- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i ja gledam šta priča, da nije jeo 'bisnih krava' :D
Auto spot je upitan, ja samo stišćem Q i odradim to, mada ne bude svaki spotani ubijen (1 jedan od 5) pa su prednosti malene, dok dado i danny pucaju na UAV :D
pitanje.
ako instaliram ovaj beta patch hocu li moci igrati na serverima koji ga jos nemaju ili mogu samo igrati na tih 10-ak servera na kojima je patch.
sad sam igrao i 2 minute prije kraja partije mi se srusi igra na desktop a do tada sve radilo savrseno i taman bio prvi sa 70-ak kileva.POLUDIO SAM
taman kad izadje bf3 oni ce izdati patch za ovo sranje,a ja cu igrati bf3 koji ce opet vjerojatno trebati neki patch :) (koji sarkazam)
ispricavam se svim uvrijedenim,nisam se naspavao danas pa pricam nebuloze
Mozete li mi predloziti neki server,igru imam od kad je izasla,tada sam je igrao nesto malo-do 23 levela,sada nikako da se uhodam,totalni sam noob.A i u koji god server udjem budem sa losim squadom,koji igraju samo za sebe,kao da COD igraju.. :) Volio bih da naucim da igram zato sto obozavam bc2 ali jednostavno postane smor kada stalno umires,inace ukupni K/D ratio mi je oko 0.55 :)
Mozete li mi predloziti neki server,igru imam od kad je izasla,tada sam je igrao nesto malo-do 23 levela,sada nikako da se uhodam,totalni sam noob.A i u koji god server udjem budem sa losim squadom,koji igraju samo za sebe,kao da COD igraju.. :) Volio bih da naucim da igram zato sto obozavam bc2 ali jednostavno postane smor kada stalno umires,inace ukupni K/D ratio mi je oko 0.55 :)
1. Moj K/D je oko 0.48, nemaš što plakat , tek sam nedavno opet počeo igrat sad me krenulo...
2. Ako potražiš u zadnjih par stranica, vidjet ćeš da se ekipa sa BUG-a navečer skuplja na ruskom Total|BF serveru http://www.gametracker.com/server_info/195.91.142.100:11019/
3. Probaj igrat s par prijatelja u squadu, možda ti krene
1. Moj K/D je oko 0.48, nemaš što plakat , tek sam nedavno opet počeo igrat sad me krenulo...
2. Ako potražiš u zadnjih par stranica, vidjet ćeš da se ekipa sa BUG-a navečer skuplja na ruskom Total|BF serveru http://www.gametracker.com/server_info/195.91.142.100:11019/
3. Probaj igrat s par prijatelja u squadu, možda ti krene
prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu...
prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu..
Nitko te ne voli?
Ako želiš budem ja tvoj prijatelj
Dodaj neke od ovih,sigurno će te bar 2 prihvatit.
pitanje.
ako instaliram ovaj beta patch hocu li moci igrati na serverima koji ga jos nemaju ili mogu samo igrati na tih 10-ak servera na kojima je patch.
sad sam igrao i 2 minute prije kraja partije mi se srusi igra na desktop a do tada sve radilo savrseno i taman bio prvi sa 70-ak kileva.POLUDIO SAM
taman kad izadje bf3 oni ce izdati patch za ovo sranje,a ja cu igrati bf3 koji ce opet vjerojatno trebati neki patch :) (koji sarkazam)
da ako sljedis upute koje su postavljene na EA forumu.. ili jednostavno napravis backup bc2 foldera pod drugim imenom
pitanje.
da ako sljedis upute koje su postavljene na EA forumu.. ili jednostavno napravis backup bc2 foldera pod drugim imenom
Da ali da bi se vratio na osnovne servere mora opet overwriteat patchirani bc2
prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu..
Nitko te ne voli?
Ako želiš budem ja tvoj prijatelj
Dodaj neke od ovih,sigurno će te bar 2 prihvatit.
ahahahahaahahha,ma nisam igrao aktivno,a ni trazio teamove i ostalo..
PS.na ovom total bf pise trenirovka s 22:00 do 00:00,znaci da sada ne mogu uci nego tek u 11 kad se zavrsi trenirovka (sta je to? trening?)
Koja sam nubcina, rejpaju me ful, K/D ratio mi je 0.4
Nadobudno sam poceo s medicom ali mislim da je za njuba bolji assault
Koja sam nubcina, rejpaju me ful, K/D ratio mi je 0.4
Nadobudno sam poceo s medicom ali mislim da je za njuba bolji assault
gdje igras?
Na n00b serverima:
"N00bs only!!! Max level 30!!!"
"Here you lern to play...n00bs *bla bla*"
"Noobserver max rank 40"
"N00bs training!! Max rank 37"
Jer se isplati za ovu igru kupovati posebno zvučna kartica(tj za bf3),mislim hoće li mi to rasteretiti procesor?Hoću li uopće primjetiti kakvu razliku u kvaliteti zvuka?
Trenutno imam onboard realtek.
Ako imas kvalitetne zvucnike trebala bi se osjetiti razlika. Sto se tice rasterecenja procesora ne znam, iako i mene sad zanima kad si spomenuo.
Razlika je u par fps-a, 3 - 5fpsa. I to 5fps-a vrlo tesko!
Idemo jednu nabacit?
pitanje.
Neznam sumnjam.. mislim da se moze i preko ovog renamjnog foldera bar je tako slucaj za bf2
Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.
Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.
Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.
Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.
Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.
Frustracija je na visokoj razini.
Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.
Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.
Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.
Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.
Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.
Frustracija je na visokoj razini.
Ja igran na BG Company di je FF off. Problem solved.
EDIT: a ima i servera ono sa komandon !punish i !forgive, to mi je jako dobro riješenje jer ako te tvoj ubije da bi usa u heli, zna da će i on sam izginit.
rečenica za u potpis
Ja igran na BG Company di je FF off. Problem solved.
EDIT: a ima i servera ono sa komandon !punish i !forgive, to mi je jako dobro riješenje jer ako te tvoj ubije da bi usa u heli, zna da će i on sam izginit.
FF off je glup zbog jednog jednostavnog razloga, a to je da pojednostavljuje igru i ljudi uopće ne paze što rade.
Nije problem u tome što je netko pucao u mene (je al nije u tome poanta), problem je što je u mene pucao j*beni admin. Dakle čovjek koji bi trebao raditi reda na serveru.
Ja ponekad igram na takva 2 norveška servera, stvarno super stvar, makar opet znaš nahebat ni kriv ni dužan.
Ja sam skoro izletio jer mi je frajer protrčao kroz rafal (pazi ti lika, medicu ide trčat kroz rafal), izginuo i onda mi nabije !punish.
Jedino što na tim norveškim punishaju i za base rejp, a zna se da ja bez toga ne mogu , pa rijetko tamo igram.
Jučer baš bio neki opičeni dan.
Teo, arab i ja igrali na Battleboxu....Laguna presa
Prva runda mi u odbrani i sve ide glatko...Attackera nema (Berta im držao instrukcije u bazi) a kad i koji naleti satere ga se sa CG-om...chata se..čita forum na steamu i tak..easy win bi rekli.
Druga runda mi atakiramo i sve si mislim opet easy win....ali nakon kaj je Berta pobil mučki cijeli sq sa leđa skužim da nas nekak i nema...pogledam na mapu i imaš kaj vidjeti.....sve se plavi na otoku (bazi).
Spawnam se i gleč..wookie konvencija....lijepo im velimo da se genu iz baze ili bude frke...u međuvremenu Berta ima 12/3 i drži ritam nož-HS-HS-nož-HS-HS
Opet svi pobijeni u sq..tenzije rastu
nastavak do kraja je izgledal ovak:
Ja dimim u bazi i pjevam si Maglu od Lisice a Teo masakrira i skuplja krzna domaćih wookija...
Poslje sam si popil pivo i otišel spavat miran ko beba...
Khm, i meni se omašilo nekoliko wookia,pa mi je Nemac udijelio par lijepih rijeći
Nazalost,admini znaju biti najgori dio dobrog servera.
Što se mene tice,što manje uplitanja u igru (osim ako situacija ne zahtjeva,rebalasnsi i slicno) je poželjna kvaliteta.
I don't always play BC2 but when I do,I miss BUG online server.
pitanje.
Neznam sumnjam.. mislim da se moze i preko ovog renamjnog foldera bar je tako slucaj za bf2
Ne može jer ti u registryju stoje informacije o folderu u kojem je instaliran BC2, ja sam pokušavao to prije
rečenica za u potpis
i to pise admin exBUG servera koji je isto to napravio meni osobno jednom prilikom...jer kao admin on je taj koji odredjuje tko ce kako igrati...i zrokne me CG-om da bi on uzeo tenk..jer kao on zna sto treba sa tenkom raditi...jadno...a sad place kako su samo drugi admini jadni....koji lik..