Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.269.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

Meni svake tri minute uspori igra na 1 frame u 5 sec. i  to traje 20 sekundi. Ima li netko ovakva iskustva, ne znam sta da radim.

Postalo mi je neigrivo. Mršti se

17 godina

Danny jesi mozda razmisljao da maknes team damage sa servera? danas me dvaput kikalo jer sam pobio svoje cijelu hrpu slucajno naravno!! jedamput sa pilom(medic) a drugi put skinuo nas tenk i pregazio 2 svoja jer ih nisam vidioNevinašce

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 14:36 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probaj vratiti stariju verziju drivera za graficku

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
15 godina
neaktivan

meni je prije par dana bilo oko 35-40 frejmova prosjek a sad mi je oko 20-25, sto je totalno neigrivo i jedva nesto upucam sto se mice...sad ne znam dal je do patcha ili jednostavno postalo pretoplo...

ubuduce kad vidite da vas pucam "Just Hold Still And I'll Make It Quick" Izlanuo se

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Danny jesi mozda razmisljao da maknes team damage sa servera? danas me dvaput kikalo jer sam pobio svoje cijelu hrpu slucajno naravno!! jedamput sa pilom(medic) a drugi put skinuo nas tenk i pregazio 2 svoja jer ih nisam vidioNevinašce

mislim da se nece maknut...i bas je kewl s time...

jedino sad kad ti uzmu 100 bodova za TK malo me zaboli kad nekog ubim slucajno...

u nekih 70% slucajeva kad ja timkilam netko pretrci ispred mene dok pucam, i ne kuzim kako tako brzo ubijem svoje a za neprijatelje mi treba uvijek koji metak vise...

when you go swimming this summer, don't forget to bring a towel!
16 godina
red_bull kaže...

Pazi drugi put. Nemoj pucati na blef u smjeru svojih, a kad se voziš tenkom onda gledaj na mapi ako su oko tebe.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 15:02 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Procurile slike o novim modovima koji dolaze

Conquest na Port Valdezu (3 flaga, 3 apachea, moon buggies,) i Neslon Bayu (4 flaga, vozila, po danu)

Rush na Atacami Desert i White Pass-u

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1208891-leaked-pictures-article-new-game-modes-must-see.html

http://img706.imageshack.us/gal.php?g=bfbc2gametotalbfru1.jpg

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 15:21 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 13
15 godina
neaktivan

pretpostavljam da je to iz map packa 4

a još ni 3 nije izašla, mada su rekli ako nebude problema sa patchom da će uskoro dat map pack 3

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
15 godina
neaktivan

omg POMOC kad got ocu igrat na BUG server izbaci me LOST CONECCTION TO EA ali sma na tom serveru zasto

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
made kaže...

omg POMOC kad got ocu igrat na BUG server izbaci me LOST CONECCTION TO EA ali sma na tom serveru zasto

ne znam.... mene danas 2-3 puta izbacivalo. al nije stekalo i noz je radio  :/

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
made kaže...

ne znam.... mene danas 2-3 puta izbacivalo. al nije stekalo i noz je radio  :/

ja uopce nemrem igrat cim uzmem class odma lost coonection to ea i onda opet onovno login al onda pak spaja 5 sati a moram izac

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ne pada mi na pamet.

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
16 godina
neaktivan

novi nick rebelsyyy ... krenio od 1 levela ... dosadilo mi Iznenađen

inace mene poslije svake 1 ipo mape izbaci sa servera... lost connection to ea .. tak nest

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 18:33 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina

Jel imaju u planu neku novu mapu nam  dat?Baš posve novu a ne novi mod za neku sad već postojeću mapu

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Jel imaju u planu neku novu mapu nam  dat?Baš posve novu a ne novi mod za neku sad već postojeću mapu

tak dugo nece dat, dok sve mape nece dobit svaki mod.

BC2 nick: herro Ray XFIRE; mypet
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

novi nick rebelsyyy ... krenio od 1 levela ... dosadilo mi Iznenađen

inace mene poslije svake 1 ipo mape izbaci sa servera... lost connection to ea .. tak nest

E tako je mene izbacivalo stalno prije pactha,a sad uopce ne izbacuje..

....SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Pecha kaže...

joooooj sinek pa to si mene teamkillo... vraga si ti promatrao nisam bio ni 1 min spawnan i taman da krenem na vrh brda ti me rokneš ko nekog psa lutalicu...pihhhhhhhhhh

heheheh da znam tebe i još jednog sam, prvo nekoga lika iza kuće, a onda i tebe. Ali ti si isto stajao na mjestu i gledao kroz scope.

Jbg jednostavno sam poludi kad sam vidio da više od pola našeg tima snipa po brdu neki čak i na spawnu.

hehehe pa normalno da sam gledao malo mi se scope zamaglio pa sam ga s krpicom morao cistiti...kak ocekuješ da kroz zamagljeni scope mogu gađati???

15 godina

Meni non stop na ekranu pise reload. Mali bug. Ima li netko rjesenje za ovo? Dosta iritira.

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
thechosenfreak kaže...

Meni non stop na ekranu pise reload. Mali bug. Ima li netko rjesenje za ovo? Dosta iritira.

I meni to zna pisat,al kad ispalim par metaka pa reloadam onda je u redu.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
15 godina
protjeran
thechosenfreak kaže...

i meni ja onak WTF pa imam 30 metaka

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan

Napokon "polovio" recon.. još malo pa 12x optika otključana, a onda vam se loše piše..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Napokon "polovio" recon.. još malo pa 12x optika otključana, a onda vam se loše piše..

ja derem sa sa onim prvim snipom najzesci od engineer nemam jos nis otkljucano a za receon immam sve zvezde pinove sve zivo

16 godina
neaktivan

Jedan savjet za sve koji su imali fps drop nakon patcha!

Samo instalirajte proslu verziju drivera za grafiku (dok novija ne izadje)!

Nakon patcha su mi pali fps-i za 20tak (ne %), tako da mi je postalo skoro ne igrivo! Ali sada kada sam stavio drivere 8.64 (ili tako nesto), sve radi savrseno osim malo duzeg load-a pocetku.

Necu se naljutiti na tipku hvala :).

Nax, oni tvoji driveri mi nisu pomogli, tesko je bilo igrati bez zidova i sa bijelim krugovim! Nevinašce

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
odjavljen

e jucer je bio dobar dan za umiranje... malo bio na serveru ownao, ownali me i svi mi skupa zajedno... onda sam u neko dogledno vrijeme pa valjda 2 timkila imao po partiji... i to pirata, sandmana, teknokya, glasni OS (XII)... a bilo ih je jos... ko ce sve to popamtit?!

@bruno

nisam znao da si usao u klan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

I to kakvo umiranje, dođem na server u neku ekipu gdje ih je pola bilo ispod lvl 30 a na drugoj strani ekipa se foruma + XII. Nemres prezivit duze od 20 sek. Za 2-3 runde se nekako izjednacilo. Hvala Dannyu i još dvojci na platinastoj za mine.Belji se

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
odjavljen

al nismo bili u istom timu? ne znam za vas ali meni nema goreg nego kad vidim da je citav squad medic... to mi djeluje nekako ocajno i LAME! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Neznam, jednom jesmo a kasnije neznam. Bio sam na jednom serveru i postavljeno je tako da u timu nemoze biti vise od 8 recona u mom slucaju. Vjerojatno je bilo tako namjesteno za svaku klasu. mozda da se to uvede. Ali onda nebi svatko mogao biti sto bi htio. Zamisli da Hr_The_Butcher nemoze biti medic.Namigiva

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 10:32 (agent_00klc).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

@bruno

nisam znao da si usao u klan.

Sad znaš  Belji se

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 10:58 (Šef).
16 godina
odjavljen

uf, pa tek sad vidim potpis... 

@agent

svida mi se to ogranicavanje klasa ali nije ni to rijesenje.... bar ne neko posteno.... ne znam. eno, sinoc sam u dvije potpuno razlicite situacije i mape u jednom trenu,na kilkamu nabrojao 7 medica... 

mislim sve je to u redu, igra to dopusta i ko sam ja da serem.. ali eto moram prisrat makar umro

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma to je na bfu uvijek bilo, ljudi se razbacaju po mapi ko ovce. Onda se čude kad ih klan iznabija, pa ih nazivaju čiterima, a ustvari ne možeš sam protiv sqad igre. Squad play i komandir uvelike poboljšavaju timsku igru, pod uslovom da se igra zajedno, kako je i zamišljeno, a ne kad si u squadu s nekim ko pojma nema ni od igre ni od komunikacije.

Ali uvijek je dosta onih koji igraju kao lone wolf i ganjaju samo neke svoje ačivmente i ciljeve.

Jbg :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice