Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.217.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Danny_HR kaže...

Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.

Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.

Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.

Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.

Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.

Frustracija je na visokoj razini.

Nakon ovoga na kojem serveru sada mislite igrat da znamo gdje vas možemo nać?

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 10:23 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Dandy kaže...

i to pise admin exBUG servera koji je isto to napravio meni osobno jednom prilikom...jer kao admin on je taj koji odredjuje tko ce kako igrati...i zrokne me CG-om da bi on uzeo tenk..jer kao on zna sto treba sa tenkom raditi...jadno...a sad place kako su samo drugi admini jadni....koji lik..

Lažeš ko psina!

Nikad nikog iz svog tima nisam ubio za vozilo.

Da ne velim da smo redovito kickali ekipu koja je to radila.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 10:26 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Dandy kaže...

i to pise admin exBUG servera koji je isto to napravio meni osobno jednom prilikom...jer kao admin on je taj koji odredjuje tko ce kako igrati...i zrokne me CG-om da bi on uzeo tenk..jer kao on zna sto treba sa tenkom raditi...jadno...a sad place kako su samo drugi admini jadni....koji lik..

Lažeš ko psina!

Nikad nikog iz svog tima nisam ubio za vozilo.

Da ne velim da smo redovito kickali ekipu koja je to radila.

budi malo kulturiniji decko...jer ja ne lazem...i nisam igrac od jucer...i znam sto su admini...i znam sto su pravila..al da ce se netko na mene izvljavati...e pa nece...iako je ekipa na bug uvijek bila ok...zbog admina "boga" nisam vise navracao na "njegov" server.....i nisam ovjde postao iz razloga da te vrijedjam...vec samo kako smo svi mi ljudi pa lako pljujemo po drugima a svoje greske i gluposti brzo zaboravljamo....

17 godina
neaktivan
Lazes, opet ponavljam. Jedino sto nije bilo dozvoljeno na BUG serveru je timkilanje za vozila.

Nesto si krivo zapamtio ili si dosao provocirati lazima. Sva sreca pa ekipa tu s foruma sve ovo zna i ne pusi takve gluposti.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Lazes, opet ponavljam. Jedino sto nije bilo dozvoljeno na BUG serveru je timkilanje za vozila.

Nesto si krivo zapamtio ili si dosao provocirati lazima. Sva sreca pa ekipa tu s foruma sve ovo zna i ne pusi takve gluposti.

ako ti imas ekipu sa foruma..ja imam ekipu iz klana..koja ce ti posvjedociti...kako sam puko...kad si mi to napravio...no danny kad ostane bez argumenata on ili brise postove ili poziva se na svoje decke....stvarno lik si iz bajke.... 

17 godina
neaktivan
I opet lazes, o brisanju postova. :)

Trololololo

4 0 hvala 0
17 godina
ja ne vidim post koji je obrisan, mozda je dobro vrijeme da odem u opto centar ili da udijelimo koju nagradu zute boje za klevetu :D
salim se
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.

Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.

Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.

Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.

Najveća frustracija koju sam doživio od kad igram BC je jednom prilikom uđem u apache i još jedan lik uđe na gunnera i potom dođe njegov frend pretpostavljam i ubije me da bi on uzo heli.I potpuno ignorira sve što mu kažem u chatu!Argh!

Ili ovo je još bolje! Igram na serveru gdje je pravilo nema krađe vozila.Lik iz protivničkog tima dođe do zastave s tenkom u namjeri da je zauzme(vjerojatno admin jer me htio banat) i izađe iz tenka da repaira,ja ga ubijem i maznem tenk.Nekako sam ga uspio nagovorit da me ne bana ali sam po završetku runde otišao sa servera.

Potpuno se slažem s tobom da jedino pravilo treba biti da se kicka one koji ti maznu vozilo iz tvog tima i team killere u bazi.

E sad ne znam što misliš o kamperskim snajperima.Je li opravdano napraviti team kill i sve ih pobiti samo zato jer tebi ide na živce što kampaju?Kako si već rekao-svatko je kupio igru i svatko ima pravo igrati kako hoće i s čime hoće.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
E sad ne znam što misliš o kamperskim snajperima.Je li opravdano napraviti team kill i sve ih pobiti samo zato jer tebi ide na živce što kampaju?Kako si već rekao-svatko je kupio igru i svatko ima pravo igrati kako hoće i s čime hoće.

Ovo sam napravio mislim jednom ili dvaput, kad sam bio nervozan, pa mi je bilo žao i ispričao sam se kasnije. Svatko ima pravo igrati kako hoće i s čim hoće, pa tako i kamperski snajperi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 10:54 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Danny_HR kaže...

Najveća frustracija koju sam doživio od kad igram BC je jednom prilikom uđem u apache i još jedan lik uđe na gunnera i potom dođe njegov frend pretpostavljam i ubije me da bi on uzo heli.I potpuno ignorira sve što mu kažem u chatu!Argh!

Ili ovo je još bolje! Igram na serveru gdje je pravilo nema krađe vozila.Lik iz protivničkog tima dođe do zastave s tenkom u namjeri da je zauzme(vjerojatno admin jer me htio banat) i izađe iz tenka da repaira,ja ga ubijem i maznem tenk.Nekako sam ga uspio nagovorit da me ne bana ali sam po završetku runde otišao sa servera.

Potpuno se slažem s tobom da jedino pravilo treba biti da se kicka one koji ti maznu vozilo iz tvog tima i team killere u bazi.

Ako ih je 28 igrača od mogućih 32 recon class, onda ih je opravdano pobiti...

14 godina

Ma sve je to siva zona. Može ti biti super dan....i ništa te nemože izbaciti iz takta. A može ti biti šugavi dan pa ti ništa ne odgovara. Poanta je ako radiš sranja onda budi spreman na posljedice.

Da su nas jučer kickali/banali bilo bi to vjerovatno opravdano ali meni bi bila duša na mjestu jer mi je bio šugavi dan. Ako su administratori ok možeš se ljudima ispričati ili jednostavno ideš dalje i drugi puta razmisliš.

dado1410 / Zero|d4d0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma jučer me nešto puklo pa sam igrao Squad Deathmatch na serveru na kojem je zabranjen M16A2, M416, VSS, AN94 i M60, i jedan gad cijelo vrijeme gađa s pola kilometra daljine s M16A2. Nema šanse da ga urazumiš, admin nije na serveru, a on se samo dere "noobs noobs hahah you suck noobs"... Kakvih igrača ima to je užasno, šteta što više nema BUG servera...
15 godina
neaktivan

upravo zato ne igram "friendly fire -on"  jer ima onih debila koji ubije 5 svojih i onda izadje iz servera (sto je tipicno), ili uzme rpg i puca po svom timu i tenku i ubije svojeg dok plenta/defuza pa ga ja s (guštom ubijem i ozivim 15 puta {#} dok ih ne stjeram sa servera) a to što admini teamkillaju to su neki posebni debili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Ma jučer me nešto puklo pa sam igrao Squad Deathmatch na serveru na kojem je zabranjen M16A2, M416, VSS, AN94 i M60, i jedan gad cijelo vrijeme gađa s pola kilometra daljine s M16A2. Nema šanse da ga urazumiš, admin nije na serveru, a on se samo dere "noobs noobs hahah you suck noobs"... Kakvih igrača ima to je užasno, šteta što više nema BUG servera...

Apsolutno podržavam tog tipa. Zabrana bilo kojeg oružja kosi se sa Battlefield ROE-om i kao takva nije dozvoljena.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
roko121roko kaže...

Apsolutno podržavam tog tipa. Zabrana bilo kojeg oružja kosi se sa Battlefield ROE-om i kao takva nije dozvoljena.

Istina je, ali ako mi poštujemo pravila mora i on. Ja sam se isto prije toga bunio, pa popio kick.

Ja sam protiv bezumnih zabrana (opravdanje je those weapons are gay and unfair ali na serveru ima malo lagga i društvo je uvijek dobro), ali pravila se moraju poštivati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:08 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
"Server Administrators may not implement or enforce server rules on ranked servers that prohibit players from using any roles, kits, weapons, vehicles or other features of the game while playing on their server."
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
"Server Administrators may not implement or enforce server rules on ranked servers that prohibit players from using any roles, kits, weapons, vehicles or other features of the game while playing on their server."

Odakle je to, daj reci pa da i meni puste da koristim M416 {#}

PS ja nemam toliki problem s njegovim korištenjem M16A2 jer sam i ja shvatio da nema admina pa ga uzeo. Ali imam problem s "noobs noobs noobs"

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:09 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Što vrijedi to kad ih EA neće kazniti,mogu raditi što hoće...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Arabarran kaže...

Hehehe, ja sam bio jedan od wukija iz protivničkog tima. Samo ja sam skoro cijelu rundu pucao nekom snajperu iz mog tima pod noge i gledao ga kak zbunjeno trčkara i traži tko puca na njega. Skakutao je okolo ko mali mačak kad mu pod noge svijetliš s laserom {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
neaktivan

Neće ih kazniti po defaultu, hoće ako ih prijaviš provideru ili direktno EA-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:15 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Neće ih kazniti po defaultu, hoće ako ih prijaviš.

Kome ih i gdje treba prijavit {#}

EDIT: Aha, ok, hvala.

Iako, da budemo realni - tko jači taj tlači - odnosno čut ćemo mi još takvih glupih admina...

Nego daj reci molim te, dosadan sam al' htio bih i ja s vama igrat, sad kad ste uspili popit ban na Total|BF-u, jeste li isplanirali negdje se nalazit ubuduće ili...

