Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.217.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Ma da, da Nasty spota pa da mu neko mazne kill. Kaj ti pada na pamet?!
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Ma da, da Nasty spota pa da mu neko mazne kill. Kaj ti pada na pamet?!

Evo i ja gledam šta priča, da nije jeo 'bisnih krava' :D

Auto spot je upitan, ja samo stišćem Q i odradim to, mada ne bude svaki spotani ubijen (1 jedan od 5) pa su prednosti malene, dok dado i danny pucaju na UAV :D

17 godina

pitanje.

ako instaliram ovaj beta patch hocu li moci igrati na serverima koji ga jos nemaju ili mogu samo igrati na tih 10-ak servera na kojima je patch.

sad sam igrao i 2 minute prije kraja partije mi se srusi igra na desktop a do tada sve radilo savrseno i taman bio prvi sa 70-ak kileva.POLUDIO SAM {#}

taman kad izadje bf3 oni ce izdati patch za ovo sranje,a ja cu igrati bf3 koji ce opet vjerojatno trebati neki patch :) (koji sarkazam) {#}

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
 Kaj ti pada na pamet?!

ispricavam se svim uvrijedenim,nisam se naspavao danas pa pricam nebuloze{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan

Mozete li mi predloziti neki server,igru imam od kad je izasla,tada sam je igrao nesto malo-do 23 levela,sada nikako da se uhodam,totalni sam noob.A i u koji god server udjem budem sa losim squadom,koji igraju samo za sebe,kao da COD igraju.. :) Volio bih da naucim da igram zato sto obozavam bc2 ali jednostavno postane smor kada stalno umires,inace ukupni K/D ratio mi je oko 0.55 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Borisbc2 kaže...

Mozete li mi predloziti neki server,igru imam od kad je izasla,tada sam je igrao nesto malo-do 23 levela,sada nikako da se uhodam,totalni sam noob.A i u koji god server udjem budem sa losim squadom,koji igraju samo za sebe,kao da COD igraju.. :) Volio bih da naucim da igram zato sto obozavam bc2 ali jednostavno postane smor kada stalno umires,inace ukupni K/D ratio mi je oko 0.55 :)

1. Moj K/D je oko 0.48, nemaš što plakat {#}, tek sam nedavno opet počeo igrat sad me krenulo...

2. Ako potražiš u zadnjih par stranica, vidjet ćeš da se ekipa sa BUG-a navečer skuplja na ruskom Total|BF serveru http://www.gametracker.com/server_info/195.91.142.100:11019/

3. Probaj igrat s par prijatelja u squadu, možda ti krene {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo.
14 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
Borisbc2 kaže...

1. Moj K/D je oko 0.48, nemaš što plakat {#}, tek sam nedavno opet počeo igrat sad me krenulo...

2. Ako potražiš u zadnjih par stranica, vidjet ćeš da se ekipa sa BUG-a navečer skuplja na ruskom Total|BF serveru http://www.gametracker.com/server_info/195.91.142.100:11019/

3. Probaj igrat s par prijatelja u squadu, možda ti krene {#}

prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu...

16 godina
moderator
Borisbc2 kaže...

prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu..

Nitko te ne voli?

Ako želiš budem ja tvoj prijatelj {#}

Dodaj neke od ovih,sigurno će te bar 2 prihvatit.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 18:42 (pirat).
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

pitanje.

ako instaliram ovaj beta patch hocu li moci igrati na serverima koji ga jos nemaju ili mogu samo igrati na tih 10-ak servera na kojima je patch.

sad sam igrao i 2 minute prije kraja partije mi se srusi igra na desktop a do tada sve radilo savrseno i taman bio prvi sa 70-ak kileva.POLUDIO SAM {#}

taman kad izadje bf3 oni ce izdati patch za ovo sranje,a ja cu igrati bf3 koji ce opet vjerojatno trebati neki patch :) (koji sarkazam) {#}

da ako sljedis upute koje su postavljene na  EA forumu..  ili jednostavno napravis backup bc2 foldera pod drugim imenom

