Domi,krajnje je vrijeme da poradis na sebi..znam dobrog psihijatra
i da odraste isto nebi bilo loše
Domi,krajnje je vrijeme da poradis na sebi..znam dobrog psihijatra
i da odraste isto nebi bilo loše
Ali,ozbiljno,vanila mi je stvarno neigriva koliko mi laga. Moram se izvlačiti sa AT minama i repairanjem da bi postigao kakav rezultat!
Ma pusti ti Vietnam, to prebrzo dosadi. Skini ti napokon do kraja taj BF2 i za njega skini mod Forgoten Hope 2.4. Ja več rokam s frendom, pa dođi još i ti, rekao je da i Sapko da će skinuti, a i čiča wiz4rd može doći da ove mlađe potjera da popiju kakao prije spavanja
Instalirani je cijeli Complete Collection
Al' o tome ćemo kad obavim jajoper na preeekrasnome plavom moru i ogulim jagodice u Pakli tako da niti ne osjetim kad vam budem skidao skalpove
Ako,me lipo zamolite i ti deda tamo staviš kavčicu na frenda,doći ću
Ali,ozbiljno,vanila mi je stvarno neigriva koliko mi laga. Moram se izvlačiti sa AT minama i repairanjem da bi postigao kakav rezultat!
Ma gle!, par puta sam te pokusavao "add-at" za frenda ali te nikad ne nadje, to je ziher jer si mucko CG djubre
sry no OFF topicu, ali evo si koji su tu pisali za probleme sa 560 ti...
Stasrigrad
Ako,me lipo zamolite i ti deda tamo staviš kavčicu na frenda,doći ću
Ma gle!, par puta sam te pokusavao "add-at" za frenda ali te nikad ne nadje, to je ziher jer si mucko CG djubre
i ja sam tebi ingame poslao.....vjerovatni ne vidiš jer si star i još si k tome falsifikator istine,zmazan si prljav i smrdiš !!
Trebali bi mi 40+ osnovat neki klan.
Pa malo naučit ove klince kako se špila za ozbiljno
dame i gospodo, evo vam jedan primjer kako bude Battlefield 3 otprilike izgledao ako se COD fanboyz prebace na battlefield. navodno smo 5 runda nazvani hackeri i wallhacker dok im nisam objasnio da se moze spotat i onda su tek poceli srat. "igra koja vec ima instalirani wallhack"
nisam ni stotinku kempo nego pomagao svom mutavom timu "ovo mi je treci soldier" i naravno pola tima kickani radi hackova... nije to samo jedan server nego ih ima previše.
Trebali bi mi 40+ osnovat neki klan.
Pa malo naučit ove klince kako se špila za ozbiljno
Jedno vecer smo u squadu bili (zero)d4do, smilie i ja....i kaze meni dado da nas squad ima godina ko svi zajedno na serveru
Jedno vecer smo u squadu bili (zero)d4do, smilie i ja....i kaze meni dado da nas squad ima godina ko svi zajedno na serveru
iskreno? tužna situacija da dječurlija igra igre po serverima pa poslje plače kad ih kreneš ownat...IMHO trebalo bi uvest neki vrag da te ne pušta na server ako ne priložiš sliku osobne pa onda dok te igra ne uslika s webcama za provjeru....alaj ga ja kenjam :D
@Derry CRO:
mutali su me trajno admini na BG serveru
Mogu li aktivirati Battlefield Bad Company 2 naEA Originu koji je kupljen na Steamu?
Mogu li aktivirati Battlefield Bad Company 2 naEA Originu koji je kupljen na Steamu?
ne
Mozes. 100%, ja jucer uradio, i vrijedi za sve EA igre.
Svaku igru od EA koja je izašla nakon 2009g. možeš aktivirat na originu,bez obzira gdje si ju kupio.
Pa gore ti je odgovor,da moguće je.
Zapravo moguće je da ti ne prihvati kod. Ali u tom slučaju javi se EA supportu i trebali bi ti to srediti.
@Derry CRO:
mutali su me trajno admini na BG serveru
dobro,nego grafa ti se zbilja jedva vuče jer moja sve high 4xmsaa ide oko 80-90 fps
Vratio sam 4870 u konfu i igram normalno na njoj.
Ima usporavanja tu i tamo,kako koji server ali nema ovoga; GTX 560 sam zapakirao natrag u kutiju i šaljem je na reklamaciju.
još jedan dokaz da je nvidia zakazala u zadnje vrijeme
How freakin' fascinating,come closer and tell us more.
How freakin' fascinating,come closer and tell us more.
hahahahhahaahahahhahaha