Danny je napravio topic, gore vam piše i da je tematski povezana s ovim o BF ROE, odnosno s čim sam ja imao problema i o čemu smo raspravljali u zadnjih par postova.

Evo link:

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-rules-of-engagement/114305.aspx?page=0&jumpto=2228529&sort=asc&view=flat

All credit goes to Danny_HR

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 11:46 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
I opet lazes, o brisanju postova. :)

Trololololo

rijetko pisem...bas zbog likova kao sto si ti koji trolaju vise manje kao i svi drugi, prave se pametni, znaju podjebavati,a neznaju dvije suvisle recenice sastaviti...

Vidim uz sve to da iza sebe imas i cetu golobradih mladica koji ce ti nabijati rejting....i hraniti ego...lol

O brisanju postova bi trebao znati...mada je vidljivo da si zaboravan lik pa cu razumjeti ako si i to zaboravio...no never mind...kako si i ovdje admin...vjerujem da ces obrisati i ovaj post...dati neki karton ili slicno....al zaboli me... stojim iza svega sto sam rekao..a ti trololo vrijedjaj i dalje..kad te to tak veseli..

gl&hf

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 12:10 (Dandy).
16 godina
moderator
Dandy kaže...
rijetko pisem...bas zbog likova kao sto si ti koji trolaju vise manje kao i svi drugi, prave se pametni, znaju podjebavati,a neznaju dvije suvisle recenice sastaviti...

Vidim uz sve to da iza sebe imas i cetu golobradih mladica koji ce ti nabijati rejting....i hraniti ego...lol

O brisanju postova bi trebao znati...mada je vidljivo da si zaboravan lik pa cu razumjeti ako si i to zaboravio...no never mind...kako si i ovdje admin...vjerujem da ces obrisati i ovaj post...dati neki karton ili slicno....al zaboli me... stojim iza svega sto sam rekao..a ti trololo vrijedjaj i dalje..kad te to tak veseli..

gl&hf

Ma nitko te nije namijerno ubio zbog vozila,osim ako prije toga nisi ti nas ubio..

BTW Koji ste vi klan?

سمندری ڈاکو
16 godina
Dandy kaže...

gl&hf

kako bi neki rekli:

SS or didn't happen

ja neznam kakvo si ti zlopamtilo da si takvo nesto uzimas srcu,sto i da se dogodilo(a nije),dogodilo se prije vise od pola godine.kolko je puta mene nukao dok sam bio u kill streaku,i ne samo mene,nego i pirata,i kukyja,dadu itd...pa mu opsujes mater preko ventrila ili chata,uzmes koji dogtag i gg :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
neaktivan
Nešto potpuno drugo je kad se roknemo mi s venta. Dadu znam ubit kad je s Piratom na quadu, čisto da ne moram pješačit. ;-)
16 godina
Danny_HR kaže...
Nešto potpuno drugo je kad se roknemo mi s venta. Dadu znam ubit kad je s Piratom na quadu, čisto da ne moram pješačit. ;-)

znam

jer si mucki provokator :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
moderator

Ma nismo ga sigurno ubili ako on ili neki iz njegovog klana nije nas ubio i .

Danny_HR kaže...

Đubre®

سمندری ڈاکو
17 godina
Danny_HR kaže...
roko121roko kaže...

a zasto onda izdaju programe za upravljanje serverima u kojima je zo moguće napravit?

a zasto onda ff je dozvoljen? nije li i to mijenjanje originalne vizije izdavaca.. Ja osobno mislim da je ovo k.. ako ćemo pogledat realno stvari , ako nećemo branit oružja onda lijepo ostavimo i ostale stvari po defaultu...

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan

Piše ti u ROE što je dozvoljeno mijenjati.

FF možeš staviti po želji, smiješ čak i zabraniti baserape primjerice, postavljanje claymorea oko zastave ili na spawnu itd..

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 13:15 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

Piše ti u ROE što je dozvoljeno mijenjati.

FF možeš staviti po želji, smiješ čak i zabraniti baserape primjerice, postavljanje claymorea oko zastave ili na spawnu itd..

Kužim ja tebe.. ali di je onda 3d spotting, i ostale stvarim koje npr BUG neće imat? nije li i to previse odstupanja od "originala"?

Moje misljenje je da ako nema zabrane claymorea, snipera, krađe vozila, onda neka nebude zabrane pucanja po svojima, izbacivanja spottinga i svi zadovoljni. Na kraju krajeva serveri koji nista ne brane i opet nista ne twekaju su i najduže aktivni.

Ovo zadnje sam se sam uvjerio sa black ops serverom. Više smo stvari pokašavali "poboljšati" više su se ljudi bunili.. I to je jedan od razloga zašto se server ugasio.

jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice