Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.892
|
čitano: 394.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Battlefield 6
Bombilakus kaže...

Kad me nitko ne zeli ressat odem za tih pola minute po novu pivu. 

Uh, i onda nakon 30sec cekanja vidim da medic ide prema meni, dodje mi na metar i odjednom prodje pored mene i nastavi dalje.. a ja rejđam u pm 

14 godina
Battlefield 6

Trebaju nam pod hitno nove mape, mislim da sam 4 komada izbacio iz opticaja...

Usput, wtf je ovo, kud vode ove stepenice?

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Promster kaže...

Trebaju nam pod hitno nove mape, mislim da sam 4 komada izbacio iz opticaja...

Usput, wtf je ovo, kud vode ove stepenice?

Kad se sruši taj zid da moš odozgo skočit nekom na glavu ili ga nanožit s leđa

11 godina
Battlefield 6

Isplati se odigrat sp bar se dobije ovan fancy gold dog tag. I dobije se koji xp boost i dosta lijepih backgrounda i tako, za 5 sati igranja odradit to i ćao. I nije tak loše. Mozak na pašu i odradi se. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6
I dalje nisam dobio onih obećanih 12 bostova...jeste vi dobili, ko je ono imao probleme na početklu?
Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...
I dalje nisam dobio onih obećanih 12 bostova...jeste vi dobili, ko je ono imao probleme na početklu?

Vidio kod jack fragsa da je dobio, to si izganjaj jer je game changer, 12h ćeš imati xp double boost i 12 sati xpa za oružje a to nije zajebancija, piši im negdje. Žali se, šteta to ne pokupit. Jesi provjerio poruke u igri kao inbox možda trebaš claim tamo?

11 godina

pozdrav...dugogodišnji BF igrač ovdje...sa mnogima sam igrao ovdje, ali me se vjeojarno ne sjećate.

nego...da li je moguće da admin/OG posta stavi taggove na prvi post kako bi se našli "mi sa foruma"...EA/steam...štogod?

pa da se lista recimo daily/tjedno updejta...znam da smo to imali još i na BF3/4....vjerujem da bi svima koristilo i sad ida ćemo ubrzo imati jako dobre squadove i zabavu.

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:03 (MasterG).
14 godina
fila2208 kaže...

Također nisam ništa. Pisao supportu, nisu mi ništa koncizno vratili nazad.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
9 godina
sudy_freak kaže...
fila2208 kaže...

Također nisam ništa. Pisao supportu, nisu mi ništa koncizno vratili nazad.

14 godina
MasterG kaže...

pozdrav...dugogodišnji BF igrač ovdje...sa mnogima sam igrao ovdje, ali me se vjeojarno ne sjećate.

nego...da li je moguće da admin/OG posta stavi taggove na prvi post kako bi se našli "mi sa foruma"...EA/steam...štogod?

pa da se lista recimo daily/tjedno updejta...znam da smo to imali još i na BF3/4....vjerujem da bi svima koristilo i sad ida ćemo ubrzo imati jako dobre squadove i zabavu.

Helouu!

Naravno, najmanji problem.

Tko je voljan nek mi javi - Forum nick; ingame nick

Može ovdje, može privat

Dodat ću samo one koji se jave, da znam da nemaju ništa protiv da budu na popisu

Steam and EA: CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:11 (CyberDemonVZ).
14 godina
Battlefield 6

Trailer stiže

Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 6

Igram na PS5 i preloš sam na kontroleru🤦. Morat ću isključiti crossplay jer me taru picijaši😁🤷‍♀️

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dermentor kaže...

Igram na PS5 i preloš sam na kontroleru🤦. Morat ću isključiti crossplay jer me taru picijaši😁🤷‍♀️

A da baciš spin da su svi na pc cheateri i tjt. 

14 godina
Ekipa nikako da enablam secure boot u UEFIu,jel jos itko ima problema!?
Nedavno instaliran Win11
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Trailer stiže

Kako ova mapa izgleda jebeno, nadam se da će biti dobar flow, trebamo jednu vanserijsku mapu. 

15 godina
volegradele kaže...
Nedavno instaliran Win11

Navodno dice zna ko je bio cheater u bf3 i 4, kao npr ti. pa sad onemogućili za vijeke vijekova secure boot, i pristup igri.

13 godina
volegradele kaže...
Nedavno instaliran Win11

što točno neide kako treba? nemožeš naci di se nalazi secure boot ili ti ne prihvati promjenu? 

13 godina
volegradele kaže...
Nedavno instaliran Win11

Ugasi CSM i onda ce ti se otključati opcija za secure boot. Bar jw tako na vecini matičnih ploča u zadnjih par godina.

16 godina
Battlefield 6

Nakon 10tak sati igranja ne vidim da ću produžit EA Pro pretplatu. Po meni ovo nema veze sa BF. Ovo je zamaskirani CoD. Najveće razočaranje su mape, ovo jednostavno NIJE stvoreno za 64 igrača. Niti jedna mapa mi nije nešto. Taman kad nekog rokneš umreš. Puške imaju apsurdno visok rate of fire, umre se u doslovno treptaju oka. Napucavanje mi je nekak čudno. Kretanje vojnika je malo usporenije ali kad se dođe 1vs1 pa meni to više liči na Doom ili Unreal Tournament. Setting opet isti prožvakani, 100 puta viđeni moderni rat. Odigrat ću još malo da opravdam bačenih 17 eura a onda povratak na BF1 i V

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Evo ga!

Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 6

Evo i gameplay novih mapa,i da moze se vozit golfcart

Origin:Overlord_HR, Battle.net:OverlordCRO steam: Overlord_HR
Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:51 (Overlord07).
Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
Battlefield 6

Jesam ja lud ili se trenutno ne dobivaju bodovi za repair?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:52 (Overlord07).
16 godina
Promster kaže...

Jesam ja lud ili se trenutno ne dobivaju bodovi za repair?

ne zbagano je

16 godina
Battlefield 6

A ja ga popravljam i popravljam....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Trailer stiže

Season 1, sve jasno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
Battlefield 6

Eastwood izgleda odlično.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Dva pitanja

Ako igram s ekipom s PS5, jedini chat je ingame, jel? Tamo ne postoje discordi ili tako neki programi koji rade u pozadini? 

I drugo, je netko skužio da se na mapi vide likovi iz squada, i svi imaju neke brojke 0, 1, 2.. dvojica mogu imati isti broj, nije 1234. Što je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ako igram s ekipom s PS5, jedini chat je ingame, jel? Tamo ne postoje discordi ili tako neki programi koji rade u pozadini? 

Koliko ja znam mozete napraviti party bas preko PSN i tako pricati, odnosno bar je tako bilo na cetvorci. Ne postoje programi, osim ako ces upalit npr Discord na mobu i tako pricat s ekipom.

Koliko bugova danas u igri, u 60 sati igranja mi nije ovoliko bilo koliko danas. Prvo mi HUD zbuga, ne pokazuje kad sam na objektivu koliko je defendera/attackera i koliko je ostalo do capturea. Onda taj isti game ih koljemo i napise mi draw na kraju, iako sam siguran da smo ih pobjedili. Onda iduci game klasicni netcode issues, svi imaju laser beamove osim mene, ubijaju me 2 sekunde nakon sto se sakrijem iza neceg. Onda me odbacuje od sta god da se zabijem 3 metra u zrak. Onda promijenim class pa mi pusku pomakne tri puta vise nego sto inace stoji i sakrije mi pola ekrana. Mislim si ajde uhvatio sam takav lobby, izadem, trazim opet gejm, 3 minute mi searcha za gejm sto inace nikad nije slucaj i nade mi za doslovno 3 sekudne i onda me baci u jos gori. E zivote izbusena carapo...

14 godina
Rocinante2112 kaže...
volegradele kaže...
Nedavno instaliran Win11

što točno neide kako treba? nemožeš naci di se nalazi secure boot ili ti ne prihvati promjenu? 

u BIOSU ne prihvaca promijenu,mislim stavim na "enable" i sejvam ali kad uđem u Winse vidim da nije prihvaceno-

rijesija,hvala..iskljucio CSM

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put danas u 21:53 (volegradele).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice