Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.216.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Cromaki kaže...
luka94 kaže...

moram van nešta reć,otkad je BF3 izišo i otkad su snizili cijenu od BC2 se tolko klinaca sa COD-a ugnjezdilo u ovu igru da to nije normalno,niko ne pazi na chat,niko ne spota,niko neće da čeka da mu neko uđe kao gunner u helić,svi koriste heliće i tenkove samo da dođu sa točke A do točke B,i nema više dobrih servera sa adminima koji prave red,fali mi onaj BC2 koji sam igro prije 2 godine :(

Uvijek imaš glupih i retardiranih ljudi koji uzimaju heliće samo da bi došli do neke lokacije što prije (I ja to ponekad znam napraviti {#}) ili da se nauče upravljati vozilom.

Najbolje je da se svi okupimo i zajedno nabacimo jedan CQ, ali uvijek neko nemože zbog posla/škole, etc...

Da to je uvijek bio problem kod CQ jer kolko god ekipe imao pod frendove uvijek ih 70% nije moglo.Btw ja je nisam ni uninstalirao kao što gore neko reko,igram je pa skoro svakodnevno,sigurno 4 put tjedno jer igra mi je ko Jimi Hendrix u muzici,nešto što če se igrati(slušati) još godinama.

In game nick-synas.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 18:22 ($inke).
14 godina
neaktivan

Ajmo se jednom nac

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pozdrav svima, vidim da nisam jedini koji još igra BC2 i to je super, i slažem se sa gornjim postovima oko CoD klinaca, mene previše iritiraju, i to je nepodnošljivo! A tek hakera neodgojenih...

Ja igram sa ekipom iz jednog stranog klana, tako da je uvijek zabavno, a i već duže vrijeme sam prijatelj sa Jar_PL(16. na svijetu na leaderboards), tako da je uvijek zabavno! :D

Ali najbolje od svega, ta CoD djeca navikla su na GUN AND RUN, i onda cim se igra taktički, odma si noob, ovo ono, ubijem ga sa sniper rifle na velikoj daljini i stisnem mu headshot, i odma aimbot ovo ono -.-

Najbolje je naci svoju BF ekipu i da zajedno spi*dite tu djecu tamo odakle su i došla! {#}

P.S. Imam i BF3, možete me dodati na origin (SchimaHR), ali BF3 ne igram jer mi je totalna glupost, i onaj Battlelog čista sprdnja...

BC2 nick: Schima

I will pwn you in real life :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

skinuo sam danas igru đabe pa cu se i ja napucavati s vama,jer mi bf3 lagga,recite mi koje puske su najbolje za medica,engija i assaulta,posto sam nov ovdje?

i dal ima ceg zanimljivog u vietnam ekspanziji?sto se sve dobiva?

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 15:25 (kurt).

0 0 hvala 0
14 godina
kurt kaže...

skinuo sam danas igru đabe pa cu se i ja napucavati s vama,jer mi bf3 lagga,recite mi koje puske su najbolje za medica,engija i assaulta,posto sam nov ovdje?

Tu sam poslagao za svaku klasu po dve kombinacije omiljenih oružja. Vrijedi probati...

A što se tiče Vietnama, dobar je ali nema igrača, ponekada je teško naći pun server di se možeš napucavati...

http://imageshack.us/a/img194/61/53486132328399109983263.jpg

EDIT: Btw, kad sam slagao ove kombinacije igrao sam na HC serverima.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 15:41 (Cromaki).
15 godina
neaktivan

ima neka dobra dusa a da je uhvatila bf2 vise komada pa da mi da besplatno kasno sam vidio :)

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 17:35 (mad9dog).

0 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...
kurt kaže...

Tu sam poslagao za svaku klasu po dve kombinacije omiljenih oružja. Vrijedi probati...

A što se tiče Vietnama, dobar je ali nema igrača, ponekada je teško naći pun server di se možeš napucavati...

http://imageshack.us/a/img194/61/53486132328399109983263.jpg

Koji su za pice!

14 godina

Koji su za pice!

Ne pričaj gluposti.

Rekao bih da je obrnuto, zato jer je na HC mnogo teže, nema hp regen i mnogo brže ubiješ/umreš.

Meni je najvažnije da se igra, a koji preset mi je totalno svejedno. Bitna je zabava 

16 godina
Cromaki kaže...

Koji su za pice!

Ne pričaj gluposti.

Rekao bih da je obrnuto, zato jer je na HC mnogo teže, nema hp regen i mnogo brže ubiješ/umreš.

Meni je najvažnije da se igra, a koji preset mi je totalno svejedno. Bitna je zabava 

Cccc...bit ćee da nisi pročitao cijelu temu,ha?

Sve je već rečeno....

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 20:42 (Arabarran).
14 godina
neaktivan

u BC 2 je HC imao smisla... i bio mi je igriviji mod pogotovo. plus sto je BC2 imao najgluplji moguci spoting... Dok je u BF3 HC mod potpuno unisten... sad je normal u BF3 sto je bio HC u  BC2...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 21:03 (ceco22).
15 godina
Arabarran kaže...
Cromaki kaže...
kurt kaže...
Koji su za pice!

Nemoj tako, moraju i metroseksualci negdje igrati! {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina

Može li neka dobra duša napisati par servera gdje igra domaća ekipa bio bih vrlo zahvalan.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Može li neka dobra duša napisati par servera gdje igra domaća ekipa bio bih vrlo zahvalan.

Sinoć sam sreo CroMadDoga i legendu_jug na WBKS gaming#1 - Rush - Bilo je još jedan srbin i bosanac. Recite da sam jugonostalgičar, ali kad netko razumije kad ga pošaljem u Mp3, ja računam da je "naš" čovjek {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
13 godina
Mr. Fugitive kaže...
Soldier977 kaže...

Sinoć sam sreo CroMadDoga i legendu_jug na WBKS gaming#1 - Rush - Bilo je još jedan srbin i bosanac. Recite da sam jugonostalgičar, ali kad netko razumije kad ga pošaljem u Mp3, ja računam da je "naš" čovjek {#}

Naši su najbolji za psovat im.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
neaktivan

Evo upravo kupio BF:BC2 pa se vidimo preko nišana uskoro :) 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
neaktivan

Evo nakon dugo vremena sam poceo opet bc2 igrat al pol ekipe nestalo presli na bf3 valda {#}

Ima mozda neki server di se skuplja preostala ekipa sa foruma?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ima netko free key :(, bio kod bake.....
AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Na WBKS ima cesto dosta igraca sa balkana, tako da tamo probaj.

14 godina

Evo, stavio sam ga skidati pa možemo sutra igrati.

Jeste li za to da se skupimo na Teamspeak i nabacimo CQ/Rush ?

Dodajte me na Origin - Manwex96

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 22:25 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jeli uhvatio tko viška key na onom bugu kod origina? Ak ima nek se javi ;)

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Spojim se na server i nije ni pet minuta prošlo {#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel tko prodaje/tradea key/acc za bc2? Imam Dota 2 gift za zamjenu

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
ZC_Someone kaže...

Spojim se na server i nije ni pet minuta prošlo {#}

Kad si h4x00r !

15 godina
neaktivan

Imam jedan problem. Naime posjedujem Bad company 2 na originu, koji sam bio kupio preko interneta u obliku cd keya, nije kupljeno na samom originu. I jučer uzmem na originu vietnam jer se na akciji 50%. uđem u igru, aktiviram i sve al nemogu igrati... nemogu naći niti jedan server, niti mogu pokrenuti na play now... jučer sam se skoro 2 sata dopisivao sa live podrškom i jednostavno neznam u čemu je problem. jeli neko mozda imao iskustva takva ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goranbm kaže...

Imam jedan problem. Naime posjedujem Bad company 2 na originu, koji sam bio kupio preko interneta u obliku cd keya, nije kupljeno na samom originu. I jučer uzmem na originu vietnam jer se na akciji 50%. uđem u igru, aktiviram i sve al nemogu igrati... nemogu naći niti jedan server, niti mogu pokrenuti na play now... jučer sam se skoro 2 sata dopisivao sa live podrškom i jednostavno neznam u čemu je problem. jeli neko mozda imao iskustva takva ??

Jesi obnovio Punkbuster?

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

14 godina
neaktivan

{#}

Requiscat In Pache
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 18:25 (martinez1).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
goranbm kaže...

Jesi obnovio Punkbuster?

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

Evo probao sam i sad nemogu ni uci u igru, izbacuje me van :( Budem ja to reinstalirao... ali mene muci sto nakon sto sam aktivirao Vietnam, ja nisam nigdje dobio opciju da downlodam taj DLC... niti mi se pojavio u originu...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan

Koliki često srećete incest scumove od hakera po serverima. Odigrao sam par partija ekipa me skida sa snajpom tolikom brzinom da sumnjam da je čist kill. Vjerujem da ima podosta ljudi koji su uvježbali quick scope tehniku ali baš 4-5 po serveru sumnjam da može tako brzo skidati glave.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina

Ovisi koja mapa, na nekima se stvarno možeš dobro ukempati i skidati ko lud... 20-ak killova u minutu-dve, pogotovo na rushu i conquestu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

NIje kemp. Mapa Nelson bay (noća snježna mapa) lika spotaju kod vagona pokraj kojeg sam i ja i vidim kamo se lik kreće i kad sam došao u line of sight umrao sam, iako sam ga čekao da izađe. Slična situacija se ponovila dosta puta s različitim likovima.

Ja sam osobno spor i Battlefield mi je nov, ali ovo je debilno.

I'm very large!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice