Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.108
|
čitano: 434.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 6
pirat kaže...
MasterG kaže...

ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo

BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042

Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...

https://discord.gg/b8NZUyPb

jel samo meni linmk ne radi il?

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
moderator
MasterG kaže...
pirat kaže...
MasterG kaže...

ekipa...šaljite Cyberu svoje nickove u PP da se skupimo

BTW jel postoji neki balkan discord? probao sam googlat ali našao sam samo 2042

Imate BUG discord s stotine kanala,stoji prazan...

https://discord.gg/b8NZUyPb

jel samo meni linmk ne radi il?

https://discord.gg/g6zG3FaDV

Probaj ovaj...

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 6

Veci rugpull nego NFT 2021. godine haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ja iskreno nisam nista jako dugo igrao, pogotovo FPS neki da me ovoliko privuce i ne pusta. Cijeli backbone igre mi je do jaja iako je jasno kao dan da to eventualno moze bolje, ova nova mapa mi je dost dobra, mislim da mi je win rate na njoj preko 90%, cak sam i ovaj Battle Royal probao i ne vidim sto je tu toliko lose. Ljude podsjeca na Warzone ali iskreno ne bi znao jer nisam igrao Warzone. Doslovno samo po cijele dane samo citam riganje vatre, a ne sjecam se kad sam se tako zabavljao uz neki FPS. Da, nije to BC2 i BF3, ali glupo je vijati 'prvi high', nece to vise nikad biti to, nisu igre sto su bile prije 10-15 godina, i to vam govori netko tko radi u gaming industriji (doduse mobile) i svjestan je kakvi se proizvodi plasiraju na trziste. Treba biti sretan na kraju dana sto sve sto je u Battle Passu cisto kozmeticki, a iz 'molim te kupi me' pop-upa se izade sa jednim klikom ESC tipke pri ulasku u igru. Jbg, it is what it is.
12 godina
Battlefield 6

"It is what it is" - ne prolazi - Baldurs Gate 3 i Arc Raiders. Moze se ak imas smisla, kapaciteta (tog ima) i volje. Kaj se WZ tice, ko usporedjuje RedSec sa WZom, WZ igro nije. 

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:11 (Super64).

1 0 hvala 0
7 godina
Super64 kaže...

"It is what it is" - ne prolazi - Baldurs Gate 3 i Arc Raiders. Moze se ak imas smisla, kapaciteta (tog ima) i volje. Kaj se WZ tice, ko usporedjuje RedSec sa WZom, WZ igro nije. 

Upravo tako ali nisi u pravu. Razumijem sto pricas, ali ne kuzim usporedivanje BF sa Arc Raiders, kao da usporedujes Auto Ciak i Bauhaus. Jasno mi je da su to ti stari Dice developeri napravili, i ovo i ono, i da se ne lazemo vjerojatno cu ju kupiti, ali ta igra mi nece pocesati taj svrbez za sjest u tenk ili heli i jebat nekom mater pola sata. Mislim da svi zaboravljaju u kakvim su stateovima prosle BF igre izlazile i na sta je to licilo dok se nije dovelo u red za koji mjesec. Treba bit svjestan da i dalje pricamo o EA i da igre vise nisu kakve smo ih znali prije, igre su danas money making machines i naravno da ce svi publisheri u ovom stadiju kapitalizma pokusati izvuci i zadnji cent sto mogu od igraca. Pogotovo kad pricamo o renomiranim, usudim se reci, brendovima kao sto je Battlefield.

Ne znam sto da ti kazem, svaki put kad imam neko pozitivno misljenje o BF6 ugusim ga negdje duboko u sebi jer je trenutno takav narativ kakav je. Bas me zanima kak ce se situacija razvijati sa Arc Raidersima, ali popratit cu svakako. Platio sam BF6 30 eura, naknadno kupio Battlepass za 21 i nesto, odigrao je za sada 100 i nesto sati, mislim da sam dobio my moneys worth sto god dalje bilo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice