A ima li ovdije fora ko u MW2 da se mijenja TITLE i EMBLEM ili nešto slično ?
Nop,ništa slično...
A ima li ovdije fora ko u MW2 da se mijenja TITLE i EMBLEM ili nešto slično ?
Nop,ništa slično...
Ma nema veze, važno da je igra timska i zanimljiva. Jedva čekam da više završi ova škola pa da ju kupim !!!
kakve veze ima boja dogtage, glavno da si ga ubo i mu se smiješ :)
ne koliko ja znam
Da li netko od vas ima problem da se igra nakon 15-ak minuta igranja zblokira i cijeli komp smrzne da ga moram restartat? Nisam dugo igrao bc2 zbog kvara diska pa sam ga danas opet instalirao i 2 puta mi se tako zablokalo. Prvi razlog mi palo kao temperature ali proc ne ide preko 60, a grafa je oko 50, tako da to nemže biti nikako, jer prije je sve radilo bez beda. Da li možda nove drivere za grafu da stavim?
Da li netko od vas ima problem da se igra nakon 15-ak minuta igranja zblokira i cijeli komp smrzne da ga moram restartat? Nisam dugo igrao bc2 zbog kvara diska pa sam ga danas opet instalirao i 2 puta mi se tako zablokalo. Prvi razlog mi palo kao temperature ali proc ne ide preko 60, a grafa je oko 50, tako da to nemže biti nikako, jer prije je sve radilo bez beda. Da li možda nove drivere za grafu da stavim?
probaš
nikud ti se nežuri
meni se dans dogodilo da se 2 puta cijela igrica smrzla ali nije cijelo komp
meni se dans dogodilo da se 2 puta cijela igrica smrzla ali nije cijelo komp
Što si mogao izaći iz igre, ili se ona odmrzla? Meni bi baš slika stala a zvuk bisamo zujao kao da je određeni ton zapeo u nekoj beskonačnoj petlji, i bilo kakve komande nisu reagirale. Niš idem sad staviti drivere možda bude nešto od njih
Danny, daj se pohvali ajde, pa kaj ak bu piratu neugodnjak :D
Ma hebemu i dalje se igra blokira...sad imate slobodno mjesto na bug serveru ako već netko nije uletio
Mislim da mi je petogodisnji rođak izbrisao vojnika... jel ga mogu nekako vratit??? Toliko sam se trudio, taman otkljucao i recona do kraja.
EDIT:Nema veze, nekako sam sredio.
Kako taj leveling up ide tako sporo. Pa još nitko od vas nije lvl50 ?
kod mene je Co7 na vrhu liste s 8
a sknk ga slijedi s 6
Sad sam baš pratio i bacim bombu kroz prozor( nema stakla a i da ima bomba mora proletiti),ona leti taman u pola prozora i odbije se nazad van :(
A evo kad se plačete...
LOL @ Pirat! :)
Ajde sad recite da je nož zbugan
A evo kad se plačete...
LOL @ Pirat! :)
Ajde sad recite da je nož zbugan
Zbugan je al na meni nekim čudom radi
Nož je zbugan a to i je naj žalosnije... al dobro, Danny nije normalan pa onda on nije vodilja :)
1798!!!!! i to od top plejera a issssssss!
al nas je danny poklao... kako samo mozes spavat s toliko krvi na rukama... ts, ts, ts. ti nemas savjest, ne osjetis bol i prazninu u tom svom hladnom, nazovi, srcu?
Sinoć je jedan upitao: "zar imam plastični nož?!"