Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.688
|
čitano: 354.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 6
dj_renny kaže...
Bombilakus kaže...
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

Očito ne smiš imat svoje mišljenje da te ne poseru. 

Ja te nisam sposrao,samo me zanima šta je sa zvukom pošto se dosad nitko nije žalio na zvuk.

Čak suprotno,nema tko nije rekao da mu je zvuk odličan,osim tebe naravno.

Evo ovako, imam 3 slušalice.  Na nijednim ne mogu namjestit da mi zvuk ne clipa na low frequencijama. Previše stvari su nabili unutar maloga raspona. Imam DT 990 Pro, Akg i jebeni "gejmerski" Arctis 7. Morat cu se dobro poigrat dok složim profil koji odgovara ovoj igri. Na BF4 je sve radilo uredno bez puno zajebancije. 
Sad cu istestirat u igri sa svim mogucim profilima al kažem ti meni zvuk ne odgovara za sada. Ljepota zvuka je šta jedan profil ne odgovara na sva uha.... 

I meni na DT 770 Pro clipa na low.

Jel spajate Beyerdynamic na matičnu ili imate AIMP/DAC?
Ja nisam primjetio nikakve probleme . Meni je zvuk fantastičan! Toliko dinamičan, širok, vjerodostojan da je to čudo.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina
Simke8.1 kaže...

Prije nekih 5 sati sam otkrio Conquest Hardcore, i ljudi moji... ma kakav kokain...

Mislio sam proslo je 45 minuta, pogledam na mobitel, pola 9, zaboravio psu dat jest, 5 propustenih poziva od zene, ne znas ko mi vise psuje mater...

Prosetat psa, poslat zenu van, otic po 6 pivica i zracit se pred monitorom ko u reaktoru 4 do jutra 

Tak je kad ne znaš pucat pa ideš easy way na hc. Za svakog ponešto, srećom pa bf nudi svima nešto.

Inochulum kaže...

Ja ekipa ne znam, ali meni su ove mape užas. U odnosu na čak i prastari bf3, ove mape su valjda duplo manje. ovo je bf sa najmanjim mapama, a dizajn conquest mapa mi blaga katastrofa. Sve ok sa igrom, ali level dizajn...0 bodova. ps nema suppresion mehaniku?! cod-ifikacija.

mape jesu nešto manje,ali fino teku.

Jučer sam rekao da  je sobek loš, no sinoć sam uzeo assaulta pa je bio shtgun city i bila je super mapa. Nisu puno manje, izennadio bi se, samo djeluju sa više prozora, otvora, vertikalnst pa ti djeluje da nikad nemaš mira i zaklona, što i ne.

Suppression mehanika je smeće, i kvarila je bf3.

Ovdje imaš bloom, ako ne tap fireaš, nisi stabilan meci idu okolo. Simple as that.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
sudy_freak kaže...
dj_renny kaže...
Bombilakus kaže...
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

Ja te nisam sposrao,samo me zanima šta je sa zvukom pošto se dosad nitko nije žalio na zvuk.

Evo ovako, imam 3 slušalice.  Na nijednim ne mogu namjestit da mi zvuk ne clipa na low frequencijama. Previše stvari su nabili unutar maloga raspona. Imam DT 990 Pro, Akg i jebeni "gejmerski" Arctis 7. Morat cu se dobro poigrat dok složim profil koji odgovara ovoj igri. Na BF4 je sve radilo uredno bez puno zajebancije. 
Sad cu istestirat u igri sa svim mogucim profilima al kažem ti meni zvuk ne odgovara za sada. Ljepota zvuka je šta jedan profil ne odgovara na sva uha.... 

Ja nisam primjetio nikakve probleme . Meni je zvuk fantastičan! Toliko dinamičan, širok, vjerodostojan da je to čudo.

Potvrđujem. Nemam beyerice ali imam ifi zen can/dac combo i nisam primjetio nikakvo clipanje u bilo kojem settingu

15 godina
Battlefield 6

Ako netko želi probat izvuć još.

stvorite user.cfg i ulijepite ovo unutra, izmjenite po potrebi.

