Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.215.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Sorry ako je ovo negdje već riješeno, nisam mogao nać nigdje, radi se o izbacivanju sa servera. Dakle, nakon što se spojim na server (bilo koji), igram nekih 10-15 min i izbaci me van s porukom ''connection to the server has been lost''. Zanimljivo je da se to dogodi samo jednom nakon što pokrenem igricu, kasnije ne izbacuje, sve radi normalno. Ako npr. izađem iz igrice, ponovo pokrenem i opet odem na neki server, događa se ista stvar. Tražio sam na netu sličan problem, ali svi spominju izbacivanje svakih 5 min ili tako nešto, kod mene je samo jedanput. Zna li tko rješenje? Sve to mi se događa na XP-u, 3 Gb DDR2, ati 4670, router je thompson speedtouch s wirelessom, provider je t-com. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
ljudi, ovaj mi mjesec KONACNO dolazi novi PC, i daa vas pitam koliko dođe igra, i to originalka
(neznam sta mi je, 2 u mjesec dana ;-))
no ovaj multy nesmijem propustiti :D
50Niggas
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Ne znam jer ste vi to opazili ali meni se M16A2 čini pre pre slaba.Cak i kad koristim magnum ammo treba nekad 4 puta pogoditi u nekog što znači 12 metaka!

S magnum municijom 6 metaka je dosta.

Magnum municija poveča damage koji oružje radi za 25%. M16A2 radi 14.3 damagea na bilo kojoj udaljenosti. Ako koristiš magnum ammo damage raste na 14.3 + (14.3 * 0.25) = 17.875. Budući da M16A2 ispucava burst od tri metka znači da trebaš dva bursta (klika na mišu) da nekoga ubiješ. 2 bursta * 3 metka * 17.875 damagea = 107.25. Ako igrač kojeg ciljaš koristi keramičku pancirku zdravlje mu raste na 125 i onda ti treba još jedan burst, znači maksimalno 9 metaka trebaš potrošiti na jednog čovjeka.

Još imaš opciju headshota kod kojeg damage raste za 2.1x, znači jedan burst radi  3*17.875*2.1 = 112.6125 damagea, tj dovoljna su 3 metka u glavu, 4 ako ima keramičku pancirku.

Druga stvar je ako recimo ko ja ne znaš ciljati pa ti treba malo više metaka Belji se. Pogledaj si statistike pa računaj ako ne vjeruješ.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
17 godina
@funky donkey
Probaj u postavkama routera iskljucit upnp.
I meni se ista stvar dogadjala i ovo mi je pomoglo.
Bit će!
16 godina
neaktivan
Funky Donkey kaže...

Pozdrav svima!

Sorry ako je ovo negdje već riješeno, nisam mogao nać nigdje, radi se o izbacivanju sa servera. Dakle, nakon što se spojim na server (bilo koji), igram nekih 10-15 min i izbaci me van s porukom ''connection to the server has been lost''. Zanimljivo je da se to dogodi samo jednom nakon što pokrenem igricu, kasnije ne izbacuje, sve radi normalno. Ako npr. izađem iz igrice, ponovo pokrenem i opet odem na neki server, događa se ista stvar. Tražio sam na netu sličan problem, ali svi spominju izbacivanje svakih 5 min ili tako nešto, kod mene je samo jedanput. Zna li tko rješenje? Sve to mi se događa na XP-u, 3 Gb DDR2, ati 4670, router je thompson speedtouch s wirelessom, provider je t-com. Hvala unaprijed.

ako je to onaj novi bijeli thompson ruter onda je do njega.nabavi novi ruter.isto je meni bilo i negdje sam našao da je do njega.zamijenio ruter i sve radi normalno

16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ljudi, ovaj mi mjesec KONACNO dolazi novi PC, i daa vas pitam koliko dođe igra, i to originalka

Bad Company 2 original aktivacijski ključ možeš naći za 169 kn (http://bit.ly/cWvE9e) sa dostavom putem emaila u roku par sati. Multiplayer ekspanziju Vietnam bi isto trebalo biti moguće nabaviti dosta povoljno kad bude izašao ove zime.

Pozdrav!

eNabava CEO; BC 2 Stats: http://bfbc2.elxx.net/sig/detail4/pc/DestructoCRO.png
15 godina

Evo moj ..reko bi naj score.

Rush mapa-16v16. Bez kampanja.

Na neku foru nemogu uzeti screenshot. Pasta mi bijelu sliku :S..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

58/7 jeeeeeeeeeeeeeeee.. svaka cast

16 godina
DestructoCRO kaže...
1337Code_breaker kaže...

Bad Company 2 original aktivacijski ključ možeš naći za 169 kn (http://bit.ly/cWvE9e) sa dostavom putem emaila u roku par sati. Multiplayer ekspanziju Vietnam bi isto trebalo biti moguće nabaviti dosta povoljno kad bude izašao ove zime.

Pozdrav!

g2play 112kn

16 godina
neaktivan

Svi na server odmah!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo stavio sam punu verziju pjesme koju možemo čuti u tgs traileru za battlefield bad company 2: vietnam pa je pogledajte:

Torrenti su budućnost..
17 godina
Co7 kaže...

Svi na server odmah!

ajmo.... ja cekam 15 min da se netko pojavi pa idem dalje

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan

Ajmo u 20h se naci na bugu!

Nemoj te da cekam, sada sam lvl 40 i imam zlatani lancic :))

16 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Nemas jos , zlatni si od 41 lvl , sto bi u Bosni rekli - jos ti pure moras jest. :)

17 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/1286100.aspx

Od idućeg mjeseca BUG server je zatvoren. Nadam se da to ne znači da se prestajemo skupa igrati, fino se pododajemo na friends listu i skupa šamaramo po serverima. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
:(
50Niggas
16 godina
neaktivan
bugson kaže...
Co7 kaže...

Nemas jos , zlatni si od 41 lvl , sto bi u Bosni rekli - jos ti pure moras jest. :)

Odlicno, sad sam pusiona... super.

Do 41. lvl cu valjda doci k sebi :)

15 godina
neaktivan

Sve što je lijepo kratko traje. Danas sam igrao i bilo nas je oko 10 ljudi na serveru previše killova 100 a nas 5vs5, to su killovi i mape za puno igrača minimalno 15vs15. Server je rijetko kada pun tako da se ne isplati...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/1286100.aspx

Od idućeg mjeseca BUG server je zatvoren. Nadam se da to ne znači da se prestajemo skupa igrati, fino se pododajemo na friends listu i skupa šamaramo po serverima. :)

Steta!

Iako je to logican potez, ali stvarno je steta sto se ekipa rasula.

Nadam se da ce se ipak ekipa skupiti za mjesec - dva, pa cemo nastaviti gdje smo stali.

16 godina
neaktivan

i sad kad bas dobivam novu grafu za mjesec dana danny zatvori server

what a shitty luck...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šteta servera. Najbolje igre su bile na njemu. Puno bolji igrači od onih na drugim serverima. ŠTETA!!!!!!!!!! Svaki dan sam ulazio po 10ak puta i nigdje nikoga.

15 godina
neaktivan
unique83 kaže...
@funky donkey

Probao, kad stisnem da prihvati pukne mi veza (zapravo sve lampice se isključe osim power), sve se ponovo spoji i opet piše da je upnp uključen, kao da neće prihvatit. Probat ću googlat, ako imaš kakav prijedlog bio bih zahvalan.

15 godina
neaktivan
Suvre kaže...
Funky Donkey kaže... 

Pozdrav svima!

ako je to onaj novi bijeli thompson ruter onda je do njega.nabavi novi ruter.isto je meni bilo i negdje sam našao da je do njega.zamijenio ruter i sve radi normalno

Nije bijeli! :-)

15 godina
neaktivan

Ah,what a heck,sta ces.Vec se ponavljam ali ne moze se ovako ni ocekivati pun server.Ima nas dosta koji bi igrali i kad pogledamo u favorites kad ono prazan server.Meni se osobno neda cekat 2-3 runde da se ekipa skupi,pa pricekam nekad 10 min na serveru ali nigdje nikog i onda odem na neki sa 31/32.Ako stvarno zelimo da server bude bar djelomicno pun treba dogovorit termin za igranje i da se taj termin ne mijenja,pa bi uvijek bilo bar 5v5

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ništa trebalo bi onda prije gašenja servera organizirati 32 GUNS SALUTE u spomen svih odličnih partija odigranih na njemu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jednostavno nema više dovoljno ljudi.
Prije 2 mjeseca otprilike za mjesto na serveru se čekalo. Sada nema dovoljno ljudi tu sa foruma i jednostavno je neisplativo.

Ali kao što sam rekao, svi se fino dodamo na friends listu i šamaramo random ekipu na njihovim serverima. :)
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

A mozda da organiziramo skupljane sredstava? :)

Ja sam za! Neka svako da 10 kn i to je to.

16 godina

pokusalo se vec

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
gamer4ever kaže...

Sve što je lijepo kratko traje. Danas sam igrao i bilo nas je oko 10 ljudi na serveru previše killova 100 a nas 5vs5, to su killovi i mape za puno igrača minimalno 15vs15. Server je rijetko kada pun tako da se ne isplati...

i ja sam bio. bilo je dobrih nekoliko partija ali se brzo razvodnilo. šteta za bugov server, nadam se da će se aktivirat ponovno kad stigne Vietnam

15 godina
neaktivan
Funky Donkey kaže...
unique83 kaže...
@funky donkey

Probao, kad stisnem da prihvati pukne mi veza (zapravo sve lampice se isključe osim power), sve se ponovo spoji i opet piše da je upnp uključen, kao da neće prihvatit. Probat ću googlat, ako imaš kakav prijedlog bio bih zahvalan.

Evo izgleda da sam složio, isključio sam bittorrent prije isključivanja upnp-a i nije se resetirao router, sad sam igrao kojih sat vremena bez izbacivanja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice