- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovak to izgleda kad ja glumim kampersku pič*icu:
:)
I ova jedna smrt koju imam nije zaslužena jer me ubio moj papak.
Danas na Atacami, ti i Butcher ste baš piz, u helić i deri po pješadiji. Par puta sam vas srušio, ali nije to to.
Ovak to izgleda kad ja glumim kampersku pič*icu:
:)
I ova jedna smrt koju imam nije zaslužena jer me ubio moj papak.
Danas na Atacami, ti i Butcher ste baš piz, u helić i deri po pješadiji. Par puta sam vas srušio, ali nije to to.
hehe,a bas jesi pizd*ek.
i pirat i ja smo probavali ukrast koji helic ali nije bas islo...samo par puta smo uspijeli
ajde addajte me da imam s nekim novim ljudima igrat gawer :DDD
Može mi neko od Vas molim Vas kupiti Vietnam preko EA Store?JA vam pošaljem novce i onda mi kupite.Ak je neko zainteresiran nek mi javi na PP.
Jel koristite msaa ili csaa? Sa novom grafom sam dobio i te opcije
Jel koristite msaa ili csaa? Sa novom grafom sam dobio i te opcije
32xMSAA
I kako ti se kreću frejmovi,kakvi su ti dropovi?
I kako ti se kreću frejmovi,kakvi su ti dropovi?
šalim se igram na 8xcsaa al igrivo je i na 32x
frejmovi su oko 30-40 dropova nemam nikakvih cak niti kod explozija
Pitam zato što mi je isto stavio na 32 ili na 1. frejmovi oko 80-100 a padovi do 40
Pitam zato što mi je isto stavio na 32 ili na 1. frejmovi oko 80-100 a padovi do 40
da tako nekako i meni radi
Ljudi koliko ja znam za garandicu trebas biti veteran a kome to saljes da si veteran ????
Ljudi koliko ja znam za garandicu trebas biti veteran a kome to saljes da si veteran ????
Nikome ne šalješ ništa, samo trebaš imati na istom accountu registrirano više od jedne BF igre.
Ali to se rijetko deketira pa odeš na EA support i kažeš im da ti nije prepoznat Veteran status i onda ti to oni riješe.
Ljudi se hvale kako stalno igraju i da je ekipa na ventu. Pa gdje ste sad da igramo?
(bio sam napisao ovakvu poruku u server temi, pa kad sam vidio sta sam napravio, obrisao sam tamo i postao ovdje)
Jebiga kad dođeš u krivo vrijeme na vent
a zakaj meni nikad bugov server nije otvoren??? uvijek mi je siv
Pi7de dođite na server, prvih 31 dobije moj dog tag.
Ajmo pi*ke na server.
a zakaj meni nikad bugov server nije otvoren??? uvijek mi je siv
Moraš ujutro oči oprat, zar te nisu to učili
Ajmo pi*ke na server.
Kome ti pi*ke pi*ko
Imam pitanje.Mogu li dok igram kako koristiti Voice Chat(mislim da ga igra ima),ako ga koristim,suborci me čuju?
Imam pitanje.Mogu li dok igram kako koristiti Voice Chat(mislim da ga igra ima),ako ga koristim,suborci me čuju?
Cuju te u tvm squadu, u Options ga moras ukljucit

Danny majstore morao bi stvarno razmisliti o uvođenju restrikcija za medic klasu po squadu. Jedan medic po squad i to je to.
Pogledaj screenshot. Ubijem dvojicu iza ugla, pojavi treći, njega ubije netko drugi (dakle ne ja) i sekundu kasnije se točno tamo spawna njegov squad memeber isto medic (valjda je bio u procesu spawnanja kad je njegov squad memeber bio ubijen). Da ne govorim koji je to pain in the ass (medic klasa) kada imaš klan (PSI ili PIS) koji vara.
To ne treba uvodit. Ali trebalo bi iskljucit team kill. Danas ubijem jednoga sta je mome htio ici vrat presjeci i jos i svoga pokosim usput. Zakacio ga metak.
Danny majstore morao bi stvarno razmisliti o uvođenju restrikcija za medic klasu po squadu. Jedan medic po squad i to je to.
Pogledaj screenshot. Ubijem dvojicu iza ugla, pojavi treći, njega ubije netko drugi (dakle ne ja) i sekundu kasnije se točno tamo spawna njegov squad memeber isto medic (valjda je bio u procesu spawnanja kad je njegov squad memeber bio ubijen). Da ne govorim koji je to pain in the ass (medic klasa) kada imaš klan (PSI ili PIS) koji vara.
svaka boljka ima svoj lijek...
kak smo danas poslije podne danny,pirat i ja kao inzinjerci s cg-om na sve medice i da vidis da smo ih rasturili...a butcher nam je kao potpora bio ili medic ili assault.
svaka boljka ima svoj lijek...
kak smo danas poslije podne danny,pirat i ja kao inzinjerci s cg-om na sve medice i da vidis da smo ih rasturili...a butcher nam je kao potpora bio ili medic ili assault.
To ovisi. Eto večeras na ovoj mapi (screenshot) dva medica stoje u kući kod Alpha M-coma, netko roka sa CG-om, ja uletim sa Thompsonom, koknem jednog (pazi čuda nisu umrli od CG-a), drugi kokne mene i ja lijepo mogu gledati kako taj lik koji je mene koknuo oživljava svog kolegu kojeg sam ja koknuo. Kao da nisam ništa napravio ubivši tog jednog medica, i nakon toga smo popušili taj M-com.
Taj Alpha M-com je baš prije ovog mosta gdje su zadnji M-comovi. Inače, na onom drugom screenshotu imaš 4 strojnice. Znači squad pun medica.
Što je bilo s onim BIG_CAHOONEZ koji je bio optužen za hack? Daj je koristio aimboot ili ne?
Što je bilo s onim BIG_CAHOONEZ koji je bio optužen za hack? Daj je koristio aimboot ili ne?
Pazi, lik ima 10/7 i najedanput počne rokati kao lud. Score mu ode na 21/7, ja mu kažem da isključi to sranje, on se počnne praviti blesav ali nakon toga score mu ode na 21/17 i tako dvije-tri minute. Inače Co7 ga je prvi zapazio.