Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.
Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.
Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.
Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.
Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.
Frustracija je na visokoj razini.
Nakon ovoga na kojem serveru sada mislite igrat da znamo gdje vas možemo nać?