Još par dodanih komandi šta pročišćuju igru. Ova light može bacti sve u menu u crno, ali igra radi odlično, a daje po 20fps.

Sretno.

Thread.ProcessorCount 8

Thread.MaxProcessorCount 16

Thread.MinFreeProcessorCount 0

GstRender.Thread.MaxProcessorCount 16

Thread.JobThreadPriority 0

Thread.Enable 1

RenderDevice.RenderAheadLimit 2

RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1

RenderDevice.TripleBufferingEnable 0

WorldRender.MotionBlurEnable 0

WorldRender.MotionBlurQuality 0

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount 0

WorldRender.DofEnable 0

WorldRender.FilmGrainEnable 0

WorldRender.ChromaticAberrationEnable 0

WorldRender.LensFlareEnable 0

WorldRender.VignetteEnable 0

WorldRender.SSAOEnable 0

WorldRender.DynamicAOEnable 0

WorldRender.LightTileCsPathEnable 0

WorldRender.AnamorphicLensFlareEnable 0

WorldRender.GlareEnable 0

i za fps pokazivač. samo brojka.

perfoverlay.drawfps 1

perfoverlay.drawgpu 0

perfoverlay.drawpixelthroughput 0

perfoverlay.drawsim 0

perfoverlay.fpsdisplayformat 4

perfoverlay.fpsdisplayoffsetx -100

perfoverlay.fpsdisplayoffsety -25

perfoverlay.fpsdisplayscale 1.5

Moj PC  
1 0 hvala 2
6 godina
fila2208 kaže...

Tak je kad ne znaš pucat pa ideš easy way na hc. Za svakog ponešto, srećom pa bf nudi svima nešto.

Pa ne bih rekao da je easy way, mislim meni treba da ubijem protivnika isto koliko i protivniku treba da ubije mene. Ako vec igramo nesto sto se prodaje pod milsim, glupo je da pogodim nekog snajperom i on nastavi trcati nakon metka u prsa kao da nista nije bilo. Vise mi je immersive i vise pazim gdje cu ici i na koji nacin i tako dalje.

Ali naravno, to each their own.

12 godina
Battlefield 6

Igraci su tak dobri vikendom da bi insta refund napravio da sam je prek steama uzeo... znaci likovi mi igraju snajpera u modu gdje se igra close combat 8v8 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Inochulum kaže...

Ja ekipa ne znam, ali meni su ove mape užas. U odnosu na čak i prastari bf3, ove mape su valjda duplo manje. ovo je bf sa najmanjim mapama, a dizajn conquest mapa mi blaga katastrofa. Sve ok sa igrom, ali level dizajn...0 bodova. ps nema suppresion mehaniku?! cod-ifikacija.

Istina.nisu mape kao u b3,b4 vise su mape velicine bad company 2 

15 godina

Headshot sa sniperom mora biti instant kill ali nije uvijek i to nervira.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Battlefield 6

Chat rage..

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Inochulum kaže...

Ti si očekivao da ove neznalice bez mašte naprave nešto kao bf3/4?  To su radili umjetnici napravili umjetničko djelo i nema više,sad su tu novi klinci. Zapravo dobit češ to šta si želio ali samo sa dodanim remaster mapama. Mora se priznat ovo je totala odmak od prošlog 2042 i na tragu su stare slave.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
4 godine
Battlefield 6

Jedina prava BF mapa ovdje je Firestorm, Mirak nije loš isto, ostalo sve smrdi na cod.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Pozdrav!

Ja i moji kolege tražimo Međimurce i Zagorce (može i drugi kome će se dopasti poruka) koji vole psovati i izbaciti iz sebe kad ih nešto u igri je*e i kad umiru i kad im ne ide.

Tko ne voli psovanje i dobru zajebanciju, jbg, neće se možda s nama dobro snaći.

Javite mi se privatnom porukom tko je zainteresiran 

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Igraci su tak dobri vikendom da bi insta refund napravio da sam je prek steama uzeo... znaci likovi mi igraju snajpera u modu gdje se igra close combat 8v8 

A zašto pobogu u današnje vrijeme se ne squad upate...pa zar nisu već svi našli neke discorde di će se malo družiti i pucati.

