Nema mi boljeg nego kad me 4 puta za redom baci u match koji je doslovno 10sec-1min do kraja...
Ova nova mapa široka 150m duga 250m nije baš tako mala, sve bolje i bolje bome svaka čas ugodno sam iznenađen.
Nema dlss, uključen xessQ sve popeglano lijepo detalji top.Imamo sad i custom search odlično.
Custom search je BS, znači odaberem liberation peak i stavi me u new york..
AK-205...To je 5x bolje od sljedećeg najboljeg oružja.
Ova nova mapa široka 150m duga 250m nije baš tako mala, sve bolje i bolje bome svaka čas ugodno sam iznenađen.
Nema dlss, uključen xessQ sve popeglano lijepo detalji top.Imamo sad i custom search odlično.
da mapa je zapravo jako jako velika za inf, pogotovo kad uzmeš u obzir sve etaže po zgradama...
što je tu bug?
Pa Dlss trenutno ne radi vise u bf6, bome i dosta vise glitcheva i bugova, 1xdxerror crash, nesto je malo pošandrcao bf6
https://forums.ea.com/discussions/battlefield-6-beta-technical-issues-en/re-aware-dlss--dlaa-options-missing-during-2nd-beta-weekend-on-pc/12466999
https://www.pcgamer.com/games/fps/battlefield-6-beta-dlss-dlaa-performance-issues/
https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1mpk6p0/dlss_missing_now/
Nemojmo zaboraviti da su u međuvremenu bili i nVidia driveri
Nemojmo zaboraviti da su u međuvremenu bili i nVidia driveri
Ma ok, no vele da je bug kod njih u igri!
Čudno jer je kao isti build, ali očito nije
Odradjen "update" 🤣🤣🤣
You lose.Kad su ovako dobru inf mapu uradili ostatak jedva čekam.
Ma vidi kad izadje sa pravim BF mapama dajem sansu, ovako da igram COD nahhh... :)
jednostvo rečeno, tko bi svima udovoljio...nemoguće
Ima i toga :)
Ali stvarno ne kontam sta je toliko tesko napraviti pravi BF serijal evo ne znam :/
Mozda u 10mesecu izbace sve kako treba pa to bude licilo na nesto, ovo stvarno ne lici na ono sto smo ocekivali.
Drago mi je da vama pase igra i dobro, barem neko sretan :)
Dobra igra, ak imaš ekipicu
Onaj kaos na metrou je mala beba za ovo.Ne znam meni je ovo prebrz gameplay za igrat (mozda zato sto u zadnje vrijeme igram bf1)
Puške precizne kao laseri sa 50,100 ili 200 m isti k ubijas bez problema sa bilo koje udaljenosti bez nekog prevelikog trzaja puske.
Bodycam i Unrecord? A?
O kakvom je "grand scale" ratovanju riječ dovoljno govori činjenica da je na baš svakoj mapi shotgun posve učinkovit izbor oružja. Od krajnosti s veličinom mapa u 2042 do krajnosti u BF6 gdje su sve mape premale. New York potpuno razočaranje, obični close quarters, mogli su ga nazvati Zagreb ili Prag, tak svejedno.
Nije ovo ni blizu BF 3/4, nažalost. Mreža hodnika i udri, tko na koga prvi naleti s boka ili s leđa...
Odradjen "update" 🤣🤣🤣
Isto i kod mene. Prodaju muda pod bubrege. Dokaz da nijedan AAA studio nije vjeran franšizi već svemoćnom dolaru.
Mislim da je jedan od problema i u samim očekivanjima pojedinih forumaša/redditora. Neki si jednostavno zacrtaju kakva igra treba biti da bi ju oni smatrali ispravnom. Umjesto da otvorenog uma pristupe novoj igri i gledaju ju kao novu igru, oni traže točno ono što su zamislili, a u suprotnom ta igra za njih nema smisla. Na taj način je nemoguće očekivati da će i jedna igra uspjeti, jer kao što je kolega iznad spomenuo, nemoguće je napraviti nešto što će svima odgovarati.
Onda tu imamo i problem prilagodbe. Kako očekivati od nekoga da se želi prilagoditi nečemu novom, ako u startu odbacuje i samu pomisao na različitost? Često ono što Reddit/forumi traže nema veze s onim što većina igrača želi, a to gaming studiji i njihovi research timovi itekako znaju. Zato i postoje razne feedback platforme, a ne Reddit kao glavni izvor informacija.
Battlefield 6 beta ima svojih problema, od tehničkih bugova do previše manjih mapa u beta poolu. Ako ne voliš male mape, možeš pričekati izlazak igre i vidjeti ima li dovoljno velikih za tvoj gušt. Ali ove drame o tome kako se studio “prodao” jer nisu napravili igru kakvu Renny želi, su u najmanju ruku infantilne.

O kakvom je "grand scale" ratovanju riječ dovoljno govori činjenica da je na baš svakoj mapi shotgun posve učinkovit izbor oružja. Od krajnosti s veličinom mapa u 2042 do krajnosti u BF6 gdje su sve mape premale. New York potpuno razočaranje, obični close quarters, mogli su ga nazvati Zagreb ili Prag, tak svejedno.
Nije ovo ni blizu BF 3/4, nažalost. Mreža hodnika i udri, tko na koga prvi naleti s boka ili s leđa...
Meni osobno to sve pase, ako i igram conquest onda tu treba 128 igraca, jer na 64 je to meh. Najzanimljiviji mod u ove dvije bete mi je breakthrough, akcija nonstop i bez previse kemperaja. Conquesta sam odigrao par rundi na onoj otvorenoj mapi i to je doslovno dosada.. ili nas tim kempa pa nas pushaju do baze ili njihov... dodjes na otvoreno i idem prema njihovoj bazi a ono vidis 10 snajpera, insta quit i ulazak u breakthrough.
IIIIIsusSSSS mater kakva igretina, ova nova mapa je potpuni kaos na 5 katova, po meni je ovo nex level ratovanje nikakav cod ovo nebude stigao godinama niti ista drugo
Scene kao iz najboljih ratnih filmova svakih par sekundi, rasturanje svega od pucanja, ja sam odusevljen igrom

Odoh igrati

Mislim da je jedan od problema i u samim očekivanjima pojedinih forumaša/redditora. Neki si jednostavno zacrtaju kakva igra treba biti da bi ju oni smatrali ispravnom. Umjesto da otvorenog uma pristupe novoj igri i gledaju ju kao novu igru, oni traže točno ono što su zamislili, a u suprotnom ta igra za njih nema smisla. Na taj način je nemoguće očekivati da će i jedna igra uspjeti, jer kao što je kolega iznad spomenuo, nemoguće je napraviti nešto što će svima odgovarati.
Onda tu imamo i problem prilagodbe. Kako očekivati od nekoga da se želi prilagoditi nečemu novom, ako u startu odbacuje i samu pomisao na različitost? Često ono što Reddit/forumi traže nema veze s onim što većina igrača želi, a to gaming studiji i njihovi research timovi itekako znaju. Zato i postoje razne feedback platforme, a ne Reddit kao glavni izvor informacija.
Battlefield 6 beta ima svojih problema, od tehničkih bugova do previše manjih mapa u beta poolu. Ako ne voliš male mape, možeš pričekati izlazak igre i vidjeti ima li dovoljno velikih za tvoj gušt. Ali ove drame o tome kako se studio “prodao” jer nisu napravili igru kakvu Renny želi, su u najmanju ruku infantilne.
upravo to.
da igru nisu nazvali battlefield sve bi bilo savršeno jer pojedinci ne bi očekivali bf3 s novim skinom, nego bi igrali novu igru, šutili i uživali u njoj.
Klasika kao i za svaki battlefielf do sada, vino je nekad bilo bolje
Fali da ubace jednu veliku mapu da vidimo taj "sporiji" gameplay. Ovo sve je malo i skuceno.

Drustvo hoce tko igrat?
Napistie ea acc da vas dodam
Meni osobno to sve pase, ako i igram conquest onda tu treba 128 igraca, jer na 64 je to meh. Najzanimljiviji mod u ove dvije bete mi je breakthrough, akcija nonstop i bez previse kemperaja. Conquesta sam odigrao par rundi na onoj otvorenoj mapi i to je doslovno dosada.. ili nas tim kempa pa nas pushaju do baze ili njihov... dodjes na otvoreno i idem prema njihovoj bazi a ono vidis 10 snajpera, insta quit i ulazak u breakthrough.
Da je dobro i balansirano onda bi nastavili sa 128 igrača, a ne se vratili na 64, pametnom dosta.
128 je najveći fail ikad na najgorim mapama u povijesti bf franšize.
64, a čak i serveri sa 48 igrača su bili fantazija za neke mape, imaš mjesta za disati i pruža sporiji taktičniji gameplay, a ne da iskidaš pola ekipe, i onda te randnom njubara xpwnerx1337 ubije ležeći i ispalivši noobttube u tebe i to mu je 1 od 4 killa cijelu partiju.
64 je dobar balans ako su mape dobre, a zasad su mape solidne, empire je odlična city mapa nije skučeno, i cairo.
Budemo vidjjeli što ostale mape nose.
btwe. shvaćam ljude kad kažu da im je dosadno, igrao sam sad malo sam, punio chnlg, poprilično dosadno i frustrirajuće, slabo tko pokušava objective.
Moraš uzet smoke smoke bacati ljudima jer su lijeni prebacti klasu, radije pushat s nebitnim assaultima.
klase su smeće, assault nema smisla osim op sačme.
support ima previše moći u toj jednoj kutiji, to treba podjelit na ammo i health ko prije.
engi može nosit dva launchera, i repair pa dajte.
recon nezz kratko igrao, čini se najbolji realno.
trebaju zaključat weps složit klase, ovo je baš loše.
Nakon ove bete i njenog deinstaliranja mogu samo slavodobitno uvziknuti. Povratak na najbolji, BF1, neće mi nimalo teško pasti