hahaha.. pogotovo kad na 2:57 ona gospođa kaze "don't cry, he hasn't got minimum spec." hahaha

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 13:29 (steve90).
16 godina
neaktivan
e steve90 jel ima jos keyeva tamo?ja sam probao danas i nije mi se pojavio kod vise
15 godina
neaktivan

imam jos 5 keyeva ak neko oce

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo moze meni alfa1234

vujakovic
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 14:44 (vuko+jevic1).
15 godina
neaktivan

Idemo napravit neki bug klan ispred imena si svi stavimo npr. =BUG=

xRALEx-BFBC2
16 godina

pa ne znam.. ja sam mislim prije 2 dana uzeo key.. al ako si jednom vec uzeo na jednom profilu mislim da ne mozes vise zato sto ti vald izbaci isti kljuc koji se vec dobio, al nisam siguran.. Ja sam uzeo na svom i na curinom fesju, bar za nest nek posluzi, mislim face, ne cura.. xD

Alfa1234 jel mi mozes poslat jedan key na PP, treba mi za prijatelja ako nije problem.. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemozes s istog profila probo sam ja izbaci isti..

xRALEx-BFBC2
16 godina
neaktivan

znam da nemozes s istog profila,ali ja sam probao jucer sa curinog i nije se key pojavio,valjda nema vise,neznam

i ja se slazem da napravimo klan BUG,cak sam razmisljao da decki iz buga naprave server za nas igrace :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

jeste li vidjeli ovaj video presmijesno

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sad za jedno mjesec dana si mislim uzet ovaj laptop http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-7740G-434G50MN-P/N-LX.PLX0C.007/flypage.tpl.html 

zanima me kolko je taj laptop bolji od kompa (9600GT 512mb, 2gb ram ddr2 800mhz, intel core duo 2.53 e7200 itd.) ?

ajd komentirajte malo :D

a mislio sam ocu moc bc2 igrat na tom laptopu ... oc imt vise fpsa neg na kompu il manje .. nije offtopic omg

Neoverclockabilni - Shit happens
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 15:51 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

evo sad za jedno mjesec dana si mislim uzet ovaj laptop http://www.superbit.hr/Prijenosna-racunala/ACER/Acer-Aspire-7740G-434G50MN-P/N-LX.PLX0C.007/flypage.tpl.html 

zanima me kolko je taj laptop bolji od kompa (9600GT 512mb, 2gb ram ddr2 800mhz, intel core duo 2.53 e7200 itd.) ?

malo ti je offtopic

jogurt nema kičmu
16 godina
rebelsy kaže...

Ljepo otvori  novu temu jer tako samo idemo u offtopic i da čini se jače od sadašnjeg kompa.

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

znam da nemozes s istog profila,ali ja sam probao jucer sa curinog i nije se key pojavio,valjda nema vise,neznam

i ja se slazem da napravimo klan BUG,cak sam razmisljao da decki iz buga naprave server za nas igrace :P

To bi bilo SUPER!!!

xRALEx-BFBC2
16 godina

Zaigra san ovo ratno ludilo.Igra je izvrsna i dobro se vrti na high postavci(60 fps),koristi malo gpu memorije(oko 360mb),temp. gpu je oko 60°.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DI MOGU DOBIT TAJ SERIJAL STA TREBAM S ONIM NA FACEU

vujakovic

0 0 hvala 0
16 godina

to na face-u vise ne radi

17 godina
luka_cro kaže...

nemogu napravitit srever za BC 2 iz razloga jer uz igricu neće doći client za srvere.Samo ea partnerima će biti dostupan server client

15 godina
neaktivan

Kako to?

xRALEx-BFBC2
15 godina
Wolf88 kaže...
luka_cro kaže...

nemogu napravitit srever za BC 2 iz razloga jer uz igricu neće doći client za srvere.Samo ea partnerima će biti dostupan server client

Dobro nece oni moci napraviti ali normalno ce se moci iznajmiti kao u prijasnjim bf ..

17 godina
DJECHACHIC kaže...

Kako to?

Mislim da je to jedan od pokušaja da se smanji piratstvo.Jedino ako hoćete možemo iznajmiti server

15 godina
neaktivan

Kolika je cjena?Ako se nevaram mislim je 27 eura po mjesecu.

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Kako misliš cijena mjesečno?Pa kupiš igru i ćeraš je do vijeka vijekova.. Pa nije ti to Warcraft i šta ti ja znam.. Neodlučan

15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Kako misliš cijena mjesečno?Pa kupiš igru i ćeraš je do vijeka vijekova.. Pa nije ti to Warcraft i šta ti ja znam.. Neodlučan

Ma ne..Mislim kolko ce kostat iznajmljivanje servera.

xRALEx-BFBC2
17 godina

mjesećno te server od 32 slota košta oko 25.65 funti u kunam ti je to 212.68

Multiplay-BF:BC 2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice