sta je tebi necu ja kupovat novi proc da igram bad company ja samo pitam jel mogu igrat na dvije jezgre
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da moc ces igrat na x2 CPU
Hehe, ma nemoj ga zezat, mozda stvarno nije upucen.
Naravno da ces moci igrat, isprobavaj kombinacije detalja, filtera i rezolucije pa vidi kako ti najbolje odgovara i tako igraj.
frend mi ima x2 isto amd samo onaj 64 3000+ 2,8 ghz i steka mu nemres se ni maknut ima grafu nvidia gt8800 1gb
frend mi ima x2 isto amd samo onaj 64 3000+ 2,8 ghz i steka mu nemres se ni maknut ima grafu nvidia gt8800 1gb
ja igram 25-60..
medium
koja grafa???
Trebaš 6 jezgara za Bad Company 2 baš glatko igrati, ali je ugodno i sa 4. Najbolje je, ako možeš, da kupiš i7 980X - on ima 6 jezgara, ali ima i HyperThreading pa je logičkih 12, a to ti daje ogromnu prednost u igri.
stvarno koristi svih 6 jezgara?
Koristi i 12. Frend je probao i 24 (2x Xeon 5680) i koristi ih.
Šteka mu zbog slabe graficke...
omfg kolko taj proc kosta vidio sam jedan za 6000kn al kazu da nije bas nesto
koja grafa???
5770
Koristi i 12. Frend je probao i 24 (2x Xeon 5680) i koristi ih.
huh nasilna igra..
omfg kolko taj proc kosta vidio sam jedan za 6000kn al kazu da nije bas nesto
6000 je jeftino. Košta oko 7-8 tisuća.
omfg kupim BAD COMPANY2 instaliram pokrenem i pocne mi skidat igru pise update jbt update 6 gb update-a????????????????????
sta sad.. ne moze se spojit na EA-ine servere... jel jos nekome tako?
Pozdrav momci...i momćice ako ih ima...
imam PROBLEM u batlefildu bed kompani2...
Kontrole na mišu su mi skrud ap, kako god ga mičem lik se kreće na desno i samo prema gore ima pogled, u postavkama mi jednostavno neda da to namjestim kako god koji pokret napravim mišem on mi registrira AXISOX i gotovo. ima li netko slican bag? i ako ima kako to rjesiti? ili sam skinuo šiti verziju.
hvala.
Rijesenje ti je da kupis originalnu igru! Isplati se
Mislis da je svarno u tome keč?
Mislis da je svarno u tome keč?
Kvaka ti je u lošem cr**ku, ali nije u tome stvar, kupi oriđiđi i igraj sa dečkima na serveru.
NON-STOP imam problema sa konekcijom u bc2. Igram i druge online igre kao TF2, L4D2, LoL itd. no kod njih nikad nemam problema s internetom ili konekcijom. Jeli mozda postoji neki rjesenje?
pederu jedan čiterski,mene se ne čeka ha?? puj
Momci evriting iz okej. Radi. Hvala.
Trebaš 6 jezgara za Bad Company 2 baš glatko igrati, ali je ugodno i sa 4. Najbolje je, ako možeš, da kupiš i7 980X - on ima 6 jezgara, ali ima i HyperThreading pa je logičkih 12, a to ti daje ogromnu prednost u igri.
Slusaj nex-a, on zna sve o tome kako doci do prednosti u igri :).
Sorry, bila je prejaka prilika da prepustima :)
Slusaj nex-a, on zna sve o tome kako doci do prednosti u igri :).
Sorry, bila je prejaka prilika da prepustima :)
Hahaha!
zašto nemogu na server?
kaže server connection has been lost..
zašto nemogu na server?
kaže server connection has been lost..
Baniran si.
Baniran si.
dat cu ti ja..
De nije mi do šale igra mi sve nenormalno..
Baniran si.
dat cu ti ja..
Svejedno, mislim da si ti ipak dobio ban. :-)
Svejedno, mislim da si ti ipak dobio ban. :-)
de igra mi sve..
koji mu je qrc?
Baniran si.
dat cu ti ja..
De nije mi do šale igra mi sve nenormalno..
Ko kaže da se šali?
Evo ga radi
kako pucam iz UAVa iz one strojnice sta vec?