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 18:38 (viper).
15 godina
neaktivan
viper kaže...
crozoki kaže...

pitanje.

da ako sljedis upute koje su postavljene na  EA forumu..  ili jednostavno napravis backup bc2 foldera pod drugim imenom

Da ali da bi se vratio na osnovne servere mora opet overwriteat patchirani bc2

14 godina
neaktivan

Igro sad na nekom serveru u vietnamu sa 870 combat ,taman mi krenulo kad pokupio ban bez razloga :(

:( :(

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Borisbc2 kaže...

prijatelja? problem je sto nemam prijatelja na bc2,tako da nemam s kim igrati u squadu..

Nitko te ne voli?

Ako želiš budem ja tvoj prijatelj {#}

Dodaj neke od ovih,sigurno će te bar 2 prihvatit.

ahahahahaahahha,ma nisam igrao aktivno,a ni trazio teamove i ostalo..

PS.na ovom total bf pise trenirovka s 22:00 do 00:00,znaci da sada ne mogu uci nego tek u 11 kad se zavrsi trenirovka (sta je to? trening?)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2011 20:37 (Borisbc2).
14 godina
neaktivan

Koja sam nubcina, rejpaju me ful, K/D ratio mi je 0.4 {#}

Nadobudno sam poceo s medicom ali mislim da je za njuba bolji assault

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Koja sam nubcina, rejpaju me ful, K/D ratio mi je 0.4 {#}

Nadobudno sam poceo s medicom ali mislim da je za njuba bolji assault

gdje igras?

14 godina
neaktivan

Na n00b serverima:

"N00bs only!!! Max level 30!!!"

"Here you lern to play...n00bs *bla bla*"

"Noobserver max rank 40"

"N00bs training!! Max rank 37"

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina
neaktivan

Jer se isplati za ovu igru kupovati posebno zvučna kartica(tj za bf3),mislim hoće li mi to rasteretiti procesor?Hoću li uopće primjetiti kakvu razliku u kvaliteti zvuka?

Trenutno imam onboard realtek.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako imas kvalitetne zvucnike trebala bi se osjetiti razlika. Sto se tice rasterecenja procesora ne znam, iako i mene sad zanima kad si spomenuo.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Razlika je u par fps-a, 3 - 5fpsa. I to 5fps-a vrlo tesko!

I LIKE YOU, when the world is mine, you're death will be quick and painless!
17 godina

Idemo jednu nabacit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...
viper kaže...
crozoki kaže...

pitanje.

Neznam sumnjam.. mislim da se moze i preko ovog renamjnog foldera bar je tako slucaj za bf2

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
17 godina
neaktivan

Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.

Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.

Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.

Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.

Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.

Frustracija je na visokoj razini.

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jučer smo popušili benove na 2 odlična servera.

Prvo smo otišli na jedan poljski, vrlo dobar server, gdje sam u zadnje vrijeme često igrao. Počnemo s igrom i po običaju rasturamo, Dado zvekne admina s CG-om i ovaj po*izdi i obojici nam spiči ban, potpuno random.

Onda odemo na Total|BF gdje često igramo, uđem u heli i admin počne gruvat po meni, iako sam unutra bio sa svim mjestima popunjenim, kao pilot. Valjda je on htio letit pa je odlučio pucat po meni. Uspio sam se dić bez da me ubije, al mi je u tom trenutku prekipilo pa sam se spustio i timkilao sve admine i njihove klan membere na serveru. I šta se desi, benaju Dadu. Ostao sam još malo, jeb*o im mamice i otišao. Kasnije je i Kuky popio ban.

Iako priznajem da je za drugi server krivo to što sam bio izuzetno nervozan od početka, tip nema šta pucat u mene dok sam u heliju, općenito moji tipovi nemaju kaj pucat u mene. Ljudi su debili i definitivno smatram da je svatko tko nameće pravila na serverima (poput no baserape, no CG, no GL i slično) totalni idiot, uz to administratori na serverima su u pravilu iskompleksirane budale koje misle da su ultimativni kraljevi svijeta i da za svaki ku*ac mogu maltretirati ljude.