Kad solo igrač ne očukuj od nikog ništa i tjt, a kad se desi repair ili revive fino se zahvali.

zašto ni bi igrao ono što želi u video igri koju je platio kao i ti? Naravno da nije optimalno, ali koga briga za optimalno ako je njemu zabavno.

Ti onda potegni jače da iskompenziraš igrača manje i dobro 

Simke8.1 kaže...

Pa ne bih rekao da je easy way, mislim meni treba da ubijem protivnika isto koliko i protivniku treba da ubije mene. Ako vec igramo nesto sto se prodaje pod milsim, glupo je da pogodim nekog snajperom i on nastavi trcati nakon metka u prsa kao da nista nije bilo. Vise mi je immersive i vise pazim gdje cu ici i na koji nacin i tako dalje.

Ali naravno, to each their own.

Nema veze to sa milsim, ali super je da svatko ima priliku igrat kako mu paše. Tek kad pređeš na soft zapravo naučiš kontrolirat recoil, i puno bolji igrač postaneš.

Znam jer sam i ja bio u hc na početku i mislio sam vau kako sam dobar, a zapravo šarao na sve strane i molio se bogu da nekog pogodim.

ali guštaj ako te to veseli dapače 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 12:01 (fila2208).
16 godina
e9droid kaže...

Jedina prava BF mapa ovdje je Firestorm, Mirak nije loš isto, ostalo sve smrdi na cod.

Firestorm je najgore šta su odabrali jer je najlakša za uradit. Izgleda mi kako će nadalje izabirat nezahtjevne mape, a veliki je izbor boljih mapa.Kad eto nemaštoviti moroni opet remesteriraju remasteriranu mapu tako da mi se čini kako ovo rade totalno oduzete osobe.

16 godina
hahhaajaads kaže...

Sta je tu problem njubaro

15 godina
Battlefield 6

Po vašem mišljenju:

Mape su:

16 Taman veličine i balanisrane
6 Trebaju biti veće, kao bf2042
11 Male
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 12:26 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Po vašem mišljenju:

Mape su:

Kako sad kao 2042? 

5 godina vajnate kak su mape tam prevelike i sad takva opcija?

سمندری ڈاکو
4 godine
fila2208 kaže...

Po vašem mišljenju:

Mape su:

2042 je imao gigantske mape koje nisu bile dobre čak ni za 128 igrača

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 12:44 (e9droid).
16 godina
Battlefield 6

Da su mape veče bile bi prazne bez akcije. Na serverima gdje su se vrtile manje mape uvijek puni bili. Neka naprave veče mape to se traži ali onda izbaciti autospawn obavezno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine

Da barem ubace još koju legacy mapu, tipa gulf of oman, shanghai, metro, caspian, kanali... ma bilo koju iz bf3

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 12:45 (e9droid).
16 godina
e9droid kaže...

Da barem ubace još koju legacy mapu, tipa gulf of oman, shanghai, metro, caspian... ma bilo koju iz bf3

Metro, caspian? Zar opet opet i opet pokraj 60 drugih mapa? Koliko puta treba remaster remastera treba radit? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 12:50 (dery).
13 godina
e9droid kaže...

Da barem ubace još koju legacy mapu, tipa gulf of oman, shanghai, metro, caspian, kanali... ma bilo koju iz bf3

Znači ja ne vjerujem da i dalje svatko traži taj jebeni Metro. Idite ga igrati u BF2042, remaster je napravljen, ne treba nam još jedan. 

Jednostavno ne razumijem da se ta mapa konstantno ponavlja u željama, a onda se gunđa kako su u BF6 kaotične mape. Dvostruki standardi. 

Ja ne volim ni u BF6 male mape, ali mi je zato i Metro bio jedna od najgorih mapa ikad. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
fila2208 kaže...

Po vašem mišljenju:

Mape su:

Balans između toga. 2042 prevelike ovdje premale manje više. Ali dobro dolazit će puno novih mapa i zaboravit ćemo na ove malecke brzo. Sad igraj šta imaš i to je to. 

15 godina
e9droid kaže...

gulf ti je sobek city bez plaže

šangai je relativno mala mapa, brzo se traversalo preko vode

metro lol

caspian je onako sweet spot veličine

kanali lol, jedino dobri za tdm

dakle opet se vraćamo da većina communitya želi bf3 mape koje su opet srednje veličine kakve su većina u bf6

uzmimo karkand, to je velika mapa.

šarqi peninsula, hrpa objectiva itd...dolazimo do toga da je bf2 imao najbolje mape.

u bc2 su ih smanjili 32 je bio sweet spot realno.

mape u bf6 nisu uopće male, u 2042 su prevelike pa svi traže neku zlatnu sredinu i vehicle whoring.

recimo iwo jima je odurna mapa, dakle jedno 423845238 vozila, svi imaju vozila, a ko odluči bit inf raznesen je stalno.

Onda daj nam vehicular warfare i dobro, svi u vozila i udarno....

na stranu sve,nove svježe mape, hrabri dizajnovi koji ili winaju ili flopaju, prepravljanje mapa koje community želi.,

svaka sezona da bude tematska sa 2-3 nove mape, bar jedna velika, dve srednje.

14 godina
Battlefield 6

EA ekipa koja nije mogla odmah igrat, jeste dobili XP boost?

Znači meni je fascinantno koliko vi vajnate na svaki k?

Ne sviđa vam se - nemojte igrat!

Bokte igra je vani jedva 24 sata vi već toliko nitpickate.
Jesmo zaboravili kakav je BF3 u startu bio?

A da ne pričamo BF4? Ili bože sačuvaj 2042!!

Nemojte me yebat da bi radije imali 30 mapa, 204910 oružja, 10498109 attachmenta ali da se igra ruši, netcode je u banani, perforamnse bože me 'slobodi?

Ili ovako da igra bolesno stabilna, super optimizirana, netcode koji stvarno super radi, AALII NEMAAM OVU XYZ MAPUUAUAPU, NEMAA M16A3 ILI AEK META PUŠKU, NEMaaa..

Stvarno ste mimoze u 3zdu  materinu

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
6 2 hvala 2
14 godina
Battlefield 6

Nisam vidjela da li je itko pisao ali imam onaj misty haze (kao white glare) i na određenim mapama je toliko jak da doslovno ne vidim ništa. Do čega je to i ima li kakav fix?

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...
dj_renny kaže...
Bombilakus kaže...
pirat kaže...
Bombilakus kaže...

Scarlett Solo 3rd gen. Zvuk nije loš samo po sebi već audio mix je malo loš

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
Battlefield 6

Veličina uopće nije problem (that's what she said) nego su "cluttered", odnosno pune kojekakvog "smeća" razbacanog okolo da služi kao cover tipa hrpa raspalih auta, bagera, kamiona, vreća pijeska, betonskih blokova itd.

Ali puno radije bi ovako nešto nego one ogromne sterilne krševe iz 2042.. BC2 i BF3 su mi imali najbolje mape, ovo mi je na tragu toga. Ne baš skroz al puno bliže nego ijedan BF od tada.

Eye on the TV, 'cause tragedy thrills me. Whatever flavor it happens to be.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Šteta što nema matchmaking da si sam poštelaš koji mod hoćeš i koje mape želiš igrati od seige of cairo manhatana i iberian offensive dobijem teško praženjenje crijeva kad ih vidim. A u beti je bio matcmaking u drugom tjednu. Napucavanje je top ja sam tek danas sjeo za komp i igrao jedno 3 sata. Zvuk je dobar, dobro su napravili progress oružda jbt svako oružje ide do lvl 50 masterya, bit će i ovdje meta oružja već vidim koja će to biti samo da se otključaju ima par zanimljivih stvarčica, 720 rate of fire i 33dmg na assult rifle + atachmenti huhu to će radit jeben dmg. Kažu da su strojnice OP trenutno na supportu gotovo da nemaju recoil jedina mana im je spor ADS ali to se rijesi atachmentima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ukulele kaže...

Nisam vidjela da li je itko pisao ali imam onaj misty haze (kao white glare) i na određenim mapama je toliko jak da doslovno ne vidim ništa. Do čega je to i ima li kakav fix?

Firestorm i kad gledam kroz staklo prema suncu, kao flashbang u CSu 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice