Da ali malo je bezveze kad su svi medic. Meni je super s inženjerom.
E sto se tice onog specact sranja, negdje sam procitrao da ce se kao placati. Ako su i ta oruzja uvjet za zadnje dvije insignie onda lagano racku..
E sto se tice onog specact sranja, negdje sam procitrao da ce se kao placati. Ako su i ta oruzja uvjet za zadnje dvije insignie onda lagano racku..
Vjerovatno će biti, ništa neobično, tako je bilo i u prošlim nastavcima (Northern Strike za 2142).
ma cim se slozi po jedan klan squad sa svake strane je hebenica za igrat bio SC ili HC... ovi kaj bezglavo letaju su onda za stats padanje.
cek, taj specact su u biti samo druge teksture na oruzjima i uniformama? ili ne
Jedan savjet za sve koji su imali fps drop nakon patcha!
Samo instalirajte proslu verziju drivera za grafiku (dok novija ne izadje)!
Nakon patcha su mi pali fps-i za 20tak (ne %), tako da mi je postalo skoro ne igrivo! Ali sada kada sam stavio drivere 8.64 (ili tako nesto), sve radi savrseno osim malo duzeg load-a pocetku.
Necu se naljutiti na tipku hvala :).
Nax, oni tvoji driveri mi nisu pomogli, tesko je bilo igrati bez zidova i sa bijelim krugovim! 
Vraćeni. Sad mi sve radi napokon.
Duzi load na početku ima dx10, dx9 ima normalan.
Da samo drugačija boja. Maskirne puske, kuzis da se slazu sa uniformom koje su također malo drugačije.
To mi zvuci tako gay
. Moras se spickat za bojiste...
Da samo drugačija boja. Maskirne puske, kuzis da se slazu sa uniformom koje su također malo drugačije.
To mi zvuci tako gay
. Moras se spickat za bojiste...
Ma cure to vole, pitaj skanka :D Ne gledaju one tabelu, već ko najbolje izgleda na bojištu :D
(nećemo na ovu temu, nismo se prošli put fino proveli :D)
Podsjetilo me to na jednu situaciju iz doba 2142, moj frend je igrao s nekim pajdom iz Njemačke i ovaj mu kaže:
-Znaš li koja je ovo puška?
Frend rekao da ne zna.
Ustvari to je bio SCAR, standardna assault rifle EU strane, al sa novim skinom, bez ikakve razlike u šteti, precizosti, recoilu...
Najsmješnije je to što je taj skin koštao 10€ :D
(al bogatim zapadnjacima takve perverzije nisu skupe ;))
Battlefield Wiki kaze 5€ za konzole. link
Jeste probali sa helicem ono kad jedan iz helica ispali tracer dart a drugi posalje onu raketu, neznam kako se zove. Dosta dobro to funkcionira, mislim da unistava tenk iz prve, al nisam siguran.
Ma to je na bfu uvijek bilo, ljudi se razbacaju po mapi ko ovce. Onda se čude kad ih klan iznabija, pa ih nazivaju čiterima, a ustvari ne možeš sam protiv sqad igre. Squad play i komandir uvelike poboljšavaju timsku igru, pod uslovom da se igra zajedno, kako je i zamišljeno, a ne kad si u squadu s nekim ko pojma nema ni od igre ni od komunikacije.
Ali uvijek je dosta onih koji igraju kao lone wolf i ganjaju samo neke svoje ačivmente i ciljeve.
Jbg :D
Jučer sam umro od smijeha, nakon par rundi smo se XII i mi malo izmješali da bude zabavno.
Uglavnom, rush je mod (sjećam se ko da je jučer bilo), mi attackeri, Bučer, Pirat, Kuky i ja (ko i uvijek, Danny nas je jučer odjebo, kao vratit ću se al sutra)
ma bit priče je da smo uzeli m-com-ove a 6 i možda i više ljudi je bilo na prošlom spawnu,
ono, ko da su na drugom serveru, još smo mi odlično i prošli s obzirom da smo igrali nas 5,6 protiv njih 16. Tako da se slažem u potpunosti, squad igra je poanta igre kad je rush, ako su svi medic klasa je ok, vraćaš puno ticketa i imaš veće šanse uzet m-com.
NOT! :P
sjetite se onda kad smo srali po pustim GL-ovima i CG- ima.... na isto dode
Da, sad siluju s M60... (Butcher i Dado)
Nije isto, kak je isto, pa ne spemamo s gl-ovima, imamo puške isto kao i svaka druga klasa, ja nemrem izbacit granatu iz puške kad neznam kaj bi, kužiš, nemrem ubit frajera sa je8enom raketom iz CG-a ili RPG-a.
Ne živcira mene kod gl-a assault klasa, mene živcira kaj ekipa baca okolo granatice iz puškica ko da kiša pada. Rijetko tko me dobije 1 na 1 na serveru, osim naravno XII članova (nekih) i vas par kaj ste dobri i šupka s gl-om :P
A ako igramo timski, naravno da je bolje dizat se stalno i vraćat tickete (u rush modu)
Mi u squadu imamo engineera, assaulta i dva medica ili kako kada, uglavnom uvijek imamo sve kaj nam treba.
Edit: Brunek, ja volim igrati sa m60 i da, silujemo, uživamo u igri sa m60 a isti nije kao na opčetku najjače oružje. Probaj abakan, 2 metka i bok. A ak hoćeš možemo mi silovat i s nečim drugim, dobri smo, nije to do puške.
ma sve je to za ljude... to ja serem kad sam zivcan tj kad uletim medu njih 7 :)
a i ne igram s medicom jer mi se neda po mapi trazit krepaline..
@dado
mislio sam na forsiranje bilo gl-a ili bilo ceg drugog.... sebe nisam izostavio...
bez ljutnje.... to su ionako nijanse... bit je u uzivanju igrajuci tu igru. nikad nisam ljut kad me gaze osim ako npr. mi steka ili neki drugi faktor na koji ne mogu utjecati. za boga miloga prvi platinum mi je bio GL...
ma ne slusajte me, vruce je i sparno, nisam se naspavao, imam puno posla kojeg ne radim bas (tu kakam po forumu) itd. itd
samo reci : hrvoje, ne seri
zna li itko gdije se moze kupit bad company 2 u makarskoj??????? orginal...
@dado
mislio sam na forsiranje bilo gl-a ili bilo ceg drugog.... sebe nisam izostavio...
bez ljutnje.... to su ionako nijanse... bit je u uzivanju igrajuci tu igru. nikad nisam ljut kad me gaze osim ako npr. mi steka ili neki drugi faktor na koji ne mogu utjecati. za boga miloga prvi platinum mi je bio GL...
ma ne slusajte me, vruce je i sparno, nisam se naspavao, imam puno posla kojeg ne radim bas (tu kakam po forumu) itd. itd
samo reci : hrvoje, ne seri
Ma kaj bi se ljutio, ak ćemo se ljutit na igre i ovakve stvari onda se idemo lijepo pobit i svima će bit lakše :D
Ajde se naspavaj pa da rokamo kak treba navečer, e da, okupaj se za mene, nećemo se vidjet prije 8. mjeseca nekak si mislim.
Jel još nekog baca na desktop nakon patcha?
Mene stalno baca u šumu iz helikoptera nakon patcha, nikako da potrefim plažu :D
meni se dogodilo 2x da me na desk bacilo
Meni se jučer prvi put nakon patcha krešala igra. Mislim da je to bilo do temoeratura, čim sam otvorio stranicu kompa bilo je ok..
Ova druga slika zorno prikazuje timsli rad i uživanje u spawn rape-u :D
A prva slika pokazuje da sam ja govneco smrdljivo :D
Da, to je točno.
Malo prije bilo dosadno na Bugu pa se zabavljali i evo što se događalo
:
EDIT:ova zadnja je isti momenat kao ona piratova samo iz druge perspektive
zna li itko gdije se moze kupit bad company 2 u makarskoj??????? orginal...
U eNabave...
Nije mi dado dopustio da letimu heliu,i onda mu se dogodilo nesto.... I jučer se opet dogodio basereap,kuky nam nije stigao davat ammo-a kako smo jako trošili.
od ovog rejpanja bute pokupili teske bolestine. osusil vam se bude i otpal!!!
Naš kaj, s obzirom na moje današnje zdravstveno stanje neću isključiti tu mogućnost.
Neki lik sa EA UK foruma je nabavio server fileove i podigao server iz kuce, otkljucao SPECACT oruzja i malo nakon toga su mu izbrisali taj thread di je stavio slike. Sad opet pise:
"lol your right they deleted the specact thread ;P
but my server is modded
but it isnt running now
im runnign it off my PC
it has specact unlocked
unlimited ammo (+mags)
godmode
and so on ;0"
ovdje se vidi da SPECACT radi jer mu je brojalo statistike.
http://bfbcs.com/stats_pc/.arp
Ubrzo ce poceti banirati servere, EA nikako nece biti zadovoljan ovime
Naš kaj, s obzirom na moje današnje zdravstveno stanje neću isključiti tu mogućnost.
znaci treba sjesti i nesto zaigrati, potvrđena terapija by all gamers :)
Vraćeni. Sad mi sve radi napokon.
Duzi load na početku ima dx10, dx9 ima normalan.
To nisam znao, da li na dx9 ima vise fpsa?
Isplatili se prelaziti, odnosno da li sta gubim?