Nadam se da nikad neću napraviti takvo što, nakon ovakvih sranja po raznim serverima još sam ustrajniji u tome da na BUG serveru svatko može igrati kako god hoće, bez pravila, bez forsiranja određene vrste gamplaya i bez admin tlačenja.

Frustracija je na visokoj razini.

Ja igran na BG Company di je FF off. Problem solved.

EDIT: a ima i servera ono sa komandon !punish i !forgive, to mi je jako dobro riješenje jer ako te tvoj ubije da bi usa u heli, zna da će i on sam izginit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 9:26 (Hedrick).
16 godina
Danny_HR kaže...

{#}  rečenica za u potpis

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
17 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ja igran na BG Company di je FF off. Problem solved.

EDIT: a ima i servera ono sa komandon !punish i !forgive, to mi je jako dobro riješenje jer ako te tvoj ubije da bi usa u heli, zna da će i on sam izginit.

FF off je glup zbog jednog jednostavnog razloga, a to je da pojednostavljuje igru i ljudi uopće ne paze što rade.

Nije problem u tome što je netko pucao u mene (je al nije u tome poanta), problem je što je u mene pucao j*beni admin. Dakle čovjek koji bi trebao raditi reda na serveru.

15 godina
neaktivan

Ja ponekad igram na takva 2 norveška servera, stvarno super stvar, makar opet znaš nahebat ni kriv ni dužan.

Ja sam skoro izletio jer mi je frajer protrčao kroz rafal (pazi ti lika, medicu ide trčat kroz rafal), izginuo i onda mi nabije !punish.

Jedino što na tim norveškim punishaju i za base rejp, a zna se da ja bez toga ne mogu {#}, pa rijetko tamo igram.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jučer baš bio neki opičeni dan.

Teo, arab i ja igrali na Battleboxu....Laguna presa

Prva runda mi u odbrani i sve ide glatko...Attackera nema (Berta im držao instrukcije u bazi) a kad i koji naleti satere ga se sa CG-om...chata se..čita forum na steamu i tak..easy win bi rekli.

Druga runda mi atakiramo i sve si mislim opet easy win....ali nakon kaj je Berta pobil mučki cijeli sq sa leđa skužim da nas nekak i nema...pogledam na mapu i imaš kaj vidjeti.....sve se plavi na otoku (bazi).

Spawnam se i gleč..wookie konvencija....lijepo im velimo da se genu iz baze ili bude frke...u međuvremenu Berta ima 12/3 i drži ritam nož-HS-HS-nož-HS-HS

Opet svi pobijeni u sq..tenzije rastu

nastavak do kraja je izgledal ovak:

Ja dimim u bazi i pjevam si Maglu od Lisice a Teo masakrira i skuplja krzna domaćih wookija...

Poslje sam si popil pivo i otišel spavat miran ko beba...

dado1410 / Zero|d4d0
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 9:53 (Zero2).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Khm, i meni se omašilo nekoliko wookia,pa mi je Nemac udijelio par lijepih rijeći {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nazalost,admini znaju biti najgori dio dobrog servera.

Što se mene tice,što manje uplitanja u igru (osim ako situacija ne zahtjeva,rebalasnsi i slicno) je poželjna kvaliteta.

I don't always play BC2 but when I do,I miss BUG online server.

Me gusta.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
viper kaže...
roko121roko kaže...
viper kaže...
crozoki kaže...

pitanje.

Neznam sumnjam.. mislim da se moze i preko ovog renamjnog foldera bar je tako slucaj za bf2

Ne može jer ti u registryju stoje informacije o folderu u kojem je instaliran BC2, ja sam pokušavao to prije

17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Danny_HR kaže...

{#}  rečenica za u potpis

i to pise admin exBUG servera koji je isto to napravio meni osobno jednom prilikom...jer kao admin on je taj koji odredjuje tko ce kako igrati...i zrokne me CG-om da bi on uzeo tenk..jer kao on zna sto treba sa tenkom raditi...jadno...a sad place kako su samo drugi admini jadni....koji lik..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice