Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.181.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Uf kako me sada išlo u partiji s VSS+ mortar combo, jedno 20-tak killova i uspio 2 m-coma uništiti s mortarom. Šteta što je ostatak tima bio podosta slab. Neodlučan

Sviđa mi se VSS, nije loš ni za snipanje, a i možeš glumatati polu-assaulta s njome jer ima jako dobar fire rate. Jedino što ima malo metaka, pa se mora uzeti ammo perk.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

ako netko ima BC2 na steam-u, a nije probo Medal betu sad to može preko steam-a

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hvala, ali nisam stvarno nista koristio. cak sam mutirao i mic na kontroloru (razer megalodnon) tako da nikakav zvuk nije mogao dopirati.

Hmm... Možda to nema veze? Možda si podesio Push key to talk, a ti si možda slučajno stisnuo tu tipku?

Cak sam imao i iskljuceno pust to talk i uopce mogucnost za prijenos zvuka! I to mi je tako stajalo dvije tri partije, i onda sam samo izaso... i nisam se vratio :). Kao, meni ce stajat zvucnik pored imena??? Meni? e pa nece :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Uf kako me sada išlo u partiji s VSS+ mortar combo, jedno 20-tak killova i uspio 2 m-coma uništiti s mortarom. Šteta što je ostatak tima bio podosta slab. Neodlučan

Sviđa mi se VSS, nije loš ni za snipanje, a i možeš glumatati polu-assaulta s njome jer ima jako dobar fire rate. Jedino što ima malo metaka, pa se mora uzeti ammo perk.

A kako si sa mortarom unistio m-com?

....SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan
Sandman, pa možda je bio 'pri kraju'... Slično kao s C4, rocket launcherom ili s tenkom...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

Pokusavao sam ja to, ali nisam uspio pa me zanima.

....SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan
Hmm... Ja mislim da se može...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan

Prati kad bacis mortar na m-com uopce mu ne oduzimas energiju.

....SandMan_CRO....
16 godina
neaktivan

Možda je gospodin sa vss-om i mortarom dobiivao bodove za obranu armanog m-coma, ako je pobio protiUnike i pjehote onda je dobio bodove..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

0 0 hvala 0
16 godina

Srušiš zgradu u kojoj je m-com s mortarom. A izgleda da dosta ljudi ne kuži da se to može kao recon. Često se desi da ima brdo recona ali da bi netko od njih iskoristio to na zgradi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 2:01 (Rhox).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad je u zgradi ok,al kad je na cistini ne.

....SandMan_CRO....
17 godina
Y2K2 kaže...

Kad je u zgradi ok,al kad je na cistini ne.

Ma ne mozes na cistini, jedino sa C4, ali kako je i on u banani od zadnjeg patcha, i to je pitanje. Mortar ne pada na jedno mjeso, nego u sirinu, pa ako i pogodi m-com, pogidit ce jedna max dvije rakete, a to ga ne ostecuje puno.

Ekipa, Co7, skank mislim da otpadam za subotu, stari me jutros zove da ce kucu otkrivati u subotu, pa cu morati do njega, tako da sam slobodan tek nekad uvucer ili u nedjelju. Ako SLUCAJNO budem tu javit cu se. sory jos jednom.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

mortar se jedino baca na mcom kad si att a def tamo defjuza, onda je najjaci i najkorisniji :=)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 8:27 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

mortar se jedino baca na mcom kad si att a def tamo defjuza, onda je najjaci i najkorisniji :=)

hehe, jest ali ako se baci prije nego def dode da defjuza, jer znas i sam da mortar kasni (pocme padati tek nakon par sec), tako da je najbolje cim tvoj postavi malo prati da vidis jeli se priblizavaju def i onda opali jer kasno je baciti kad vec dode.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina

tako sam mislio, krivo se izrazio

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

onda.... kakvi su planovi za sutra? kad pocinje jeba*ina?Smijeh ko ce nam pomoc (meni i co7) protiv dusmanina?

opet me sinoc kickalo... taman me krene i baci me... i kasnije se ne mogu spojit

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako slučajno prebacite event za nedjelju poslijepodne i ako će vam falit suborac, count me in..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina

Ako ce vam trebat jedan za sutra mozete racunat na mene između 12 i 15h.

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ja sam uvijek za, ako kome treba stavljat, ups treba igrač, ali sad uglavnom derem po tf-u i l4d-u

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
null kaže...

ja sam uvijek za, ako kome treba stavljat, ups treba igrač, ali sad uglavnom derem po tf-u i l4d-u

naravno, uvijek ima zednih guza... pa onda mozemo u vlakic

15 godina
skank666 kaže...
null kaže...

naravno, uvijek ima zednih guza... pa onda mozemo u vlakic

hahaha, ti moras napisati knjigu, ja ju odmah kupujem

17 godina
neaktivan

Ako će se ići na dvoboj u subotu, da li će te snimati taj dvoboj?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

2 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ako će se ići na dvoboj u subotu, da li će te snimati taj dvoboj?

Mozda bi se mogao i snimiti, onda neki video sloziti.

Evo izgleda da sam ponovno u igri za subotu. :D

15 godina

Nece to biti dvoboj, prije hardcore razguzivanje. Skank se jos jucer poceo pripremat podmazivanjem... Tak da nece biti za mlađe od 18.

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
odjavljen

cekam jos ove curice da se jave.... co7, kuky, pirat, danny, dadoZG. decki : u subotu sam slobodan skoro pa cijeli dan, dupe podmazano - chuna protrljana.. kad cemo? hvata me nervoza

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BTW sto je sa onim filmom koji ste nedavno pravili, tocnije kad je onaj jedan lik upa u server i poceo snimat.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam osjećaj da se nisu mogli dogovorit oko autorskih prava pa otišlo sve u 3 pm

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
moderator
skank666 kaže...

cekam jos ove curice da se jave.... co7, kuky, pirat, danny, dadoZG. decki : u subotu sam slobodan skoro pa cijeli dan, dupe podmazano - chuna protrljana.. kad cemo? hvata me nervoza

Ma ne smiju se oni javiti, skank. Dok su im gu.zice u pitanju, napunili su gaće. :D Da barem nisi spomenuo kako si chunu naljutio... :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.
16 godina
moderator
skank666 kaže...

Ja mislim da bi najbolje bilo da igramo negdje na večer poslije 9h(osim ako ne ides van prčit?)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

(osim ako ne ides van prčit?)

LOOOOOL

OT - meni paše kad god, što se mene tiče možemo i danas. Imate me na stimu, na ventu na MSN-u. Viknete i ja sam spreman za šamaranje nauljenih guzica.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice